|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;))
14.3.2012 21:13:39   
marči
user posted image ja sam svojuuser posted image samo jedamput skužila da štuca...ali zato udara po mjehuru kao profić....znači streznik je u biti bacanje para?? jer nisu jeftini...nisam ni vidjela nigdje ispod 400kn....a to da dojenje čuva od trudnoće sam pročitala par puta negdje i umrla od smijehauser posted image , navodno se smanjuje razina nekog hormona i manje su šanse da zatrudniš nego inače ali sigurno ne štiti....joj kada ja krenem nakon svih ovih mjeseci budem ih odmah 3 napravila odjednomuser posted image
mene ful zanima koliko moraš čekati nakon poroda da se baciš u akciju.....user posted image
Koliko znam u Rijeci se dobiju 2 spavaćice...netko mi je to rekao ali moram provjeriti tu informaciju...ali ja si nosim 2 pa nek se nađe....

(Odgovor članu GreenSheep)
Neposredna veza do poruke: 776
14.3.2012 21:27:27   
solarsoul
user posted image user posted image eh sto radi apstinencija:)))....navodno vec mozes pocet nadoknadjivati nakon mjesec i pol dana ako je sve u redu s donjim postrojem:)...no koliko sam cula druge curke nije im bas nadoknada padala na pamet nakon poroda i besanih noci s bebom prvih par mjeseci....user posted image user posted image al to viskovo ima neki cudan zrak pa mozda opet ubrzo budes na kakvoj novoj temi ozujak 2013:DD nadam se i jos par nas skup s tobom:)))))

(Odgovor članu marči)
Neposredna veza do poruke: 777
14.3.2012 21:53:08   
ribica1
Opet vam ja upadam ovako malo preko redauser posted image
u Ri dobijete spavaćica koliko vam treba (naravno ako baš ne pretjerujeteuser posted image ) jedino kad imaju gužvu tj. puno rodilja onda im zna prifalit al u principu samo treba pitat, ja sam i prvi i drugi put koristila njohove svoje nisam ni izvadila iz torbe, u rađaoni mi čak dvije promijenili a kasnije na odijelu isto tako!

Moja dva anđela......
Luka i Eni - 02.01.2011.

Čuda se događaju...

I moje malo čudo je tu - 10.12.2011. Dora

(Odgovor članu solarsoul)
Neposredna veza do poruke: 778
15.3.2012 9:26:29   
Marti83
Kod nas isto ne treba da nosimo svoje spavaćice jer nam daju bolničke.Ako mi bude trebalo za doma poslati ću mamu da mi kupi koju i riješen problem.
Definitivno se sada meni primjeti da se trbuh spustio jer nemam nikakve žgaravice i ne bode me mali više toliko u rebra.Sinoć se toliko izvrtio da sam iz ležećeg položaja morala ustati i malo se nagnuti naprijed jer sam mislila da će ispasti vani koliko je dolje gurao i po strani.
Osim toga nema nekih tegoba,tu i tamo zabole prepone ali se zato istežem koliko god mogu i bolje mi je.

Od svih ozbiljnih stvari, brak je najsmješniji......
David 23.03.2012

(Odgovor članu ribica1)
Neposredna veza do poruke: 779
15.3.2012 9:50:48   
marči
user posted image user posted image istina...iako mislim da to sada u krizi tako pričam jer neznam šta me čekauser posted image
mislim da nažalost neće biti više bebača iovako nam je gužva a tek financije...baš danas čitam malo po forumima za te jaslice i vrtiće...kako je krenulo morati ću direkt iz rodilišta prijavit dijete u jasliceuser posted image tek sam otkrila da na Viškovu kraj silnih vrtića nema jaslica....čitam danas glasnik i piše da će za cca 14 mj. bar tako planiraju otvoriti jaslice na Viškovu...pa se nekako nadam da će požuriti s time inače sam u banani...nema tko čuvati a trebala bih ići raditi nakon 6 mj. user posted image iako mislim da to neće biti izvedivo....cure koje imate potomke koliko se kod vas kreću cijene jaslica? čitala sam malo na forumu ali su zadnji postovi prije god-dve pa me zanima ima li koja novost?

