paola06
|
Cure moje,tek je 10h,a ja sam već luda ko šlapa! Jučer je kao sjeo porodiljni,gledam skroz neki čudni iznosi,a pošto radim na obračunu plaća znam koliko bi trebala dobiti. Danas ujutro sam išla predat urin na kontrolu, pa u dućan,pa na kavu s mužem,i vraćamo se doma,i ne da mi vrag mira kažem ja mužu,ajmo u HZZO vidjeti kakve su to uplate. Uđem unutra,a ono ženska me razveseli da su mi dio porodiljnog,naravno onaj veći dio isplatili na tekući račun koji sam zatvorila prije godinu dana!!!!!! . Ja ju pitam pa dobro jeste normalni,otkud vam taj br.računa,nigdje se taj račun ne spominje,niti u zahtjevu za refundaciju,niti nigdje,svuda samo kopija tekućeg Zabe,a oni mi dio isplate na Zabu,a dio čeka negdje u svemiru!!!!!!!!Joj cure,nemogu vam opisati koliko sam ljuta,svaka čast svakome,al nemogu se ne zapitat u kakvoj to državi živimo i kakvi nam to ljudi rade na tako odgovornim mjestima,razumijem da se svakom može dogoditi greška,al ovo je stvarno previše,maltene su izmislili račun i poslali novce na njega,pa ak nešto nije jasno zovi,pitaj,zato pišemo kontakt telefone....al ne oni samo stisnu "plati" i baš ih briga! Pa ja nek obilazim banke,tjedan dana pred porod i čekam novce koje ću dobit tko zna kad..... Dođem doma,sukrvica na ulošku,neznam jel od jučerašnjeg pregleda ili od ovog živciranja Popodne moram zvat za nalaz urina,jučer sam doktoru u bolnici spomenula da moram često na wc pa me poslao u labos,budući da imam BHSB u brisu,da se bakterija nije slučajno proširila i na mjehur Nadam se da nije,bilo bi to previše za danas.... Oprostite na dužem postu,morala sam to s nekim podijelit
|