|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio
26.4.2013 21:26:08   
Mmaestral
Zara - nisu me ostavili s malom :( Tamo mame ne mogu biti, a i ona je u inkubatoru pa ju ne mogu ni drzati ni dojiti, samo mi dsju da ju pomazim na par min. :( Da nemam gdje biti u zg ne bi ju ni mohla vidjeti svaki dan, ali dva sreca pa mi buraz zivi u zg pa smo ja i dragi kod njega.Uh, sjetim se kako je ljudims tesko ostaviti bebu prvi put kad ide ns cuvanje, a ja ju vec od 4 dana moram svaki dan ostaviti...umirem
Njoj je vec otpso pupak, sad ima samo pelenu i vec je lezala na trbuhu, stave ju nakon sto jede. Rekli su mi da se 3 puts na dan sprica sa octsnisept sprejem i to je to.
Normalno svaki dan se i kupa jednom. No sad ju ne kupaju mislim.
Zao mi jevzbog tiskarskih gresaka ali nisam navikla pisati na taj touchscreen, pa se mucim.
Za kihanje su meni rekli da je normalno jer si tako jedino bebe mogu ocistiti puteve od plodne vode. Tako da ne brinete da su prehladjene. I za stucanje kazu babice da im prestane brze ako im se da sisati, pa onda kad u isto vrijeme stucne i usisa prestane. Isuse, ja sam moju danas vidjela golu kako stuca, zastrasujuce izgleda, cijeli prsni kos kso da postane rupa. :O
Zavidim vam kako uzivate u dojenju i spavanju i brizi o pupku...jedva cekam da i ja pocnem brinuti o tome. Mislim da vu deset dana plakati od srece.

(Odgovor članu Luci.Buci)
Neposredna veza do poruke: 376
26.4.2013 23:37:27   
maminangel
Draga Mmaestral srce mi se stislo od tuge,žao mi je kaj morate kroz to prolaziti i znam da vam je teško i da vam je svaki dan kao vječnost jer niste zajedno,ali morate vjerovati da će biti sve uredu i da je dobro što je u Zagrebu i da će te biti uskoro zajedno..Evo jedna moja sad već velika prijateljica,cimerica iz bol.,rodila je u 29-om tj.a na čuvanju trudnoće je od početka prvog mjeseca i još je uvjek u bolnici,znači još malo pa 4 mj.i uvjek kad mi je bilo teško ona me dizala iz depre,a samoj joj je bilo sto puta gore jer i doma ima malog klinca,a oporavak malog je bio spor ali evo sad je bolje i za koji dan bi trebali ići kući, ovim putem joj šaljem puno poljubaca,jer znam da nas škica,Hvala ti draga I. user posted image user posted image
Hladna mislim da je i Bebić pisala o streptokoku,bit će to sve ok samo čuvaj nalaze i pokaži u Petrovoj kad dođeš,a i oni će ti tamo još radite pretrage dodatne ako je potrebno,paničarka moja nemoj misliti uvjek na najgore,hej još malo i malene bube su snama user posted image user posted image ..
Cuba ti znači ni sa ovim momkom nemaš problema sa dojenjem??,znam da si pisala kako vam je to i prvi put super išlo od samog starta,prava si sretnica znaš?mene jeza hvata kad se sjetim onih prvih mjesec dana ragada,izdajanja i nasisavanja,a valjda će proći dobro user posted image
Gdje je Fever dugo nam se nije javila?
Ovo sa šetnjama i pupkićem cure zanemarite i slobodno u šetnju pomalo,vidjet ćete kako godi na obostrano zadovoljstvo user posted image user posted image Spavanje na trbuhu kod beba po novim istraživanjima nije preporučljivo,ali moj G.je doslovno od prvog tjedna spavao na trbuhu i mislim da mu nije još bio ni pupak otpao ali to je baš volio a i danas voli,kao i njegova mamica user posted image user posted image i sa nepunih dva tjedna već si okretao glavicu u krevetu,ja nevidim ništa loše u tom spavanju na bušici,naše mame su nas stavljale po preporuci da spavamo na trbuhu a vidi kako se to svremenom mjenja user posted image user posted image
Netko je pisao da se Tiana vratila,Afrodita mislim,i meni se javila ali isto tako šturo,valjda je sve ok user posted image Joooj toliko toga sam htjela još napisati ali tko će to user posted image user posted image user posted image E da danas sam bila u šopingu i većinu toga sam kupila ali dekicu onu iz H&M nisam našla jer su prošli tjedan bile na rasprodaji sa 129 na 30-tak kuna joj bila sam bjesna a baš mi se sviđala plava sa štrumfićima,lagana a pamučna ljetna,imam sve neke debele doma morat ću tražiti dalje,ako koja ima kakvu ideju gdje su povoljne i lijepe nek napiše.
Papalina Taj paket pelena iz DM-a babylove koje dobijemo koja su veličina?1 ili 2?
Eto toliko od mene user posted image kao malo user posted image
Paola dobro došla i dugo se tipkala snama user posted image user posted image Laku vam noć drage moje mamice i bebice pusa svima user posted image user posted image

