|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 51 52 [53]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;))
9.5.2012 14:43:39   
marči
newmum čestitke...stigla srećica i vama...sve najbolje vam želim user posted image user posted image
Sheilla nije nitko koliko mi se čini gotovo sve cure su rodile pa se ne javljaju baš jer ne stignu ali sigurna sam da bi sve to htjele, i da uvijek postoje pitanja a najbolje se konzultirati sa curama koje prolaze isto što i ti pa ja predlažem da otvoriš forum pa ćemo vidjeti kako se tko bude mogao javiti...nešto kao Rodilje proljeće 2012? ili slično nemam ideje....
cure jel ima koja savjet kako potaknuti porod? skoro sve sam probala( stepenice, čučnjevi, sex, lopta, pikantno, ananas itd.) osim ricinusovog ulja...da se ne mučim bez veze ima li koja iskustva s time?? sutra je kontrola a j abi išla roditi kako god više...ali ništa se ne događa....user posted image

(Odgovor članu Sheilla)
Neposredna veza do poruke: 1301
9.5.2012 15:26:59   
Sheilla

IZVORNA PORUKA: marči

newmum čestitke...stigla srećica i vama...sve najbolje vam želim user posted image user posted image
Sheilla nije nitko koliko mi se čini gotovo sve cure su rodile pa se ne javljaju baš jer ne stignu ali sigurna sam da bi sve to htjele, i da uvijek postoje pitanja a najbolje se konzultirati sa curama koje prolaze isto što i ti pa ja predlažem da otvoriš forum pa ćemo vidjeti kako se tko bude mogao javiti...nešto kao Rodilje proljeće 2012? ili slično nemam ideje....
cure jel ima koja savjet kako potaknuti porod? skoro sve sam probala( stepenice, čučnjevi, sex, lopta, pikantno, ananas itd.) osim ricinusovog ulja...da se ne mučim bez veze ima li koja iskustva s time?? sutra je kontrola a j abi išla roditi kako god više...ali ništa se ne događa....user posted image

ak nece onda nece...meni ni ricinusovo nije pomoglo , ni pranje ni ribanje podova bas nikako nisam izbjegla drip . Vidim i ja da su sve curke zauzete ( moja spava konacno)

(Odgovor članu marči)
Neposredna veza do poruke: 1302
9.5.2012 15:50:35   
Marti83
Ima tema travanjske bebiceuser posted image user posted image
http://www.ringeraja.hr/forum/Travanjske_bebice_%3A)/m_807512/tm.htm

Od svih ozbiljnih stvari, brak je najsmješniji......
David 23.03.2012

(Odgovor članu Sheilla)
Neposredna veza do poruke: 1303
12.5.2012 18:20:01   
Melixina
cestitke svima jos jednom, javljam da sam se prebacila na forum travanjeske bebice.. uskoro i slikice moga user posted image stavim..

(Odgovor članu Marti83)
Neposredna veza do poruke: 1304
22.5.2012 22:41:10   
zdici
user posted image i ja sam rodila .. 8.04 u 18.30 user posted image user posted image .. cestitam novim mama ..user posted image user posted image

(Odgovor članu Melixina)
Neposredna veza do poruke: 1305
25.5.2012 7:04:30   
newmum
ČESTITKE ZDICI!!!

Patrik 21.04.2012

(Odgovor članu zdici)
Neposredna veza do poruke: 1306
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  49 50 51 52 [53]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 51 52 [53]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!