|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebice u 2013.
14.6.2013 9:24:51   
plavka
I ja sam ti draga u prvoj trudnoći imala kofer spreman mjesec i pol prije a sad mi se nekako nežuri....
sijećam se kad su mi počeli trudovi, uspijela sam cijeli dan biti doma jer su bili u velikim razmacima i nisu bili u kontinuitetu, bila sam izdržala do slijedećeg jutra, onda sam se brzinski drugo jutro u 5h išla tuširat i spremat da me mm prije posla ostavi u bolnici i ostala tamo bila 4 prsta otvorena i do 12,30h u predrađaonia poslije u rađaoni i rodila tek u 19,30h siječam se da sam bila gladna kao vuk, ubila bih za jabuku ili sl. dali mi samo infuziju i kad mi se mm pridružio on mi je davao vodicu, mrknula sam valjda 1 litru....

26.06.2009. naša ljepotica
stigla nam još jedna curka13.07.2013

(Odgovor članu JELENKO VG)
Neposredna veza do poruke: 926
14.6.2013 9:33:57   
keeka
Jutro curke, moram priznat da ni ja nespavam koliko sam znala, a i vrucine su pocele, nema ni daska vjetra. Moram se spremit i gibam svojima u Slavoniju na par dana da se najedem tresanja, višanja, jagoda, mladog krumpira, krastavaca i naravno ribizla. Uf zagarantirana mi je koja kila više dok se vratim user posted image user posted image user posted image
Moja ljepotica u stomaku skace ko luda cim se smirim evo je, imam osjecaj kao da pravi koltove u trbuhu.
Odmorite se za vikend, pusa user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 927
14.6.2013 9:57:44   
ruwenzor
Jutro! Malo su mi povišeni leukociti pa sam išla danas opet vaditi krv i urin, nalazi budu u uto. Nije mi jasno odakle mi stalno neke infekcije u ovoj trudnoći, prva je bila čista ko suza naspram ove. Još me muče probavni problemi, pa pretpostavljam da sam pobrala crijevnu virozu koja je harala u N vrtiću prošli tjedan.
Plavka, ja sam posteljinu jučer promijenila i usput oprala svu posteljinu koju imamo user posted image , htjela sam presložiti ormare da napravim mjesta za robicu za bebu pa mi je bilo usput sve oprati i na suncu se sve osušilo za par sati, ali ni meni ne gine malo peglanja danas
Paola nek se beba ne žuri, zgodnije je pričekati da se mm vrati s puta user posted image
Keeka uživaj u friškom voću, ja idem sutra na svekrvin ročkas pa budem u drugim stvarima user posted image
Jelenko kak si? Baš čitam- malo kontrakcija, malo iscjedak, sve me nešto asocira na početak poroda, mada ne mora još biti... javi se ak krene user posted image i sretno user posted image

zvrkica frkica 26.05.2011. <3
smjehuljica 06.09.2013. <3

(Odgovor članu keeka)
Neposredna veza do poruke: 928
14.6.2013 12:12:56   
JELENKO VG
joj Ruwenzor,nemoj me plašiti heheheheh....šalim se..ja spremna pa kad dođe dobrodošlauser posted image user posted image
Je malo sam počela osjećati neke kontrakcije i taj iscjedak,ali mislim da je i vrijeme,jer do sada nisam niš osjećala...
Ah te vrućine,nekako mi ne pašu,rađe bi da je oblačno....nikad zadovoljna...sva natečem čim se pojavi sunčeko :)

Curke želim vam ugodan vikend i odmorite se....ja odoh uživatiuser posted image user posted image

13.07.2013. Ema ljubav najveća
11.02.2015.-stiže druga ljubav

(Odgovor članu ruwenzor)
Neposredna veza do poruke: 929
14.6.2013 15:35:21   
Papalina
cure, mamasiti se još nije popravio komp pa nema se kako javit...ona je dobro, beba je u redu, ima upalu mjehura pa mora pit antibiotik... mlađa curka ima od ujutro upalu uha i grla pa opet mora 7 dana bit kod kuće... puno vas pozdravlja i šalje puseeeuser posted image user posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

Neposredna veza do poruke: 930
14.6.2013 18:41:31   
Luci.Buci
Ijoj svašta se događalo ovdje :) čestitam mamikama i bebicama naravno user posted image user posted image user posted image

baš čitam povijest bolesti piše pod gin. nalaz: Portio 2/3 č (nešto) uloživa ?! Može mi to neko pojasniti ako zna, jer ništa nije spomenuo da bi bila otvorena ili nešto drugo osim sve uredu.

