|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebice u 2013.
27.4.2013 15:57:50   
Astri
Više ih papati neću...jbg.

Evo kod nas na moru južina i kiša. Mrzim ovakvo vrime, a i tlak mi odma padne pa sam bljak.
Sutra će biti bolje user posted image

Mene je moj gin. prošli mj poslao na dijetu ali u stilu da pazim na unos soli jer ona skuplja tekućinu u tijelu pa dobijemo više na kilaži (tijelo skuplja vodu) . Prošli mj sam dobila 3 kg (sveukupno +8) pa zato. Nekidan sam se vagala, nakon 15 dana od pregleda i ispada da sam dobila 10 dkg. (dig.vaga) nije da sam na dijeti, samo sam smanjila sol i povećala unos vode (što je vjerojatno utjecalo na bolju probavu pa ono....)

Zašto je tebe Sarah-zg stavio dok na dijetu?

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 376
27.4.2013 18:01:06   
mamasita
ajme ja sam na +10 a možda sad čak i više,normalno jedem,ne pretjerujem baš sa ničim,ja sam bila na ogtt i šećer mi je sasvim normalan,ma joj ponekada me ti doktori živciraju,pa ne može svaka žena biti ista,jedna moja frendica je dobila 30kh pa je sve skinula,to sve ovisi od žene do žene.ja sam sa E dobila 15kg,sa N 13kg,a prošli mjesec sam dobila +5kila pa me odmah na šećer slao.
moje obadvije curke su bile velike bebeuser posted image
E 4060guser posted image
N 4040guser posted image
kod nas u rijeci ružnjikavo vrijeme neko,malo prije padala kiša
mm radi a curke bojajuuser posted image

(Odgovor članu Astri)
Neposredna veza do poruke: 377
27.4.2013 20:23:47   
and1
ma ja sam vam zivi primjer u prvoj t sam dobila 13,14 kg, i eto i 2 i pol g nakon toga meni je bilo ostalo jos 7 kg viska..ja sam bila od onih koje od dojenja nisu mrsavile :)
a sve one koje su dobivale i 20+ su sve skinule a neke su cak dosle i ispod predtrunicke tezine..

inace, evo i kod nas se kisa sprema, cijeli dan me boli glava, nikako ne volim juzinu.. mala mi je bolesna,pa je doma tako da sam po cijele dane zaokupljena njome.. haraju kozice pa sve cekam kad ce i nju uloviti.. a uz sve to i muz je bolestan,pa majko mila kao da je na samrtnoj postelji..

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 378
27.4.2013 20:53:23   
mamasita
oooo znam kako je to kada je muž bolestanuser posted image user posted image
moj je najjači,jao ima on temperaturu,umire od bolova i ode izmjerit frajer i uvijek ali baš uvijek 36.9user posted image user posted image to je već postala sprdačinaa ja sa 38 mogu radit ko konjuser posted image
umorna sam baš jako ako,bebolina se rita i pleše cijelo vrijemeuser posted image ,seke su išle pajkiti,a ja odmaram konačno.
E sam dojila malo,dva mjeseca,ali sam zato sa N nadoknadila,frajla je cuclala godinu dana i na rođendan pustila cicu sama kao da nikada nije postojala,meni žao bilo jer sam imala dosta mlijeka,ali jednostavno nije htjela.
zato sad pobenavi kada vidi malu bebu i hoće sisati kao mala bebauser posted image mislim da sam nagrabusila user posted image user posted image
i da smršavila sam dosta,i još kada sam počela raditi,imala sam manje kila nego prije trudnoća,ma to sve ovisi od žene do žene.
ima vremena za skidanje kila,ipak smo mi žene,majke kraljiceuser posted image user posted image
ima li koga ili spavate već?

(Odgovor članu and1)
Neposredna veza do poruke: 379
27.4.2013 23:13:03   
sarah_zg
Pa ne znam točno zašto me stavila. Pretpostavljam zato jer sam u mjesec dana dobila 3 kg, a sve ukupno 9, a nije da me nema i bez trudnoće. Rekla sam da cu od ponedjeljka pocet pazit! Trenutno uživam u coksi :-)

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu Astri)
Neposredna veza do poruke: 380
28.4.2013 13:52:44   
mamasita
hello :)
kako ste mi ljetne babuškice

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 381
28.4.2013 17:51:00   
danijela8
Ja sam u prvoj tr8udnoći dobila 18kg šta i nije strašno, ali sam se ja s tim kilima loše osjećala, niska sam pa se to nije imalo di rasporedit, išla sam rodit s 80kg i sjećam se vađenja plode vode par dana pred porod, teško bi si popela na onaj stoza pregledel, a mladi doktor me pita - gospođa koliko ste dobili kila? užas! fakat sam bila nepokretna. Tako da mislim da je sve to individualno, ko se osjeća dobro, neka

