|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebice u 2013.
17.6.2013 10:01:03   
paola06
Plavka ja sam grudnjak kupila na blef,probaš doma,ak ne paše promijeniš, za šta ti već treba,ili ako ti ne treba ništa,dobiješ poklon bon na taj iznos,mislim da je iskoristivost tog bona 6mj ili čak i duže.  A za bebu će ti uvijek nešto trebati,ili za kuću,tak ak se i zezneš novac neće propast. Ja sam kupila dva i super su mi, uzimala sam broj veći od onoga koji inače nosim,samo sam ih ja kupila kada kupona još nije bilo pa sam platila punu cijenu,koja je i ovako povoljna,a s kuponom je stvarno extra povoljno! Eto to je moje iskustvo

(Odgovor članu JELENKO VG)
Neposredna veza do poruke: 951
17.6.2013 13:37:01   
sarah_zg
Evo me s pregleda, sve je ok, beba 2200, ja zatvorena, u plusu 10 kg.
Sljedeći pregled u bolnicu! Plavka, jel znaš kad dr. M ide na godisnji? Nadam se da mi neće zbrisat prije nego sto me pregleda.

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 952
17.6.2013 15:07:34   
plavka
Sutra ti idem na Sv.Duh kod njega pa budem provijerila!!! Kad ti je ginička rekla da bi trebala u bolnicu na pregled, mene ubijaju te uputnice, meni je soc. dala jednu za pregled + ctg (3puta) valjda to znaći 3 pregleda ili??? a za prošli sam imala pregled i uzv i za sutra sam si uzela istu takvu tko bi ga znao od kad ide kaj???

26.06.2009. naša ljepotica
stigla nam još jedna curka13.07.2013

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 953
17.6.2013 15:37:15   
sarah_zg
Kao sljedeći pregled je za tri tjedna, al ona kaze da mu se javim ranije jer sigurno ide na godisnji. Joj nemam pojma za te uputnice, sve do sada sam obavila privatno. Moram kod socijalnog da mi ispise tu za pregled barem. Mislim da cu nazvat ujutro i naručit se, a ti probaj saznati kad ide na godisnji. Glupo mi to pitat na tel, a čovjek mi rekao da mu se javim. To je doduše bili zimus pa nije ni on ni ja mislili na godisnji!

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 954
17.6.2013 15:43:42   
plavka
ma i ja sam išla privatno, a uputnice daju na kapaljke, ja pak moram žicat za Petrovu za vađenje krvi, sutra idem prvo na pregled pa da vidim nebi li mi još koja trebala..... a i prpa me je jer još neki koriste stari g.o. pa da ne svisim....

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 955
17.6.2013 19:04:37   
paola06
Sarah, bravo za bebicu od 2200guser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Cure i ja sam danas bila po uputnicu za pregled u srijedu,kao svaki pregled nova uputnicauser posted image user posted image user posted image user posted image
Kaže mi sestra kod moje giničke da zapravo to uopće ne bi smjeli tražiti, od 37tt u pravilu se izdaje jedna uputnica za kontrolni pregled i ctg koja vrijedi za sve kontrole do poroda,al da traže svaki put novu uputnicu jer na taj način lakše naplaćuju troškove od države.
Jel znate kojeg u mjesecu sjeda porodiljni od HZZO?
Plavka jesi bila u mileru po grudnjak?
Ostale cure,gdje ste? Ništa se ne javljate?

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 956
17.6.2013 20:04:23   
JELENKO VG
Ajmo ljetne di ste??
Ova vrućina ubija,nemam pojma kak je stanje u bolnici,dali uopće imaju kakvu klimu jer ako bude ovako vruće umrijet ćemo :)
Da svaki put nova uputnica,i t je naša birokracija...užas.
ja si kupila grudnjak u Mulleru,ali sam vidjela da imaju u Kik-u za nekakvih 40-tak kuna,i isto ga uzela na blef,kao broj veći,s tim da mi je košarica ok ali koda me malo steže jer nisam računala da mi se i grudni koš sad povećaouser posted image ...
Ja sutra na pregled pa javim kako je prošlooooouser posted image user posted image

