|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas?
6.6.2014 9:40:27   
Tea2803
Jutroo svima user posted image user posted image
Sinoc sam vas citala ali bome sam bila premorena da bi pisala user posted image bili smo opet u gostima koji zive u kuci trokatnici sa mnogooo stepenica user posted image jesam se uspuhala dok sam dosla do gore strava user posted image kao da mi moje nisu dovoljne hii user posted image
Lanchicaa necakinja ti je zakon user posted image
Da vam ja ispricam sta je moj bratic (7) takoder izjavio ; prica on vani sa nasom susjedom i pita on nju da li ce doci njihova unuka iz njemacke da se oni mogu igrat ovo ljeto,kaze susjeda nece jer ce uskoro dobiti malu seku pa nemogu doci,,a moj bratic ce na to joooj daa znam kako joj je ,, tako cu i ja dok ce svi u kuci rucat ja cu morat pazit teinu bebu !!user posted image user posted image user posted image Ja sam umrla od smjeha kad nam je susjeda pricala user posted image
Emy tvoj sef je nekako zakon user posted image
Crazy jeli ti sad vec gotova perilica user posted image imas u cemu kavicu popit ili te je vec volja prosla user posted image
Sretnaz joos jakoo malo do kraja imas user posted image jel se osjecas sta drugacije?
Crazy dobro pitanje i ja bi voljela cut odgovor user posted image

(Odgovor članu Ulala)
Neposredna veza do poruke: 1076
6.6.2014 9:55:23   
TaPikapolonca
Jutro svima!

Ja sam danas po noći imala... hm... umišljene trudove? Znam da me boljelo da sam vidjela sve zvijezde. S miškom me isto tako bolilo nekoliko tjedana prije poroda pa sam u bolnicu došla otvorena 6 cm... :D Nadam se da sam samo sve umislila jer ne bi bilo dobro.. da već sada kreće jače otvaranje. :( Rekla gin. da moramo skupa izdržat barem do 37 tjedna... znači još 7 tjedana i nekoliko dana. UF!

CrazyPuppet - ja sam svoju (staru 20 godina) prala sa octom. Imala je ful neki čudan miris i onda sam ulila 2 čaše octra (bez robe), pola u bubanj, a pola tamo gdje stavljaš deterđent i stavila da mi mašina u prazno vrti na onom programu koji mi je imao čudan miris. Sada.. misira više nema, mašina i dalje radi... A ovo za sodu nisam čula.

Šefovi... ah... ja imam (za sada) super direktoricu koja mi totalno izlazi u susret. Jedini problem je što sam na određeno od 2006, jer upravni odbor ne dozvoljava zapošljavanje na neodređeno dok se ne smanji broj zaposlenika- jedna teta je trebala ići u penziju i ja sam ju trebala zamijeniti ali se naglo predomislila kada je čula da sam trudna... user posted image Osim što mi je ona nadređena (pa onda direktorica), još sam čula da sam nekolegijalna i da kako sam ja to zamislila ostati trudna.. mislim... Tako da se nadam neodređenom nakon što se vratim s porodiljskog.. :D (ako ga i iskoristim u cjelosti... kredit.. 3 gladnih ustiju, ako sve bude dobro s ovima u trbuhu.. novi auto koji bi trebalo nabaviti...).

Lanchicaa čestitam za mužića user posted image
Moj trenira ljepljenje sličica nogometaša... user posted image

A što se tiče nadobudnih mama... ja ih obožavam. Naš miško sada ima 2,8. Nisam vjerovala kada su spominjali kako su dvogodišnjaci teški, ali... mi smo preko noći doživjeli šok. On se iz dobrog i simpatičnog dječaka pretvorio u čudovište! Koliko god mi pokušavali utjecati i pozitivno ga ogdojit.... user posted image
user posted image .. prestrašno. Postao je tvrdoglav, inatljiv, čudljiv, samo se vrijeđa, izbirljiv sa hranom... Pokušali lijepo razgovorom, pokušali vikanjem, ucjenama... Nekako jedva čekam 3 godine.. možda dodje malo na sebe. Jedino ono što sam baš vidjela i to je pozitivno je to da se totalno odlijepio od mene. Ako sam tu ok.. ako me nema isto ok (bojala sam se da će biti prava mamina maza!). I onda mi komentira mame mlađeg djeteta (dijete imalo 10 mjeseci) (nakon što je miško doživio živčani slom na svojem 2. rođendanu jer su mu druga dječica uzimali igračke- objašnjavala ja da će ih posuditi i da će mu sve ostati.. ali malo je ipak bio premali- sada smo to svladali), kada mislimo socijalizirat dijete... user posted image
Jedva čekam kada će njezin 2 godine.. pa da vidim socijalizacije user posted image

