|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebice u 2013.
18.4.2013 11:12:34   
mamasita
dobar dan ljetne :)
evo došla doma sa ogtt-a,uglavnom ništa strašno,jedino me ono čekanje od dva sata ubilo.za one koje neznaju,najprije ujutro rano vade krv,i mokraću se daje,onda ti daju tekućinu sa punoooooooo šećera koju moraš popit i onda slijedi ono najgore,barem je meni bilo,čekanje od dva satauser posted image u ta dva sata nema majci mrdanjauser posted image user posted image značinatašte,nema pišanja,jedenja,hodanja šetanja,mirovanje i samo mirovanje.da je barem krevet pa da možeš zaspat nego one ful moderne udobne drvene stolice kao da si u osnovnojuser posted image
krepana sam ko pseto,sad sam se najela i idem malo leć jer me sve živo boli,kao hipopotamus samuser posted image user posted image
bebica je super,poludila od tolikog šećera pa skače,lupa,udara user posted image
inače,šta ima novo kod vas? ljubim sve nove bebuške ljetne :)

(Odgovor članu ruwenzor)
Neposredna veza do poruke: 326
18.4.2013 11:16:57   
JELENKO VG
Mamasita,čestitam na nećakinjiuser posted image user posted image
kako ste ljetne mamice?
Mi se približavamo 30.tjednu i sve mi je nekako prebrzo prošlo.7.mjesec samo što nije.
Trbuh mi je sada,onaj pravi veliki,trudnički...Pojavile su mi se neke fleke na licu,ko pjege...Inače imam čisto lice pa mi je sve čudno kada moram puder stavljati,ali ništa strašno....
Sve očekujem strije ali hvala Bogu još ih nemauser posted image ...za sada
Za sada super spavam,i počela sam se ranije dizati nego inače.na početku sam znala do 10 odspavati.
i da....cice su mi od početka narasle za cca 2 broja i nakon male stanke vidim da mi sada opet bujaju....sretna sam jer sam imala mini uvijek :)

13.07.2013. Ema ljubav najveća
11.02.2015.-stiže druga ljubav

(Odgovor članu ruwenzor)
Neposredna veza do poruke: 327
18.4.2013 11:34:07   
mamasita
hvala Jelenko vg user posted image
blago tebi na većim cicamauser posted image sa mojima se ništa ne događauser posted image kao ni u prve dvije trudnoće,meni raste samo pozadina i i trbuh naravno :)
i ja imam prištiće po licu ali nestavljam puder,ni inače ga ne koristim nego se samo sa niveom namažem i mirna bosna user posted image user posted image

(Odgovor članu JELENKO VG)
Neposredna veza do poruke: 328
18.4.2013 11:49:21   
and1
mamasita cestitke na necakinji :) cula sam da se rijecko rodiliste jako pogorsalo, neznam znas li ti sto o tome? kad sam bila prije 2i pol g. bilo mi je super od babica,sestara, doktora (ok, osim gin.koja me primila) a sad sam cula da su svi redom katastrofa user posted image

ni meni se sise nisu nesto povecale, male sam imala male i ostale, povecale se mozda za pola broja.. sjecam se da mi je sestra u rodilistu rekla ajooj male sise,ali nema vam to veze moci cete dojiti :) i jesam dojila preko 2 g user posted image

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 329
18.4.2013 11:52:43   
JELENKO VG
Ma rastu ko lude,nadam se da će bi bar pola ostati iza porodauser posted image
Ali kakve sam ja sreće,imat ću manje nego što sam imalauser posted image
Stavljam neki puder u kamenu za prekrivanje mrlja...moram,ne izgleda baš lijepouser posted image ,a i blijeda sam ko krpa pa da bar malo živo izgledam

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 330
18.4.2013 12:01:19   
and1
ten je i meni katastrofa..pocelo je negdje u 20om tjednu,neka alergija po cijelom licu i rukama..nisu mi nista dali vec su rekli da sacekam dok prodje.. izgledala sam kao cudoviste, a na puder nisam smjela ni pomisliti.. povuklo se je ali svako toliko izadje ponovno. reagira na sve sto stavim na lice.. tako da samo vodu i shea maslac koristim..

