|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebice u 2013.
14.4.2013 21:50:45   
mamasita
drage dame nema vas baš vdim,lijepo vrijeme konačno pa i mi iskoristili za šetnjice i svježi zrak.
noćas sam konačno spavala kao mala beba,bez žgaravice i ikakvih popratnih simptoma....ne pamtim kada sam tako lijepo spavala :) i to sve zato što sam izbacila čokoladu sa meniauser posted image

bebica je ok,u utorak imam pregled koji jedva čekam,kao i mm i sekice jer jedva čekaju da dođe malena bebica :)

(Odgovor članu Astri)
Neposredna veza do poruke: 301
15.4.2013 8:13:10   
sarah_zg
Jutro, ljetne! Bila sam jucer na sajmu za bebe u west Gateu i srela frendicu koja treba rodit za mjesec dana i žalim joj se na grceve u nogama i ona mi savjetuje kapsule od twin laba, 400 mg. Kupim odmah, popijem i noćas nijednog grca!!!!
Kako ste vi? Ja na godišnjem, upravo se spremamo na Krk na tri dana. Pijem kavicu, junior još malo spava, vrijeme nam je super i mislim da će bit odlično!

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 302
15.4.2013 9:03:03   
ruwenzor
jutro curke!
vikend je bio prekrasan, bili smo stalno negdje vani, sad sam odvela N u jaslice, mm je na poslu a ja moram odmaratiuser posted image prestala sam krvartiti već u čet (zato i jesmo bili vani cijeli vikenduser posted image ) i ja bih na posao... nisam ja za mirovanje... idem presložiti ormar, bar da se osjetim koliko-toliko korisnom.
u sri idem kod dr. kosa na pregled i anomaly scan, jedva čekam vidjeti user posted image
astri, kak je bilo na OGTT?
sarah zabavi se na moru user posted image

zvrkica frkica 26.05.2011. <3
smjehuljica 06.09.2013. <3

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 303
15.4.2013 10:46:04   
JELENKO VG
Jutro mamice!
Prekrasan vikend,šetnja na Bundeku i spavala cijelu noć ko beba :)
Imam pitanjce?Do kada ste pile vitamine u trudnoći?Pijem Elevit od početka,sada sam ga potrošila a zaboravila sam pitati doktora do kada da ga pijem....u 29.tjednu smo

13.07.2013. Ema ljubav najveća
11.02.2015.-stiže druga ljubav

(Odgovor članu ruwenzor)
Neposredna veza do poruke: 304
15.4.2013 12:34:47   
ruwenzor
s N sam pila pregnital cijelu trudnoću i prvih tjedan-dva dojenja (ostalo mi je a bilo mi je bezveze baciti), sad sam prva 3mj bila na folnoj i prešla na elevit, planiram ga piti do kraja trudnoće i onda neki postnatal pripravak kroz dojenje, barem prvih par mj.

(Odgovor članu JELENKO VG)
Neposredna veza do poruke: 305
15.4.2013 13:35:13   
Astri
Ruwenzor Bila sam jutros i prošlo je ok. Najprije me oprala slabina kad mi je izvadila rvu dozu krvi ali kad mi je dala glukozu za popiti odma mi je skočia šećer user posted image
Okus je stvarno odvratan i jedva sam čekala da prođu ta 2 sata, da mi uzmu drugu dozu krvi i puste da odem jesti user posted image
Sutra će biti nalaz pa ćemo viditi što kaže. ;)

Ja sam u početku pila folnu i one Mama vitamine od DM-a, sad ih ne pijem svaki dan, nego svaki drugi ili kako se sjetim jer mi onemogućuju ionako slabašnu probavu :/

(Odgovor članu ruwenzor)
Neposredna veza do poruke: 306
15.4.2013 14:05:05   
pepeljuga
Sarah uzivajteuser posted image

Ja pijem pregnital i pit ću do kraja.

U cet sam bila na pregledu, sve je super, curka raste, ja u plusu 9 kg, nije strasnouser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu Astri)
Neposredna veza do poruke: 307
15.4.2013 15:05:59   
mamasita
hej hoj ;)
ja pijem evo prenatal ima neka dva mjeseca već,pila sam ih i u prve dvije trudnoće.
upravo kuham i odmaram,cure su nam u vrtiću a mm na poslu.
umorim se ko konj user posted image user posted image sve mi je teško,čini mi se da je ova najteža trudnoća do sad i totalno drukčija.
šta ima kod vas?sutra idem na pregled i jedva čekam :)

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 308
15.4.2013 15:38:47   
eleazer
Pozdrav svima!!!
Evo da se i ja priključim...
kao što možete vidjeti, ovo je moj prvi post... prvi put ću postati mama i čekamo dečkića koji bi trebao stići 21.07. user posted image

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 309
15.4.2013 17:27:00   
and1
eleanzer dobro dosla :))

mamasita koliko su ti cure stare?

ja elevit popijem svako toliko, kad se sjetim.. nisam bas redovita.. a u prvoj t sam sa 5 mj prestala jer mi je prouzrokovala zgaravicu i mucine pa mi je gin. rekao da mogu prestati piti, prva 3 kriticna mj. su prosla, dobivam dovoljno na kilazi pa da ne moram nastavljati..

nego cure, kako se vi slazete sa muzevima u trudnoci? ja ga u ovoj ne mogu smisliti,svakodnevno bi ga ispalila na mars..