Al sam se raspisala... drugi put ću manje! user posted image

(Odgovor članu Ulala)
Neposredna veza do poruke: 1077
6.6.2014 11:26:11   
Lanchicaa
Dobro jutro, curke!
Hvala na čestitkama u muževo ime!

Crazy, pusti nek trenira taj kažiprst... Barem ti je doma.
Mom ti boćanje dođe k'o drugi posao. Preko tjedna radi noćne smjene, ujutro dođe uglavnom oko 7, nešto odspava i svako popodne trening... Još je i trener ženskoj ekipi pa sve to i s njima, tako da je najmanje doma...
Dobro je to jer zarađuje s time još jednu plaću i s ekipom iz kluba smo k'o jedna velika family, ali nekad mi stvarno dođe puna kapa jer u sezoni kad su utakmice nema vremena za niš drugo...

Prijavak: Ja sam noćas nešto i odspavala, ali sam se probudila u 5, popila malo soka i onda je krenula opaka žgaravica... Uspjela sam zaćorit oko nekih 8 i onda me probudila majka telefonom da vidi kako sam, jesam li spavala i zašto nisam. user posted image
Već 2 mjeseca muku mučim sa spavanjem, ali svi se uredno i dalje čude... user posted image

Zvoni maloprije poštar na vrata, stigla radosnica od Bebimila... user posted image user posted image
Prvo sam otvorila vrata, a tek se poslije pogledala u ogledalo... Jadan poštar, mora da sam mu se urezala u sjećanje. user posted image

Osjećam se k'o čunj u kuglani!
-Pa tako i izgledaš...

(Odgovor članu TaPikapolonca)
Neposredna veza do poruke: 1078
6.6.2014 12:56:01   
bambina27
Cure moje evo da se i ja mali javim user posted image
Moram priznati da zavidim vama koje ste stalno u pokretu. Neki dan sam se hvalila kako me nista ne boli i super se osjećam,a sada se osjećam bas jadno user posted image
Mislim ne boli mene ni sada nista,ali jednostavno sam naučila prebrzo zivjeti i stalno biti u pokretu pa me ovo mirovanje izluđuje. Ne znam da li smijem bar malo prošetati jer cu poluditi u stanu? user posted image
Drago mi je da ste vi dobro, a ovo sve sa spavanjem i pritiscima su "normalne" tegobe,u svakom slučaju čim vidimo bebice sve ce proći user posted image

TaPikapolonca i ti si 30. tjedan? Jesi otvorena? Ja isto molim Boga da izdrzimo do 37.pa bude sve super.

(Odgovor članu Lanchicaa)
Neposredna veza do poruke: 1079
6.6.2014 12:57:08   
bambina27
Ispričavam se na boldanom tekstu,bilo je slučajno user posted image

(Odgovor članu bambina27)
Neposredna veza do poruke: 1080
6.6.2014 14:06:58   
sretnaz
CrazyPuppet, moja sestra je rak i kao dijete je bila vražićak. Ali možda zato jer je rođena druga. Ma tko će znati što nas čeka. Vidim da je N sve bliži 2 godini i povremeno podemoni user posted image
Što se tiče pranja mašine, moja je nova pa ima program za pranje bubnja. Ali ima dosta savjeta kako oprati, pa treba malo izguglati, znam da to mnoge mame rade, pogotovo ove koje koriste pp.
Ajme, meni se termin približava, a nemam sve spremno. Hm, pola toga je još u potkrovlju, a krevetić je još kod susjede, a koljevka je još kod šefa od mm. user posted image NEEEEE, ne smijem još roditi!!!
Super je kad se dođe do tog tjedna 37! Odmah se čovjek opusti. I meni je bilo muka kad bih morala nositi N, ili nešto raditi. Sad mi je svejedno, jer znam da ako rodim da će sve biti OK user posted image