Hvala na info za spavaćice...ma baš me briga ako oni daju još bolje...neću svoje prljati a ionako me nije briga kako ću izgledati...bar kažu da nisu one bijele socijalne nego da su sada šarene neke...
Marti83 znači mališa je ipak parićan??? joj zavidim ti što se žgaravice tiče...ustajem i liježem s njom....užas!!!

ribica1 hvala na info....a kako je krenulo tu kod nas u Rijeci i okolici moglo bi im prifaliti tih spavaćicauser posted image mi smo ozbiljno shavtile taj pad nataliteta....i poradili na tome...

< Poruku je uredio marči -- 15.3.2012 9:53:56 >

Neposredna veza do poruke: 780
15.3.2012 10:27:01   
Sheilla
Marci gdje je jedno moze i drugo tak i tak onda vecinu stvari imas:))))

Moram se hvaliti ! danas sam spavala do devet sati ujutro ! prvi put u zadnjih tri mjeseca da se nisam digla ko pijatlic u sest ujutro i tako sam si ponosna na svoj mjehur jel me malo pustio da odmorim.
Malo sam napeta jer me sutra ceka kontrola bas me zanima sto ce mi doc reci, nadam se da se nisam vise otvorila od tog vrska prsta pa nek je tako jos deset dana i onda se mogu otvoriti do kud treba:)))

Sad fino kavica i malo listati o zakladi ane rukavine, ima netko iskustva sa darivanjem krvi iz pupkovine?

(Odgovor članu marči)
Neposredna veza do poruke: 781
15.3.2012 11:35:34   
Marti83
Nabacila ja malo jutarnjeg čišćenja pa mi došlo skoro kao rekreacija,napravila ručak i sada mogu na miru sjediti i ležati većinu dana.user posted image
Što se tiče te zaklade ovako su nama na tečaju rekli: svaka rodilja može dati krv iz pupkovine za zakladu(samo ispuniš neke obrasce tamo tijekom prijema).Jedini problem je u kojem danu rodiš,ako u petak rodiš ne možeš dati tu krv jer se tek u ponedjeljak to nosi u zg.Znači preko tjedna nije bed ali ako si za vikend rodila onda je malo nategnuto(jedino ako rodiš u nedjelju onda je ok). Ipak je Pula dalekouser posted image Ta krv ide u registar i može poslužiti bilo kome.Ako tu krv želiš isključivo za sebe da ti ne daj Bože zatreba, onda se plaća oko 15000 kn ako se ne varam.I potrebno je puno ranije ispuniti obrasce koji ti oni šalju iz zaklade na kućnu adresu.Ali, najbolje o tome zna mariola pa joj se javi na pp jer ona je prošla cijelu tu proceduru.
Marči kod nas su jaslice i vrtići po istoj cijeni i to oko 650 kn ako se ne varam. Meni će biti nategnuto cijelo ljeto kad mali navrši godinu dana jer upisi su u 5 mj.a počinju ići u jaslice tek na jesen.I u vrijeme upisa mogu imati najmanje navršenih 6 mj života da bi ih uzeli u obzir za upis. Morati ću ga ili u neke privatne jaslice dat(ako bude sreće)i ili baka servis aktivirati.

David 23.03.2012

(Odgovor članu Sheilla)
Neposredna veza do poruke: 782
15.3.2012 12:31:34   
marči
Joj Sheilla...istina ali nas je već 4 u 1 sobici...a mjesta nema...da ne kažem da tih 50 m2 plaćam kao da imam vilu u Ičićima...prestrašno...da ne kažem žalosno da moraš planirati obitelj na taj način...a i godinice su tu....pa mislim ada neće biti bebača višeuser posted image user posted image user posted image ...baš mi je drago da se uspiješ naspavati..meni stalno broje kako je to važno u trudnoći, a nemožeš im objasnniti koliki je to problem...ja sam jučer na sjedeći zaspala...otišla u krevet i budna ko sova....čekamo dobre vijesti sa pregledauser posted image
Marti83 ma svašta čitam po tim forumima i uopće ne kužim neke žene su već u trudnoći predale zahtjev za jaslice??? zar se to može?? pa piše bez veze nemaš šanse..a mi nemamo baka servis ja radim kod privatnika od-do...tko te pita? pa sam blago luda već...mala bi trebala početak 5 mj...taman navršiti god dana kada su upisi a šta bi trebala onda do jeseni sa njom??? užas jedan?? znate li da li i pod kojim uvijetima Općine subvencioniraju plaćanje jaslica i vrtića?? znam da sam dosadna...ali tek sam sada skužila da će to biti problem, zar privatne jaslice primaju po drugačijim kriterijima???

