paola06
|
Cure kak ste? Ima kakvih novosti? Ja sam mislila da će danas s obzirom na vrijeme biti lakše,al osjećam se ko zdrogirana,spava mi se,ovo maloprije sam se probudila,al uopće nemogu doć k sebi. Bili su na frendovi s bebom,muški dio je sređivao sobu,tak da je soba,osim nekih detalja-rješena Nas dvije smo raspravljalje o tipičnim ženskim temama,gledam njezinog malog i nevjerujem da ću za koji dan i ja imati svoj mali priljepak! Cure jeste vi svjesne pa postajemo MAME? Meni je to tak sve nevjerojatno,kao da se događa nekom drugom, gledam trbuh koji raste iz dana u dan,osjećam bebu,gledam sobu,kindač,robicu....al jednostavno se nemog se nemogu zamislit s bebom za koji dan Znam da će se sve promijeniti kad vidim i primim malu u ruke,ali.... kak se vi osjećate par dana pred porod? Što se fizičkih promjena tiče,nema ništa novo,iscjedak je i dalje tu,i povremeni bolovi al dalje od toga neide. And u principu ni ja nevolim da mi posprema netko drugi,pa makar i mama,al sad sam već sama sebi teška,pa mi pomoć dobrodođe. Jelenko, bez brige,sve svekrve su takve,vole se mijesati u sve i svasta i misle da su najpametnije. Ja svoju svjesno ignoriram odkad je znam,tak da polako odustaje od svega,vidi da joj prijedlozi ne prolaze Plavka ti si imala sadržajan vikend,bitno da je sve spremno za curku Ja isto idem na pregled u srijedu,držim nam fige za pozitivne pomake. Ja nekak brijem da ce me ostaviti u bolnici u srijedu,neznam otkud mi to..... Pozdrav cure,idem skuhat kavu,možda dodem k sebi.
|