N.... 6.09.2012. 3860 g, 53 cm
K... 24.06.2014. 3250 g, 47 cm

Neposredna veza do poruke: 1081
6.6.2014 14:18:45   
CrazyPuppet
Bambina, draga, baš mi te milo, ja sam isto zvrk, ne znam što bih napravila da me osude na "kućni privor". moj ti je savjet da sve dogovoriš s ginekologom i ravnaš se isključivo po tome.možda će ti nakon tjedan dana dopustiti malo više aktivnosti. ja sam isto prst otvorena od 28.tj. pa nije niko nikakvu famu oko toga radio, nit me poslali na neke dodatne pretrage ni ništa user posted image

ja bila kod šefa, prošlo je polovično uspješno (ajmo reći da smo se našli na nekakvoj sredini) iako nisam prezadovoljna. nadu vidim jedino u tom projektu koji ću raditi doma, pa da mu to zaračunam po poseboj tarifi. ali kad se gleda jeli to sve skupa fer, nije nikako... ali što je tu je... bar sam nešto uspjela isposlovat...

Tapikapolonca - pričale mi mame da djeca od 2-5 godine znaju imat tu fazu egocentrizma, da se bore za sebe i da je to najnormalniji dio djetetova razvoja... kako se točno nosit s time ne znam, al u svakom slučaju da ti popuje netko ko pojma nema, nije na mjestu

eh i ja se raspisala... user posted image

evo našla nekog majstora na nekom forumu, pa koga zanima za čišćenje perilice evo:

Postupak pranja mašine: BEZ VEŠA!

1. Otopiti kilogram kristalne sode (kupiti u poljoapoteci) ili 300 - 400g čiste sode u prahu u kipućoj vodi. (NE u aluminijskom posuđu jer će pocrniti ko u perilici posuđa)

2. Otvoriti vrata od mašine i usuti u bubanj 3-4 litre vode

3. Na to sipati u bubanj otopljenu sodu, zatvoriti vrata.

4. Uključiti program za bijelo 95, (samo pranje naravno) , mašina uzima ostatak vode i pere...(da ne bi brzo ispumpala ovo što smo stavili nikako ne na pretpranje), ukljućiti i tipku inteziv ako je ima i uključiti tipku wasser plus ako je ima. Znači peremo na 95 C praznu mašinu. Što duži program tim bolje.

5. Program ide do kraja, zaključno sa svim ispiranjima i centifugiranjima

6. Program je gotov: otvoriti filter i očistiti ga

Tokom pranja može se umjereno pjeniti u bubnju: to je nataloženi deterđent iz perilice kojeg soda čisti jer se soda ne pjeni. Soda izvrsno otapa u vrućoj vodi nataloženu masnoću, omekšivaće i ostale naslage u mašini.

7. Postupak ponoviti ali ovaj put s običnim alkoholnim octom.

Ocat možete sipati u dozirnu posudu dok se mašina puni vodom ili dok je već napunjena. Znači opet program na 95C (samo pranje) i sipati litru octa. LITRU !

...ti si meni po sredini srca, kak v črleni jabuki koščica...

Neposredna veza do poruke: 1082
6.6.2014 14:32:38   
PinkyFunkyBirdy
user posted image

