paola06
|
Mene non-stop nešto izbacuje s RR,tek sam se sad uspjela ponovno spojiti,grrrrrr Zaboravila sam još napisati da su u glavnoj torbi (po preporukama frendica) vitamini i tablete protiv bolova,zlu ne trebale Uzela sam Neofen forte,rekla mi teta u ljekarni da je to ok,čak i kad dojiš. Hvala Bogu,jer kod mene bilo koji oblik paracetamola ne djeluje. Što se gospođe tiče, uređuje se britvicom,večer prije pregleda,da se stigle oporaviti od iritacije do jutra Koliko to dobro obavim,nevidim,budući da mi trbuh zaklanja pogled Cure vidim da je i vas ulovio pojačani apetit,ja cijelu trudnoću dobila 6 kg,al kak sam krenula toliko ću još natuć u ova 2 tjedna,sve mi je privlačno,od voća do kolača. Sva sreća problema s naticanjem i zadržavanjem vode zasad nemam. Plavka znači robica je u pripremi,samo to još opereš i popeglaš i onda mirno čekaš. Ma i ja imam hrpu robice i svega ostaloga,već znam da pola toga neće obuć,al nemože čovjek odoliti,o bakama da i ne pričam,uglavnom komoda sa 4 velike ladice je puna ko šipak Već sad ima više robe od mame! Javi kak će proć sutra kod doktora.... Sarah jedem prije pregleda naravno,budim se oko 6-7h,i prva pomisao još u krevetu mi je što ću papati,navukla sam se na neki cornflakes iz mullera u kombinaciji s jogurtom pa to tamanim,do pregleda koji je uglavnom u kasno prijepodne,još nešto gricnem,a i nakon toga se nagradim - u zadnje vrijeme me drže banane,pa iz bolnice ravno u konzum! a prije trudnoće sam ih jela jako rijetko.... Od vage mi još nije muka,trbuh mi nije velik,dođem na pregled u trudničku,a doktor gleda na kalendar,koji ste vi ono tjedan? 38???? Ma vi se šalite..... Ostale cure,gdje ste? Šta ima kod vas? Ja sad po ovoj vrućini moram kod doktorice po uputnicu,pregled u bolnici ponovno u srijedu. Pusa cure!
|