(Odgovor članu Mmaestral)
Neposredna veza do poruke: 377
26.4.2013 23:46:01   
Mmaestral
Maminangel, hvala na podrsci, znam da bude sve ok, mora biti. i nekakk se sve to prezivi sta se mora. znam vec sad da cu to dijete toliko razmazitj da nece bit normalno. ne zelim ju nikad vide vidjeti samu i da place.
i moja je imala crvenu guzu jako i nosila je pampersice na pocetku i sestre su rekle da se ne popravlja, a vec drugj dan kako je nosila millerove joj se oporavila. kazu da su millerove tvrdje i deblje, ali ocito je to bolje.

(Odgovor članu maminangel)
Neposredna veza do poruke: 378
27.4.2013 9:42:10   
Papalina
maminangel meni je išla sveki po dm-ove pelene... i mislim da možeš izabrat koje oćeš ali nisam sigurna..meni je uzela od 3-6kg...i super su mi i crvenilo je nestalouser posted image user posted image
ovaj, pupak nam je otpao napokon!user posted image user posted image danas ujutro da ću ga posprejat i očistit kad ono pao...hvala bogu...sad još da zaraste... jedva čekam srijedu pa da odemo u šetnju juuuhuuu...user posted image user posted image
i neću više govorit kako mala spava po noći, urekla sam sigurno, noćas svaka 2-3 sata, a ujutro od 3 i pol do 5 pokušavala sam joj dat jest, al to malo prase umjesto da jede ona mi se smije...user posted image kao da je 3 popodne... i onda kad sam mislila da je neće bit čut bar 4-5 sati eto nje već u 7i poluser posted image i sad je obje cike pojela i opet ne spava...
i još i plače, dere se u snu ko neka luđakinja...i tako...

htjela sam vas pitat dal je koja koristila steznik nakon poroda i di ste ga kupili? koliko ste ga nosile? htjela sam kupit onaj od bambusovog vlakna u dm-u ali ga nije bilouser posted image ima toga i u bipi ili kozmu? ili ne? baš ću uzet jedan al neznam koji ni gdje...

17.04.2013 <3 CHIARA <3

Neposredna veza do poruke: 379
27.4.2013 10:01:03   
Hladna
Papalina ja sam nosila steznik nakon poroda kojeg sam kupila u ljekarni po oko 120 kn, al vjerujem da ima i jeftinijih, moj je bio na čičak i bilo mi je tesko sjedit u njemu al sam ga nosila koliko sam mogla, no nemoj ga nosit po noci- tada nek ti se tijelo odmori , meninje steznik jako pomogao, ja trbuh nakon poroda imala ko da sam curica, ravan ko da nikad nisam rodila tako da preporucam svakako .
Sad sam si narucila preko ebaya steznik za 35 kn , cekam da mi stigne da vidim dal je ok il nisam dobar narucila user posted image

Papalina super za pupak iako smatram da se moze sa bebicom izac van i sa pupkicom, svjez zrak i vitamin d iz vana dobro dođu za bebu.

Neposredna veza do poruke: 380
27.4.2013 10:57:32   
Afrodita83
Samo da vam mahnem na brzinu user posted image

Maminangel, ja sam dekice od flisa ( to su one tanke ) kupila u Intersparu za 40 kn svaku. Jedna je na neke medvjediće a druga na pingvine. Nadam se da znaš šta je flis...ja inače imam i velike deke od tog materijala doma i super su, odlične za bilo koje vrijeme jer se prilagođavaju toplini tijela nekako pa ti nikad nije vruće nego baš onako kako treba biti. user posted image

Cure koje ste rodile, šaljem vam puno user posted image user posted image user posted image user posted image , a vašim bebama user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!!!!!

