|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;))
17.3.2012 13:16:19   
marči
user posted image znam znam...ali sinoć sam sanjala da moram roditi i probudila sam se sva znojna u panici...užas jedan...ja mislim da će me panika oprati kada dođe do toga da će me cijela Rijeka čuti kada budem rađalauser posted image meni će dati epiduralnu samo da me utišajuuser posted image stalno si mantram to je samo jedan dan( nadam se) u životu i nekako ćeš to izdržati!!! ali ne pomažeuser posted image pročitala sam brdo foruma i postova na račun carskog i normalnog poroda i sada sam tek zbunjena svaka žena ima naravno drugačija iskustva i što je jednoj bolje drugoj nije...nadam se da će do idućeg mjeseca proći ta panika...kažu žene koje su rađale već da ti je pri kraju svega dosta i da samo želiš da izađe van....pa možda me to skulira kada već ne mogu sama sebeuser posted image divim se ženama koje odu sa smješkom u rađaonu psihički spremne i poslušno sve odrade...

(Odgovor članu Sheilla)
Neposredna veza do poruke: 826
17.3.2012 16:08:27   
marinazg
marči takva sam i ja bila i inace sam veliki panicar ali sam se uzasno bojala poroda medutim kad sam prokrvarila i pocela se spremat za rodiliste kao da mi je pao kamen sa srca osjecala sam olaksanje i bez panike i straha sa osmjehom na licu krenula u rodiliste... nadam se da ce i tebi tako biti user posted image

ribicu smo ocekivali 23.02.2012 i ribica nam je dosla 23.02 u 23.14 :)

(Odgovor članu marči)
Neposredna veza do poruke: 827
17.3.2012 16:11:20   
marinazg
zaboravila sam rec da nam je 50 metara do bolnice krepao auto nasred brijega smo stali na "sva 4", hodali smo i umirali od smjeha user posted image

(Odgovor članu marinazg)
Neposredna veza do poruke: 828
18.3.2012 8:35:17   
marči
Ajoj...nadam se iskreno.....user posted image ovo nerviranje unaprijed ne koristi ni meni niuser posted image , a pogotovo jer sam čitala da nervoznim ženama porod duže traje jer su zgrčene i da se sporije otvaraju te sve ide teže naravno....moram počet meditirat nema mi drugeuser posted image

(Odgovor članu marinazg)
Neposredna veza do poruke: 829
18.3.2012 9:52:57   
marinazg
hahaha ja sam dosla u bolnicu u 14 i u 23.14 rodila... znaci 9 sati a prvi porod tako da mislim da to ne pali ali pokusaj ti meditirat malo user posted image

(Odgovor članu marči)
Neposredna veza do poruke: 830
18.3.2012 10:02:15   
NitMit
Čestitaaaaam!!!! To je krasno! Samo nek je zdrava i vesela! Puno sreće!

Vilmica stigla 29.04.2012. user posted image

(Odgovor članu Mela 75)
Neposredna veza do poruke: 831
18.3.2012 18:22:18   
solarsoul
curke moje drage nema me par sati a ovdje se pojavi milion radosnih informacija:)) Tati sad molim lijepo ostani s nama i bar jedan post dnevno sibni da ne brinemo:))) p.s. vrijedi i za ostale curke koje nisu bas "aktivne" ovdje....
Mela cestitam na maloj Gitiuser posted image user posted image user posted image
Lilia draga ja bi rado s muzem i na kraj svijeta al u zadnjim tjednima bojim se da ne bi bilo preporucljivo...a i da krenem u Belgiju sada....bojim se da bi Ri rodiliste moglo počet nuditi jos jedan alternativni nacin poroda_ porod u avionuuser posted image , nisam sigurna da taj osjecaj zelim pruziti svom tijelu sada:)))
Marci moja si vidjela kakav kraj mi imamo...jesu skrti al lijepi nadasve:))))...u svakom slucaju nadam se da cemo se mi trudnjace nastavit druziti i na kastafskim setnicama i terasama:))))
Sheilla za bebicu ne brini, moja frendica je prije par mjeseci rodila bebicu u 39. tjednu trudnoce tesku 2400 g:) malena je ko grom, sitna i dinamitna, a tvoja jos moze rastii i rastiii..uostalom te uzv mjere su ionako odokativne...rijetko kad daju tocnu procjenu...vazno da napreduje i da posteljica vrsi svoj zadatak jos mjesec dana:)))