user posted image chocolate - 12.06. user posted image - Lana 28.05.2014.
user posted image sretnaz - 21.06. user posted image
user posted image leot - 24.06. user posted image
user posted image emy0406 - 24.06. user posted image
user posted image zvjezdicamaja - 01.07. user posted image
user posted image SANJABI - 03.07. user posted image
user posted image Lanchicaa - 08.07. user posted image
user posted image CrazyPuppet - 10.07. user posted image
user posted image tintilinki - 14.07. user posted image
user posted image ivaj - 15.07. user posted image
user posted image Tea2803 - 17.07. user posted image
user posted image victory - 19.07. user posted image
user posted image Mrvic@ - 21.07. user posted image
user posted image FingerJ - 25.07. user posted image
user posted image Anchyloo - 27.07. user posted image user posted image
user posted image vepikica - 03.08. user posted image
user posted image Suzana12 - 03.08. user posted image
user posted image PENELOPI - 09.08. user posted image
user posted image Ulala - 10.08. user posted image
user posted image Pomalo - 13.08. user posted image
user posted image Njanjica - 16.08. user posted image
user posted image bambina27 - 16.08. user posted image
user posted image TaPikapolonca - 18.08. user posted image user posted image
user posted image sandra999 - 19.08. user posted image
user posted image ikaaa - 28.08. user posted image
user posted image RIBICA241 - 28.08. user posted image
user posted image luce1010 - 03.09. user posted image
user posted image Ninna10 - 06.09. user posted image
user posted image Ivankaa - 08.09. user posted image
user posted image Mussy - 10.09. user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 1083
6.6.2014 14:34:29   
CrazyPuppet
Sretnaz,
kad ti fino odeš rodit, onda će se ostatak obitelji pobrinut da sve bude spremno za tebe i bebicu :)

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 1084
6.6.2014 14:37:03   
PinkyFunkyBirdy
Drage moje, slobodno vi s vremena na vrijeme stavite listu (samo obrišete na početku i na kraju redak gdje piše quote) ako ja ne stignem objaviti jer sam u strašnoj gužvi i jedva sam sad pročitala sve što ste napisale.
Mazite i pazite svoje buše jer vam se termini opasno bliže. user posted image
I dobrodošla TaPikapolonca! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 1085
6.6.2014 14:45:10   
Pomalo
Cure, jeste razmisljale o masazi medice? Hocete li to raditi ili?

(Odgovor članu Ulala)
Neposredna veza do poruke: 1086
6.6.2014 15:11:42   
bambina27
Crazy stvarno mi teško pada,ali budem nekako izdržala do sljedećeg pregleda pa cemo vidjeti. Znaci ti se nista posebno ne stedis i ne otvaras se dalje? Ja sam bas skuzila da sam neki paničar pa se sad bojim izaći iz stana da nesto ne pokrenem,užas user posted image

Pomalomeni zvuci ok ta masaža i ja sam planirala,ali s obzirom na trenutno stanje Nine pomišljam da se dotaknemo dolje user posted image
Ako se ne nastavim otvarati i bude sve ok,probat cu možda ipak pomogne.
Ja sam bila skroz za prirodni porod na Sv.Duhu,ali kako stvari sada stoje mislim da ce biti Petrova. Čula sam da tamo svima rade epiziotimiju,a tako bi ju voljela izbjeći. Jel ima netko iskustva sa reckanjem u Petrovoj?

(Odgovor članu Pomalo)
Neposredna veza do poruke: 1087
6.6.2014 15:23:58   
CrazyPuppet
Pomalo - evo ja taman kupila bademovo ulje, pa sam se mislila malo pozabavit s time, mislim da ću si na porodu biti zahvalna, ako to sprovedem. definitivno bi trebalo to, + kegelove + još ako se uspijem dokopat stolčića onda bi se čak usudila reći da su male šanse za pucanje, ili da bi mogla proći s 2-3 šava...

Bambina, osobno mislim da ti neće ništa bit ako napraviš krug po kvartu, ali nisam stručnjak, pa me nemoj slušat. ja ne da se ne štedim, nego ko da i nisam trudna, radim tu i tamo kegelove, kad se sjetim, pa možda i to malo pomaže da dolje sve bude na mjestu. prema meni se svi od obitelji ponašaju ko da sam bolesnik, "nemoj ti po stubama toliko gore dolje, pa nemoj se ti saginjat, pa nemoj ovo ono", a ja sve to gledam iz perpektive da žene rađaju tisućama godina bez neke fame, i da se u zadnje vrijeme malo pretjeruje s tim mjerama opreza. meni moje tijelo samo signalizira kad mi je dosta (a to je u zadnje vrijeme redovito i sve češće)... s druge strane, svi smo mi drukčiji, netko je osjetljiviji više netko manje...

