|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne bebice u 2013 god :)
8.3.2013 16:57:06   
cuba
Sretan vam dan žena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Dnevni raportuser posted image
Dakle, sva robica i ostala baby oprema je opranauser posted image user posted image  Ogradicu, poplun i jastuk sam također oprala na 30 stupnjeva  i u istom je stanju kao i kad sam je stavila na pranje, dakle nije se uništilo u mašini (za sve one koje su dvojile kao i ja)user posted image  Skinula sam i navlake sa autosjedalice, ljuljačke i dijela kolica pa i to oprala.
Sutra slijedi finalno peglanje, danas jednostavno nemam više energije za ništa. Još sam fino sada ručala sa moja dva mališanauser posted image
Sad ćemo se spremiti pa napraviti đir po gradu i moram još uzeti neke papuče za bolnicu da i njih potrpam u torbu.

Ne znam hoćete li to koristiti ali ja sam u Konzuma kupila mirisne vrećice za pelene, Nappy sax se zovu, paket je od 300kom-25kn. A vjerujete dječja kakica zna toliko smrditi da mi je to jedna od najdražih stvari što sam kupilauser posted image  Imate kupiti i manje pakovanje u Bipe od 75kom - 16kn, to sam isto uzela pa ću držati u bebinoj torbi na kolicima sa ostalim potrepštinama kad negdje idemo tipa kod pedice, bake/djeda i budemo se presvlačili da ljudima ne usmrdimo kućeuser posted image

Eh, da vas još upitam. Ja sam odlučila donirati matične stanice u banku krvi Ane Rukavineuser posted image  Papiri su mi već isprintani, trebam ih samo popuniti i potpisati. Jedna kopija ostaje meni, jednu šaljem u Zg a treću nosim u rodilište kad krene porod da osoblje zna pripremiti sve za pohranu stanica nakon poroda. I nadam se da će porod biti u redu i da ćemo to moći obaviti.
Jeste li vi o tome razmišljale s obzirom da nam se bliže termini??

Piturica, držim fige da ti nalazi krvi budu u reduuser posted image
Tiana, žao mi je zbog ciste i nadam se da operacija ipak neće biti potrebnauser posted image user posted image user posted image user posted image
lanac, dobro nam došlauser posted image  Kada je tebi termin??
Papalina, tebe je jutros izvozalo na sve strane koliko vidim. Ajde barem si sada barem službeno gđa i gotova sa dosadnom papirologijom. Napravi si još jedan tostić i nešto slatko gricni, odmah ćeš biti boljeuser posted image

Idem se spremati pa vani na svjež zrak u šetnju sa svojim Rokićemuser posted image
Puse cure drage, mazite bušiceuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 1776
8.3.2013 17:32:56   
Piturica
Papalina, bome si ti bila danas u akciji citav dan. ja bi isto nakon toga u horizontalu i laganini prst u uho da nikoga ne cujem user posted image  ali dobro, barem si to rijesila u jednom danu user posted image
cuba, znaci ogradica je u jednom komadu?!user posted image  ajde super! sad mogu i ja onda svoju na 30 zavrtiti. to cu preko vikenda. ali vidis..nisam se uopce sjetila da perem te navlake od kolica. sta to isto trebam? ajme meni... vec mi slabo vise od pranja, a bome i peglanja user posted image  
vezano za te vrecice za pelene, bas sam to neki dan vidjela negdje na nekom letku od konzuma pa cu to i uzeti iako mi neki veci konzumov market nije uz put, ali nema veze.
vezano za te maticne stanice, mi smo isto odlucili donirati. kod nas je mm zaduzen za taj dio oko printanja tog dokumenta. znam samo da mogu to potpisati ili ja ili on. i isto se nadam da ce sve biti okej na porodu da mozemo to odraditi user posted image  cuba moja, vidis... nekako si mislim da bas isto razmisljamo user posted image  user posted image
nego cure moje drage, bila mi frendica jucer stavila bubu u uho vezano za steznik za trbuh posli poroda. jel vi to imate? da li planirate to kupiti i ako je koja to koristila, da li to uopce sta pomaze? ja sad vise nemam pojima da li to uopce treba? sta vi mislite? i kako uopce kupit taj fucking steznik..kao da znam koji broj mi treba kad sam sad sva trbusasta, ako me kuzite sta zelim reci user posted image user posted image

¯`v´¯)
`·.¸.·´ ♥
¸♥ .·´¸.·´¨) ¸.·♥ ´¨)
(¸.·´ (♥ ¸.·´ ♥♥ Loveeeeeee ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1777
8.3.2013 18:07:45   
lanac3101
Termin mi je 17.03. jos stvarno sitno ,bitno da je sve pripremljeno, kuca blista, mm nervozan jedva ceka drugu bebicu. Matija nam isto svaki dan mazi ebu, pa cemo vidjeti hoce li biti ljubomore ili ne.