(Odgovor članu Marti83)
Neposredna veza do poruke: 783
15.3.2012 12:52:13   
marči
user posted image user posted image user posted image Buša je dobila ime.... stiže nam Lena 10.05.2012.user posted image

Ukoliko se dragi opet predomisli rekla sam da ću ju nazvati cvilidreta kada me budu pitali pa nek si misli....ha hauser posted image

(Odgovor članu marči)
Neposredna veza do poruke: 784
15.3.2012 14:20:35   
Bablica
ahhh te jaslice na Viškovu ... bit će nam veselo kad sve navalimo! user posted image Negooo viškovke i riječanke ... kad ćemo na kavu dok smo još 2u1 sve?! Tu mi se već dva dana ispod balkona neka trudnica šeće da nije koja od vas? user posted image

Koliko znam u Ri nije problem za darivanje matičnih (dolazi u obzir jedino ako je prirodan porod na stolu, ako je stolčić, kada, carski onda ništa od darivanja) a ako se potrfi vikend onda sami morate slat poštom (DHL-om ja mislim) inače oni šalju - možda se i Lilia javi ona će točno znat

Što se tiče curkanja, sad nam se dole sve malo po malo raštimava pa je normalno da vam pobjegne malo na gaćice - mene svaki put kad prođe po mjehuru lijepo dole smoči user posted image . Plodna voda vam je skoro iste boje kao i mokraća (pokazao mi dr kad mi amnio radio) tako da po boji mislim da je teško skužit. Najbolje je nosit gačiće u boji (ni bijele ni crne) pa pratit flekicu da nije baš stalno morko - inače se brzo osuši kad propusti malo

Danas mi javili da stižu kolica user posted image tako da ćemo vjerojatno u uto po njih ako prije ne dođu - baš se veselim!!! Nismo tu boju vidjeli u živo pa smo sad jaaako nestrpljivi da vidimo kakva su! A i krevetić bi trebao tako nekako doć!

Korina 28.10.2010 naš najljepši anđelić

"Život nagrađuje one koji ustraju"

Karlo 10.04.2012

(Odgovor članu marči)
Neposredna veza do poruke: 785
15.3.2012 14:40:47   
Sheilla
marci mozes si produziti porodiljno do jeseni na temelju nekih cinjenica samo moras naci dobru pedijatricu da ti napise tu oznaku bolesti, dosta mojih je tako napravilo kome su se bebe rodile u 5, 6, 7 mjesecu jer je to najveci problem. Mogu pitati pa da tocno vidim o cemu se tu radi , fora je da kao beba nije sposobna jos sama itd...

(Odgovor članu Bablica)
Neposredna veza do poruke: 786
15.3.2012 15:27:27   
marči
user posted image user posted image joj thanks....ako ti nije bed pitaj ako imaš koga to bi mi bilo super...iako mislim da ako nastavim tako lako mogu očekivati pedalu kada se vratim na posao jer sam od 1 mj. trudnoće na bolovanju -strogo mirovanje...a šef mi je oduševljen naprosto...još me počeo zajebavati da moram stručni ispit položiti o svome trošku...kao imam vremena i novaca...a nije da meni treba...još sam pročitala da su jaslice/vrtić na Viškovu 1950kn....i sada lagano hiperventiliram...probati ćemo vidjeti kakao je na Kastvu s obzirom da tamo radim, a dečko je prijavljen u Rijeci pa možda i tamo da vidimo...luda sam...svi pričaju od 500-700kn...a ono paf cifra za smrznuti se...a kao Viškovo najbogatija Općina mamicu im!!!

Bablica ja nisam sigurno user posted image ja sam u kućnom pritvoru i šizim jer bi izašla više nego išta...pa ako se izorganizirate....ja sam za...