<3 LAURA
3.srpanj.2013.

Neposredna veza do poruke: 931
15.6.2013 8:09:36   
paola06
Dobro jutro cure! jel već pijete svoju kavicuuser posted image ?
Ja nekako nemogu baš najbolje spavati tj.spavam do cca.6h ujutro i onda samo koprcanje po krevetu pa se onda najčešće i ustanem, tješim se da ustajem zbog svog zeke da ga prošećem po terasi dok još nije jako sunceuser posted image  Majke ti,kao da već imam dijeteuser posted image
Luci portio skraćena - to je nalaz na grliću maternice, a znači da je skraćen tj. smekšan, a 1/3,2/3 članka uloživa označava koliko je cerviks tj.grlić maternice skraćen. Znači skraćena jesi,otvorena nisiuser posted image
I ja imam identičan nalaz.
Eto nadam se da sam pomogla.
Ostale ljetnice,kako ste? Ima kakvih novosti

(Odgovor članu Luci.Buci)
Neposredna veza do poruke: 932
15.6.2013 8:21:54   
paola06
Cure koje ste 37+ ili više, za otvaranje i kažu olakšavanje poroda (jel to uopće mogućeuser posted image ) dobro je svaki dan piti čaj od malinovog lišća 3x dnevno po jednu šalicu. Ja uzimam u ljekarni, od Subana 11,00 kn. Nije neka investicija, a ak pomogne nitko sretniji od meneuser posted image

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 933
   [Brisano sporočilo]
15.6.2013 9:16:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna veza do poruke: 934
15.6.2013 9:44:55   
Luci.Buci
ma rekao je sve uredu ovo ja čitam doma i stvarno ništ ne kužim. tenkju :)

ko će popit user posted image s menom? dragi spava ko klada user posted image

<3 LAURA
3.srpanj.2013.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 935
15.6.2013 9:48:13   
Luci.Buci
Paola to mi frendica pije, ona je ko i ja 38 uskoro. ponudila me jeje, probala jesam, al ne vjerujem, tople kupke su za otvaranje i lagane šetnjice za kondiciju :) ja imam u zgradi doć do 3 kata po stepenicama, nije problem ić dole nego je problem vraaaaatit se user posted image user posted image

<3 LAURA
3.srpanj.2013.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 936
15.6.2013 9:50:25   
Luci.Buci
i koje značenje ima to skraćena, stvarno sam ko tuka ovo mi je prva trudnoća

<3 LAURA
3.srpanj.2013.

Neposredna veza do poruke: 937
15.6.2013 14:12:32   
and1
da bi se zena otvorila 10 cm pri kraju pororda da dijete izadje,cervix se mora skoz skratiti i nestati.. to je prirodni tijek poroda.. u tvojem tjednu uopce to nije problem jer si pri kraju, dosta njih bude vec i otvoreno bar 1,1,5 cm u 38.tj.. i to je sve normalno.. nemas se sta zabrinjavati.. porod se smatra u terminu od 38-42 tjedna..

evo mi smo inace dobro, guramo kroz vrucine..jucer smo i otvorili sezonu kupanja user posted image
moja djevojcica je uzivaaalaaa :)) ja se inace jos uvijek dobro spavam, u polusnu samo odem na wc i ponovno zaspim, iskoristavam jer nisam vise od 2 i pol godine spavala u komadu kraj ove moje..stvarno budem odmorna ujutro,samo sto mi se tijelo ponasa kao da sam cijelu noc trcala,prepone me sve bole, svi misici na tijelu kao da imaju laganu upalu misica,ali se svi simptomi povuku nakon sat vremena :)

papalina pozdravi mamasitu i neka brzo ozdrave user posted image

25.09.2010. - mamina princeza V :)
16.07.2013.- stigla nam jos jedna princeza E :)

Neposredna veza do poruke: 938
15.6.2013 21:23:23   
sarah_zg
Di ste, drage moje ljetne
Ja se jedva micem. Imala sam generalku danas u svojoj spavaćoj. Sve smo pomaknuli, usisali, da maloj princezi bude svježe kad dođe! Oprala sam svu robicu, frendica mi dala cijeli ormar! Sad to treba speglat, a to mi se bas i ne da pa cu polako sljedeći tjedan. Pregled mi je u ponedjeljak, zadnji kod moje dr., a onda se moram javit u bolnicu.
Inače sam ok, osim sto sam se danas preforsirala, al sutra cu odmarati!

