|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas?
5.6.2014 14:40:50   
sretnaz
TaPikapolonica dobrodošla! Duplići user posted image
Pa mene moja uglavnom ne mlati po noći, ponekad ima tulum ili igra nogomet, ali često i spava. Srećom.... Ili sam toliko umorna pa ne osjetim user posted image Pa glavno da bebu osjetite preko dana, mora beba i spavati i odmarati.
Imam i ja pregled sljedeći tjedan i to već u ponedjeljak! user posted image
Imala sam polovna kolica pa sam navlake prala, ali u mašini. Ali mašina ima puno programa, pa i opcija ručno pranje. Ali prala bih ja navlake da su i nova. A u košaru stavim plahticu ili tetru, ipak su te bebe došle iz sterilnih uvjeta. osim toga, beba može bljucnuti pa se plahta lakše mjenja. Ne, nisam opsjednuta s čistoćom, samo u početku ipak treba paziti. Smatram da ipak djeca moraju steći imunitet. Sad kad N padne keksić na pod on ga podigne i pojede. Naravno, ako se to dogodi npr u dućanu onda mu ipak ne dam da pojede. A često ne možete niti imati kontrolu što sve stave u usta. Dođu oni u fazu kad sve grizu. Jednom je N u gostima puzao i došao do tenisica i lijepo uzeo i malo prožvakao. Nije mi bilo drago, ali ništa mu se nije ni desilo.
Ajme opet komentari za trbuh! Što je tim ljudima? Sjećam se kad sam bila trudna s N, jedan je čak doktor (nema veze sa trudnicama, ali ipak je medicinar!) komentirao, aaaaaa rodit ćeš ti ranije, (jer imam veliki trbuh). Klinac sam rodila ranije, rodila sam 10 dana kasnije!
CrazyPuppet vjerujem da ti je grozna ova situacija sa šefom. Kad sam bila trudna s N stalno sam doživljavala neke stresove. Produživala mi je ugovor iz mjeseca u mjesec, a rekla sam dovoljno rano da sam trudna pa mi je mogla dati otkaz odmah i onda bih nešto smislila. Nego mjeseci pol, dva prije termina skoro mi je htjela dati otkaz! Bila sam na rubu, rasplakala se ko nikad. Jer u tom slučaju izgubila bi prava kao zaposlena, i išla bih na porodiljni kao nezaposlena, a radila sam cijelo vrijeme i dala sve od sebe. A cijelo vrijeme je nešto bila kao ljubazna i sve ćemo srediti... i svaki mjesec neizvjesnost, oće produžiti ili ne. Na kraju nije mi dala otkaz, ali su propali, ostali dužni brdo plaća i davanja... i sad su još otvorili novu firmu. Ne smijem sad misliti na nju jer se odmah nerviram!!!user posted image

N.... 6.09.2012. 3860 g, 53 cm
K... 24.06.2014. 3250 g, 47 cm

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 1051
5.6.2014 15:23:07   
victory
Tea, Sretnaz, hvala vam na savjetima, budem i ja oprala svoje navlake.. svakako mislim stavljati plahntu ili tetru ali ću i oprati, šta je sigurno, sugurno je :))) Sretnaz, nasmijala si me sa tenisicama.. dečkić se malo počastio, a imaš pravo tko zna šta sve ne stave u usta i probaju :) Neka je N popustila temperatura i neka uživa sada vani kad je tako lijepo i ugodno :))

Jooj ti šefovi..sve nas izluđuju.. nemaju razumijevanja za nikoga i ništa :// samo lova, lova!!!! Blago se svima djevojkama (posebno trudnicama) ako vas ima ovdje koje niste u privatnom sektoru, bez obzira na vrstu djelatnosti.. jer se u privatnom sektoru radi po 12 sati na dan, plaće naravno nedovoljne s obzirom na odgovornost i broj provedenih sati na poslu... Jooj što ti kažeš Sretnaz ne smijem ni razmišljat, samo se uzrujam... user posted image user posted image

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 1052
5.6.2014 15:24:15   
Lanchicaa
TaPikapolonca, dobro nam došla! U Rijeci i oko nje ove godine trudnica koliko hoćeš... I čestitke na duplićima!

Sretnaz, ta tvoja bivša šefika mi zvuči poznato user posted image
Ja nisam imala takvih problema, ali 2010 i 2011 sam radila kao dadilja za jednu koja je imala firmu, ne isplaćivala plaće, otvorila novu firmu i nikom ništa...
Nadam se da u ovoj trudnoći imaš više sreće s poslodavcem.