(Odgovor članu eleazer)
Neposredna veza do poruke: 310
15.4.2013 17:38:32   
mamasita
eleanzer dobro došla :)
and1 curke imaju 5 i 3,haharice moje male user posted image
evo pred malo smo došle s vrtića,fino pojele i sad uživaju na biciklama na zraku,konačno se i to proljeće pokazalo kako treba.
sa mužem sam kako koji danuser posted image user posted image user posted image ,ma šalim se,dobro je,ima momenata kada mi ide na živce pa se izderem bez nekakvoga posebnoga razloga ali sve u svemu dobro jeuser posted image

(Odgovor članu and1)
Neposredna veza do poruke: 311
15.4.2013 22:12:28   
Teona
Bok cure.. Ja isto bila jucer u waste gate i na Bundek. Pijem pregnital, a sa mm se slazem za sada super ( mozda zato sto puno radimo pa se vidjamo na vece :)

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 312
15.4.2013 22:44:16   
mamasita
curke,žene,majke kraljice ja odoh spavati.pozdravljam vas i želim slatke snoveuser posted image
jedva čekam sutra da vidim svoju bebolinicu user posted image

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 313
16.4.2013 8:05:02   
Luci.Buci
jutrač :)
kavica, dućan pa radit nutella kolač ( kradem vrijeme kad dragi putuje da ga iznenadim, ima relaciju zg dubrovnik valjda ću stići user posted image )
probala sam ga u petak u varaždinu kod prijateljice i fantastičan je, njam njam

moj dragi često putuje i često sam sama, ne poznam ovaj kvart i ne pušta me samu user posted image pa ako je koja iz dubrave plis da mi se javi za neku šetnjicu, čašu razgovora :)
Dragi i ja smo si super, nebrem se žalit, često mi i nedostaje. Skroz smno povezani ko sijamski blizanci i zadnja svađa mislim da je bila u 12. mj. user posted image
sunčeko od juuuuutra user posted image

<3 LAURA
3.srpanj.2013.

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 314
16.4.2013 10:23:53   
JELENKO VG
Jutro mamice!!!
Opet je predivan sunčan dan...obožavam ljetouser posted image user posted image
Ipak sam kupila još jednu turu Elevita koji je poskupio cca 20 kn,nevjerovatno!!
Ali svi kažu da je stvarno dobar,pa mi nije žao...sve za bebicuuser posted image
Luci Buci...i ja sam nova u kvartu (VG),pa se još navikavam.Ti bar možeš kuhati,meni je moja kuhinja
u procesu proizvodnje tak da sam osuđena na svekrvinu kuhinju.user posted image
Još mjesec dana moram izdržati!
Sa MM se super slažem.I on radi po cijele dane pa se vidimo tek predvečer.Oduševljen je mojom trudnoćom
i jedva čeka da nam dođe mala bebica...kao i ja :)
Ali zadnjih dana me hvataju živčeki pa ga non stop maltretiramuser posted image .
No tek smo par mjeseci u braku hahahah...budemo vidjeli kasnijeuser posted image

13.07.2013. Ema ljubav najveća
11.02.2015.-stiže druga ljubav

(Odgovor članu Luci.Buci)
Neposredna veza do poruke: 315
16.4.2013 14:39:31   
mamasita
dobar danuser posted image
evo me sa pregleda.dobila sam u 4 tjedna 5 kg user posted image tako da sam u plusu 10kg,poslao me na ogtt i vadit krv i bris na analizu jer sam primjetila da imam pojačani iscjedak i tako to,opet sam naručena za 4 tj,inače 25 tjedana nam je danasuser posted image
iuser posted image jeeeee user posted image ,potvrdio jeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 316
16.4.2013 14:52:18   
Luci.Buci
mi smo podstanari još, tak da blago tebi da ideš i čekaš svoje user posted image sigurno ti svekrva fino kuha, pa buš izdržala to malo.
Ja neznam, koda sam u oblacima, nema dana dok ne odmjerim svog dragog i odma bi grrr... kako god samo uvijek postoji taj neki strah da više nebude tak, još dok si sama i imaš previše slobodnog vremena... Poludim dok ne dođe doma .

Voljela sam jednog dečka prije, i to je bio pravi kaos. Njegovi me nisu prihvatili jer sam "gradska cura" i non top mi nešto radili iza leđa. Njegovi, mislim na starce, nečakinje, sestru, njezine frendice (s kojom jednom me varao).... sad kad imam sve kak treba biti i jako sam sretna, opet koda da čekam da neko počne napaditi ili dirati moje, neznam kak da to opišem. to vam je moja priča.