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu and1)
Neposredna veza do poruke: 939
16.6.2013 3:47:51   
ruwenzor
Bok curke! Jel možete spavati po ovim vručinama? Meni je prevruće i ne znam više kak da ležim. Btw jučer nam je bilo super, N i mm su čak ušli u Kupu malo namočiti nogice user posted image budemo se za koji sat namakali u moru, jedva čekam user posted image

zvrkica frkica 26.05.2011. <3
smjehuljica 06.09.2013. <3

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 940
16.6.2013 8:49:37   
paola06
Ruwenzor ma kakvo spavanje....preko dana je pakao,a ni po noći nije ništa bolje,ok mi je zaspat oko 23h,a buđenje redovno oko 6h ili ranije i onda bauljanje po stanu,tak da sam već u 8h opet spremna za krevetuser posted image
Baš gledam prognozu,idućih dana temperature još više....
Izgleda da će nam se bebice roditi po najvećim vrućinama,valjda u rađaonicama imaju klimeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ruwenzor)
Neposredna veza do poruke: 941
16.6.2013 21:39:27   
sarah_zg
Večer, curke! Počele vrućine! Toga sam se najviše bojala u ovoj trudnoći - osim poroda, naravno!
Meni pregled sutra u podne na drugom kraju grada. Danas sam se toliko najela punjene paprike i popodne lubenice da mislim da cu sutra biti u pozamasnom plusu!
Jedva cekam da vidim curku sutra. Ko zna koliko je narasla. Bila je samo 1400 prošli put.

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 942
16.6.2013 23:05:06   
emaemily
Di ste ljetneee ??? :) Ja se istusirala, malecka spava , mm ispred kuce s frendovima razglaba o nogometu.. danas se osjecam super, spavanje i nije tako lose, vruce je al kuca nam je dobro izolirana tako da kad je vanka cak 38 ne palimo klimu . BAs sad gledam na HM stranici neke sitnice sta mislim kupiti, ne bih jos nista rano je, al ne mogu odoliti da ne bacim pogled.. jedva cekam kupovati za deckica, od roze mi se vise vrti u glavi :) malena je imala 6 dana temp. stalno viroze otkad je u vrticu, sutra je necu slati da se jos malo prizdravi..pa se nadam da me u utorak nece zvati da je opet bolesna ... Mirnu vam i laku noc zelim..tipkamo se sutra :D

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 943
17.6.2013 7:06:11   
paola06
Dobro jutro cure! Ima koja budna pa popijemo user posted image ?
Evo ja taman pijuckam svoju i papam mramorni kolač koji mi je ostao od jučerašnjih gostiju,pa da ne propadneuser posted image user posted image user posted image
Inače,curka je jučer cijeli dan bila aktivna,nikad se nije toliko kretala u trbuhu kao jučer,nakon što je cijelu trudnoću bila izuzetno mirna,možda sad pred kraj mijenja karakteruser posted image  Al neka ja znam da je ona dobro..... Nemogu vjerovat da me još par dana dijeli do susreta s mojom curicom.
Jučer sam ponovno pregledala sadržaj torbe za bolnicu,izbacila sam neke suvišne stvari i podijelila ih u dvije torbe -malo veći neseser za boks,torba za sobu. Kad sam bila na pregledu,na vratima trudničke ambulante piše popis stvari za rodilište pa ako će neka roditi u Vinogradskoj na porod treba donijeti:
1. zdravstvena iskaznica
2. osobna iskaznica
3. papuče
4. stvari za osobnu higijenu (mrežaste gaćice+ulošci,nešto za tuširanje,ručnik)
i to je to za box
Nadam se da nisam ništa zaboravila.

Treba skinuti nakit,i lak za nokte,te sve dragocjenosti (novac,nakit....)ostaviti kod kuće ili dati pratnji.
Nije dozvoljeno unositi mobitel (to se možda da dogovorituser posted image ) zbog ctg-a
Moguće je prošvercat fotić za prvu slikicuuser posted image user posted image user posted image
Ja sam još mužu u termoizolacijsku torbicu za bebine bočice stavila malu Janu,energetsku pločicu i groždani šećer,da mi može dati kad nitko ne gledauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
U glavnu torbu sam stavila ručnik,2x spavaćica ako ponestane njihovih,zalihu uložaka i još jedan paket mrežastih gaćica,stvari za osobnu higijenu,čašu....
Jeste se vi spakirale?