Neposredna veza do poruke: 331
18.4.2013 14:02:33   
mamasita
and1 što se riječkog rodilišta tiče,ne znam što da kažem,oba dva puta koja sam bila,pa nemam nekakvih loših iskustava.....da ima dvije,tri grozne sestre to ima,ali mislim da jako ovisi o tome kakve smo i mi,mamice,jer,znam da je mopžda ružno za reć ali sa mnom je u sobi bila jedna žena zbog koje sam poželjela skočit sa petoga katauser posted image user posted image ,ne branim niti sestre niti doktore ali brate neke se žene kada rode ponašaju kao da su došle na godišnji,mors biti po ps-u sve od reda,em wc ne valja,pa ne valja hrana,pa sestra ne valja jer joj se nije nasmijala.....ma ja se uopće nisam opterećivala sa time niti ću se opterećivati.....znam da sam tamo tri dana a nakon toga odoh.i sve mi je bilo ok,i prvi i drugi puta a i ovaj će,nadam seuser posted image

(Odgovor članu and1)
Neposredna veza do poruke: 332
18.4.2013 21:15:27   
and1
hvala mamasita! tako isto i ja gledam i razmisljam.. nisam dosla u hotel vec u bolnicu! ali malo sam se obeshrabrila jer sam cula da su postali jako grubi i netolerantni, da nikoga ne slusaju,nicije "zelje" da ne prihvacaju vec da sibaju po svom..

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 333
18.4.2013 21:41:01   
sarah_zg
Hej ljetne! Evo mene! Bili na Krku3 dana, bilo super, sad mi se ne da nit u zg! Ja idem ujutro na pregled. U plusu sam 8 kg, a vage su nam uskladjene. Sigurno će mi rec da manje jedemuser posted image user posted image , a vise pijem. Tako mi je rekla i prošli put. Ja sam se bas poruznila u ovoj trudnoći. Nije mi tako bilo prvi put. Sad imam i pristeve i to me izludjuje! Nisam ih imala nikad u životu, a sad jedan prodje drugi se pojaviuser posted image
Inače, nemam nekih problema. Spasio me onaj magnezij od twin laba tako da grceva vise nema!

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu and1)
Neposredna veza do poruke: 334
19.4.2013 11:50:21   
danijela8
hej ljetne mame, zanima me jesu li se vaše bebe već spustile na glavicu? moj bebač je još na zadak, al dr kaže da je pravilo da se spuste do 32.tjedna, tako da još ima vremena, razmišljam o tome jer imam fobiju da ću morat opet na carski user posted image

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 335
19.4.2013 13:03:29   
mamasita
Sarah zg nadam se da ste se odmorili na Krku :)
samo sam vas željela pozdraviti.noćas je bila koma noć,E je baš jako bolio zub tako da je cijelu noć plakala i jaukalauser posted image nisam spavala ništa,onda se umirila malo kada sam joj dala dalsy sirup i zaspala i konačno da ću zaspat i onda mm počeo sa hrkanjemuser posted image user posted image ajme ispilio je valjda pola šume došlo mi je da ga ubjem na spavanjuuser posted image user posted image
tako da je danas samo N išla u vrtić a sa E smo bili kod zubara,ma mišica moja hrabra i lijepa,nije zucnula,stavila joj je otrović da joj umrtvi zub i lijekić i sad moramo na popravak zuba za 7 dana tj drugi petak.
već smo ručale,mm je otišao na posao a kasnije popodne mi sekica iz rodilišta dolazi domauser posted image user posted image
to je ukratko to,sve ok,bebolina skače i lupka :)
osim što sam ja umorna da ne mogu više bit,to je strašnouser posted image