Svima ostalima user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 381
27.4.2013 13:32:46   
Piturica
Papalina, da, da.. mi imamo tu fucking kvacicu koja nikako da otpadne user posted image  Pupak se jos drzi, mada mislim da ce uskoro otpasti jer se onako odozgora vec kao odvalio... vise stvarno ne znam sta cu sa tim pupkom. inace, nama patronazna rekla da ne sprejamo sa nicim.... ona je znala doci i prebrisati ga sa fizioloskom, osusiti i to je to user posted image  ja sam uvik jos znala drugi dan nasprejati sa octaniseptom , osusiti, staviti gazicu i pelenicu preko toga. blago tebi sta je tvojoj misisic pupak otpao.  zavidim totalno!
isto koristim sad te dm-ove pelene. nekako su mi bolje za to crvenilo. maminangel, broj 2 su te pelene user posted image  jos se dobije mali melem, od nivee neke kremice, babylove za cice blazinice, knjizica sa kuponima i mislim da je to sve...nemam pojima vise...
Mamaestral, saljem ti veliki hug i drzim fige da sto prije drzis svoju mrvicu u rukama. mislim na tebe puno user posted image user posted image
ostalim curkama saljem puse... user posted image

¯`v´¯)
`·.¸.·´ ♥
¸♥ .·´¸.·´¨) ¸.·♥ ´¨)
(¸.·´ (♥ ¸.·´ ♥♥ Loveeeeeee ♥

(Odgovor članu lanac3101)
Neposredna veza do poruke: 382
27.4.2013 14:11:19   
Papalina
piturica meni nije jasno kako ti imaš sa kvačicom a ja bez kad je razlika samo dva dana ... i nemoj ju slušat, moraš to sprejat sa octaniseptom kako su i oni u rodilištu...čak možeš i ujutro i navečer i dobro počisti i ispod pupka ako se već odvalio...ta patronažna je žešći idiot!! user posted image user posted image nije ni čudo da ti još nije otpao ako ne sprejaš sničim...joooj kako sam se sad iznervirala!!! user posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu Piturica)
Neposredna veza do poruke: 383
27.4.2013 22:12:18   
cuba
Večer cure user posted image
Evo moji frajeri spavaju, ja se otuširala i sada uživam u miru i tišini pa da vam se javim malouser posted image

Zadnja 2-3 dana sam primjetila da mi se D počeo malo grčiti dok se ne pokakiuser posted image Noćas se jadan baš dosta namučio i slabo je spavao pa je mm jutros u ljekarni kupio Bio gaia probiotik kapi i danas je super. Dosta je spavao cijeli dan, vjerojatno nadoknađuje prošlu noć.

maminangel da i ovaj put nemam nikakvih problema sa dojenjem i baš sam zadovoljna zbog toga. Samo da je mlijeka što više i nitko sretniji od nasuser posted image Ma samo misli pozitivno i ovaj put ćeš dojiti bez imalo problema, držim vam fige user posted image
Joj, te dekice na štrumfića sam i ja gledala u H&M-a, baš su preslatke ali takvih od R imam nekoliko komada pa je nisam kupila. Imaš sličnih i u Cartersa, tamo sam uzela za D jednu plavu na slonića samo su isto dosta, 150kn.

Papalina super za pupak, znači za prvi maja se ide u šetnjuuser posted image user posted image user posted image
Piturica ma samo ti posprejaj sa Octeniseptom i stavi praška i gazu preko toga. Radiš kako i treba jer pupak se mora očistiti sa dezinfekcijskim sredstvom i mora biti suh. Držim fige da se i vi što prije riješite kvačice. Btw, mi smo isto kvačicu imali.

Mmaestral draga, ne znam uopće šta da ti utješno kažem osim da ti pošaljem hugiće i zaželim da sa svojom srećicom što prije uživaš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danas sam se čula sa Fever, sve vas je puno pozdravilauser posted image Ne stigne na net jer joj mm ima dosta posla na kompu a i uz dvoje djece i fakultet nema baš puno vremena.