(Odgovor članu NitMit)
Neposredna veza do poruke: 832
18.3.2012 18:35:25   
Kazimira
bok cure!
ja sam ovdje friška.....u 35 sam tjednu i termin mi je 22.4.....neznamo kaj nosim pa jedva čekamo taj danuser posted image

sretno svima....možda se sretnemo u Petrovoj user posted image

(Odgovor članu solarsoul)
Neposredna veza do poruke: 833
18.3.2012 18:48:01   
Sheilla
Kazimira dobrodosla :))) i weee konacno netko da ide u petrovu !!! meni je 20.04 termin i radam u petrovoj, Vrčić mi vodi trudnoću. sad te ja stavim u nasu malu listu :P

solarsoul prestala sam se nekako brinuti dokle god ona meni ima i dobiva na tezini necu vise da brinem ..nemogu :( stalno nesto oko cega stvaram paniku vec mi je muka )

cure moje mene stvarno zanima sto je sa sinom bas se brinuckam oko nje i bebaca

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 834
18.3.2012 18:58:53   
Kazimira
hvala na dobrodošliciuser posted image
ja bum za dva tjedna kod dr. Zlopaše....baš dobro, bilo bi dobro da se sretnemo...kolika ti je beba? user posted image

(Odgovor članu Sheilla)
Neposredna veza do poruke: 835
18.3.2012 19:19:08   
Sheilla
2300 i i 46 cm bila u petak kad sam bila na kontroli, to ces krenuti u trudnicku ambulantu?

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 836
18.3.2012 19:21:05   
Sheilla
IZVORNA PORUKA: Sheilla
30.03 Mela user posted image 12.03. Gita se rodila
01.04 sina user posted image
01.04 Melixina user posted image
09.04 Marti83 user posted image
10.04 zdici user posted image
10.04 slatkicalu user posted image
11.04 Bablica Iznenađenje ! user posted image
11.04. Malalena user posted image
15.04 Leptir5
16.04. martina 87 user posted image
19.04. solarsoul user posted image
19.04 GreenSheep user posted image
20.04. Sheilla user posted image
22.04 Kazimira Iznenađenje user posted image
22.04. Tati79 user posted image
25.04. hugabuba user posted image
29.04. mmare user posted image
30.04. NitMit user posted image
10.05 marči user posted image

refresh liste :))) Bome dobro se radilo lani na bebicama :P

(Odgovor članu Sheilla)
Neposredna veza do poruke: 837
18.3.2012 19:38:18   
Kazimira
super!!
da, taman ću biti u 37 tjednu...je ljeto je bilo plodno, garant je većina bebica začeta na moru....user posted image

(Odgovor članu Sheilla)
Neposredna veza do poruke: 838
18.3.2012 19:48:43   
marči
user posted image dobrodošla nam!!!

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 839
18.3.2012 19:57:02   
Kazimira
fala...baš se veselim druženju!user posted image
Do sada nisam bila na nikakvim forumima, niti sam puno čitala i opterećivala s trudnoćom...samo sam provjeravala u kojem sam tjednu i kolika bi beba trebala biti.
Malo sam čitala postove unazad.....mene više nije strah, trudim se napraviti klik u glavi....a i krećem na tečaj opuštenog rađanja pa me sve skupa jako veseliuser posted image .

(Odgovor članu marči)
Neposredna veza do poruke: 840
18.3.2012 20:11:33   
marči
user posted image nama primorkama je to normalnouser posted image valjda nam klima paše
Soularsoul naravno da ćemo se družiti sauser posted image pa dogovaramo taj kafe...a nikako da se sve Riječanke jave
cure drage baš mi je drago da ste se javile jer sve gledam nikoga na forumu...a Sine pogotovo....da se bar javiuser posted image

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 841
18.3.2012 20:23:31   
solarsoul
Kazimira dobrodosla:)
ocito je ljeto 2011. bilo poprilicno zabavno:)) a ni ovo nece biti nista manje zabavnouser posted image user posted image user posted image
ja se sve nadam da ce nam se i sina javiti poput mele da je malena vec rodjena i da su dobro:)

(Odgovor članu marči)
Neposredna veza do poruke: 842
19.3.2012 9:46:27   
Marti83
Jutro cure, eto prošao mi vikend a da se nisam niti okrenula. Muž je bio od četvrtka doma pa mi je bilo tako lijepo što nisam sama većinu dana. Danas mi dolaze prijateljice na kavu popodne i jedva čekam da se malo izbrbljamo. Ovaj tjedan je napokon moja kontrola,točnije u srijedu i da napokon više saznam kako je "dolje" i kolika je beba jer sam 5 tjedana u neznanju. Jučer sam dobila svoje nalaze od krvi i malo sam se zabrinula. U urinu su mi našli dosta bakterija, i nekog pločastog epitelauser posted image ,proteina nema tako da je barem nešto ok. Leukociti su mi na gornjoj granici točno 9.7(da li bi to bilo zbog tih bakterija?) Hemoglobin je malo niži i eritrociti na nižoj granici,što mi je za zaključiti da mi je željezo malo niže(iako ga nisu tražili i stavili u nalaz).Šećer je ok.