(Odgovor članu Sheilla)
Neposredna veza do poruke: 787
15.3.2012 15:51:05   
marči
Joj curke ja si sve mislim kako se Tati nije dugo javila...nema mi Viškovke....nakon onoga sa tlakom se ne javlja...valjda ju nisu zadržali u bolniciuser posted image

(Odgovor članu marči)
Neposredna veza do poruke: 788
15.3.2012 16:30:04   
Marti83
Bablice otišla mi mama danas za Ri i kupila mi spužvu za prematalicuuser posted image user posted image
Ovo sa produženim porodiljnim mi je vrlo privlačno, i ja čekam nestrpljivo čekam da čujem na koju foru se to može izvesti.

David 23.03.2012

(Odgovor članu marči)
Neposredna veza do poruke: 789
15.3.2012 16:38:48   
NitMit
link na steznike: http://www.baby.hr/hr/webshop/view_group/oprema_za_trudnice_i_dojilje/steznici_nakon_poroda_drzaci_trbuha

Vilmica stigla 29.04.2012. user posted image

(Odgovor članu Marti83)
Neposredna veza do poruke: 790
15.3.2012 16:50:16   
lilia
IZVORNA PORUKA: Bablica

možda se i Lilia javi ona će točno znat
Tko me to spominje?
Koliko vas je fiumanki, izgurat ćete nas sa lungo mara kad krenete sa kolicima u pohode.user posted image
Što se tiče darivanja matičnih stanica kao što Bablica reče: ne može u kadi niti na stolčiću (u kadi bi mogli kad bi zadnji tren izašle roditi na stol ali tada taj porod u kadi gubi smisao), dakle može prirodnim porodom ili na carski rez.
Formulare sam ja isprintala sa njihove stranice (zaklada Ana Rukavina-darivanje matičnih stanica) i popunila ih doma na miru i ponijela u rodilište. Tamo sam ih dala babici. Čula sam da su žene htjele donirati te stanice ali nisu imale formular pa ih sada navodno imaju u rodilištu tako da ih možete i tamo popuniti. (iako bi ih ja opet doma na miru popunila).
Što se tiče poroda na zadak uz ovakvu ekipu u Ri rodilištu stvarno nemate brige niti straha. Da ne znate da rađate na zadak ne bi niskužile sigurno, kad boli, boli, svejedno ide van na glavu ili guzu...
Puno sreće vam želim svima i slušajte babice koliko god da vas boli, one stvarno znaju šta pričaju.
Dakle raširit koljena, glavu na prsa , pravilno disanje ks ks ks i tiskaaaaaaaj. Prvo mrzite babicu poslije bi je najradije izljubile....user posted image
I da, kad dođete u sobu (na ozloglašeni 5. kat) u noćnom ormariću vas čekaju dvije spavaćice, gaćice za jednokratnu upotrebu koje ja toplo preporučam i nekoliko vir uložaka. Znači imate sve za prvu ruku.
Ponesite u rodilište samo dokumentaciju, papuče, bočicu s vodom i najlon vrećicu. Da vam muž ima u čemu vratiti doma robu.
I sretnoooooo.

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu Bablica)
Neposredna veza do poruke: 791
15.3.2012 17:01:55   
Sheilla
evo ovako pricala sam na mobi sa frendi dobrih pol cuke :))) za vikend ce doci kod mene tak it ak na coffe pa cu je jos ugnjaviti oko toga jer ista prica i mene zanima. dakle to se zove dopust za njegu djeteta u principu se predaje kad je dijete starosti do 8 mjeseci jer je potrebno jso dva tri mjeseca da se dobije sva dokumentacija. Znaci njoj ej pedijatrica napisala da se dijete slabija razvija tj da su joj slabije motoricke sposobnosti na temelju kojih je trazila taj dopust. Dobije se ista naknada kao i na porodiljnom i u principu odobravaju min 6 mjeseci do max 1 godine dodatno (naravno osoba se moze vratiti i prije na posao ako je sa djetetom sve ok.Njoj je to bilo potrebno jer nije imala kome malu ostaviti pa je iskoristila tih tri mjeseca dodatno placeno. Nakon sto pedijatrica napise taj zahtjev ide se u hzzo sa time (ima navodno predko 50 sifri za dijete ona je isla na najblazu ) i onda hzzo to salje dalje. dalje nismo stigle a i nisam znala bi je pitala ovako rano posto jos nisam ni rodila. Poanta je da je rekla da nemze nitko skuziti da dijete niej prohodalo sa osam mjeseci i da dosta djece ni ne prohoda do tad pa pisu im tu sifru a bebaci znaju biti nezainteresirani. to je to sto sam saznala za sad.