Trudnice naše koje odbrojavaju posljednje tjedne i dane do upoznavanja sa svojim mališanima šaljem poseban kiss, guštajte još malo u bušicama user posted image

Laku noć vam cure moje želim, idem se prebaciti u krevet malo pred tv do idućeg podojauser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 384
27.4.2013 23:06:36   
Mmaestral
Moja mala misica je danas izvadjena izbinkubatora pa ju napokon mogu malo vise dirati. Ali dragi mi sad ne da da ju puno da se ne probudi,smijesan mi je malo, jako oprezan da ju ne slomi. Nadam se da ne bude vise imala grceve pa da nam budu u pon rekli kad mozemo doma.
I moja je imala kvacicu na pupku, mislim da su sve. Mozda ne stave ako ne treba.
A sigurna sam sad sa su drugebpelene bolje za crvenu guzu od pampersica jer se mojoj nije nista popravljala kad ih je nosila, a sa drugima joj se u 2 dana smanjilo crvenilo.
Sve manje mlijeka imam pa se pokusavam sve cesce izdajati, ali ne znam koliko cevto pomoci. Jos u lijevoj imam uvijek duplo vise, ne znsm kako da to uskladim?
Koju hranu koristitr za dohranu?
I cure hvala za hugice, lakse mi je tu s vama. Ubija to cekanje...

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 385
28.4.2013 9:35:17   
zara13
vidiš kod nas opet u bolnici te ne otšpuštaju dogod beba nije spremna izaći van iz bolnice. ja sam za dohranu koristila zeleni bebimil on je imao više tih nekih vitamina i smanjivao je grčeve al sam kasnije prešla na bebivitu (ima je sam u mulleru) okus mi je bio najfiniji od nje (ja sam uvijek svaku hranu isprobala prije neg sam joj davala user posted image ) al opet ti i mlijeko ovisi o bebi ,koje će ti htjeti prihvatiti koje ne neke znaju bljuckati puno od neke hrane .Afrodita jel ti nebude malo prevruće za deku od flisa? Maminangel znam da ima u mulleru dekice e sad neznam koja je debljina ja sam vidla za curice da ima 50 kn je negdi a valjda i za dečka ima ,ja si juće uzela pamućne tanke dvije i to našla sam u cartersu jedino taman mi jedna za kolica jedna za as jer se sjećam od prve koliko mi se znojila po ljeti

Neposredna veza do poruke: 386
28.4.2013 11:06:57   
Hladna
Mmaestral znaci da je tvoja mrvica bolje posto vise ne mora bit u inkubatoru , a sta kazu doktori ???? Ima kakvih naznaka da ce uskoro kuci ? Vjerujem da živis za taj dan kad ces krenut sa njom kuci , nadam se da ce to bit uskoro .

Cure ja danas bas tuzna user posted image jucer mi muz rekao da neide na trening i da ce biti sa nama kod kuce jer sam mu ja ocitala bukvicu da sam vjecito sama posto radi svaki dan do 5 sati a jos k tome i subotama radi i svaku nedjelju on ode na trening , ja sam uvijek isla sa njim a sad vise fakat ne mogu vidio je i sam da nisam bas za vozit se 1 sat do te neke staze pa sam mu rekla da sad ja ocekujem da je malo uz mene posto sam ja svo vrijeme i svake vikende bila uz njega a sad ionako ne vozi trke vise nego samo trenira radi gusta i tako ja sad prije 15 minuta saznala da on ide na trening, samo mi je rekao : idem ja ajd bok , ja ostala sva zbunjena, sve si pripremila za rucak i sad smo ostali sami, jos mi se i hormoni valjda udruzili i sva sam ostala u suzama jer ne moze bit ni faking nedjelju sa nama neg cemo rucat sami i onda naravno kasnije cu jos slusat svekra i svekrvu da kud on ide sad umjesto da je doma sa svojom obitelji .
user posted image

(Odgovor članu zara13)
Neposredna veza do poruke: 387
28.4.2013 11:29:55   
Papalina
Dobro jutro...user posted image

hladnauser posted image user posted image user posted image ti muški kao da opće nemaju mozak..nemam komentara...umjesto da uživa sa tobom on te pušta samu..baš mi te žao....a znam kako je to kad on radi po cijele dane..tako i moj...isto...svaki dan do 5-6 popodne jedino nedjelju doma...smiri se i samo pozitivnouser posted image