Osjećam se k'o čunj u kuglani!
-Pa tako i izgledaš...

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 1053
5.6.2014 16:50:27   
Anchyloo
aaaa jeste se raspisale... a memorija mi ko u zlatne ribice.. zaboravim od jednog do drugog kraja akvarija! meni je jučer bila šogorica, (isto trudna) jedna od onih zlobnih,isfustriranih koje staaaalno jambraju i kukaju.. i veli UUU BOKTE KOLKA SI,PA TI SE BUDEŠ RSPUKLA!! napominjem,da se staaalno hvali kak je dobila samo 4 kile (iako treba roditi svaki dan) jer ništa nije htjela jesti.. i sad bebica ima jedva 2 kg i glavica je za 2 mm manja nego bi trebala biti.. al glavno da je ona na figuru ponosna... trš! koza... user posted image neka smo mi fiiino lijepe,okrugličke i zdrave! bikini mi tak ionak nijikad nije bio san... hahahaha

PikaPolonica dobrodošla i čestitam! u istom smo sosu... user posted image

(Odgovor članu Lanchicaa)
Neposredna veza do poruke: 1054
5.6.2014 17:13:10   
Tea2803
Anchyloo ovo je prestrasno sta citam sve si mislim kakva bude ona majka bila user posted image zalosnoo ,, bebica joj je malena jer je ona htijela biti lijepa?!?
Ne razumijem bas ...user posted image
Zaboravis od jednog do drugog kraja akvarija hahaha user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Anchyloo)
Neposredna veza do poruke: 1055
5.6.2014 17:39:16   
Lanchicaa
Ma svakakvih žen(etin)a ima, Bože prosti! Nikad mi nisu takve bile jasne...user posted image user posted image
Ja nikad nisam imala problema s kilažom, tj. jesam, ali s one druge strane... Zbog raznih hormona, stresova i ludog metabolizma, muku sam mučila s MANJKOM kilograma (i vjerujte, NE ZAVIDITE MI NIMALO!)...
Kad sam uspjela to sve nekako stavit pod kontrolu, vrtila sam sam.se oko 53 kg, mogla jest koliko i kad god sam htjela. Krenula sam na zumbu da se malo učvrstim i to je to.
Sad sam dobila 10-ak kila, sve u trbuh i dupe. Naravno da se dupe malo objesilo (kad je najveće što imam, hahaha) i da ja to primijetim, ali ni u jednom trenu mi palo na pamet da zbog toga zažalim... Ako uspijem nakon poroda to sve vratit u kruto stanje, dobro; ako ne, nikom ništa... A kile me uopće ne brinu, ostale ilo.otišle, samo da ne padnem ispod granice :-D

Uostalom, kako kaže jedna moja genijalka: "BRIGA ME, JA SAM SE UDALA!" user posted image user posted image user posted image

-Pa tako i izgledaš...

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 1056
5.6.2014 17:58:00   
Tea2803
Briga me ja sam se udala hahahahahaha user posted image user posted image user posted image
Ja ti ne zavidim jer imam prijateljcu koja se godinama bori sa anoreksijom ima jedva 42kg i jako joj je tesko nema ni guze ni cice nista ali eto jednostavno je tako cesto ide u bolnicu da je hrane ma uzas kroz sta prolazi a jednostavno ne idu kile gore ma da uzima svasta nesta kaloricno iz drugih zemalja user posted image
Zumba .. user posted image baas super vec dugo to pohadas?

Neposredna veza do poruke: 1057
5.6.2014 18:08:22   
emy0406
TaPikapolonca dobrodošla!!!!!!!Jupi ima nas sve više user posted image user posted image ,dvaput duplići user posted image user posted image
Cure na ove babske komentare imam dva uha jedno nutra drugo van,čujem,al ne marim.I mene dave već dva tjedna valjda kak mi se objesio trbuh,svaki češ ti čas u rodilište,ja samo velim da,da možda i za 5 min user posted image user posted image i kaj da idem za čas,pa neće niko umjesto mene,kaj hočete od mene ljudi??????' Bambina i ja idem 18.6. na kontrolu,jel ideš u petrovu?ja sam oko 8 tam na ctg-u pa čekam dok dođe doktor za pregled.možda se vidimo.Uživajte drage moje,odo peglat user posted image