Tak da pokušavam sve da svojem budućem tateku pokažem kolko ga poštujem, koliko cijenim jer je uvijek uz mene. Mislim da smo najbitniji ipak mi i naš odnos a da su sve ostalo čari usput.

Inače vas non stop pratim al neznam kaj da pametnog napišem user posted image . Pozdrav bušikama <3 i uživajte u danu user posted image

<3 LAURA
3.srpanj.2013.

Neposredna veza do poruke: 317
16.4.2013 15:32:39   
mamasita
Luci.Buci slažem se sa tobom
ritni ste tm i ti i vaš odnos user posted image

(Odgovor članu Luci.Buci)
Neposredna veza do poruke: 318
16.4.2013 21:28:25   
danijela8
evo i nas s pregleda, sve u redu, 22tj-dečko ima već 540g, naručit ćemo se za 4d idući tjedan, nadam se da ćemo mu uspjet dobro vidit lišce, danas je bio full smiješan sa rukama iznad glave user posted image

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 319
17.4.2013 7:18:05   
mamasita
dobro jutrouser posted image
moram se pohvaliti!!!postala sam teta,moja jepa seka rodila je malenu mrvicu princezicu noćas,prekrašna je !!!!
CHIARA DOBRO DOŠLA !!!user posted image user posted image user posted image
idem vadit krv a buba me buša od gladi user posted image user posted image

(Odgovor članu danijela8)
Neposredna veza do poruke: 320
17.4.2013 8:44:36   
angel@
Mamasita čestitke draga na maloj nećakinji... i svakako nam javi kakvi su nalazi... user posted image user posted image user posted image kad ti je trmin?
Ja sam danas 28+3 i moj dječak mi se redovito javlja već ima svoj ritual,buđenje oko 5 ujutro,ranoranioc mali pa gimnastika u maminoj buši...onda ponovno zaspe,pa ga tata probudi oko 7 jer ga pomazi i poljubi pa je ponovno rastezanje i skakanje po buši... user posted image user posted image user posted image nama je kontrola u utorak ja sam sad na +7 kg od početka trudnoće,nema me nigdje već u stomaku koji mi je dosta visoko i ide u špic i u prsima sam dobila... user posted image user posted image user posted image

Kako ste mi vi drage ljetne trudnice,konačno nam je došlo lijepo vrijeme pa sad možemo da uživamo u suncu i da hvatamo boju prije poroda... user posted image user posted image user posted image pozdrav od mene i moga dječačića

** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje
**14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška
**07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-)))

Nebo strpljive voli....

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 321
17.4.2013 13:58:12   
pepeljuga
Mamasita čestitam na maloj Chiariciuser posted image user posted image user posted image

Angela bravo za pregled i da je sve super,samo nek nam rastu naše bebiceuser posted image

Mi smo danas 31+4, leti vrime. Trebala bi polako početi i pripremati a sve mi se čini kao ima vrimenauser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 322
17.4.2013 14:19:45   
YesNo
Mamasita čestitam na nećakinji!!!

Cure, blago vam se!!! Ja prekosutra tek 20 tj., pola puta, ko će izdržat još ovoliko?!
Za sada sam +3, a vidit ćemo šta će bit dalje, u prvoj sam dobila 21 kg.

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 323
17.4.2013 21:18:18   
mamasita
hej ženice da vam se malo javimuser posted image
ajme moja mala nećakinjica je predivnaaaaa,tetka je toliko ponosna da ponosnija ne može bitiuser posted image
bila sam je danas vidjeti na minuticu,bila je naša mama i od moje seke svekrva,inače riječko rodilište mi je ok jer puštaju kada su posjete samo jednu osobu kod mamica i bebica da im ne skaču po glavi i to mi je skroz ok pa smo se malo jedna izmjenile malo druga i malo treća he heuser posted image
umorna sam kao pseto,sad sam tek na miru sjela od sedam ujutro.sutra ujutro rano ustajanje,u 7 moram bit na ogtt i stvarno mi se neda ali što se mora nije teško,sva sreća da mm radi popodne pa će on voziti curke u vrtić.
nemam kondicije uopće više,zapušem se ko luđakinja i žgaravica mi je koma živa,neznam što da radim sa tim user posted image
inače sve drugo je ok,bebolinica u bušini skače sve u 16user posted image user posted image

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 324
17.4.2013 22:12:33   
ruwenzor
prijavljujem još jednu curku user posted image malu Helenu od 385g, sve mjere su ok, organi, srce, mozak... sve super
i posteljica je ok, dobro sam zatvorena, nema traga prošlotjednom krvarenju
uglavnom, user posted image svim bebicama i laku noć mamama

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Karina ili Korina?
pisonjica

:)

Karina (13%)

Korina (87%)

Broj svih glasova: 95

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!