Matija 04.06 2010.
Domagoj 25.03.2013
Eva 08.08.2014

(Odgovor članu Piturica)
Neposredna veza do poruke: 1778
8.3.2013 18:13:04   
Tiana Weber
Piturice, moja je cista na grlicu vrata maternicce a od lani u 9 mj je mirna, a do tad je narasla 6x9 milimetara.

Papalina, ti imas okupacije sa papirima, a ja sam imala sa rastavom i sa papirima nakon rastave.
Kako ne volim tu birokraciju, a da ne govorim da sam jos uvijek na sudu sa njim zbog nekih stvari.

(Odgovor članu maminangel)
Neposredna veza do poruke: 1779
8.3.2013 18:18:27   
Papalina

IZVORNA PORUKA: Tiana Weber

Piturice, moja je cista na grlicu vrata maternicce a od lani u 9 mj je mirna, a do tad je narasla 6x9 milimetara.

Papalina, ti imas okupacije sa papirima, a ja sam imala sa rastavom i sa papirima nakon rastave.
Kako ne volim tu birokraciju, a da ne govorim da sam jos uvijek na sudu sa njim zbog nekih stvari.

moja šogi se prije pol godine udala i kad je njemnjala te papire joj niš skoro nije trebalo kao meni danas, a sve smo isto išle...koma...baš su užasni...neželim ni pomišljat šta će mi sve trebat za bebicu rješavat jer svake minute neš mjenjaju...!!

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu Tiana Weber)
Neposredna veza do poruke: 1780
8.3.2013 18:23:58   
Papalina
cure, da vas pitam.. na početku trudnoće sa muku mučila sa velikiim zatvorom...e sad je kontra-efektuser posted image nije proljev...tvrda je stolica...ali je česta..3-4 puta na dan i tako svaki dan...je to normalno? mislim, bolje je od zatvora 100 posto al opet da pitam...user posted image

jaoo, ja ustala sad user posted image user posted image miliina...user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 1781
8.3.2013 19:36:43   
maminangel
Pozdrav drage moje user posted image user posted image user posted image Sretan Vam dan Žena user posted image user posted image user posted image
Piturice mislim da je ovo bio steznik M veličina,ja sam dobila od svoje seke taj steznik u prošloj trudnoći,bilo mi je baš dobro nakon poroda ga obući jer mi je i bušo naoko bio manji,a ja sretnaa user posted image user posted image user posted image
Cuba ja sam isto razmišljala da doniram m.stanice ali nekako sam to smetnula jer mi je jedna suseda pričala kako je procedura olala user posted image user posted image sad ću se baš raspitati detaljno,nije mi još kasno kaj ne?
Papalinice bez obzira na svu jurnjavu danas vidim da ne gubiš smisao za humor,ona čestitka na faceu sa karanfilima je odličnauser posted image user posted image user posted image user posted image ,komentar na slikicu za dokumente,,ja i danas kad vidim sliku na vozačkoj bude mi toplo oko srca jer sam tada bila trudna sa Sofiom,krasna uspomena bez obzira kaj sam bila buhtlica..
Lanac3101 dobro došla u rajinu obitelj user posted image user posted image znači ti nam s Fever otvaraš sezonu,piši kako ti je na pregledima,ti sad ideš češće?
Tiana,vezano za tu cistu na grliću,jesu li ti radili i papu?u svakom slučaju nije na odmet drugo mišljenje,bit će to sve ok,nemoj se brinuti prije reda bitno je da se ti redovito kontroliraš,nego trk na babinjak u Dubrovnikuser posted image user posted image Meni tako fali jug,bez uvrede ostalima s mora ali nema ljepšeg mora do Makarske rivijere,meni osobno najljepše mjesto i raj na zemlji je Mala Duba..
No dobro mi smo na današnji dan poprilično u radovima,što čišćenja što neke selidbe namještaja i tako,baš sam krepana,jedva čekm piliće leći,i uz svoju milkicu od maline gledati kakav filmić..Sutra bi trebala do Slo.ako Bog da skoknula bi do Brežica do njihovog Kik-a,ovi naši se nemogu uopće mjeriti s njima,tamo je puno veći izbor,roba im je provjereno kvalitetna(bar ovo što imam od malaca)a i puno je jeftinija nego u našem Kik-u..Eto toliko od mene za danas,ljubim buše punooooooo...