Neposredna veza do poruke: 1058
5.6.2014 18:52:06   
Lanchicaa
Tea, nisam baš nešto predugo... to ti kod mene više onako, "plesala je jedno ljeto" user posted image hahahaha
Zumbala sam jedno godinu dana i onda je trenerica otišla na "porodiljni" od cijelih 3 mjeseca. Došla joj je znamjena koja mi baš i nije sjela pa sam, kao, pauzirala dok se ova ne vrati i u međuvremenu smo počeli planirat vjenčanje pa sam trčala posvuda i nije mi se dalo opet počet s treninzima, a onda sam ostala trudna, hvala bogu, pa nije zumba ni dolazila u obzir...
Nisam ti neka od vježbanja inače, ali to mi je bilo baš super, s obzirom da je plesno... Od onih "šuti i vježbaj dok ti neko broji" treninga mi je muka, ma da nam je trenerica znala svaki treći trening stavit prvo pola sata vježbi na spužvama pa ostatak zumbe, tako da je to bilo skroz ok...user posted image

uhh, donio muž jučer punu vreću trešanja i sad se ne mogu zaustavit user posted image user posted image user posted image

-Pa tako i izgledaš...

(Odgovor članu emy0406)
Neposredna veza do poruke: 1059
5.6.2014 19:00:26   
Lanchicaa
emy, ja te bapske komentare naprosto obožavam... meni sve babe redom dolaze "aaaa, bit će cura sigurno!!" tako im z guštom kažem da čekamo dečka :D jedna me čak uvjeravala da mi je doktorica sto posto krivo vidjela user posted image

a jesam se nasmijala sad, do suza...
Išla sam po nećakinju (5 god.) u vrtić pa je bila malo kod mene jer joj mama nije stigla danas...
Padne mi špangica pod stol i ja nikako da dođem do nje. Na kraju zamolim siroto dijete da mi je doda, a ona će: "Ma nema problema, šta nisi odmah rekla! Ti si sad malo k''o da debela pa ne možeš ispod stola, ali ne moraš se brinut, to ti je od bebe, ne zato što puno jedeš!" user posted image user posted image user posted image user posted image

-Pa tako i izgledaš...

Neposredna veza do poruke: 1060
5.6.2014 19:19:19   
bambina27
Ma na te "dobronamjerne" savjete o kilaži u trudnoci se uopce ne želim obazirati,cak mi je super trudnoca jer njome pravdam i višak otprije user posted image
Emy0406 idem u Petrovu,ne znam da li se trebam naručiti ili samo dođem, i gdje je uopce TA,u podrumu di i UZV ili negdje gore?

Neposredna veza do poruke: 1061
5.6.2014 19:30:14   
emy0406
Draga,nemoraš se naručivat,dođeš sa uputnicom (traži d1 tak da nemoraš za svaku kontrolu po novu uputnicu)TA ti je posebno od zgrade rodilišta,kad uđeš na onaj ulaz desno od rodilišta(na rampi)desno ti je mala zgradica.moj ti je savjet dođi do 8 pa čekaš do 9-10 dok dođe dr.ak dođeš kasnije načekat češ se.

(Odgovor članu bambina27)
Neposredna veza do poruke: 1062
5.6.2014 19:33:15   
sretnaz
Lanchicaa nisam radila nakon porodiljnog s N. Bivša šefica mi je dala otkaz nakon isteka porodiljnog, početkom 9. mjeseca, a krajem 10og sam napravila test i bila trudna. Napravili smo grešku što se nisam negdje "zaposlila" pa bih imala veću naknadu. Ovako ću imati onu za nezaposlene. Ali bitno je samo da s djecom bude sve OK, a ostalo ćemo se snaći. user posted image
user posted image za nećakinju, pametna malecka, i k tome prava dama... a ne kao ove babe kojima je glavna fora govoriti koliko si se udebljao, ili kako ti je trbuh prevelik/premalen!
Anchyloo, baš ti je mustra ta šogorica!