13.07.2013. Ema ljubav najveća
11.02.2015.-stiže druga ljubav

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 957
17.6.2013 20:29:13   
paola06
Da,da,javi obavezno,pa da vidimo tko će otvorit sezonu rađanja ljetnih bebauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
E,a taj Kik mi je otkriće dućan,imaju fora stvari za bebe,po super povoljnim cijenama,istina nije neki izbor,al da se nešto pronaći,recimo male tajice i hlačice po 17-25 kunauser posted image user posted image user posted image  Tamo sam kupila i vreću za spavanje za nekih 60-ak kuna. Možda odem sutra vidjeti jel imaju jednodjelna odjelca kratkih rukavića i nogavica. Ja pripremila više-manje sve dugouser posted image  Hoću-neću moram u šopinguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 958
17.6.2013 20:34:07   
and1
evo da se i ja javim,cijeli dan sam bila na plazi.. ujutro sa muzicem, posteno se isplivala, otisla doma uzela stvari za malu, pa po nju u vrtic i samo produzili na pijesak.. iako sam se drzala debele hladovine,pocrvenila sam kao rak user posted image
sutra na kontrolu, jos ce me i gin. ispotat koliko mi je trbuh crven.. mozda se povuce do ujutro user posted image

sarah ja prije kontrole kao i ti, nista ne jedem,ne pijem samo da sto manje vaga pokaze.. u ovoj mi je ok,vecinom sam si mogla kontrole smjestiti ujutro oko 8 pa nije toliko problem,ali sjecam se u prvoj, vecinom bi bilo oko podne ili popodne.. kao pticica bi dan prije i taj dan jela,pila..ali zato kasnije .... user posted image

uff i gledam kako je vama sve zakomplicirano.. nama je mana sto nemamo bolnice u blizini,najbliza 100 km,ali zato imamo samo jednog gin.koji radi i uzv i ctg,jedina uputnica koju dobijemo od njega je ona za porod u bolnicu user posted image

25.09.2010. - mamina princeza V :)
16.07.2013.- stigla nam jos jedna princeza E :)

Neposredna veza do poruke: 959
18.6.2013 9:33:43   
and1
evo i mene da vam javim.. gin zadovoljan, sve je ok.. po ZM 38 tj, po UZV 36+3 (btw. izludjuje me ta razlika u tjednima) otvorena 2,5 cm, u plusu 14,5 kg user posted image sad si od depresije idem napraviti nesto slatko i ubiti se u tome.. osjecam se i izgedam kao ogromni kit..

curica je uglavnom dobro, ima vec 3100 g.. bit ce to velika beba ocito s tim da joj se seka rodila sa tolikom kilazom..

nego cure, hocete li voditi vase polovice na porod? user posted image

25.09.2010. - mamina princeza V :)
16.07.2013.- stigla nam jos jedna princeza E :)

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 960
18.6.2013 9:56:06   
keeka
Pozdrav curke,ne znam kak je kod vas al kod mene je strasno vruce, ovo je sad već postalo teško za podnjet a jos puna 2 mj moram izgurat, uf bit ce gadno.
Kako vi izdrzavate s vručinom?
Mm ide samnom na porod samo je pitanje kol ce dugo izdržat user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu and1)
Neposredna veza do poruke: 961
18.6.2013 11:08:47   
paola06
Moj ide na porod,to mu je velika željauser posted image  

(Odgovor članu keeka)
Neposredna veza do poruke: 962
18.6.2013 13:17:33   
JELENKO VG
Vrućeeeeuser posted image user posted image
ali neka,izdržat ćemo sve!!!
Bila na drugom pregledu u Vinogradskoj bolnici,opet isti simpatični doktor user posted image
Bris u redu,beba u redu,sve super....Uopće nije gledao dal sam otvorena,samo mi je pregledao trbuh i otkucaje.
Naručena za tjedan dana,ili prije ako bude kakvih naznaka da ću roditi.
Tada ću biti već 39.tjedanuser posted image
Moj ide samnom na porod,to mu je velika želja pa ću mu je i ispuniti heheheh

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 963
18.6.2013 13:22:32   
sarah_zg
Moj je bio prvi put i ide opet. Iako sam ga nedavno čula kako govori frendu da nema pojma kako će to ponovno preživjet user posted image
user posted image
Ja se naručila danas u bolnicu. Dala mi je termin 9.7. Tad cu bit točno 37 tjedana, valjda prije ne trebam ni ići. U zg je tako sparno da me to izludjuje! Jutros sam peglala, sad ne mogu nista radit. Rucala sam i gledam film! Nisam jos klimu palila, kao izdržat cu jos koji dan bez nje!