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 1782
8.3.2013 20:05:06   
cuba
Evo nas iz šetnje i mini shopingauser posted image

Piturica, ja ti obavezno svu navlaku sa kolica, autosjedalice i ljuljačke stavim u mašinu na 30 stupnjeva. Tko zna u kakvim je sve skladištima bila ta baby oprema, tko je sve rukama dirao a uostalom i prašina padne po tome...bez obzira dali je sve to bilo zapakirano opet je netko trebao i pakirati.

A vezano za steznik, nisam ga imala nakon poroda sa Rokom pa ne znam.

maminangel, procedura je poprilično jednostavna za to doniranje i nije ti kasno a ti još imaš više od mjesec dana nego ja. Sa stranice zaklade Ana Rukavina isprintaš ta tri dokumenta, svaki u tri primjerka, popuniš i potpišeš. Jedan se šalje u Zg a s obzirom da ti već živiš u Zg možda možeš i osobno donijeti, nisam sigurna. Jedan ostaviš sebi za dokumentaciju a jedan nosiš u rodilište kad krene porod. I pri prijavljivanju u bolnicu priložiš i te papire tako da osoblje zna pripremiti potreban pribor za prikupljanje stanica.

lanac, onda ste nam ti i Fever prve na redu za otvaranje sezone proljetnih bebicauser posted image user posted image user posted image  Joooj, pa to je već iduću nedjelju, cure sretnooooouser posted image

Papalina, žene ti u zadnjem mjesecu pred porod imaju prirodno čišćenje/klistir kao pripremu za porod. Ma super da si na wc-uuser posted image  Ja još uvijek idem isključivo nakon Donatauser posted image

Nego cure, dali se vama trbuh lagano spustio?? Ja sam to primjetila kod sebe prije 3 dana. Onako baš kao pred porod...frkica lagana krećeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1783
8.3.2013 20:37:25   
bebić
piturice draga ona takoder ima dobru dozu tableta za pit..bila je bas u petak u splitu krv vadit i sve to i sve je super kaze user posted image user posted image user posted image siiiilno zele bebu sad i naravno neide pa neide! znaci samo opusteno bez stresa user posted image supic hvala na odgovoru :)

maminangel moja seka je u Makarskoj i ja ju obozavam user posted image user posted image samo steta sto sam daleko daleko iii neidem joj cesto user posted image !!!!

cuba kazes nije znaci komplicirano to za stanice..ja bi se bas morala raspitat kakvo je stanje ovdje u Njem. ja bi to isto htjela!!!! dobro je sto si me podsjetila!user posted image

Nela pisala si nesto za marke krema ovdje u njemackoj, jesi mozda odlucila se za koju?! sogorica mi koristi onuu penaten al meni se osobno bas nesto i ne svida...user posted image user posted image

Elenor 9.5. <3 sve moje

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1784
8.3.2013 20:51:26   
lanac3101
Muski dio obitelji se uspavljuje, pa mi eto prilike da se malko druzim.Da,da iducu nedjelju termin,uh brzo mi proletila ova trudnoca, Matija mi je dijete za pozeliti, ali nema mira , pravi hiperaktivac mali. Zato ni nisam nabacila kilice u trudnoci, dobila svega 3 kilice do sada. Dobra sam zar ne? Bitno da je sa bebi sve ok, na kontrolice cijelu trudnocu idem malo cesce zbog te ciste sto je imam na lijevom jajniku, a sada idem ponedjeljkom I cetvrtkom vec dva tjedna na ctg kod moje ginkosice posto ga ima ona ne moram u bolnicu na preglede do 40 tjedna. Cista mi je stala rasti prije 2 mjeseca, ali nikako da se pocne smanjivati, uglavnom nakon poroda cu morati na op. jer se obavila oko jajnika pa ce I njega morati odstraniti.Ali dosta o tome, zeljno cekam svoj zamotuljak da ga ugledam, vec sam nestrpljiva.

Matija 04.06 2010.
Domagoj 25.03.2013
Eva 08.08.2014

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1785
8.3.2013 21:30:55   
Fever
Ćaoooooooooos curke!!

Nean snage uopćea vratit post-ove, samo vam se kratko javim i hrk položaj.....naime danas smo išli ujutro malo u šetnju i kasnije popodne smo bojali njihovu sobu koja je ludo žutaaaaaaaaaaaaaaaaa i super bude ispala pa smo nosali neke stvari, bušili bla bla uglavnom ja sam u akcij teškoj user posted image Matea malo začorila u autu i to je to, ali je predobra, mi radili ona se sama tu zabavljala, pa je i zaspala ranije, pa nakon mm Spartak serije ga mislim malo zaskočit kad mi je tako vridan i pituraje po cile dane user posted image