(Odgovor članu NitMit)
Neposredna veza do poruke: 792
15.3.2012 17:04:24   
Sheilla
Lilia hvala ti bas sam i sama isprintala te papire i citam ih cijeli dan. roditi cu prirodno (nadam se) tj vaginalno jer u petrovoj i nemam neki izbor ili stol ili carski , a to cu se svim silama truditi izbjeci. Sa ispunjenim formularima (u torbi su vec spremni osim jednog koji cu popuniti na kraju jer bas pise da se iispunjava u zadnji tren) i to je to. Nadam se da ce nekome i pomoci.

(Odgovor članu Sheilla)
Neposredna veza do poruke: 793
15.3.2012 17:22:00   
solarsoul
jaslice na kastvu?...ja jucer pricala s jednom teticom koja je s viskova isto je muci problem jaslica kojih na viskovu nema, kastav je popunjen i prepunjen....pa je ona nasla neku zenskicu da joj cuva dijete...koja trazi ni manje ni vise nego 2000 kuna plus da ona sama donosi hranu, mlijeko i pelenice.....pa je zena odlucila dati otkaz i ostati sa svojim bebacom doma...jer joj je placa 2500 kn.....toliko o socijalnoj osjetljivosti i prekrasnim rodiljnim naknadama a i placama koje su za kupit tri paketa pelena i đenja....
Marci....vidis da ces morat ic na drugo:)...taman ce se jaslice izgradit pa ces oboje moc dat u jaslice kad dodje vrijeme za touser posted image
Sheilla cekamo vijesti s pregleda i radujemo se vec lijepim vijestima:))...
Lilia hvala na info.....molim te ostani s nama jer cemo mi sigurno imati milion pitanja do kraja trudnoce vezano uz porod i oko njega:))) svako pogotovo pozitivno iskustvo je dobrodoslo:))) a i savjetuser posted image

(Odgovor članu Sheilla)
Neposredna veza do poruke: 794
15.3.2012 17:43:37   
marči
Hvala curama na informacijama...
Lilia utješila si me s tim zadkom jer sam u panici od kada mi je to rekla...a ni sama neznam zašto jer nisam rodila pa ni neznam u biti koja je razlika osim što svi kažu da je teže....
solarsoulma najbolje da dam otkaz i čuvam još kojeg klinca i još ću više zaraditi...user posted image
sheilla hvala puno na informacijama za bolovanje....trebati će mi vjerovatno...samo ne kužim da li pedijatra sami biramo ili nam se nekako dodjeli pripadnost prema mjestu stanovanja??? curke sa iskustvom kako to ide??

Neposredna veza do poruke: 795
15.3.2012 17:55:59   
solarsoul
user posted image user posted image vidis nije ti to losa ideja....cuvati klince i zaraditi koju kunu vise:))...za pedijatra ne znam kako to ide...al Lilia nam je tu...centar za informacijeuser posted image Lilia bez ljutnje molim:))

curke nadjoh nesto lijepo..pa da podjelim s vama: koliko god boljelo....ipak na kraju vrijedi:

"Postoji trenutak u zivotu zene,ljepsi od nje same,njezniji od najnjeznijeg pupoljka,bijelji od najbijeljeg snijega i oblaka.
Trenutak kada je svaka suza zlatna,kada svjetlo obasja dusu ,a nestane mraka.
Trenutak kada znamo da mozemo,
kada smo istovremeno i njezne i jake,
kad ugledamo dva oka najmilija.
...Trenutak kad postanemo MAJKE...♥ "