i tako, mm govori da je gladan a ja mjenjam ja pelene... bacim prljavu da ću joj stavit čistu kad ono vatromet...user posted image user posted image kao da je pod punim pritiskom, mene za dobro jutro naša Chiara doslovce posrala svu-ruke, noge, tajice...user posted image user posted image user posted image i onda ja se išla oprat jer mi se sve cijedilo po nogama, mislim ja gotova je, a kad ono drugi nalet , i tetra i švedsku sve opet jovo nanovo...išla po toplu vodu da ju operem a ona mi za kraj se sva ispišauser posted image user posted image user posted image dobro d anije muško, jer kad bi mi ga uperio u facu neznam šta bi bilouser posted image user posted image user posted image
a mm samo zabezeknuto gleda i nevjeruje i samo je dodao da više nije gladanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ajme upišala sam se skoro od smijehauser posted image user posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 388
28.4.2013 12:19:46   
maminangel
Draga Papalina ako me tko može nasmijati onda si to ti,skoro sam se upi.. od smjeha dok sam ovo čitala,ionako mi je slabi mjehur user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Hvala vam za informacije gdje kupiti dekice,tnx Zara ovo za muller stvarno nisam znala da ima za kupiti,pogledati ću,imam jednu preslatku od cartersa za kolica sa žiraficama od starijeg maloga ali to mi je u Metkoviću ostalo,ali za izlazak iz bolnice i za prvih mjesec dana što ćemo biti tu u Zgb-u nemam nego deblju,pa sam mislila još jednu kupiti i bila sam opet u cartersa ali mi je too much dati 150kn.za tu majušnu dekicu,a ta u H&M mi se tako sviđala a rasprodali je user posted image user posted image user posted image ,još ću pogledati po drugim centrima,samo kaj mi je teško hodati,sve me boli poslije pa nevolim lutati bezveze.Ako gdje vidite javite mi.. Mmaestral konačno lijepe vijesti drago mi je da malena više nije u inkubatoru user posted image user posted image držim figice da sve bude kako treba i da buzo idete domeka,nemoj se opterećivati sa dojenjem ako ide-ide ako ne papati će AD i gotovo,bitno je da je ona nama zdrava,neznam ti koje je dobro mlijeko ali sigurno će ti netko od curka javiti.Ovo za pampers pelene,baš vas čitam već nekoliko je napisalo da su bebice dobile osipuser posted image ,a kao trebale bi biti najbolje user posted image onda ću i ja kupiti u mulleru jer starijem koristim isključivo te i zadovoljna sam i kvalitetom a i cijenom. Hladna draga nemoj biti u bedu,znam da se muškarci ponekad ponašaju kao da su s druge planete i poprilično su sebični,ali isto koliko nemožeš snjima nemožeš niti bez njih,,kaže moja dr.s kojom radim da je njima krajnji domet dokle sazrijevaju pubertet i tu ostanu evo mm stalno visi na playstationu i čim sam došla iz bolnice mi je predao štafetu,to je tako ima loših dana ali ima i divnih.. Ajde glavu gore, ako treba kad se vrati lijepo se posvadite i još lijepše pomirite user posted image ..Cure drage gibam,valja nešto raditi user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 389
28.4.2013 12:31:43   
MaTana
Cure dobro jutro!
Mmaestral pa to su divne vijesti, nadam se da ces ubrzo drzati svoju bebicu u narucju.
Hladna i mene je moj znao izludjivat pred kraj trudnoce, cijeli dan bi radio u stanu i onda navecer nogomet i sl. Taman pred sami kraj je konacno shvatio da zelim da bude samnom sto vise i ja sam morala u bolnicu na carski, a njega zvali da mora na brod.

Nama je danas otpao pupak, i stvarno mi je bebica dobrica kao i starija seka, nocas mi je pavala od 22:30 do 1:30 i onda sve do 5:30. Kasnije smo obje njonjale do 9:00.
Pozdravljam vas, starija gnkavi, mora mi ljepit tetovaze.

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

Neposredna veza do poruke: 390
28.4.2013 18:10:54   
bebić
zenice moje user posted image evo nas jos smo u komadu! nema nikakvih naznaka da bih mogle uskoro, a mama i tata nemogu vise docekat, kad god nekog zovemo svi prvo pitaju jel se porodila?! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

e sto se tice streptokoka, neznam ko je pitao za terapiju, ovdje u njemackoj oni nedaju nikakve antibiotike piti vec pri porodu dobijem infuziju!

