maminangel
|
Draga Mmaestral srce mi se stislo od tuge,žao mi je kaj morate kroz to prolaziti i znam da vam je teško i da vam je svaki dan kao vječnost jer niste zajedno,ali morate vjerovati da će biti sve uredu i da je dobro što je u Zagrebu i da će te biti uskoro zajedno..Evo jedna moja sad već velika prijateljica,cimerica iz bol.,rodila je u 29-om tj.a na čuvanju trudnoće je od početka prvog mjeseca i još je uvjek u bolnici,znači još malo pa 4 mj.i uvjek kad mi je bilo teško ona me dizala iz depre,a samoj joj je bilo sto puta gore jer i doma ima malog klinca,a oporavak malog je bio spor ali evo sad je bolje i za koji dan bi trebali ići kući, ovim putem joj šaljem puno poljubaca,jer znam da nas škica,Hvala ti draga I. Hladna mislim da je i Bebić pisala o streptokoku,bit će to sve ok samo čuvaj nalaze i pokaži u Petrovoj kad dođeš,a i oni će ti tamo još radite pretrage dodatne ako je potrebno,paničarka moja nemoj misliti uvjek na najgore,hej još malo i malene bube su snama .. Cuba ti znači ni sa ovim momkom nemaš problema sa dojenjem??,znam da si pisala kako vam je to i prvi put super išlo od samog starta,prava si sretnica znaš?mene jeza hvata kad se sjetim onih prvih mjesec dana ragada,izdajanja i nasisavanja,a valjda će proći dobro Gdje je Fever dugo nam se nije javila? Ovo sa šetnjama i pupkićem cure zanemarite i slobodno u šetnju pomalo,vidjet ćete kako godi na obostrano zadovoljstvo Spavanje na trbuhu kod beba po novim istraživanjima nije preporučljivo,ali moj G.je doslovno od prvog tjedna spavao na trbuhu i mislim da mu nije još bio ni pupak otpao ali to je baš volio a i danas voli,kao i njegova mamica i sa nepunih dva tjedna već si okretao glavicu u krevetu,ja nevidim ništa loše u tom spavanju na bušici,naše mame su nas stavljale po preporuci da spavamo na trbuhu a vidi kako se to svremenom mjenja Netko je pisao da se Tiana vratila,Afrodita mislim,i meni se javila ali isto tako šturo,valjda je sve ok Joooj toliko toga sam htjela još napisati ali tko će to E da danas sam bila u šopingu i većinu toga sam kupila ali dekicu onu iz H&M nisam našla jer su prošli tjedan bile na rasprodaji sa 129 na 30-tak kuna joj bila sam bjesna a baš mi se sviđala plava sa štrumfićima,lagana a pamučna ljetna,imam sve neke debele doma morat ću tražiti dalje,ako koja ima kakvu ideju gdje su povoljne i lijepe nek napiše. Papalina Taj paket pelena iz DM-a babylove koje dobijemo koja su veličina?1 ili 2? Eto toliko od mene kao malo Paola dobro došla i dugo se tipkala snama Laku vam noć drage moje mamice i bebice pusa svima
|