(Odgovor članu danijela8)
Neposredna veza do poruke: 336
19.4.2013 22:12:42   
maminangel
Pozdrav drage moje ljetne user posted image user posted image Vidim da i vaši bebeki dobro napreduju user posted image user posted image user posted image ,brzo nam to vrijeme ide..Danijela meni je rađen zadnji uzv sa 32+2 tj.i beba je bila na zadak,i makar mi je dr.rekla da se stigne još deset puta okrenuti brinem se jer mi je trudnoća rizična i mogla bi ranije roditi a neznam procjeniti u kojem je položaju sada jer lupa na sve strane a sada sam 34+ idući tj.imam uzv i nadam se da se malac okrenuo..
Imam jedno pitanje,zadnjih mjesec dana vas nisam čitala pa neznam dali se kome javljala ZVONČICA ako tko zna nek napiše nešto o njoj.Pusa svimaaauser posted image

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 337
20.4.2013 8:26:01   
Luci.Buci
popust u salonu Ljubav u Zagrebu 2000kn na najam vjenčanice prodajem ga za 1000kn. Ako tko treba ili zna nekog tko treba nek se javi :)

<3 LAURA
3.srpanj.2013.

(Odgovor članu maminangel)
Neposredna veza do poruke: 338
20.4.2013 11:45:02   
danijela8
maminangel meni je dr rekla da ću skužit da se okrenuo na glavicu kad udarce počnem gore osjećat, trenutno ih osjećam skroz nisko, i ja se tješim ima vremena, nekad se dogodi da se okrenu na samom kraju trudnoće

(Odgovor članu Luci.Buci)
Neposredna veza do poruke: 339
21.4.2013 16:51:09   
Astri
user posted image pozdrav ljetne! Kako ste mi?

Vidim spominju se prištići...Ne volim ih nikako i nikad ih, do sad, nisam imala.Niti u pubertetu. Nosim curicu a kažu da se sa ženskom bebom ten pokvari...jbg, što je tu je. Kad rodimo proći će sve to :D Kad idem vani ponekad stavim onu toniranu kremu i to je to. Nije da mi ne smetaju ali već sam se pomirila s tim...

Vani je lipo vrime ali i južina pa nam se ne mrda iz stana, možda kasnije odemo đir. Kuk me zna zaboliti zadnjih dana pa zašepam. user posted image

Cice kažete?user posted image Ništa to kod mene, narasle su za 1 br i sad stagniraju. Možda probujam uskoro user posted image

(Odgovor članu danijela8)
Neposredna veza do poruke: 340
22.4.2013 10:26:03   
plavka
Evo da se i ja malo javim, za vikend skočili u prirodu u zagorje zeleno, odmorili se, curka se izkakala, napunili baterije i to je to....
Koliko vidim od vas ljetnih mamica, bormeč ja sam najviše kila natukla a one i dalje idu i idu....
Veli muž da nebrinem da bumo poslije poroda zajedno skidali sexom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

26.06.2009. naša ljepotica
stigla nam još jedna curka13.07.2013

(Odgovor članu Astri)
Neposredna veza do poruke: 341
22.4.2013 11:32:54   
marina75
Pozdrav svima, htjela bi se pridružiti ovoj grupi.Termin mi je 06.09.2013.

(Odgovor članu ruwenzor)
Neposredna veza do poruke: 342
22.4.2013 17:12:54   
JELENKO VG
Dobrodošla Marina :)
Polako ulazimo u 30.tjedan....sve više se bliži pa me već i pomalo trtauser posted image
Beba me danas cijeli dan trka i gurka da imam osjećaj ko da hoće van izaći...trbuh mi se skroz izobličiuser posted image
Počeli su polako i grčevi u listovima,ali neću još ništa piti,jedino ako ne postane bolno.

