|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) 9.5.2012 14:43:39
|
|
|
|
marči
|
newmum čestitke...stigla srećica i vama...sve najbolje vam želim Sheilla nije nitko koliko mi se čini gotovo sve cure su rodile pa se ne javljaju baš jer ne stignu ali sigurna sam da bi sve to htjele, i da uvijek postoje pitanja a najbolje se konzultirati sa curama koje prolaze isto što i ti pa ja predlažem da otvoriš forum pa ćemo vidjeti kako se tko bude mogao javiti...nešto kao Rodilje proljeće 2012? ili slično nemam ideje.... cure jel ima koja savjet kako potaknuti porod? skoro sve sam probala( stepenice, čučnjevi, sex, lopta, pikantno, ananas itd.) osim ricinusovog ulja...da se ne mučim bez veze ima li koja iskustva s time?? sutra je kontrola a j abi išla roditi kako god više...ali ništa se ne događa....
|
|
|
|
|
RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) 9.5.2012 15:26:59
|
|
|
|
Sheilla
|
IZVORNA PORUKA: marči newmum čestitke...stigla srećica i vama...sve najbolje vam želim Sheilla nije nitko koliko mi se čini gotovo sve cure su rodile pa se ne javljaju baš jer ne stignu ali sigurna sam da bi sve to htjele, i da uvijek postoje pitanja a najbolje se konzultirati sa curama koje prolaze isto što i ti pa ja predlažem da otvoriš forum pa ćemo vidjeti kako se tko bude mogao javiti...nešto kao Rodilje proljeće 2012? ili slično nemam ideje.... cure jel ima koja savjet kako potaknuti porod? skoro sve sam probala( stepenice, čučnjevi, sex, lopta, pikantno, ananas itd.) osim ricinusovog ulja...da se ne mučim bez veze ima li koja iskustva s time?? sutra je kontrola a j abi išla roditi kako god više...ali ništa se ne događa.... ak nece onda nece...meni ni ricinusovo nije pomoglo , ni pranje ni ribanje podova bas nikako nisam izbjegla drip . Vidim i ja da su sve curke zauzete ( moja spava konacno)
|
|
|
|
|
RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) 12.5.2012 18:20:01
|
|
|
|
Melixina
|
cestitke svima jos jednom, javljam da sam se prebacila na forum travanjeske bebice.. uskoro i slikice moga stavim..
|
|
|
|
|
RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) 22.5.2012 22:41:10
|
|
|
|
zdici
|
i ja sam rodila .. 8.04 u 18.30 .. cestitam novim mama ..
|
|
|
|
|
RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) 25.5.2012 7:04:30
|
|
|
|
newmum
|
ČESTITKE ZDICI!!!
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!