hmmm pokusavam da se sjetim sta jos ima novoga, al nemogu se sjetit!
e neko je pitao za duge bodice, ja ih imam jako puno jer je ovdje vrijeme katastrofa, npr.2 dana je 28 stupnjeva, i onda 5 dana (kao i danas) 8 stupnjeva! user posted image user posted image ziva katastrofa, tako da sam svojoj lutki kupila vise dugih, al imam i kratkih user posted image ...sobica je spremna za ovu malu princezu jos samo treba da stigne user posted image !
nejavljam se bas cesto, jer iskoristavam kad je lijepo vrijeme pa samo setamo ili cistim stan, kako mi je mama otisla u cetvrtak pa se opet prilagodavam sve sama user posted image jer sam bas uzivala kad je bila tu...! al citam vas svaki dan!! tako da sam u toku..;)

ljubimo vas user posted image

Elenor 9.5. <3 sve moje

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 391
29.4.2013 7:59:36   
paola06
Mmaestral,user posted image za tvoju bebicu,da što prije dođe kući!
Ja sam danas zvala svoju lokalnu patronažnu sestru, i ostala šokirana ljubaznošću i susretljivošću,budući da sam fulala termin trudničkog tečaja,ljubazno mi je ponudila da dođe sutra do mene i tečaj održi domauser posted image  
Javim dojmove sutra, al zasad sam oduševljena! Jedino mi je zao što muž neće biti prisutan,on radi do 17h, patronaža posjete obavlja samo do 13h....
Inače,lijepih dekica ima u hm, po prvi puta sam uz platnene vidjela i heklane,100 kuna su,a prekrasne (vidjela sam samo roze,neznam dal ima i drugih boja). Ja se nadam nać bijelu, al ako ne nađem uzet ću rozu.

(Odgovor članu bebić)
Neposredna veza do poruke: 392
29.4.2013 11:28:25   
maminangel

IZVORNA PORUKA: paola06

Inače,lijepih dekica ima u hm, po prvi puta sam uz platnene vidjela i heklane,100 kuna su,a prekrasne (vidjela sam samo roze,neznam dal ima i drugih boja). Ja se nadam nać bijelu, al ako ne nađem uzet ću rozu.

Paola u kojem to H&M ima heklanih(vjerovatno misliš končanih)dekica? Prvi glas user posted image pisala sam da sam bila i htjela kupiti ali je nestalo,i to su bile baš lagane pamučne,još je nemogu prežaliti user posted image user posted image
Cure slabo se tipkate? ima li kakvih novosti?jel ima koja kakav pregled? kako su bebice? Pusa vam svima user posted image user posted image

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 393
29.4.2013 11:36:23   
Hladna
Helouuuu
Gdje nam je fusa ???? Termin joj prošo u subotu a od nje ni slike ni tona user posted image user posted image pola ih se trudnica pogubilouser posted image user posted image

Ja isla u grad po jagode , pojela bi ih tonu iako moram priznat cure da mi je apetit drasticno pao zadnjih tj dana a na kenjaru user posted image idem 3,4 puta dnevno user posted image pa i po 5 puta nekad user posted image

Jucer sam prestala piti magneziji posto se on kao prestaje piti izmedu 35 i 37 tjedna i cak nisam bez njega imala za sad nikakve bolove user posted image

Maminangel ti ides u cetvrtak na kontrolu ako se ne varam ??
Ja sam odlucila ici drugi utorak tj 7.5. Tad mi je tocno 37 tjedan pa mi reci u koje vrijeme je najbolje doc na kontrolu ? Ja se nisam nista narucila jer mi gin nije ni rekao da trebam .

Neposredna veza do poruke: 394
29.4.2013 11:53:48   
maminangel
Hladna dobro ti je dr.rekao netrebaš se naručivati,a gle u trudničkoj ti je kao na kolodvoru,gužva užasna,i ja ne kužim zašto žene dolaze već u 7 sati kad ionako moraju čekati da se liječnici spuste s odjela a to je tek poslije vizite,ja sam tamo uvjek oko 9 i znam da moram čekati i duže jer napomenem na šalteru da me zapiše na pregled kod prof.jer me ona od početka vodi,ako ti je svejedno kome ćeš doći onda prije dođeš na red,ti možeš pitati za dr.Hermana a i netrebaš jer ćeš ionako završiti na njegovom odjelu,e da i mislim da ćemo ovaj put morati na ctg,a to šalju prije pregleda,pa možda da zbog toga dođeš ranije,uglavnom naoružaj se strpljenjem.Ja bi trebala ići u četvrtak ali nisam još ziher da ću ići jer me strah da me ne ostave opet u bolnici a htjela bi s malom biti na pregledu za školu,a i profa koja me vodi je u trudničkoj ponedjeljkom,pa možda odem u ponedjeljak,tih par dana valjda neće igrati neku značajnu ulogu user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 395
29.4.2013 12:22:52   
Hladna
maminangel ne znam sta da ti kazem, tih par dana ne mora igrati neku ulogu, a opet u tvojoj situaciji i pola dana može igrati velikuuuuuu ulogu tako da bi ja na tvom mjestu ipak otisla kako su ti i rekli....