Neposredna veza do poruke: 1063
5.6.2014 19:57:41   
bambina27
Hvala ti puno Emy,onda se svakako vidimo u Petrovoj user posted image

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 1064
5.6.2014 20:27:50   
Anchyloo
obično na takve komentare imam neki zločesti odgovor ali nje mi bude nekak žao... mislim si, mora da je jako isfrustrirana i nesretna pa tak liječi svoje frustracije.. bude jednom i ona odrasla i shvatila da nema nikog oko sebe.. jedino mi žao te bebice,nije ona kriva... naaajbolje kad krene : moje dijete neće tak plakati,jest će sve, neće tak divljati,neće ovo neće ono.. mi ostale odgajamo neodgojene divljake nad kojima se ona žgrazža! mrzim to osuđivanjeQ!! i jebeno pametovanje o nečem o čem još nemaš pojma... Moj Mika je jučer bio na žutoj minuti jer ga nisam tjerala na spavanje popodne (desi se,rijetko,ali se desi) i naravno da je nervozan, odma,joooj nebi on meni tak, crvenila bi se njemu guzica.. mislim,odakle ti pravo?! znamo se ni dvije godine,sjaši ženo... user posted image

Lancy ta tvoja mala cura je zakon!! hahahhaa user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1065
5.6.2014 20:37:13   
CrazyPuppet
baš nam je živahno ovdje user posted image
ajme, vidim da ima puno gorih šefova od mojeg, ja sam srećom u situaciji da ja mogu prijetit otkazom, a ne on :)
najvjerojatnije ću sutra do njega, pa ćemo vidjet kako stvari stoje. drž'te fige :)

a za ove komentare na kile i veličine i u trudnoći a i općenito ću samo reći, da to više govori o osobi koja izgovori takvo nešto, nego da se onaj kojem je izgovoreno nađe uvrijeđenim... jer koliko god je ružno čuti kad ti neko spusti takvu neku koja nije na mjestu, ja takve ljude sažalijevam... obično imaju neke svoje žestoke komplekse, pa ne prihvaćaju sami sebe, pa onda tako ni druge...

Lanchicaaa nećakinja ti je zakon user posted image nema boljih komentara od dječjih user posted image user posted image

meni stigao paketić sa cover gaćicama koje idu na platnene pelene... jedne "afričke" i druge sa žabicama , preslatke suuuuu user posted image

...ti si meni po sredini srca, kak v črleni jabuki koščica...

Neposredna veza do poruke: 1066
5.6.2014 20:58:48   
emy0406
Kad ste kod šefova,ja sam valjda izuzetak,meni je šef maloprije donio trešnje i čokoladu.Neki dan nije nekaj znao na kasi,zvao me da mu objasnim,pa se sad osječa dužan.user posted image

(Odgovor članu CrazyPuppet)
Neposredna veza do poruke: 1067
5.6.2014 22:14:18   
Lanchicaa
Ma ja jednostavno obožavam to dijete! Svaki put me nečim novim iznenadi... Uvijek nađe način kako da ti kaže što te ide, a onda te i lijepo utješi da se ne osjećaš ružno user posted image Da ne spominjem kako je svih ovih mjeseci govorila samo kako beba raste i onda, prvi put kad smo ostale same samcate rekla: "Ma malo k'o da ti je i guzica deblja! Malo k'o da si i cila deblja, ali nema veze, lipo ti je tako!" user posted image user posted image user posted image

Ne što je naša, ali stvarno mi je nekako posebna user posted image user posted image

Kako mi je krenuo današnji dan, mislila sam da ću do kraja dana, ma i prije, postat masovni ubojica, ali na kraju se ipak sve okrenulo... Em me to druženje s maleckom full diglo, em je moj dragi muž, inače prvoligaški sportaš (boćanje) dobio poziv za državnu reprezentaciju... Ne mogu bit ponosnija...user posted image user posted image

Samo se nadam da neću rodit baš taj vikend kad ide na pripreme user posted image

-Pa tako i izgledaš...

(Odgovor članu emy0406)
Neposredna veza do poruke: 1068
5.6.2014 22:15:37   
Pomalo
Ma i meni moj sef super, nisam mogla traziti bolje.. Nadam se da ce biti posla i da ce firma super poslovat kad zavrsim poridiljni jer je ugovor do kraja porodiljnog, tako sam ja trazila i dogovorila se sa njim jer me prijavio na vecu placu..
I bila maloprije u kinu, bebac se malo micao, ali mu zvukovi nisu smetali..
Danas mi je dan bio grozan, prali me hormoni, plakala, nisam znala sto cu sa sobom..

(Odgovor članu emy0406)
Neposredna veza do poruke: 1069
5.6.2014 22:31:55   
Lanchicaa
Pomalo, svima nam dođe takav dan... Mi smo prije nekih dva tjedna išli malo u šoping i uspjela sam se iz ničega rasplakat u 5 od 6 posjećenih dućana user posted image user posted image user posted image Da te bog sačuva...