U nas je sve spremno, to znate, iako sam jučer opet brisala kuću malo generalnije kaos vlada i neznan di da više slažen igračke od ove svoje šmizle, jer je rođena 3 dana iza Božića pa možete zamislit koliko ih dobije da ljudi neznaju šta da joj uzmu više, ali onda tokom godine slažemo knjige i slikovnice. Jeste vidile u 24 sata onu lipu kolekciju Disney bajki šta tjedno po jedna izađe za 30 kn user posted image

Cuba i ja sam si isto to planirala napraviti, vidiš mogla bi mm sutra poslat da to isprinta, ali mi neko reka da to vridi samo ako ideš rodit ujutro pa sam malo confused?! e i danas mi susid kaže da je bilo na televiziji da u splitu možemo rađat na stolčić, pa neznan jel se za to treba prijavit ili kad dođeš, si čula šta o tome?

Princeza naša Matea 28.12.2010.

Princeza naša Mia 14.03.2013.

(Odgovor članu lanac3101)
Neposredna veza do poruke: 1786
8.3.2013 21:53:07   
Tiana Weber
Ej drage moje, samo da vas pozdravim i idem laku noc. Imala sam danas popunjen ostatak dana. Moja princeza i ja u setnji, pa u shopingu, pa na prvom sladoledu ove godine user posted image user posted image user posted image onda smo rucale u omiljenom restoranu jer nam se nije dalo doma, a pored naseg stola bilo je jedan mladi par sa duplicima, a mene je samo na jednom presjeklo zbog Ivana tako da sam sva u banani sad. Naravno da nisam to pokazivala pred Tarom, ali mi je svejedno ugledala suzne oci. Ja bi silno htjela jos djece, a i tara takodjer da ima seku ili bracu a ja joj to ne mogu priustiti. user posted image user posted image
user posted image user posted image

P.S. Papu idem tek za dva tjedna. Ne znam zasto to nije moglo jutros biti obavljeno
user posted image user posted image

I na kraju nismo nigdje otisle jer nisam emotivno dobro.

Noc Vam zelim i puse u buse...

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1787
8.3.2013 23:08:15   
nela86
Sretan Dan Zena user posted image user posted image user posted image user posted image

Malo kasno palim, ali bolje ikad nego nikad user posted image

Ja umjesto danas da dignem sve 4 u zrak , generalka je pocela jer je vrijeme prekrasno bilo...vec u pon kod nas najavljuju snijeg user posted image

Cuba ja sam isto odlucila donirati maticne ovdje, jos se nista nisam raspitivala tek sam mislila kad budem isla u bolnicu da se napravi plan poroda...

Piturica ja sam vec kupila steznik , velicina xl ali je jako uzak meni lici na xxs trenutno user posted image user posted image

Bebic ja sam odlucila naruciti Mustelu, neke proizvode preko neta jer ovdje nema u apotekama ni dm-u, i jako je jeftina naspram cijena koje su u Hrv i Slo, bas sam usporedjivala...JGL kremu ce mi mama donijeti kad budu dolazili, a ostatak cu od hipp-a ako ista bude zafalilo slucajno..ni ja nekako nisam bas za panaten, ne znam zasto user posted image

Nego , jel vase bebice imaju neku omiljenu stranu na kojoj se javljaju?? Ja svoju osjetim ajmo reci samo na desnoj strani i to konstantno, ne udara toliko koliko se vise "setka" to je ok jel tako??

Neposredna veza do poruke: 1788
9.3.2013 0:13:12   
Papalina
i moja se šetka stalno...kao james bond je user posted image user posted image user posted image
i isto tako obožava mami drobiti desnu stranu iako valjda kad je ful raspoložena onda drobi sve usput...user posted image user posted image
to je sve normalno...valjda user posted image tako da NELA samo uživaj u šetuckanjuuser posted image user posted image user posted image

maminangel, kako li su samo tebi zapeli ti karanfili za okouser posted image user posted image ali istina, čim sam tu fotku vidjela jednostavno morala sam objavituser posted image user posted image

ja se lijepo oprala, nisam imala šta za radit pa sam se dala u izazov-išla sam se ppokositi na slijepouser posted image i nekako sam uspjjela...user posted image sad, dal mm kaže da nema nijedne zato jer zna da bi mu uvalila britvicu il stvarno nema nijedne, u to neulazim jer nemam kako doć do odgovorauser posted image user posted image
ove strijice sitne su me toliko uplašile da sam se sva pa čak i guzu namazala bademovim uljem...pa sad nek dođu ako imaju mudauser posted image user posted image user posted image
i ja kao zamišljala večeras neki hopa-cupić al niš od toga, ovaj hrče kao da mu je zadnje...user posted image user posted image bit će valjda više sreće drugi put...

