|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 14.4.2013 21:50:45
|
|
|
|
mamasita
|
drage dame nema vas baš vdim,lijepo vrijeme konačno pa i mi iskoristili za šetnjice i svježi zrak. noćas sam konačno spavala kao mala beba,bez žgaravice i ikakvih popratnih simptoma....ne pamtim kada sam tako lijepo spavala :) i to sve zato što sam izbacila čokoladu sa menia bebica je ok,u utorak imam pregled koji jedva čekam,kao i mm i sekice jer jedva čekaju da dođe malena bebica :)
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 15.4.2013 8:13:10
|
|
|
|
sarah_zg
|
Jutro, ljetne! Bila sam jucer na sajmu za bebe u west Gateu i srela frendicu koja treba rodit za mjesec dana i žalim joj se na grceve u nogama i ona mi savjetuje kapsule od twin laba, 400 mg. Kupim odmah, popijem i noćas nijednog grca!!!! Kako ste vi? Ja na godišnjem, upravo se spremamo na Krk na tri dana. Pijem kavicu, junior još malo spava, vrijeme nam je super i mislim da će bit odlično!
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 15.4.2013 9:03:03
|
|
|
|
ruwenzor
|
jutro curke! vikend je bio prekrasan, bili smo stalno negdje vani, sad sam odvela N u jaslice, mm je na poslu a ja moram odmarati prestala sam krvartiti već u čet (zato i jesmo bili vani cijeli vikend ) i ja bih na posao... nisam ja za mirovanje... idem presložiti ormar, bar da se osjetim koliko-toliko korisnom. u sri idem kod dr. kosa na pregled i anomaly scan, jedva čekam vidjeti astri, kak je bilo na OGTT? sarah zabavi se na moru
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 15.4.2013 10:46:04
|
|
|
|
JELENKO VG
|
Jutro mamice! Prekrasan vikend,šetnja na Bundeku i spavala cijelu noć ko beba :) Imam pitanjce?Do kada ste pile vitamine u trudnoći?Pijem Elevit od početka,sada sam ga potrošila a zaboravila sam pitati doktora do kada da ga pijem....u 29.tjednu smo
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 15.4.2013 12:34:47
|
|
|
|
ruwenzor
|
s N sam pila pregnital cijelu trudnoću i prvih tjedan-dva dojenja (ostalo mi je a bilo mi je bezveze baciti), sad sam prva 3mj bila na folnoj i prešla na elevit, planiram ga piti do kraja trudnoće i onda neki postnatal pripravak kroz dojenje, barem prvih par mj.
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 15.4.2013 13:35:13
|
|
|
|
Astri
|
Ruwenzor Bila sam jutros i prošlo je ok. Najprije me oprala slabina kad mi je izvadila rvu dozu krvi ali kad mi je dala glukozu za popiti odma mi je skočia šećer Okus je stvarno odvratan i jedva sam čekala da prođu ta 2 sata, da mi uzmu drugu dozu krvi i puste da odem jesti Sutra će biti nalaz pa ćemo viditi što kaže. ;) Ja sam u početku pila folnu i one Mama vitamine od DM-a, sad ih ne pijem svaki dan, nego svaki drugi ili kako se sjetim jer mi onemogućuju ionako slabašnu probavu :/
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 15.4.2013 14:05:05
|
|
|
|
pepeljuga
|
Sarah uzivajte Ja pijem pregnital i pit ću do kraja. U cet sam bila na pregledu, sve je super, curka raste, ja u plusu 9 kg, nije strasno
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 15.4.2013 15:05:59
|
|
|
|
mamasita
|
hej hoj ;) ja pijem evo prenatal ima neka dva mjeseca već,pila sam ih i u prve dvije trudnoće. upravo kuham i odmaram,cure su nam u vrtiću a mm na poslu. umorim se ko konj sve mi je teško,čini mi se da je ova najteža trudnoća do sad i totalno drukčija. šta ima kod vas?sutra idem na pregled i jedva čekam :)
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 15.4.2013 15:38:47
|
|
|
|
eleazer
|
Pozdrav svima!!! Evo da se i ja priključim... kao što možete vidjeti, ovo je moj prvi post... prvi put ću postati mama i čekamo dečkića koji bi trebao stići 21.07.