Baci brigu na veselje!

Neposredna veza do poruke: 964
18.6.2013 13:48:08   
plavka
eto i mene iz pregleda, zakuhala sam vani a niti u stanu nije niš bolje....
u pon. moram ponovo krv vaditi i u srijedu doći na pregled kod drugog doktora je će ovaj moj taj tjedan na g.o. a i u utorak je praznik....
sad mu se ćini da imam malo manje plodne vode, izluditi ću više, tako da moram doći na kontrolu.....
Pitao me koliko je imala Di pri porodu kao da ovo neće biti velika beba što god mu to znaćilo danas je izmjerio 2750 meni je to čist normalno ne kužimuser posted image , Di sam rodila na sam termin (40 tjedana) i imala je 2940g. veli i ova bu tak nekak.... Uza sve me sad brine i ta plodna voda, neznam dal su vama kadkad gaće mokre, meni znaju biti a ja to pripisujem vrućini. sad više neznam kaj da mislim...
Jelenko kaj su tebi rekli kolika je tvoja bebica, razlika između tebe i mene je 10 dana pa me baš zanima...
I da, dal vama bebica štuca??? meni dnevno skoro po 2 puta

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 965
18.6.2013 14:03:33   
JELENKO VG
Plavka,zadnji puta kada sam bila na ultrazvuku 04.06,bila sam 35+5 i beba je bila cca 2500-2600...kaže meni doktor da će biti elegantna bebicauser posted image

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 966
18.6.2013 14:09:40   
sarah_zg
Ja sam 34 tj., moja je 2200 i isto mi dr. rekla da je beba fit i da neće bit velika. G sam rodila u 42 tj., bio je 3500.
Znaci M. ide sad na godisnji. Sestra me jutros na tel sve ispitala, ko me šalje njemu i zašto, jesam dosad bila kod njega, mora postojati neki razlog... Na kraju sam rekla da mi je on rekao da dodjem i naručila me 9.7. Ako ne rodis, možda se i vidimo.
Nadam se da će sve bit ok s tom plodnom vodom.

Baci brigu na veselje!

Neposredna veza do poruke: 967
18.6.2013 15:38:58   
plavka
Curke, znate kaj sam čula danas u bolnici, čekam ja i vidim žena za tijedan manje od mene zabrinuta je jer je dijete na zadak, mislim si ja u sebi baš bi me to opterečivalo a veli ona meni znaš da u ovoj bolnici ako je bebač na zadak vaginatno porađaju kao nema više carskog user posted image user posted image user posted image .... kaj je to kaj novog??? ja nisam to čula moram priznat!!! S druge strane se pitam šta je s onim dogovorenim porođajima kad inzistiraju na carski???

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 968
18.6.2013 16:02:58   
sarah_zg
To sam ja čula za SD da sve ide na prirodnjaka, a mene je taj njihov prirodnjak koštao živaca i živaca. Zato sam ja odahnula kad mi je dr jucer rekla da se mala ipak okrenula s glavom dolje. Ja bi najradije carski, a ako već ide prirodni onda bolje da izlazi prvo glava. Moja dr veli da ona nakon sto sam prvo rodila na vakum, nikad me ne bi na zadak poradjala jer ako glava nije mogla proći kako će guza?
Ma samo da to sve prodje ok, ja sam kalvariju jednom preživjela, valjda toliko strasno ne može bit drugi put!

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 969
18.6.2013 16:12:35   
JELENKO VG
Frendica ima dogovoren carski jer je beba na zadak,ali u Vinogradskoj,nisam to čula za sv.Duh.
Ma najbolje je uopće ne razmišljati pa kako bude,ovako samo živce trošimo bezveze.
Treba misliti da će sve biti u redu i to je to,i što manje opterećivati se.

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 970
18.6.2013 16:17:04   
sarah_zg
Izgleda da u Vinogradskoj zadak ide na carski, a na SD eventualno kod prvorotki, a kod drugo i viserotki nikako jer smatraju ako se zena jednom otvorila za porod da će opet. A npr ja se uopće nisam do kraja otvorila kad su me porodili, tj. kad su malog iscupali van! Ma bit će ok, moramo mislit pozitivno!user posted image

Baci brigu na veselje!