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 382
28.4.2013 21:09:01   
JELENKO VG
hello okruglice!!kako ste mi?
jagode??? pojela ih pola kile u tjedan danauser posted image ...nisam imala pojma da se nebi smjele jesti!!
Polako ulazimo u 31.tjedan i tu sam negdje na + 10,11...nisam se par dana vagala :)
Za vikend sam se bome najedala svega i svačega!!
Danas sam malo duže šetala i vidim da su mi zglobovi malo otečeni.Prvi put to primjećujemuser posted image
Trbuh mi raste ubrzano i sve mi je teže namještat se,spavati i saginjati....
Polako smo počeli sa pripremama za bebolinu...sve si mislim ima vremena ali vrijeme tako vrzo ide da se nisam ni okrenula i eto još malo user posted image ...
Idemo sada malo odmarati pa se javimo.....Pozdrav!!!!

13.07.2013. Ema ljubav najveća
11.02.2015.-stiže druga ljubav

(Odgovor članu danijela8)
Neposredna veza do poruke: 383
28.4.2013 21:20:30   
Astri
Svaki doktor neku svoju politiku vodi oko tih kila. Meni je mama sa svakim od nas (nas troje) dobila po 25kg, i sad sa svoje 44 izgleda ka curica. Ima bolju liniju nego većina mojih vršnjakinja, a virujte da tu nikakvu ulogu nije imala teretana ili išta slično.Ja sam trenutno na +8, sutra punimo 27. i ulazimo u 28.tj :D pa ćemo se sutra i izvagati da vidimo stanje...
Kod nas na moru je danas baš bilo lipo vrime. Najprije sam mislila preležati dan jer dragi radi ali na kraju sam otišla u šetnju koja je potrajala dbre 2 ipo ure tako da sad baš osjećam umor i mislim da ću lipo spavati noćas. :)

Još uvik nisam primjetila strije, natečenost nogu, žgaravicu...itd...sad kako ulazimo u 3.tromjesečje, ko zna što nas čeka....
Pozdrav svim okruglicama user posted image Stojte mi dobro :)

(Odgovor članu JELENKO VG)
Neposredna veza do poruke: 384
29.4.2013 8:06:54   
paola06
Jelenko, kad smo već kod jagoda,ni ja nisam znala da se nesmiju jestiuser posted image
Taman sam posadila na terasi dvije tegle jagoda, pa ako ništa drugo probat ću ove svoje iz organskog uzgojauser posted image
Danas sam zvala svoju lokalnu patronažu, sutra mi dolazi u posjet, fulala sam termin trudničkog tečaja,pa će mi ona održati tečaj doma 1:1user posted image
Popodne moram kod doktora po doznake za bolovanje,pa jedan dan u firmu to odnijeti,pa na hzzo.... ubija me ta papirologija....

(Odgovor članu Astri)
Neposredna veza do poruke: 385
29.4.2013 9:52:21   
sarah_zg
Nisam znala to za jagode. Mi imamo naše u vrtu i u prvoj trudnoći sam ih jela a planiram i sada.
Što se kg tiče, ja mislim da mi koje smo startale s viškom trebamo svakako pripaziti. Meni se čini da baš ne pretjerujem (osim kad me uhvati manija za slatkim) jer svaki obrok prestanem jesti, a mogla bih još. Mislim da je kod mene problem što sam stalno u pokretu, stvarno puno radim i meni ta hrana vrati energiju i odmah se osjećam bolje. Sad sam stvarno odlučila paziti do kraja, izbacila sam kruh, jedem dvopek, jučer sam se oprostila sa slatkim pa ćemo vidjeti kako idu stvari u nastavku.
Stojte mi dobro, drage moje okruglice!
Pozdrav svim novim koje su nam se pridružile, dodat ću vas na popis čim uhvatim vremena.

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 386
29.4.2013 10:13:26   
plavka
Hello trudnjače moje...... Ma pustite kile ja ulazim u 30 tjedan i +12 kg.... ja kukam kak sam ih natukla u ovoj trudnoći a moja ginić meni veli da je o.k......
Nemojte sad neku dijetu provoditi, ja sam normalno jela i bebač mi je bila po mjerama tjedan dana veća, potom sam pazila 4 tijedna ( do slijedećeg pregleda) i bebica mi je malo manja po mjerama po tijednima, tako da sad normalno papam a i mm mi je rekao da neizvodim gluposti da bumo to zajedno potrošili user posted image user posted image user posted image .....
Isto tako sam i u 38 godini i neminovno je da godine ćine svoje a i ja moram mirovat.....
Tko veli da se jagode nesmiju papati????? Ne preporučaju se ove prve iz dučana ali ćim dođu na plac od onih jagodara mam uzimam po 2-3 mjerice.....
U prvoj trudnoći sam ih jela kao luda sa šečerom, šlagom, sladoledom na tone i curka mi ih sada obožava valjda je upamtila okus user posted image user posted image user posted image
tako da ih opet čekam....