tiana, dodala sam te na fejsu user posted image

lijepo sam sad si malo farmu preuređivala, nahranila živine svoje i pobrala voće i tako to, kad ono pogldedam na sat i skužim da stvarno nisam normalna...user posted image idem ja sad okrenut mm na lijevi bok da prestane pilit pa da probam malo i ja zapajkit... tipkamo se sutra...laku noć svima i bebačima u bušiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu nela86)
Neposredna veza do poruke: 1789
9.3.2013 8:35:55   
cuba
Jutro spavalice, ajmo ustajanje user posted image
Ja si napravila capuccino i uživam, Rokić njupa doručakuser posted image  Vani je kiša i nećemo nigdje...barem dok ne prestane..
Danas je na repertoaru peglanje sve robice i sortiranje u komodicu pa smo onda gotovi user posted image  

lanac, nisam ni ja dobila nešto kg u ovoj trudnoći, mislim da je dijelom za to zaslužan i moj mališan koji mi održava kondicijuuser posted image

Fever, vi ste stvarno do zadnjeg dana u radovima, svaka čast što sve izdržavaš. Doduše i mi planiramo čim mm dođe staviti laminat u dnevni boravak ali tješim se da je to jednostavno i da će biti gotovo u jedno poslijepodneuser posted image

Iskreno, mislila sam da se te stanice uvijek mogu donirati ako je porod u reduuser posted image  A postupak traje samo 2-3min, tj dok se ne iscjedi krv iz pupkovine u bočicu. Ah, nebi se zapravo ni čudila da imaju posebne sate kad to mogu napravitiuser posted image
E da, novost u St rodilištu je i stolčićuser posted image  Ali nemam pojma dali se trebaš prethodno rezervirati za njega ili kako?

nela, ja ti za Roka sada koristim Hipp šampon i kupku i odličan jeuser posted image

A mog mališana ima svugdje po bušici. Jedno vrijeme mu je desna strana bila dosta zanimljivijauser posted image  ali sad ga osjetim sve do želudcauser posted image   I zapravo se uopće nije umirio, to je možda trajalo svega par dana, opet je u ful akciji, jedino mi noću da malo mira..

Joj cure drage, ja vam jedva čekam slijedeći petak, 15.03 kad ulazim u 9mj trudnoće i kad ću ponovno vidjeti svoja dva mušketira - mališana na uvz i mm jer taj dan stiže kući user posted image  user posted image

Uživajte u vikendu, mazite bušice, tipkamo se još tijekom dana sigurnouser posted image

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 1790
9.3.2013 8:57:35   
Tiana Weber
Jutric vam drage moje uz kavicu. Aaa ja ne znam sta bi ja bez vas, istina i Bog imam puno dragih prijateljica, ali one ne mogu biti stalno sa mnom, pa kad nismo zajedno, ako imam prilike dodjem vas barem pozdraviti i to mi je tako super. barem se osjecam bolje.
NELICE trebala si mene pozvati da ti dodjem generalku napravit posto sam se ufurala u to. doletim ti na usisavacu kao vjestica na metli
user posted image user posted image user posted image user posted image
Je papalinice, vidjela sam da si mi poslala zahtjev, jos sam te nocas prihvatila jer me je malena probudila pa sam bacila malo pogled. i maminangel je tu, predivne ste mi curke, a ti pogotovo sa busom. maminangel, ja sam ostala bez teksta, zaljubila sam se u tvoju djecicu <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3user posted image user posted image user posted image user posted image
idem nam sad dorucak pripremiti pa cemo vidjeti sta cemo dalje nas dvije posto nismo otisle u Dubrovnik. pusa vam velika do malokasnije skorijeg tipkanja

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 1791
9.3.2013 9:07:47   
Papalina
jutrooo...nije mi baš lijepo počeo... po noći jako nisam niš spavala, samos e dižem na wc, ona me pritišće...ma užas... i danas mm ne radi i umjesto da bar do malo dulje spavamo pošto se nemoram dizat radi alarma i tako to...on već prije 8 sati išao vani nešto radit sa ocem oko usranog auta kojeg mi je već pun kurac...navili oni muziku,. glasno pričaju, buče...užas...baš sam tužna jako...a tako će bit i poslije poroda, već vidim to...baš su bezobzirni...i baš me to živcira... user posted image user posted image još znaju da nespavam po noći i umjesto da me puste da se odmorim bar ova zadnja 3 i pol tjedna dok ne dođe beba oni tako...user posted image možda vam izgleda da radim od buhe slona ali meni to nije tako...user posted image user posted image

mislim da je maminangel spominjala pred puno vremena da je u prvoj trudnoći poštedila muža ustajanja preko noći jer kao radi ovo ono... pa je umoran... e pa ja to neću...baš me briga..i već sam mu dala to do znanja... i nije bio zadovoljan time...a šta mu ja mogu... i onda jučer mu kažu njegovi d alako će doć kod njih spat ako beba nebude spavala jer da on radi bla bla bla..ma moš mislit kako će ić gore spat...