Od svih ozbiljnih stvari, brak je najsmješniji......
David 23.03.2012

(Odgovor članu solarsoul)
Neposredna veza do poruke: 843
19.3.2012 10:22:28   
martina87
evo cure i nas.danas sam usla u 27 tjedan tako mi otkucava kalendar tu na rr,a po ginekologu 36 1/7.a patriciu sam rodila u 37 4/7.e sad tek kontam da je to sve blize i blize.malo smo financijski u strci pa jos nismo uzeli pelenice,kremice i ostalu kozmetiku.kolica su tu i nosiljkauser posted image .pa sto se mene tice ja sam spremna.iako bi voljela da bude u 4 mjesecuuser posted image .sad nema nikakvih bolova i znakava kao sto je bilo prosli tjedan,a bas sam u akciji stalno.kontola mi je na kraju mjeseca i ja jos uvijek neznam kilazu i duzinuuser posted image user posted image .kako ste vi provele vikend?ja kao i svaki dan kuhajuci i spremajuci...osim sto smo jucer popodne svi bili u setnji pa sam malo pretjeralauser posted image

PATRICIA-24.10.2009. 16:00 3460 g i 51 cm
KARLO-07.04.2012. 6:37 3350 g i 49 cm

(Odgovor članu Marti83)
Neposredna veza do poruke: 844
19.3.2012 10:23:46   
martina87
marti83,to za baketije je i meni bilo tako u mokraci i onda sam isla mikrobioloski napraviti urin i na kraju sve ok.tako da se nesekiraj,to je sve normalno.

PATRICIA-24.10.2009. 16:00 3460 g i 51 cm
KARLO-07.04.2012. 6:37 3350 g i 49 cm

(Odgovor članu martina87)
Neposredna veza do poruke: 845
19.3.2012 10:50:10   
kolibrić
Bok svima!!!!!
pridružujem se popisu, moj termin je 20.04. i nosim curicu.
Prije svega, puno ste mi pomogle ovih mjeseci jer sve što me zanimalo našla sa na ovim stranicama u vašim diskusijama. Hvala!

Iza mene je 36 tjedana, jedva čekam da krenu trudovi i da se porodim. Za sad nemam nikakav strah.
Udebljala sam se 14kg, stalno zapinjem s trbuhom po kući, sad sam si već smotana i nezgrapna...
Porodit ću se u Vinogradskoj, je li mi već kasno popuniti one obrasce za doniranje matičnih stanica?
puse svima.

(Odgovor članu martina87)
Neposredna veza do poruke: 846
19.3.2012 11:06:52   
hugabuba
jutro cure....jeste si mjerile opseg stomaka???
ja sam u danas usla u 35 tjedan i tocno je 109cm.????
a vas???

:)) moj smisao za zivot moja cura Lory ... :)))
.... cekamo malog Davida :)))))))))))))))))))))))

(Odgovor članu kolibrić)
Neposredna veza do poruke: 847
19.3.2012 11:15:17   
Kazimira
bok!
vidiš nisam se ni sjetila mjeriti opseg struka....pa evo u 36 tjednu mi je 113cm mada mi svi kažu i da nije prevelik.....s obzirom da sam visoka a i ima me svi su očekivali puno veći trbuh.....ali bez obzira moja kung fu pandica je vesela...user posted image

(Odgovor članu hugabuba)
Neposredna veza do poruke: 848
19.3.2012 11:53:24   
Marti83
Danas sam 37 +1 a opseg stomaka mi je 112 cm. user posted image
Martina87 ja sam prije ove kontrole urina bila već 2 puta,zadnja kontrola je bila 20.02 i sve je bilo sterilno. Ma kad vidim u kakvim čašicama mi dajemo urin nije ni čudno da nađu neke bakterije(čaše su one plastične kad roštiljaš).
Dobrodošle Kazimira i Kolibrićuser posted image user posted image

Od svih ozbiljnih stvari, brak je najsmješniji......
David 23.03.2012

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 849
19.3.2012 12:04:14   
solarsoul
Marti, bakterije u  urinu nisu bas nesto najljepše sto ti se moze dogoditi ali sve nas prati manje ili vise, vjerojatno je upala mjehura s obzirom i na povecane leukocite.. doktor ce te poslati napraviti urinokulturu i vjerojatno  cervikalni bris, sad si ionako pred kraj pa bi to bilo dobro napraviti da ne bi kakva bestija bila u porodajnom kanalu....uglavnom, meni je urin uvijek kod ginekologa pun svegaa...drugi dan kad bi nosila urin na kontrolu u laboratorij i on i urinokultura bi bili super....meni je moj doktor preporucio da pijem uroloski caj, ja sam ga trazila u biljnoj ljekarni bas posebno za trudnjace,  jer uvin caj ne smijemo, oni ga smuckaju, ti pijes i stanje se brzo popravi..ako ne nadjes u puli, javi pa cu ti ja uzeti i poslati:)i vjerojatno ce ti dati neke vaginaletice, netko ih je spominjao vec ovdje za ciscenje pred porod...ne znam tkouser posted image pa baci oko....i gnjavi doktora u srijedu....btw..ja idem danas, i malo me frka jer mi se cini da se moje djetesce malo smirilo...pa sad ne znam jel to dobro il lose...uglavnom javim vijesti....:) pusa

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!