(Odgovor članu marči)
Neposredna veza do poruke: 796
15.3.2012 18:05:29   
marči
aaaa....predivna je...user posted image baš te dirne....
Baš mi je danas frendica rekla da daje otkaz i da mi može ona čuvati...iako ima dvoje jedno od 3 i jedno od god. dana...kaže da joj se ne isplati ići raditi jer nemaju jaslice pa nema kamo sa djecom a ako čuva jedno može i još koje svoje tuđe...samo što mi je u drugoj Općini pa bi me to koštalo kao i jaslice vjerovatnouser posted image ima još vremena budem nešto smislila. Pa čovjek bi pomislio da kada nitko nema posla i teško je zadržati radno mjesto da će i cijene biti u skladu sa općom situacijom ili predpostavljaju da rade samo rockfelleri??? Baš me naživciralouser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 797
15.3.2012 18:24:36   
Bablica
Da da nema nam ni Tati ni Green sheep valjda je sve u redu!
Ajde super Marti glavno da je našla!
Solarsoul sva sam se naježila kad sam pročitala ... jako lijepo! Ajmo se mi tu susjede dogovorit koja će od nas doma ostat čuvat djecu a koje da idu radit! Tako će nam bit najbolje user posted image

Pedijatara sam izabereš koliko znam ... dosta hvale ovu na Pehlinu koliko sam skužila, a sad je i neka na Kastvu kod koje se dosta njih prebacilo

Korina 28.10.2010 naš najljepši anđelić

"Život nagrađuje one koji ustraju"

Karlo 10.04.2012

(Odgovor članu marči)
Neposredna veza do poruke: 798
15.3.2012 19:21:48   
solarsoul
ja sam bas neki dan trazila preko neta informacije o pedijatrima da vidim kako cu se organizirat kad muza ne bude a ja nemobilna....kad vidim svi hvale tu Smoljan -Hero na kastvu??? ja si mislim kakva sam ja tuka...zivim tu citav zivot i nemam pojmaa da je pedijatrica u domu zdravljauser posted image user posted image eto, bar necu morat daleko i definitivno cu moc pjeske kod nje ako slucajno sto bude....a s obzirom da je hvale cure i iz drugih mjesta vjerojatno mogu doci svi kod nje...a ne znam dal ide po mjestu stanovanja i slicno...
Bablice i meni sljedeci tjedan stize namjestaj....namjestaj stize, muz odlazi na doskolovanje u Belgiju na dva tjedna( na dva tjedna koja sam ja mislila da cemo jos urediti dom i pospremiti sve sto se pospremit da da beba moze doci u doma kakav spada)....al valjda tu stoji ona Čovjek planira, Bog se smijeuser posted image ....fali samo da u sveopcoj ludnici dobijem trudoveuser posted image ...valjda ce tatino dijete cekat povratak oca....ne bi ja u radjaonu bez njega ako bas ne moram:))
nema nam cura, da....najvise me brine sina nje vec nema citavo tisucljece...valjda je ok i nadaaam se da ce nam se javit s lijepim vijestimauser posted image curke javite see:)

(Odgovor članu Bablica)
Neposredna veza do poruke: 799
16.3.2012 8:28:56   
martina87
evo cure mene,nitko za mene nepitauser posted image .evo danas mi je tocno mjesec dana do termina.kontola mi je za 2 tjedna.ja sam za steznjak pod obavezno,nosila sam ga i poslje prve trudnoce i sad cu.ipak da mi malo stisne to mekano tkivo i koliko toliko ga vrati u normalu.zivci mi rade sve u sesnaest.P se odvikla od pelena,barem nesto.bolove imam skoro svaku vecer i sve mi je teze i teze.a tako bi sve uredivala i premjestala...uhvatilo me gnjezdenjeuser posted image .kako se vi osjecate...vidim da ste sve tamo negdje s mora,nema nitko iz slavonijeuser posted image .e da i mojuser posted image user posted image se nesto umirio u zadnje vrijeme samo se malo premeskolji,a glavicom je dolje.

PATRICIA-24.10.2009. 16:00 3460 g i 51 cm
KARLO-07.04.2012. 6:37 3350 g i 49 cm

Neposredna veza do poruke: 800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!