Hladna
|
jutro cure , ja zamjenila skroz na skroz dana za noć, kroz dan bi mogla spavat ko, a cim se pocne mračit i ja dobivam sve vise energije, ne zaspim do 2 sata u noci jer stalno razmisljam o porodu, kako ce proci, kad ce doći ......koma lanac nam je znaći već prešišala termina, lanac ja sam ti isto svog sina prenjela 2 tjedna i znam kako ti je, ja sam u bolnici kad su me stavili na drip i nije bilo nikakve reakcije sjela sa nogama u križ i plakala ,a doktor meni gospođo pa što plačete, a ja nejemu pa plačem kad moja beba nikad očito neće izać van, on je prasnuo u smjeh a ja još bolje u plač , nikad to neću zaboravit tako da fakat znam kako ti je, još se nadaš možda će dan dva ranije ,a kad ono ništa.. što se tiće toga cepa ja se u to nista ne kuzim kad se to meni nista nije desilo.. Nadam se da će na kontroli sve dobro proći i da ćeš što prije rodit Mmaestral pa neće ti ništa falit ako bude tata spremao sve stvari kad češ ti bit u bolnici samo ja smatram da mi žene bolje do posložimo barem gledajući po svom mužu , jedino ako ti majka ili svekrva uskoče , a ko zna još možda i uspiješ sve sama posložit. Vidim da sve osječate te neke kontrakcije ili lažne trudove, a ja iskreno nemam ni pojma kakav je to osječaj, ja osjetim povremeno, jednom, dva puta dnevno ko pritisak skroz dolje u trbuhu ,a par sekundi ali ne znam je li to to zvijezd@ vidim da si napisala za bočice i dude da si sterilizirala pa me zanima kamo si ih i kako pospremila takve sterilizirane??? maminangel imaš emmezeta stranica na internetu i tamo ima dosta artikala i cijena, iako nemaju sve stavljene na internet no možda stave i torbe oko 8-og mjeseca , mislim da sad imaju samo za vrtić torbe pa si poprati tamo jer fakat 1000 kn za godinu dana, max dvije je previše... cuba ti nam sad uživaš sa mužićem, a ja moram priznat da ti se fakat divim, trudnoću si skoro prošla sama bez njega , a i opčenito si više sama nego sa mužem, vjerujem da se navikneš s vremenom, ali sama pomisao da ću u bolnici bit mjesec dana i neće muž biti kraj mene svaki dan već sad me hvata tuga ,a ne mogu se tek onda zamislit u tvojoj situaciji, svaka ti čast . MaTana pošto si več spomenula tu igru hoče nas ikao išta obavjestit?? ja čekam no nitko ništa Afrodita ja sam pokupovala sve stvari koje trebam jos moram samo tu kremu za bradavice i sirup za stolicu pošto je problem malo imat stolicu poslje poroda, ali nemam nista oprano a za mj dana idem u bolnicu, moram sve oprat jer mi svekrva rekla neka si ja to sama sve složim , operem i popeglam- ona se boji da što ne prefarba ili nesto .... Piturice nadam se da ce poslje poroda bit sve ok sa stitnjacom, moguce posto sad kako i kazes beba ima isto utjecaj u tome .. Cure javite se poslije pregleda kako je proslo e cure zanima me kakav to poklončić za bracu il seku od bebe sve spominjete ??? Nisam u toku s tim zapravo nemam pojma o čemu je riječ pa me molim vas prosvjetlite ??? Cure jeste li vi koja davale bebama čaj od komorača?? Ja sam ga davala sinu odma od prvog tjedna da nebi dobio grčeve , sad dal je pomoglo il ne ne znam no nije imao grčeve, pa sam i sad kupila isto taj hippov i mislim si isto ga davat i ovoj bebici , sta vi mislite
|