paola06
|
Uh,upravo napisala metarni post, i izbaci me,grrr Ja danas proživjela dan,kao da mi je posljednji dan života Nakon što sam ujutro plakala ko kišna godina,ostatak dana bila ko na speedu, od nabavke,kupnje poklona za mamu i kumče,kuhjerojatno anja,frizera,do šetnje i ponovnog pakiranja torbe za bolnicu.... Jelenko, prekrasno ime za curku,i meni je to ime bilo među prvih tri,al muž je bio mrvicu više za Paola i tak je ostalo. Nadam se da tvoja Emica nebude tvrdoglava ko moja,i da neće još dugu držati mamu u neizvjesnosti And i ja dosta loše spavam noću,već sam oko 5h ujutro ko sova,al zato sam preko dana ubijena. Btw,sviđa mi se tvoj san,ne bi bilo loše da postane zbilja I ti si još malo pa na kraju puta,još malo i grlit ćeš svoju bebicu. Luci, da Laurić krene i da već sutra grliš svoju bebicu, da sve što brže i bezbolnije prođe. Samo hrabro i drži se! Plavka tebe vjerojatno vrijeme ubija,malo sunce,malo kiša,sparina,nije lako izdržati "normalnim" ljudima,kamoli nama trudnicama s trbuhom do zuba,pod utjecajem hormona, i tko zna čega. Odmaraj što više,nemoj se forsat,pogotovo sad pred kraj.... Cuba obožavam čitat tvoje postove,uvijek me oraspolože Nadam se da sljedeći tjedan okončavam poglavlje Trudnoća i počinjem s poglavljem Majčinstva,sutra idem u bolnicu,valjda će se tamo nešto pokrenuti. Uglavnom,javim novosti.... Pusa cure,nek nam sutrašnji dan započne nekom bebicom
|