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 15.4.2013 17:27:00
|
|
|
|
and1
|
eleanzer dobro dosla :)) mamasita koliko su ti cure stare? ja elevit popijem svako toliko, kad se sjetim.. nisam bas redovita.. a u prvoj t sam sa 5 mj prestala jer mi je prouzrokovala zgaravicu i mucine pa mi je gin. rekao da mogu prestati piti, prva 3 kriticna mj. su prosla, dobivam dovoljno na kilazi pa da ne moram nastavljati.. nego cure, kako se vi slazete sa muzevima u trudnoci? ja ga u ovoj ne mogu smisliti,svakodnevno bi ga ispalila na mars..
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 15.4.2013 17:38:32
|
|
|
|
mamasita
|
eleanzer dobro došla :) and1 curke imaju 5 i 3,haharice moje male evo pred malo smo došle s vrtića,fino pojele i sad uživaju na biciklama na zraku,konačno se i to proljeće pokazalo kako treba. sa mužem sam kako koji dan ,ma šalim se,dobro je,ima momenata kada mi ide na živce pa se izderem bez nekakvoga posebnoga razloga ali sve u svemu dobro je
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 15.4.2013 22:12:28
|
|
|
|
Teona
|
Bok cure.. Ja isto bila jucer u waste gate i na Bundek. Pijem pregnital, a sa mm se slazem za sada super ( mozda zato sto puno radimo pa se vidjamo na vece :)
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 15.4.2013 22:44:16
|
|
|
|
mamasita
|
curke,žene,majke kraljice ja odoh spavati.pozdravljam vas i želim slatke snove jedva čekam sutra da vidim svoju bebolinicu
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 16.4.2013 8:05:02
|
|
|
|
Luci.Buci
|
jutrač :) kavica, dućan pa radit nutella kolač ( kradem vrijeme kad dragi putuje da ga iznenadim, ima relaciju zg dubrovnik valjda ću stići ) probala sam ga u petak u varaždinu kod prijateljice i fantastičan je, njam njam moj dragi često putuje i često sam sama, ne poznam ovaj kvart i ne pušta me samu pa ako je koja iz dubrave plis da mi se javi za neku šetnjicu, čašu razgovora :) Dragi i ja smo si super, nebrem se žalit, često mi i nedostaje. Skroz smno povezani ko sijamski blizanci i zadnja svađa mislim da je bila u 12. mj. sunčeko od juuuuutra
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 16.4.2013 10:23:53
|
|
|
|
JELENKO VG
|
Jutro mamice!!! Opet je predivan sunčan dan...obožavam ljeto Ipak sam kupila još jednu turu Elevita koji je poskupio cca 20 kn,nevjerovatno!! Ali svi kažu da je stvarno dobar,pa mi nije žao...sve za bebicu Luci Buci...i ja sam nova u kvartu (VG),pa se još navikavam.Ti bar možeš kuhati,meni je moja kuhinja u procesu proizvodnje tak da sam osuđena na svekrvinu kuhinju. Još mjesec dana moram izdržati! Sa MM se super slažem.I on radi po cijele dane pa se vidimo tek predvečer.Oduševljen je mojom trudnoćom i jedva čeka da nam dođe mala bebica...kao i ja :) Ali zadnjih dana me hvataju živčeki pa ga non stop maltretiram . No tek smo par mjeseci u braku hahahah...budemo vidjeli kasnije
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 16.4.2013 14:39:31
|
|
|
|
mamasita
|
dobar dan evo me sa pregleda.dobila sam u 4 tjedna 5 kg tako da sam u plusu 10kg,poslao me na ogtt i vadit krv i bris na analizu jer sam primjetila da imam pojačani iscjedak i tako to,opet sam naručena za 4 tj,inače 25 tjedana nam je danas i jeeeee ,potvrdio je
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 16.4.2013 14:52:18
|
|
|
|
Luci.Buci
|
mi smo podstanari još, tak da blago tebi da ideš i čekaš svoje sigurno ti svekrva fino kuha, pa buš izdržala to malo. Ja neznam, koda sam u oblacima, nema dana dok ne odmjerim svog dragog i odma bi grrr... kako god samo uvijek postoji taj neki strah da više nebude tak, još dok si sama i imaš previše slobodnog vremena... Poludim dok ne dođe doma . Voljela sam jednog dečka prije, i to je bio pravi kaos. Njegovi me nisu prihvatili jer sam "gradska cura" i non top mi nešto radili iza leđa. Njegovi, mislim na starce, nečakinje, sestru, njezine frendice (s kojom jednom me varao).... sad kad imam sve kak treba biti i jako sam sretna, opet koda da čekam da neko počne napaditi ili dirati moje, neznam kak da to opišem. to vam je moja priča. Tak da pokušavam sve da svojem budućem tateku pokažem kolko ga poštujem, koliko cijenim jer je uvijek uz mene. Mislim da smo najbitniji ipak mi i naš odnos a da su sve ostalo čari usput. Inače vas non stop pratim al neznam kaj da pametnog napišem . Pozdrav bušikama <3 i uživajte u danu