(Odgovor članu emaemily)
Neposredna veza do poruke: 944
17.6.2013 7:58:41   
sarah_zg
Jutro. I ja pijem kavicu i cekam pregled u podne! Bas me zanima sta će mi reci, nisam bila mjesec dana.
Spremila si se ti lijepo za bolnicu. Ne treba previše brinuti oko te torbe, meni je muž ionako svaki dan nesto donosio, sto mi je ustrebalo, ali čitajući tvoj popis-to je to! Ne zaboravi neke papuce ili japanske u kojima se možeš tusirati. Barem je meni trebalo na svetom duhu. Gel za tuš, pasta za zube i ostale stvari za higijenu.
E cure, kako se vi depilirate za pregled? Na gospođu mislim? Britvicom? Taj dan? Dan dva prije ili?
Jel jedete prije pregleda? Ja sam već rodila jedno, ali mi je takva muka prije svakog pregleda da je to prestrasno! Onda se još izbjegavam nalijevati vodom da ne bi bila teza... UH sami problemi! A kad izidjem s pregleda samo tražim prvu pekaru da nes gricnem!

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 945
17.6.2013 8:18:38   
plavka
Jutro curke, evo i ja sam srknula user posted image otpremila svoje, objesila veš i sad se spremam peglat.... Jebate u stanu je već 24 stup.
U petak sam išla u Petrovu po nalaze i na njima piše pak kontrola za 2 tijedna, valjda onda ništa od prijevremenog poroda???!!! no saznat ću to već sutra jer idem s tim u bolnicu na pregled....
Ovaj vikend bili na viksi po stvari za prinčipesu, naradila sam se ko mazga, sve sam od Di pretumbala i preokrenula i presložila..... Ponjeli madrac, prematalicu, viper, robicu, posteljinu dekice, dobro mi veli mm da nemam kaj kupovati uistinu imam sve od Di, imam robice koje ona nije niti jedanput obukla, kak je bila sitna, morala sam kupiti br. 50, pa smo dva mjeseca hodočastili po bolnicama i dio robe nije nosila....
Dekica, rozih, rozo bijeli, frotirnati, tanki, neke se niti ne sijećam..... Natovarili se full tako da sam kolica s košarom ostavila baki i dedi da mi povezu jer oni stižu sutra domeka.....
Najela sam se curke sarme, jer je mama spremala i pospremala bačve, roštilja, kolača, potom se s vodom natakala da ugasim žeđ.... I POČELA SAM NATICATI, ZGLOBOVI MI IZGLEDAJU KAO BALVAN REVOLUCIJA user posted image user posted image user posted image i počele me leđa boljet za poluditi i to samo lijeva strana.....
Onaj popis gore je o.k. a koliko se ja sijećam od svog prvog poroda ja sam imala jednu torbu i ona je išla samnom u rađaonu....
Draga Sarah ja ti čučicu brijem skroz ili ti full dan ili dva prije pregleda obavezno!!! a ostalo sa epilatorom počupam.... i da uvijek obavezno prije pregleda popijem coffe bez toga ne izlazim i naravno pojedem nešto te mrknem oko 2 čaše vode jer znam da bum tam morala pišat na štapić, uglavnom obavezno jedem i pijem jer sam se na zadnjem pregledu skoro srušila pa me ginička nahranila još sa čokoladom.......
a jesam se raspisala vidi se da me nije bilo za vikend...!!!

< Poruku je uredio plavka -- 17.6.2013 8:22:33 >

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 946
17.6.2013 8:28:28   
sarah_zg
Bas sam te htjela pitat kakav je nalaz? Joj meni je frendica dala toliko robice da nista nisam kupila ni neću. Čak i nekih novih stvari koje njena mala nikad nije obukla. Nisam još sve speglala, al sam barem oprala. Ja još ne naticem, ali možda zato kaj navečer ne jedem nista osim voća i pijem vise od 2 litre vode. Moja dr rekla da ovaj mj smijem kilu, a ja jutros stanem na vagu, a ono kila i pol s tendencijom na dvije tako da sam sad negdje u plusu 11.user posted image
Ma ja se isto skroz okaljuzam kaj se gospođe tice, al ovaj put sam to napravila u subotu, a ne to jutro kao prošli put kad sam se na pregledu pojavila iziritiranauser posted image
Napamet sam ja to, valjda nije puno ostalo!user posted image