26.06.2009. naša ljepotica
stigla nam još jedna curka13.07.2013

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 387
29.4.2013 10:38:33   
paola06
Sad kad čitam vaše postove o kg malo se brinem...ja sam 32 tj a dobila sam samo 5kguser posted image  Nisam imala ni mučnine ni povraćanja,ali ni nekih posebnih želja kojima bi trebala udovoljavati... Kakvo nezahtjevno dijete,ha,ha. hm,valjda je mali prirast kg rezultat toga?

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 388
29.4.2013 17:10:19   
Astri
Paola mislim da nemas razloga brinuti se.beba uzima od tebe koliko joj treba i to je najbitnije.moja frendica je u trudnoci dobila ukupno 6kg,imala je stalno mucnine i povracala, da bi na kraju rodila curicu od 3,600.
I mene je stalno strah da mozda ne jedem dovoljno (ne pretrpavam se ,jedem kad osjetim da sam gladna) ipa da ce mi beba biti mala i jos onda mi neko kaze da mi je trbuh mali...ma! Ja znam da je sve kako triba i da je moja beba posebna bas kao i tvoja i da ce sve biti u najboljem redu ;)user posted image

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 389
29.4.2013 19:55:22   
Luci.Buci
Ajde da je spomenula na tečaju konzerviranu hranu ili slične proizvode, nego se primila baš tih jagoda. Govorim to iz dobrih namjera a ne da vas uznemirim ( i ja bi najradije jagodice pohamala al ću se ja držit rečenog na tečaju)

Neznam kolko imam trenutno kg al je zadnji put bilo +18 uskoro natrag na vagicu. Ne uskraćujem se u ničem nego kako dođe tako jedem. a da mi ne smetaju tolke kile lagala bigh al pretrpit ću još to malo pa ću ih skidat polako.

e neznam kakvu imate knjižicu ultrazvuka al me zanimna pod kojom kraticom oni vode dužinu bebe? Laurić je još na zadak jao kako me nekad pritisne dolje, neugodan osjećaj al izmami osmijeh ko i svako drugo namještanje :)

... i tako mene moj naziva cijeli dan da je gladan, ja napravila ručak još u 1h i čekam njega , usput jedem jogurtiće i žitarice,a čini se da ćemo se zajedno napucat ručka kad dođe doma s posla ( jel se tako dobivaju kilice? user posted image ) user posted image

Pozdrav bušikama user posted image

<3 LAURA
3.srpanj.2013.

(Odgovor članu Astri)
Neposredna veza do poruke: 390
29.4.2013 19:58:01   
seraphyme
curke, ako ste zainteresirane....

Prodajem kolica 3u1 adventure triumph x. kolica su sjajno očuvana, a sastoje se od baze, košara za bebe, sportski dio, nosiljka/ autosjedalica, zimska vreća. sporski dio, nosiljka i vreća skoro uopće nisu ni korištene. nova su bila 3 500 kn, prodajem za 1 500, cijna nije fixna. boja zlaćana

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu Luci.Buci)
Neposredna veza do poruke: 391
30.4.2013 8:22:40   
emaemily
jutroo okruglice user posted image kako se osjecate jutros ? moja malena u vrticu ja ne radim danas, uzivam u suncu :) U 24. tjednu sam +7 kg, sve u pupi :) Samo sto je noga jadna nadrapala, plava sva i vene iskocile al proci ce i to.. osjecam se super i jedva cekam kad ce 8. mjesec da vidim svoga malog sincica :)) Zelim vam svima lijep dan, puno ljubavi sunca i smijeha :)user posted image

Today I'm thankful <3

(Odgovor članu seraphyme)
Neposredna veza do poruke: 392
30.4.2013 9:24:48   
plavka
Jutro trudnjače!!!
Danas će nam biti turbo vruće a ja sad trebam po doznaku i komisiju mrzim kad mi vele da dođem poslije 11h po največoj vručini na drugi kraj grada....
Moja curka je isto u vrtiću i jedva čekam sutrašnji dan da smo svi na okupu i da malo rajzamo!!!