ma, ništa...javim se kasnije... pusa

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1792
9.3.2013 9:25:41   
Tiana Weber
Papalina draga, uz tebe sam sto posto samo se sad nemoj predavati. ako si do ovdje iddurala, stisni zube i pregrmi jos ovih par tjedana. Moras im dati do znanja da neka imaju malo vise obzira prema tebi. A sta se tice spavanja kod njegovih, to ni u kom slucaju nemoj dozvolit jer je tvom muzu mjesto uz tebe, a ne sa roditeljima. Pa nije se za njih ozenio pobogu. Stisni to malo i dovedi u red. Oprosti ako sam bila malo preostra rijecima, ali kosa mi se dize na glavi od tako neceg. Draga, uz tebe sam u potpunosti. Ljubim i brisem sad stvarno

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 1793
9.3.2013 9:46:50   
Papalina
tiana nisi preoštra..hehe...znam ja snjim, ne brigaj... kakv je bio prije 3 i pol godine sad je med i mlijekouser posted image user posted image a to spavanje kod njegovih...ma ne dolazi u obzir...i on je svjestan toga, nego njegovi malo seru jer kao jadan, umoran će bit i bla bla... kod nas kažu : " šta magarac napravi, magarica izliježe " user posted image po tome se i vodim...user posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

Neposredna veza do poruke: 1794
9.3.2013 13:32:46   
maminangel
Dobar vam dan drage mojeuser posted image user posted image user posted image user posted image
Tiana hvala ti,i ti i tvoja mala ste mi tako nježne i drage,tvoja curica me tako podsjeća na moju,ma ljepotice user posted image user posted image samo ti budi s nama tu,lijepo je da imamo uzajaamnu podršku..Evo mi tek popodne idemo u Slo,pa vam javim navečer ako sam i šta kupila..Moje dvoje starije djece su jesenske odn.skoro pa zimske bebice bile tako da sva robica je za taj period,tješi me kad je Cuba rekla da su ionako po ljeti većinom samo u bodićima,ali neznam šta bi još trebala kupiti,ima laganije tutice,piđamice,dvodjelne kompletiće,e sad jel trebam još šta,ajde Cuba piši? moram i ovima starijima sad u nabavku,olala user posted image user posted image ..Najgore od svega je kaj nemogu tu robicu još početi niti prati ni peglati,jer želim prvo zgotoviti sobu za svoju školarku,pa bi njen bjeli ormarić stavila dečkima u sobu i tamo slagala robicu,a da ne govorim da sam htjela prije nego rodim maloga iseliti iz kinderbeta i sobe u dr.sobu i veći krevetić (jer ako to budem radila kasnije biti će problema jer i sad priča kako neda svoj krevetac),a soba još nije ni krenula da se radi,popiz... ću kod mm uvjek ima vremena,,a ja za razliku od njega sve bi sad i odmahuser posted image ..Da da Papalinice pokaži ti svoje zubeke na vrijeme,ja sam s malom imala školu jer zbog tih pošteda mužeka ja sam nju uspavljivala na rukama, nacicavali se po noći preko godine dana i rezultat je bio da je jedva naučila zaspati sama sa 4 god a pitanje je dali bi i tada jer je dobila bracu,a s malim nisam iste greške radila,radi tih par noći šta je tulio i cijela ga je zgrada čula ,,nakon toga mi smo imali djete od 6 mj.koje spava cijelu noć bez uspavljivanja i bez buđenja.Naravno da ćeš ga poštediti koliko možeš u prvim mjesecima,jer nemožeš novorođenče učiti kako da spava,a on ipak radi,ali djete od 5-6 mj. mislim da možeš barem sam ja uspjela,moje djete je naučilo samo zaspati i preko dana i preko noći a dojili smo se prije spavanja i ujutro,,no vjerujem da će ovo biti vruća tema kad dođe vrijeme za to..Nego nemogu vjerovati pa ti isto Papalina samo što nisi,redate se viuser posted image user posted image user posted image ,ja ću se izgleda morati pridružiti ljetnimauser posted image user posted image ..Fever znači žuta boja sobe i namještaj na bubamare,to će biti predivno,ja još neznam koju bi boju radila namještaj i piturala zidove..Lanac kažeš tri kile,ja nemogu vjerovati da netko mmože dobiti tako malo u trudnoći,ti zapravo nisi dobila ništaa kila u trudnoći nego i smršavila kad sabereš bebicu,posteljicu,vodu itd..Jel jedeš ti ženo išta? Ja pazim na kile,nije da trpam sve i svašta u sebe pa sam svejedno 8 kg.u plusu a do kraja imam još najmanje deset tj.ako rodim ranije sobzirom da dva tj.ranije skidaju šav..Idem sad,moram malo učiti sa Sofiom,pa ručak pa gremo...Ljubiiiimmmmmmmm user posted image user posted image