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 16.4.2013 15:32:39
|
|
|
|
mamasita
|
Luci.Buci slažem se sa tobom ritni ste tm i ti i vaš odnos
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 16.4.2013 21:28:25
|
|
|
|
danijela8
|
evo i nas s pregleda, sve u redu, 22tj-dečko ima već 540g, naručit ćemo se za 4d idući tjedan, nadam se da ćemo mu uspjet dobro vidit lišce, danas je bio full smiješan sa rukama iznad glave
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 17.4.2013 7:18:05
|
|
|
|
mamasita
|
dobro jutro moram se pohvaliti!!!postala sam teta,moja jepa seka rodila je malenu mrvicu princezicu noćas,prekrašna je !!!! CHIARA DOBRO DOŠLA !!! idem vadit krv a buba me buša od gladi
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 17.4.2013 8:44:36
|
|
|
|
angel@
|
Mamasita čestitke draga na maloj nećakinji... i svakako nam javi kakvi su nalazi... kad ti je trmin? Ja sam danas 28+3 i moj dječak mi se redovito javlja već ima svoj ritual,buđenje oko 5 ujutro,ranoranioc mali pa gimnastika u maminoj buši...onda ponovno zaspe,pa ga tata probudi oko 7 jer ga pomazi i poljubi pa je ponovno rastezanje i skakanje po buši... nama je kontrola u utorak ja sam sad na +7 kg od početka trudnoće,nema me nigdje već u stomaku koji mi je dosta visoko i ide u špic i u prsima sam dobila... Kako ste mi vi drage ljetne trudnice,konačno nam je došlo lijepo vrijeme pa sad možemo da uživamo u suncu i da hvatamo boju prije poroda... pozdrav od mene i moga dječačića
** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje **14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška **07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-))) Nebo strpljive voli....
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 17.4.2013 13:58:12
|
|
|
|
pepeljuga
|
Mamasita čestitam na maloj Chiarici Angela bravo za pregled i da je sve super,samo nek nam rastu naše bebice Mi smo danas 31+4, leti vrime. Trebala bi polako početi i pripremati a sve mi se čini kao ima vrimena
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 17.4.2013 14:19:45
|
|
|
|
YesNo
|
Mamasita čestitam na nećakinji!!! Cure, blago vam se!!! Ja prekosutra tek 20 tj., pola puta, ko će izdržat još ovoliko?! Za sada sam +3, a vidit ćemo šta će bit dalje, u prvoj sam dobila 21 kg.
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 17.4.2013 21:18:18
|
|
|
|
mamasita
|
hej ženice da vam se malo javim ajme moja mala nećakinjica je predivnaaaaa,tetka je toliko ponosna da ponosnija ne može biti bila sam je danas vidjeti na minuticu,bila je naša mama i od moje seke svekrva,inače riječko rodilište mi je ok jer puštaju kada su posjete samo jednu osobu kod mamica i bebica da im ne skaču po glavi i to mi je skroz ok pa smo se malo jedna izmjenile malo druga i malo treća he he umorna sam kao pseto,sad sam tek na miru sjela od sedam ujutro.sutra ujutro rano ustajanje,u 7 moram bit na ogtt i stvarno mi se neda ali što se mora nije teško,sva sreća da mm radi popodne pa će on voziti curke u vrtić. nemam kondicije uopće više,zapušem se ko luđakinja i žgaravica mi je koma živa,neznam što da radim sa tim inače sve drugo je ok,bebolinica u bušini skače sve u 16
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 17.4.2013 22:12:33
|
|
|
|
ruwenzor
|
prijavljujem još jednu curku malu Helenu od 385g, sve mjere su ok, organi, srce, mozak... sve super i posteljica je ok, dobro sam zatvorena, nema traga prošlotjednom krvarenju uglavnom, svim bebicama i laku noć mamama
|
|
Anketa
Karina ili Korina?pisonjica:)Karina (
13%)

Korina (
87%)
Broj svih glasova: 95Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!