Neposredna veza do poruke: 1088
6.6.2014 15:41:09   
bambina27
Crazy ne znam šta da ti kažem s obzirom da sam do prije 3 dana normalno radila i isto se ponašala kao da nisam trudna. Nista me nije boljelo tako da stvarno nikada ne bi posumnjala da dolje nesto ne štima. U svakom slučaju mislim da si u pravu,od lagane šetnje mi ne bude nista,barem da malo zraka ulovim.
U kojem tjednu krećete sa masažom?

(Odgovor članu CrazyPuppet)
Neposredna veza do poruke: 1089
6.6.2014 17:57:03   
Anchyloo
juhuuu... vidim,još smo u komadu.. bože,koliko tipkamo.. da smo negdje na kavi neznam kak bi se nadglasale.. hahah user posted image je,bambina,u Petrovoj vole recnuti.. ja sam na prvom porodu zaradila 26 šavova,što unutarnjih,što vanjskih a na drugom samo dva,pukle su male stidne usne.. i nažalost,moram priznati da me šivanje boljelo i više od poroda.. vjerojatno jer se meni raspucala i rodnica.. jer nisu na vrijeme rezali..iako sam bila skroz otvorena (10 prstiju) i beba je bila malecka 2 250.. babica nije dobro "razvlačila" tu međicu i prekasno se odlučila rezati.. tako da,od ako biram,od većeg zla manje,radije neka recnu! daju ti i lokalnu protiv bolova,ali,opet nažalost,ne čekaju da počne djelovati.. sve ovisi o tome koliko je tkivo elastično i koliko je babica "voljna i stučna"... nisam sama nikad ništa masirala jer sam se uvijek otvorila bar za jedan prst već u 7.mj trudnoće pa me bilo strah,kak i sama veliš... ali,ako dobiješ/tražiš epiduralnu možda i to izbjegneš.. user posted image

curke,sve smo pri kraju.. nije ni čudo da nas sve nešto boli,pritišće,žulja i probada.. tijelo se priprema,ma koliko god mi pazile i mirovale.. beba mora van kad tad.. user posted image

Neposredna veza do poruke: 1090
6.6.2014 18:27:16   
sretnaz
Meni je krivo što nam se druge cure s liste uopće ne javljaju. Ima nas puno, a samo smo mi neke ovdje. Ali puno blebećemo, i za ove koje šute user posted image
Ja sam nekako lijena za tu masažu i nisam previše razmišljala o tome da se želim time pozabaviti. Čak ni Kegelove vježbe ne radim.
CrazyPuppet, znam da bi se ostatak familije pobrinuo za sve, ali ipak mi je draže da većinu ja pripremim.

N.... 6.09.2012. 3860 g, 53 cm
K... 24.06.2014. 3250 g, 47 cm

(Odgovor članu Anchyloo)
Neposredna veza do poruke: 1091
6.6.2014 18:59:55   
victory
Ćaos curke.. baš ste se rastipkale :) kad kao idem bacit oko na forum onda se načitam pravog štiva :)

Tea, Lanchica, nećaci su vam preslatki i presmješni.. takve rečenice mogu past na pamet samo klincima :) mogu misliti kako uživate u ulogama teta i njihovom društvu.

TeaPikalonica, OD 2006. godine si na određeno??? Ma naš Zakon o radu je čista sprdnja iako to fakat nije predviđeno na taj način ://

Lanchica, bravo za mužica.. puno sreće u daljnjim natjecanjima i u repki :)) Moj se bavi sportom nikad al ionak radi po cijele dane tak da ga nema nikad doma pa još i da se bavi nečin nikad ga ne bih viđala :/ Vidim i ti imaš problema sa spavanjem.. ja se isto gnjezdim i okrećem ko lopta cijelu noć, sve nekako u polusvjesnom stanju.. a kad mibebač lumpuje po noći onda nikako nema spavanja.. tad jedva čekam jutro! I ja sam dobila radosnicu iz Bebimila :)))) tako sam se razveselila.,, i iz Hippa dobila neke primjerke čajeva i žličicu.. Kaže mi dragi da sam kao oni ljudi šta bi samo da je besplatno ali tak sam se nekako razveselila. :)) jedva čekam ispunjavati radosnicu, iako, priznajem, one prave, "kupovne" su mi puno ljepše :)