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 1795
9.3.2013 14:41:25   
cuba
Vikendom i niste nešto aktivne za tipkanje, vidim user posted image

maminangel, od robice sam za bebicu kupila (do ljetnog perioda, znači za prva 2-3mj) jednodjelne tutice - sve tanje, bodije dugih i kratkih rukava - u slučaju da ranije zatopli pa da imamo i kratke rukaviće, hlače i majice pa ih mogu kombinirati, čarapice. Mislim da je to to.
S obzirom da je tebi termin krajem 5mj onda nemoj puno dugih rukava kupovati, trebat će ti prvih mjesec dana a onda ionako kreću one vrućine. A bebice će nam ljeti biti u peleni i bodiću. Eventualno neki kompletić za srediti se za vani u večernju šetnju kad sunce zađe...

Tiana, ako se na našem forumu osjećaš bolje, samo ti tipkaj i druži se sa namauser posted image  neka od nas je skoro pa uvijek onlineuser posted image

Evo robica, posteljina i sav ostali popratni accesoar za bracu je ispeglan, složen i sortiran u komodicuuser posted image  Ne mogu vjerovati da je sve gotovo. Još da popakiram svoju torbu za rodilište i dočekam mm da dođe i mogu ići roditiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1796
9.3.2013 15:30:49   
MaTana
Cure evo i mene da se malo javim, kod mene jos uvijek opsadno stanje vezano za radove nanasoj kuci... Kuhinja, blagovaona, hodnik, veseraj i 2 banje su gotovi, tj. Banje su i namjestene i veseraj ima vec i perilicu i susilicu. Od kuhinje su stigli frizider i spaher, elemente cekamo... ovaj vikend su trebali doci mestri postavljati parket u nasoj sobi, dnevnom, bubinoj i rezervnoj sobi ali zbog glupe juzine vlaga u kuci je previsoka pa nemogu. Mm je okrecio sve prostorije, bubina je predivna njezna lavanda sa mrvom roze, a i namjestaj je bijeli sa takvim detaljima, narucen i ceka u salonu dok parket bude gotov. Ja sam skoro sve pripremila za bebu, nisam jos sve oprala jer cemo brzo selit kad bude gotovo, pa cu onda... U pon idem na pregled pa jedva cekam da vidim moju srecicu. Ovaj tjedan sam pravila i krvnu sliku i urin pa me zanimaju nalazi.
Blize se lagano termini svima... Zanima me curke do kada planirate vozit... Koliko imam obaveza i nabavki imam osjecaj da cu se sasama odvest u rodiliste, mm je po cijele dane na katu i nesto gletuje, prenosi, kreci, cisti...
Pozdravljam vas za sada...

