aries
|
Evo i nas cuba i ja sam jucer otisla do dm-a da to predam, a za konce je valjda individualno, meni su vanjski brzo ispali, mozda za tjedan, ali zato unutarnji sporo, mislim da su mi tek jucer zadnji ispali, odnosno ne vidim vise nista, valjda nije koji skriven a bilo ih je...pituricaza dojku da trebas forsirati je u pravu, moja isto nije htjela desnu jer je prejak mlaz bio, pa sam se izdajala, ali sam odustala i stavljala je cesce na nju, da se ne prepuni, i navikla se manje vise, iako se i sad se zna zagrcnuti kad jede iz nje, uspijevamo nekako.Za te grceve kazu, 3 dana u tjednu do 3 sata neutjesnog placa, ako ti privlaci koljena stomacicu i nista je ne smiruje,suha je, sita,ni tvoja blizina ne pomaze, nema sto drugo biti, barem mislim..mi smo na kapima i ljuljuskanju, vec sam se i navikla.proci ce..nego, jucer nam se pojavio i osip koji se jutros pogorsao, pa sam je odvela kod ped, dala nam je bepanten mast da mazemo, dobili smo 800gr za 20 dana i narasle 1,5 cm, tako da smo dobre, ja zadovoljna. onako se pitas dobiva li na tezini, jede li dovoljno, imam li dovoljno mlijeka i sve ostalo..kaze ped dok je stolica zuta, ona zivahna, nema brige.i da, i dalje je blago zuta, ali je to laktacijsko zutilo, suncati kraj prozora, proci ce samo do sebe..pusa