Bambina, i ja mislim da možeš malo prošetat, uhvatit zraka ali najbolje vidi sa ginićem.. ja isto kao mirujem s tim da sam danas pola dana provela na hipodromu i uživala :))) ali čim sam došla doma odmah krevet i opet ću malo predvečer u šetnjicu.. ne znam šta ti je rekao doktor ali magnezij ti je idealno (valjda se najbolje apsorbira) piti sa kalcijem. ja koristim magnezij 300 (ili šumeće ili one sa sisanje) uz kalcij 600. Dobar je za bebu, dobar i za moje zubeke, a još ako i poboljšava djelovanje magnezija, ja super zadovoljna :))

Sretnaz, ženo jesi ti spremna ?? :DD još malo ;) Nadam se samo da nisi kao i ja, kao sve ono imam ja vremena, ja ću kao sve od sljedećeg tjedna a svaki dan sve usporenija i tromija :/ ne znam kako ću to sve.. Ma od ponedjeljka hihihih :)))

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 1092
6.6.2014 19:03:46   
CrazyPuppet
hehe, Sretnaz, ma i ja tako... malo sam kontrlfrik, ali uvijek moram znati di mi je što...
Anchyloo, u toj te situaciji nije uopće smjela rezat... ako već ne prerežu na vrijeme, onda je bolje ne jer se u tom slučaju desi ovo što se tebi desilo, raspuca se i dublje tkivo... to ko da imaš napeto platno i onda zarežeš pa se samo rez šiti pod pritiskom... koliko sam čula uglavnom izbjegavaju rezanje u zadnje vrijeme. Koliko ti je vremena trebalo da se oporaviš od tog reza?

naravno da smo se raspisale, kad nas od svega ostaloga sve boli, a od tipkanja ne user posted image
odoh ja peći tortu, sutra dragom ročkasuser posted image

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 1093
6.6.2014 19:08:31   
victory
Hehe, da da tak i mene sve boli ali kad treba u neki šopingić ili kavicu nađem neku snagu hehe :)) Samo vi pišite cure drage.. što nas je više to bolje :)) Btw koju tgorticu praviš.. ja sam u zadnje vrijeme samo cheesecake,.. usavršila sam tu torticu, čovjek bi pomislio da sam neka domaćica he he.. a i ovih dana kad je vruće bi mi pasala tako osvježavajuća ali sam prelijena...

(Odgovor članu CrazyPuppet)
Neposredna veza do poruke: 1094
6.6.2014 19:12:49   
Tea2803
DD ekipa user posted image user posted image user posted image
Evo ja se nakon cijelog napornog dana malo sjela user posted image radila sam neki zahtjevniji rucak od 11-14 pa sam si popapala i to jako malo jer sam umrla skoro od vrucine ,,
Maloprije sam ispekla brdo palacinki sa sladoledom i jagodama za moju brojniju familiju user posted image i eto padam s nogu user posted image
Sto se tice ves masine i ja imam ono za samopranje na 90 stupnjeva ali vidjela sam da tamo kroz sta prolazi prasak i omeksivac da se nekako svega nakupilo i ne znam kako da to ocistim ,, mislim prala sam i sa cetkicom za zube ali naravno nije bilo bas uspjesno pa sad sta vi mislite s cime bi to otislo?
Bambina draga i ja sam ti takoder od 28tt otvorena jedan prst i eto ginekolog mi je rekao da malo smanjim tempo,,ali nisam bas sigurna da sam ga nesta smanjila user posted image valjda za tjedan dva idem na kontrolu pa cemo vidjet kakvo je stanje ,, ulazim u 35 tjedan
Sretnaz i ja se takoder pitam gdje su nam sve djevojke sa popisa user posted image mozda nam se jave kad rode ali kako kazes mi se ovdje napisemo za sve user posted image
Sto se tice sefova ,, moja direktorica je oke mislim sama me stjerala na bolovanje kao i ginekolog,,ima nas mnogo radnika kad je to velika firma user posted image
Lanchicaa user posted image za radosnicu jooj kako sam samo ja bila sretna kad mi je stigla user posted image
Crazy drago mi je sta ste se napokon ti i sef dogovoril pa makar i polovicno user posted image
Jooj i ja bi voljela izbjec epiziotomiju ,, bas me toga nekako strah user posted image
Anchyloo nadam se da ce tebi ovaj porod proc bolje sto se tice savova user posted image
Sretnaz a di je nasa draga Ikaa nema je vec jako dugo user posted image