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1797
9.3.2013 17:27:44   
Mmaestral
Ideš, žene, jedan dan ste toliko napisale da sam cijeli dan do sad čitala malo po malo uz kuhanje da stignem pročitati user posted image user posted image A ponekad nikoga nema.
Napravila sam prvi put u životu gulaš od divlje svinje i domaće njoke. Kuhala sam satima. Rezuckala da ne bude masnog itd... Bilo je super. user posted image
@ Papalina - tvoj dragi je kao moj, čini mi se da ga njegovi previše maze. Ja ludim na to. Ok, sad su se malo skulirali jer je već i vrijeme da postane odgovoran. Mislim, kako mu mogu govoriti da se makne od djeteta da se on naspava. Užas. Pa znao je kad je pravio bebu da neće spavati puno na početku. Meni moj kaže da sam bezobrazna. Zato što mu kažem istinu da je malo razmažen. Ne mogu si nekad pregrist jezik jednostavno. user posted image A prije se u vezi nije baš moglo primjetit to. Zato mi i smeta.
A strije - uh, ja ih imam po sisama od prije, još kad sam s 18 godina krenula u svijet kontracepcije user posted image user posted image ... U jednom mjesecu su mi rasle i smanjivale se 2 broja i dobila užasne strije, isto su prvo bile ružne, plave, jako vidljive i opipljive, ali su sad blijede pa se ne vide jako. Baš imam užasno suhu kožu, a onda sam se mazala bademovim uljem, pa sam ih dobila svejedno tisuću. Zato sad nisam ni jednu user posted image user posted image Hvala maslac!
E, i daj mi reci što si ti to trebala sve raditi za izmjenu prezimena? Kakav vlasnički list i sranja???user posted image
@ lanac3101 - Blago tebi - 3 kg!? Ok, meni to ne bi bilo dobro jer još ne bi imala ni 50 kg onda ali normalnim curama sumnjam da smeta. Sigurno si izgubila nekoliko kg jer samo beba i sise imaju više od 3 kg, a gdje je još vodauser posted image
@ Piturica - meni je nekoliko frendica reklo da im je steznik pomogao najviše. A najbolje ga je kupovati poslije poroda kad se može isprobati. Dragi ili netko ode po njega, pa se isproba i zamjeni ako treba. A jedna frendica kaže da se zeznula jer joj je ostao trbuh, a ona nije koristila steznik jer je mislila da ne treba. Tako da bolje imati nego požaliti poslije.
@ MaTana - moj dragi ne vozi, tako da ja stvarno i mislim da ću se odvest u rodilište user posted image user posted image Mislim da je bitno da se ne živciramo dok vozimo i da vozimo polako i malo, pa ne može štetiti. user posted image Drugo da se vozimo u gužvi sto godina ili daleko, sat vremena, onda sigurno smeta kasnije, može izazvati porod. Ali ja mislim da je meni napornije kuhati nego voziti.
-----A ti leukociti moji, preko 15 su a trebali bi biti do 9,7. Htjela sam pitati dr ali imali su gužvu i sad ne znam da li da se brinem? Prehlađena sam pa mislim da je zbog toga.

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 1798
9.3.2013 19:31:18   
Papalina
a ja sam mjenjala adresu...sad neznam dal si ti na toj di si sad već prijavljena...ako se tek moraš prijavit na tu... treba ti vlasnički list koji na katastru podižeš i to plaćaš 20kn u biljegu... zatim ti treba potvrda o kućnom broju koji plaćaš 40kn u biljegu isto...onda, moraš sa sobom uzet vlasnika kuće...meni je bila njegova baka jer je ona vlasnica i tamo na policiji daš zahtjev za novu osobnu zbog tih promjena, pa ti trebaju podaci od vlasnika, koliko m2 ima kuća, i šta je najvažnije, vlasnik/ vlasnica kuće ti mora potpisat suglasnost da ćeš živjet pod njezinim krovom...ako si se udala moraš imat vjenčani list... i još tu promjenu adrese i prezimena sam platila 50kn... znači: vjenčani list, vlasnički list, potvrda o kućnom broju i vlasnik kuće i njegova osobna i oib su ti neophodni... nadam se da si dobra sa vlasnikom da nebi bilo da ti ne potpiše suglasnost user posted image user posted image

ja sam vam cure puno bolje volje...user posted image išla sam si popodne radit palačinke pa me to okrijepilouser posted image user posted image odmah se ova moja opet počela šuljat i od onda nije stalauser posted image user posted image meni moji kažu da će nam beba bit jako slatka jer u životu nisam pojela toliko slatkog ko u ovih 9mj user posted image user posted image user posted image

sad sam u nekoj svojoj logici da pošto je ostalo još 3 i pol tjedna do termina da se moram svaki dan obrijat kad se tuširam onako uspuut da nme nebi uhvatilo pa da nekrenem čupava u rodilišteuser posted image user posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu Mmaestral)
Neposredna veza do poruke: 1799
9.3.2013 23:38:13   
lanac3101
Da tri kilice sve zajedno sam dobila, beba mi je cijelu trudnocu visoko, tj. nosim jako visoko, ali navikla sam se na to , puno malih obroka kroz dan pa bude ok. I u prvoj trudnoci mi isto tako bilo, s Matijom sam dobila svega 5,5 kilica, 6 tjedana nakon poroda sam imala 17 kila manje , ziva katastrofa. Uzasno sam izgledala. Meni mm danas radi nocnu pa smo Matijica I ja sami veceras. A dan mi cijeli uzasan, katastrofa, tlak u podrumu, probada na sve strane, sinoc oka nisam sklopila, imala neke trudice, ali naravno nepravilne koji su stali oko 7 ujutro. Jedva cekam da rodim da uspijem spojiti bar 3 sata u noci u komadu, jer mjesecima ne spavam . Ode se sada tusnuti I u krevetac probati bar malo odmoriti. Laku noc lijepe moje.......

Matija 04.06 2010.
Domagoj 25.03.2013
Eva 08.08.2014

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 1800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Da li ste vi vašim dječacima stavljale penis/cunu/pimpek prema gore, prije povijanja? I ako da, zašto?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!