26.06.2009. naša ljepotica
stigla nam još jedna curka13.07.2013

(Odgovor članu emaemily)
Neposredna veza do poruke: 393
30.4.2013 9:34:40   
YesNo
Bok cure, evo ja jutros bila na pregledu, bilo me malo strah vage, jer otkako nemam mučnine skroz mi se otvorio apetit, ali dobila sam " kg, tako da sam sad sve skupa +5, a skoro 22 tt.
Sve drugo je u redu, do sljedećeg puta moram napraviti OGTT.
Moja cura isto u vrtiću, ja se polako spremam za posao i tako...
Pozdrav svim budućim mamama user posted image

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 394
30.4.2013 9:35:40   
YesNo
Dobila sam 2 kg, tek sam sad vidila da nisam napisala, hhahahaahuser posted image

(Odgovor članu YesNo)
Neposredna veza do poruke: 395
30.4.2013 10:04:50   
and1
evo i mene sa pregleda, dobila sam 1,5 kg, cura je isto skoro kilu dobila,sada ima 1700 g.. znaci sad sam 30 tjedana i +9,5 kg.. zatvorena sam,ali mi je r-dio skracen i cervix mi je 25 mm..nije nista za sada rekao,ali meni je jasno da moram malo usporiti :)
inace cura mi je doma, tako da cemo laganini sve,spremiti rucak,odspavati,prosetati.. jest da je nesto nervozna i cendrava ali prezivjet cemo :)

vi koje imate djecu u vrticima,cete ih slati preko ljeta ili cete ih pustiti doma?

(Odgovor članu YesNo)
Neposredna veza do poruke: 396
30.4.2013 10:13:43   
sarah_zg
Naš vrtić ne radi od 20.7. do 20. 8. pa će taman to vrijeme bit lijepo s nama doma. Još da si muž uspije tad uzeti godišnji - savršeno!
Inače, kod mene sve ok. Na poslu sam do 1.6. u nadi da će vrućine ipak malo popustiti. Jučer sam pripazila na jelo i sinoć su mi noge bile manje natečene tako da mislim da to ipak ima veze s unosom soli u organizam. Ajme, okruglice moje, nadam se da će nam ljeto biti podnošljivo.user posted image

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu and1)
Neposredna veza do poruke: 397
30.4.2013 10:34:38   
sarah_zg

pepeljuga 15.6.
user posted image

zvončica1 25.6

Luci.Buci 3.7. user posted image

trecabeba 3.7. user posted image

JELENKO_VG 4.7. user posted image

TinaRi 4.7. user posted image

angel@ 7.7. user posted image

mamitasb 9.7.

and1 10.7.user posted image

Grga_cvarak 12.7. user posted image

plavka 14.7. user posted image

eleazer 21.7. user posted image

marina_si 21.7.

Osmijeh 22.7. user posted image

razmažena 22.7.

*angelina* 23.7.

ivanap10 27.7.

Tania 27.7. user posted image

Teabu 28.7.

Astri 29.7. user posted image

bebica11 30.7.

Sarah_zg 31.7. user posted image

Teona 1.8.user posted image

mamasita 3.8. user posted image

danijela8 14.8. user posted image

jagoda1 14.8. user posted image

zoki 15.8.

emaemily 24.8. user posted image

marina75 6.9.

YesNo 6.9. user posted image

ruwenzor 7. 9. user posted image

Anamala mama 10.9.

trudnica24 15.9.

fridmani 19.9.

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 398
30.4.2013 10:36:33   
sarah_zg
evo popisa ljetnih okruglica, javite ako sam nešto smrljala
molim paolu06 da javi termin poroda kako bi se stavila na listu user posted image
prozivka u tijeku user posted image
molim i ostale ljetne da se jave da znamo jeste dobro, jel sve ok i pod kontrolom user posted image

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 399
30.4.2013 10:46:29   
JELENKO VG
Koliko nas imauser posted image user posted image
Još malo pa kreću ove od vrha ,a i ja među njimauser posted image
Noćas sam se budila sto puta,šta od vrućine,pa mi smeta trbuh,pa mm hrčeuser posted image
Uglavnom,tek sada se osjećam ko prava user posted image .
Da vas pitam!Jel muči koju alergija?mene barem jednom tjedno uhvati na jedan dan.Ono,nos curi ko lud,kihnem sto puta u minuti i tako cijeli dan.na kraju budem toliko iscrpljena da ne znam za sebe.Niš ne pijem,ali sve si mislim da odem u ljekarnu i pitam da mi daju nešto.Ustvari ne znam dali uopće smijem šta koristiti??Krenulo je prije cca dvije godine i u svako doba godine me muči,tako da ja pretpostavljam da je prašina...jer je uvijek ima!
Osim te glupe alergije sve ostalo je ok...za tjedan dana smo na zadnjem pregledu kod mog ginića pa me kasnije šalje u bolnicu.
Kako se bliži termin,sva sam uzbuđena i jedva čekam vidjeti svoju malu curicuuser posted image

13.07.2013. Ema ljubav najveća
11.02.2015.-stiže druga ljubav

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Karina ili Korina?
pisonjica

:)

Karina (13%)

Korina (87%)

Broj svih glasova: 95

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!