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 1095
6.6.2014 19:19:14   
Tea2803
Crazy tortaa haa rockas dragome bice neka festica user posted image jooj ja sam super u kuhanju i radenju kolaca ali u torti sam zivi promasaj doslovce!! user posted image
Victory user posted image i tebi na radosnici user posted image i ostalim stvarima jooj kako sitnice razvesele user posted image pogotovo za nase limace

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 1096
6.6.2014 19:26:09   
Pomalo
Za taj caj za dojilje sam cula da je dobar, ja ga planiram koristiti, valjda ce pomoci pri stvaranju mlijeka..
Ja pojela vocnu salatu, sad cu neki miks povrca i vani u setnju, bas mi se seta i udise svjezi zrak..
I danas na tecaju ucili disanje, nadam se da ce pomoci..

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 1097
6.6.2014 19:31:16   
victory
joj ja nisam išla na tečaj iako sam nekako planirala. dragi radi po cijele dane a bilo mi bed ići sama. Btw. u Vinogradskoj muž može biti prisutan bez tečaja tak da se ipak nismo potrudili ići.

Pomalo, je li koristan??? I da drage ženice jel muževi/partneri/dečki idu s vama ili???

(Odgovor članu Pomalo)
Neposredna veza do poruke: 1098
6.6.2014 20:03:01   
Lanchicaa
Mi (čitaj: ja) smo prošli taj tečaj u Rijeci. Krenuli smo zajedno, ali poslije sam većinu vremena išla sama jer mu se taman zaredalo brdo nekih obaveza s tim boćanjem... Meni je bilo zanimljivo full, iako nisam čula baš previše nečeg što ne znam... user posted image
Imam sva predavanja snimljena user posted image user posted image

Ja svog muža nisam htjela tjerat da ide sa mnom u rađaonu, (taman mi treba da se doktor mora s njim zabavljat dok se ja mučim user posted image ) ali je sam odlučio da će ići... Prije nekih dva tjedna ga je ulovila panika pa je rekao da ipak neće i onda neki dan kaže da ipak hoće... Kao, ako ja mogu rodit, može i on to vidit...
A i znam kakav je... Bilo bi mu kasnije žao kad ne bi išao...
Joooj, samo da me ne ulovi taj vikend 20.-22.6., kad ide na te pripreme. Toga me najviše strah user posted image

E, bila sam na pedikuri user posted image user posted image Baš mi je dobro došlo user posted image

Osjećam se k'o čunj u kuglani!
-Pa tako i izgledaš...

(Odgovor članu victory)
Neposredna veza do poruke: 1099
6.6.2014 20:24:34   
victory
Hehehe, moj je objavio prisustvo na porodi iznenada i neočekivano. ja ga čak nisam niti pitala niti planirala voditi, kao ni ti Lanchica, ali izrazio je želju. S tim da fakat strahujem ja za njega jer se sav uspaniči kad me nešto stegne ili zaboli.. tak da ne znam na šta će to ličit tamo... ali znam da neće smjet ( a niti htjet) gledat tamo dolje.. može mi samo biti kraj glave, držat ruku, molit Boga, dati vode itd. ostalo ne dolazi u obzir :))

Joj valjda te neće uhvatiti baš taj vikend.. nekako vidim da ćemo izgleda svi roditi prije termina... super mi je priča moje mame, ginić rekao datum termina, bez iti jednog UZV-a u trudnoći i ja se rodila na termin.. a danas uz sva čuda tehnologije i medicine rijetko tko rađa baš na termin.. ali bude bebač sačekao da se tata vrati. user posted image

(Odgovor članu Lanchicaa)
Neposredna veza do poruke: 1100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!