(Odgovor članu marina75)
Neposredna veza do poruke: 343
22.4.2013 22:45:59   
mamasita
hejlo mamice moje :)
samo sam vas došla pozdraviti prije spavanja.
žgaravica mi je na vrhuncu user posted image i to me već polako ubija ali dobro glavno da je bebolinica ok a drugo ćemo potrpit.
curke i mm spavaju,muku mučimo sa zubima,ali i to ćemo srediti.
svima šaljem pusu za laku noć :)

Neposredna veza do poruke: 344
22.4.2013 22:51:20   
pepeljuga
PI mene muči i zgaravica,i kiselina i hemeroidiuser posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 345
24.4.2013 12:32:23   
mamasita
HEJ ljetne kako ste mi?
evo ja papam tost,odmaram,jako sam umorna,loše spavam u zadnje vrijeme,moram paziti što jedem jer mi skoro pa sve smeta i takva mi žgaravica bude da je to za lakati koliko boli,mučnine imam i ujutro još uvijek,evo bez prestanka već 5ipol mjeseciuser posted image a o grčevima u nogama da ne govorim user posted image
sad mi je lakše kada sam se malo izjadala user posted image user posted image user posted image
cure su u vrtiću,uživaju :)
di ste?nema vas baš...
pozdravić

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 346
24.4.2013 12:39:48   
Hladna
Cure da vam se malo ubacim, ja muku mucila sa faking zgaravicom i pomazu bademi, jest a su skupi ali fakat pomazu- al ja si ih natoarim za oko 20 kuna i imam ih 2 tjedna , evo vec tjedan i pol nema ni ž od žgaravice, ali ne odma pojest citavu vrecicu nego kroz dan svako malo pojesti po 2,3 badema, ja pojedem oko 10-15 dnevno od podneva do vecera i ne pijem nikakve sokove osim cedevite i vode vise nema zgaravice . Probajte

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 347
24.4.2013 12:51:38   
mamasita
ajme hladna hvala,probat ću jer vidiš toga se nisam ni sjetila,probala sam sve i od donata,gastala neznam ni ja čega,ma i ja pijem samo vodu i tu i tamo sok ako odem negdje ma i to ću izbaciti.imala sam žgaravice i u prve dvije trudnoće ali ne toliko jako.baš ću probat!tnxuser posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 348
24.4.2013 12:59:56   
plavka
Skoro pa nema nikoga na ovoj temi!!!
Meni je odličan onaj magnezij u prahu kaj ide na jezik bioelectra u vrečicama, njega koristim....
Bademe isto imam ali pojedem ih cca 5 kom na dan + 5 lješnjaka ( ti orašasti plodovi su jeb*** skupi) a zdravi su!!!
Moja curka je isto u vrtiću a ja malo peglam...
Meni pak jako smeta salata pritom mislim na zelenu ili zelje obožavam ih, mogu samo to pojest ali poslije toga satima nemrem doći k sebi od mučnine i bolovauser posted image user posted image user posted image user posted image .... sad me već i mm upozorava da smanjim salatu jer me nemre gledati kako se patim....
Ova trudnoća mi je totalno drugačija od prve, razlika je nebo i zemlja da čovijek ne povijeruje.....

26.06.2009. naša ljepotica
stigla nam još jedna curka13.07.2013

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 349
24.4.2013 13:14:33   
mamasita
plavka,tako je i meni,samo npr sa pohanim mesom,obožavam pohano meso ali kada god pojedem ja sebi ne mogu doć,i znam da će me boljet i da ću umirat od bolova alim ne mogu si pomoć,a o soku od jabuke da ne govorim,pila bi ga na litre ali me ubija tako da sam ga izbacila.
ja moram stavit robu sušit i onu od jučer pobrat.i moram skuhat a nedaaaaaa mi se.
i da,razlika u sve tri trudnoće je dan i noć,niti jedna ista .jedva čekam osmi mjesec,već mi je dosta,a jošššš....
moje curke su divne.baš paze na mene i i sekicu im u trbuhu user posted image
ajmo curke malo aktivirati temuuser posted image user posted image
jel netko za user posted image

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

SAŠA- DA ILI NE?
teuci

Svidja li vam se ime Saša za djevojčicu?

da (42%)

ne (58%)

Broj svih glasova: 330

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!