Ja ću onda u 7 krenuti iz Kc pa kad dođem dođem user posted image

Neposredna veza do poruke: 396
29.4.2013 12:39:47   
Mmaestral
Danas su mi rekli da su nalazi ok i da će ovaj tjedan vjerojatno ići doma. user posted image user posted image user posted image user posted image
Jedino što mora piti i dalje taj lijek za tremor...user posted image user posted image
Zara - da je kod nas u bolnici i ja bi mogla ostati na rodilištu i ći ju dojiti preko dana 12 sati (ali preko noći 12 sati ne), ali mislim da nitko ne može biti u Zg u bolnici kad se tamo prebacuje na neonatologiju, mislim da to nema veze iz kojeg si grada i bolnice jer su tamo samo bebe, uglavnom nedonoščad i mame i tate mogu samo u posjetu od 12-2 i od 4-6.
Već sam 2 tjedna izdržala pa ću uspjeti još par dana. Samo da bude zdrava i da prestane taj lijek piti i da ne dobiva te napadaje više.
--Ja ću sad posebno morati tražiti patronažnu da mi dođe kad još nismo doma bili, a ona je bila kad nas nije bilo. Nadam se da će doći. user posted image
E, ja sam magnezij pila do samog poroda. Još sam i noć prije popila pa sam rodila najbolje moguće. Otvorila se u roku pola sata potpuno tako da mislim da to baš i nema veze s time.
A i bila sam zatvorena 2 dana prije poroda na pregledu potpuno.
--Pogledat ću baš u milleru za tu hranu. Rekli su mi i da je bolja ona s probioticima. Namjeravam dojiti, ali sigurno neću imati dosta pa ću morati dohranjivati dok mi se ne napravi koliko treba.

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 397
29.4.2013 12:45:29   
Mmaestral
Papalina - i mene je moj nećak znao često popiškiti i po majici i po glavi. A meni je to baš slatkouser posted image
Hladna - znam kako se osjećaš zbog dragoga, ali mi žene moramo biti malo popustljivije prema tim muškarcima jer im mozak totalno drugačije funkcionira. Sigurna sam da te ne želi povrijediti i da ne radi to namjerno. Ja bi se sa svojim mogla svaki dan smrtno posvađati, ali se kuliram jer nam je tako ljepše. A i kad dođe beba onda pokažu što im je najbitnije. Nekako dok ju još čekaju ne kuže da bi trebali biti uviđavniji. user posted image

Neposredna veza do poruke: 398
29.4.2013 12:48:47   
Hladna
Hvala Mmaestral ali mene uvjek taj dan puca a drugi dan se vec ohladim tako da sam vec danas super samo na distanci sa njim, moram ga malo sad da skuzi sta je zajeb..... user posted image

Neposredna veza do poruke: 399
29.4.2013 13:01:15   
Afrodita83
Evo i mene malo user posted image

Mmaestral user posted image user posted image user posted image za bebicu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zara neće mu bit vruće pod dekicom od flisa jer je ona 1-2 mm debljine a i to je materijal koji višak topline pušta van, a zadržava točno onoliko koliko treba. To je materijal koji "diše". Imam doma 4 deke od tog tankog flisa i čak se po ljetu znam pokrit u kući po nogama i nikad mi nije vruće. A ako mu bude vruće neće imat dekicu user posted image

Maminangel, potpisujem Hladnu za ovo šta ti je rekla za pregled...znam da ti je teško zbog curice, ali s tim se ne bi smjela igrati. I da. Piješ normabele ??? user posted image

Cure, ja sam jučer natekla user posted image user posted image Noge ( stopala i zglob ) su mi bili tako debeli da skočne zglobove nisam opće imala user posted image user posted image . Do sad nisam imala problema s tim....to se relativno povuklo preko noći, ali još je malo natečeno...šta da radim da mi ne natiču ruke i noge???? Sutra idem na pregled.

Neposredna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!