Tati79
|
Bok, cure moje! Solarsoul, evo da povezem sve sta su ti cure napisale u najnoviji info, ja sam bila na Mlaci u petak na ogtt-u. Dan prije od 18 sati nema klope, ujutro u 7 si tamo, vade krv iz vene odmah, smuckaju ti slatku vodu koju popijes u roku dvije minute, casa je malo veca, pa ti kazu da dodes tocno za dva sata na ponovno vadenje, bez jela,pica i previse kretanja u meduvremenu. Nas smo bile tri trudnice, pa smo skupa tamo cekale. Rezultati sutradan kod gina. Uglavnom, moj gin nije odusevljen s tim da su s 4 sveli na 2 vadenja, al ovako je puno lakse podnijeti. Uzmi si sa sobom nesto da djetetu das odmah nakon drugog vadenja papat, puno im je to bez klope. Sto se tice vaginaleta, moj je gin jako za, da rodnica bude sto cisca na porodu. Sve trudnice kod njega od 4. mjeseca trudnoce svaki 3. dan Gino daktarin, idu na recept. Pa ti vidi, bo! Ja jutros dala krv i mokracu, sutra mi stavljaju tlakomjer 24 sata, u srijedu svi nalazi, u cetvrtak gin. Pa cu znat vise! A onda stvarno ta kava :). Joj, netko je pitao za gumeni podlozak. Ima ga u beba centrima, nudila mi zenska kad smo kupovali krevetac i posteljinu, al meni mame rekle da to ne kupujem, kao hladno je i neudobno maloj bebi, da je dovoljno izmedu madraca i plahte staviti obican podlozak da ev. mokraca ne promoci, a taj gumeni podlozak tek kod vecih bebaca. Tako ja planiram. Joj, stucka ovo moje zlato svo vrijeme. Idemo pit, pa se jos javim!
< Poruku je uredio Tati79 -- 19.3.2012 15:49:45 >
|