Moji su meni isto ok. Mala je firma, privatna pa se sve da dogovorit s njima... Malo su neorganizirani ponekad, ali sve je to za ljude... Imam ugovor na neodređeno tako da samo molim Boga da bude posla dok Mrvuljak napuni tih godinu dana da se imam kamo vratituser posted image

-Pa tako i izgledaš...

(Odgovor članu Pomalo)
Neposredna veza do poruke: 1070
6.6.2014 7:43:52   
CrazyPuppet
Jutro svima user posted image
Kako ste mi?

Ja evo radno po običaju, s tim da sam navečer zaboravila uključit perilicu suđa, pa sam je uključila sad ujutro i sve džezve su mi unutraaaa i nemam kak skuhat kavu user posted image

osim čudnih snova prourokovanih frkom oko dolaska bebe, nemam drugih problema za prijaviti user posted image user posted image user posted image

koja od vas ima skuhanu kavu da me spasi? user posted image

Neposredna veza do poruke: 1071
6.6.2014 7:48:37   
CrazyPuppet
Lanchicaa bravo za muža user posted image

da se barem moj bavi sportom... njemu je jedino izvježban kažiprst kojim klika mišem dok igra igrice na kompu user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1072
6.6.2014 8:07:26   
sretnaz
CrazyPuppet user posted image

Prijavak: Jučer popodne i cijelu večer mislila sam da ću se rtaspasti. Bolila me leđa i trbuh i svako toliko štrecale prepone. A kad bi bol popustila onda je mala divljakuša tulumarila tako jako da sam pomislila da će mi premjestiti organe iznutra, pa me i dalje sve živo bolilo. Toliko sam bila nikakva da me mm pitao ako ću roditi kad me vidio.
A ovi komentari kako neće njeno dijete ovako ili onako... obit će joj se u glavu i u to sam 99 % sigurna. Nema ona pojma kako je teško odgajati dijete, svi mi želimo dobro dijete s kojim ćemo se ponositi i da je dijete sretno i zadovoljno. Da spava i lijepo jede i da ne radi probleme. U nečemu uspijemo više, a u nečemu manje. A kad joj dijete uđe u teribble two??? Valjda će se samo derati na njega i tući ga?
Iskreno se nadam da će promjeniti razmišljanje.

Neposredna veza do poruke: 1073
6.6.2014 8:36:32   
CrazyPuppet
sretnaz hvala na kavici user posted image

ti još dva tjedna :) ako ne iskoči mala prije user posted image odmaraj koliko god možeš i iskorištavaj ostatak obitelji za tekuće poslove user posted image
a za ove "sveznajuće" pametno govoriš... bebe su pis of kejk prema ovima malo većima koji hodaju, trče, vrište i svašta nešto user posted image
bude li mali pokupio ma i mrvicu mog nemira, neću imat problema s kilama, ziher user posted image al sve se nekako nadam, ajd bit će rak po horoskopu, oni su mirniji... moja seka tako, di ju ostaviš tamo bi ju našao... a mene ni sekunde nije bilo na istom mjestu... user posted image

pitanjce... budući da smo u unajmljenom stanu, a i da nismo, mislila sam oprat veš mašinu sa sodom da se isperu nakupine starog deterdženta i omekšivača, prije nego stavim prat stvari za bebu... jel neka od vas radila to?

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 1074
6.6.2014 8:45:10   
Ulala
Jutroooo user posted image user posted image
Ajmee kavauser posted image , neznam kada sam je zadnji put popila, inače sam ljubitelj ali u trudnoći mi jednostavno neodgovara..Nisam pušać više, ali sam bila do prije godine dana i to samo uz kavu zapaliti, nije mi bilo većeg gušta, a sada kad osjetim dim cigarete odmah krene žgaravica. Evo da se pohvalimo, većina stvari nam je došla, krevetić je spreman, kolica, prematalica, sad još jedino čekam ostatak platnenih da stignu sa svih strana što sam ponaručivala. Crazzy vidim da si uzela ME africe isto kao i ja, jesu to one airflow? user posted image user posted image Sretnaz slažem se s tobom oko imuniteta, ja iskreno od početka i neću PRETJERANO paziti na sve to, jer znam da sam ja odgajana u presterilnim uvjetima pa sam na kraju stalno boležljiva, neko prođe pored mene i kihne i eto mene u krevetu s temperaturom user posted image A i držat ću se one MANJE JE VIŠE što se tiče kozmetike, znam ja da će meni moja beba mirišati i bez svih onih silnih kemikalija u dječjim tim kupkama. Sve nove cure DOBRODOŠLE user posted image user posted image

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 1075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!