Tati79
|
Cure drage, evo mene! Napravile ste mi toplo oko srca kad ste me se sjetile . Cijelo Vas vrijeme citam na mobu po cekaonama. Zadnjih tjedan dana tlak kad ga mjeri patronaza i ja doma super, a onda odem kod bilo kojeg oblika doktora i eto tlakcine! Cini se da mi smetaju voznja, tramakanje, cekanje, doktori...Jadan moj gin ne zna sta bi samnom obzirom na ozbiljnost visokog tlaka u trudnoci, pa me salje na sve zive i nezive pretrage ( danas smo 34+6). Ovaj tjedan obavila krv, ogtt, internistu, ginekologa. Iduci me tjedan ceka opet krv, detaljna mokraca i 24 satno nosenje tlakomjera, pa u cet opet gin. Bebu je jucer gledao, dobro je sve, zijevala nam je na UZV-u, bar on kaze da je, ustasca je otvorila i zatvorila . Nego, bas mi sestra kaze da su sad kod njih 4 trudnice pred sam kraj, 36-38 tjedana, "dobile" taj tlak, bo! Citala sam neke od Vas da pijete puno mineralne zbog zgaravice, to su mi prvo rekli da se toga ostavim, jer da ima puno natrija, pa povedite racuna o tome. Ja bi sad svasta nesto jela, a preporuka neslano. Sanjam pizzu 4 sira . Sto se pedijatra u nasim krajevima tice, mame mi jako hvale dr. i sestricu u ambulanti iznad okretista 7, nova, mlada ekipa. Moja naj frendica je samo dosla k njoj s bebicom i bila je primljena, u tu joj je ambulantu isla i starija curica (3 god,). Al je sad ekipa nova, stara u penziji. Nikakva posebna procedura. Dok ja doma chillam, moji bili preko po kolica. Moja preporuka ako ih niste jos kupile - ducan Il Kubo u Giulii, Trst, Peg Perego kolica 2012 godina modeli 3 u 1 dvije tisuce kuna jeftinije nego kod nas 2011.!!!! U beba centru uzeli krevetic i prematalicu, isprsile nam se mame. Imaju preeeedobrih posteljinica i prekrasnih dekica dosta povoljno. I jos jedna preporuka iskusnih mama. Bocice i dude Tommee Tippee close to nature anti kolik. Citala sam o njima po netu, ispada da su stvarno super, a krecu se oko 50 Kn po bocici. Svasta sam nadrobila. Evo da obavim te preglede iduci tjedan, pa Vas cure moje lokalne okupljam na kavi (za Vas, a za mene sok ). Uzivajte u vikendu!
< Poruku je uredio Tati79 -- 16.3.2012 20:43:08 >
|