Neposredna veza do poruke: 971
18.6.2013 17:13:30   
paola06
Jelenko super da je na pregledu sve prošlo dobro,ne trebaju nam komplikacije sad pred kraj!
Još da nam ovi dani iščekivanja po ovim vrućinama prođu što brže,da porod prođe ok i da je sve ok i ja zadovoljnauser posted image
Plavka mislim da ti je beba optimalne težine, moja je sa 36/3 bila oko 2600-2800 g. Sutra sam na pregledu, vidjet ćemo koliko se zbucala u zadnjih 15-ak danauser posted image  Inače beba je procjenjena na 3400-3500g do poroda.

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 972
18.6.2013 17:22:01   
paola06
Što se tiče položaja na zadak i vaginalnog porođaja,i ja sam čula sa sve više bolnica preferira vaginalni porod, kao nije to nikakav problem,bitan je dobar tim i iskusan porodničaruser posted image  da,super,a šta ako te to dvoje zaobiđe? A carski rade u krajnjoj nuždi,ipak je to operacija,duži je oprovak,veća mogućnost komplikacija... sve to stoji ,ali samo se nadam da znaju procjeniti situaciju,da ne forsiraju stvari prirodnim putem ako neide....sve ovisi na koju garnituru doktora i babica naletiš. Zato samo mirno i hrabro,i povjerenje u njihovo iskustvo i izbor najboljeg načina rađanja.

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 973
19.6.2013 7:41:17   
plavka
Jutro curke, jeste li za user posted image ???
Od kad mi je jučer doktor rekao za manjak plodne vode nemam mira, gače su mi kadkad mokre ali imam dojam od vručine, psiha uistinu čuda radiiii... čak mi se ćini i da mi se bebačica primirila user posted image ...
Luda sam već od svega jedva čekam da se porodim i da tim mukama dođe kraj.
Sinoć sam se ponovo naručila kod frizera za ponedjeljak ujutro i sad se sijetim da moram u pon. krv vaditi user posted image uistinu mi nisu suđeni pramići, moram nazvat salon da pomaknem vrijeme, budu mislili da sam luda a kaj ću ako ih nedam prije porod bojim se da ih nebum imala tako skoro a imam izrast za poluditi...
Mm je bio samnom na prvom porodu i uistinu mi je pomogao jer kako mi je iscurila boca dripa i dugo bila u rađaoni počela sam se gubiti u disanju pa me je on ispravljao i dodavao vode, nadam se da bude i u ovoj osim ako mi nebude imao tko Di sačuvati.... Sutra pak moram kod socijalnog ginekologa po uputnice i to me izluđuje kad ih daju na kapaljku user posted image
A da vam ne velim da mi Di ima idući tjedan ročkas, obečala sam joj da bude slavila u igraonici i da si pozove društvo iz vrtića, kad ono polovica spaja a igraonica zauzeta skoro do kraja mjeseca sad više neznam kaj da napravim, a da vam ne pričam da smo obično roštiljali za njen ročkas na viksi i pozvali ekipu i nekak mi se ćini da imaju svi opet ista očekivanja a ja si više nemrem to priuštiti jer mi je sad to preopterečenje prije poroda kad postoji mogućnost da uskoro rodim .

< Poruku je uredio plavka -- 19.6.2013 7:50:45 >

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 974
19.6.2013 7:49:32   
sarah_zg
Joj draga, kod tebe stalno neke peripetije! Pa ti svaki tjedan ideš u Petrovu? Jel ti dr. M jucer rekao nesto glede tog rh faktora? Ili je samo tu vodu spominjao. Ja sam prošli mj imala pojačan iscjedak pa su mi znale gaćice bit malo mokre, ali sad je sve ok. Pij puno tekućine, mislim da ne može skodit, iako ne znam može li pomoć! Di se nalazi ta ginekologija 3 na SD? Narucena sam kao u 11 s uputnicom za pregled i uzv. Jel se dugo čeka ili uzimaju tako bas kako si narucena?

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Autosjedalica

Vozite li svoju djecu u autosjedalici?

Da, uvijek, čak i do iza ugla (89%)

Ne, nikada (0%)

Povremeno (11%)

Broj svih glasova: 36

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!