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 947
17.6.2013 9:08:04   
paola06
Mene non-stop nešto izbacuje s RR,tek sam se sad uspjela ponovno spojiti,grrrrrr
Zaboravila sam još napisati da su u glavnoj torbi (po preporukama frendica) vitamini i tablete protiv bolova,zlu ne trebaleuser posted image user posted image user posted image  Uzela sam Neofen forte,rekla mi teta u ljekarni da je to ok,čak i kad dojiš. Hvala Bogu,jer kod mene bilo koji oblik paracetamola ne djeluje.
Što se gospođe tiče, uređuje se britvicom,večer prije pregleda,da se stigle oporaviti od iritacije do jutrauser posted image user posted image user posted image user posted image  Koliko to dobro obavim,nevidim,budući da mi trbuh zaklanja pogleduser posted image user posted image user posted image user posted image
Cure vidim da je i vas ulovio pojačani apetit,ja cijelu trudnoću dobila 6 kg,al kak sam krenula toliko ću još natuć u ova 2 tjedna,sve mi je privlačno,od voća do kolača. Sva sreća problema s naticanjem i zadržavanjem vode zasad nemam.
Plavka znači robica je u pripremi,samo to još opereš i popeglaš i onda mirno čekaš. Ma i ja imam hrpu robice i svega ostaloga,već znam da pola toga neće obuć,al nemože čovjek odoliti,o bakama da i ne pričam,uglavnom komoda sa 4 velike ladice je puna ko šipakuser posted image user posted image user posted image Već sad ima više robe od mame! Javi kak će proć sutra kod doktora....
Sarah jedem prije pregleda naravno,budim se oko 6-7h,i prva pomisao još u krevetu mi je što ću papati,navukla sam se na neki cornflakes iz mullera u kombinaciji s jogurtom pa to tamanim,do pregleda koji je uglavnom u kasno prijepodne,još nešto gricnem,a i nakon toga se nagradim - u zadnje vrijeme me drže banane,pa iz bolnice ravno u konzum! a prije trudnoće sam ih jela jako rijetko.... Od vage mi još nije muka,trbuh mi nije velik,dođem na pregled u trudničku,a doktor gleda na kalendar,koji ste vi ono tjedan? 38???? Ma vi se šalite.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ostale cure,gdje ste? Šta ima kod vas?
Ja sad po ovoj vrućini moram kod doktorice po uputnicu,pregled u bolnici ponovno u srijedu.
Pusa cure!

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 948
17.6.2013 9:28:58   
plavka
Paola pa ti još sitno brojiš!!! user posted image user posted image user posted image tebi je termin 24-tog baš sam išla škicnut, super za kile ja sam ih fino ovaj put skupila ali kaj mogu kad me unazad godinu i pol tj. od operacije tlak zeza pa ako se ne najedem ne funkcioniram, meni na svakom pregledu bi trebali odbiti kilu samo za klopu i tekučinu koju usipam u sebe user posted image user posted image user posted image ...
Skidat ću poslije poroda sa mm user posted image user posted image user posted image ...
E da u torbu obavezno grickalice sa Di sam bila gladna ko Isus, nisam jela 34 h, pardon dobila sam bocu infuzije, tada sam mogla ubiti nekog za jabuku!
p.s. htijela bih si uzet još barem jedan grudnjak za dojenje, vidjela sam da ih ima u mulleru a imam kupone sa popustom, brine me jedino veličina kak probat??

< Poruku je uredio plavka -- 17.6.2013 9:30:38 >

26.06.2009. naša ljepotica
stigla nam još jedna curka13.07.2013

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 949
17.6.2013 9:32:47   
JELENKO VG
Jutrouser posted image user posted image
ja noćas oka sklopila nisam,em što sam se dizala tri puta na wc,em vrućina,pa se ne mogu namjestit...user posted image
Noge mi počele ozbiljno naoticati,i samo mogu nositi japanke.
Sutra na pregled u Vinogradsku pa ćemo vidjeti kakava je situacija.Frednica mi tamo neki dan rodila i oduševljena sa svime.
Moja torba stoji tako od prije mjesec dana,neću ništa izbacivati,mogla bi samo ubaciti ali mislim da je dosta.
Jedino još ubaciti vodu i grickaliceuser posted image
Što se tiče "uređivanja gospođe" hehehe,ja onako prije pregleda idem na blef s britvicom i nemam pojma kako to izgleda na krajuuser posted image ...ali se ne brinem,prije mi je bilo bitno da je lijepo uređena,sada mi je samo važno da nije šuma heheh...
A robice imam toliko da mi nebi zafalilo za još troje djece...frendica mi dala cijelu hrpu,ni omada neću kupiti,i već sam svima naglasila da mi ne nose robicu kada dolaze.
Jučer napokon kupili kolica i sa je to to....Misim da sada mogu samo čekatiuser posted image user posted image

13.07.2013. Ema ljubav najveća
11.02.2015.-stiže druga ljubav

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

kakvo vam je ime ANETA?
pisonjica

:)

Svidja mi se (31%)

Ne svidja mi se (69%)

Broj svih glasova: 115

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!