|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas?
6.6.2014 20:31:27   
Anchyloo
crazy,ježiga,kad krene porod nije da te pitaju.. samo se deru da TISKAAAAJ! user posted image user posted image uuuu trebalo mi je dobrih tjedan dana da uopće sjednem a kamoli kaj drugo,dan danas osjetim taj rez na promjenu vremena... a s drugim sam odmah u jutro sjela ko carica,otuširala se,ko da ništa nije bilo!

pa čestitam i ja mužiću,uvijek to zaboravim natipkati,nije repka mala stvar!
Da,kaj se "uči" na tečaju? vjertojatno disanje,jer, biliv mi, zaboraviš disati u trudovima pa ti se vrti.. user posted image Ja mislim da bi se moj mužek onesvjestio u tom boxu,ali vjerujem da je to prekrasan doživljaj.. pod uvjetom da ga puste u nutra na vrijeme.. jer u Petrovoj ih ne puštaju dok nisi skroz otvorena a onda ponekad porod brzo krene i zaborave ih pozvati... iako mislim da bi bili najpotrebniji baš dok tam sama drapaš one plahte i proklinješ dan kad si na to sve pristala! user posted image user posted image hahahhaaa

(Odgovor članu Lanchicaa)
Neposredna veza do poruke: 1101
6.6.2014 20:45:13   
Lanchicaa
Ma ja sam rekla da bih voljela da ide, ali da ga neću silit... Ja sam bila sa sestričnom (ne bih sa sobom nikog tako uzela, ali ona je baš htjela da idem ja s njom pa...) i mogu ti reći da je meni to bilo predivno iskustvo... Čak sam i pupčanu prerezala... Baš sam bila preplavljena predivnim osjećajima i od tog dana jedva sam čekala da primim u ruke i svoje čudo!
Ali ima nešto posebno u tome...
Mala sad ima godinu i 9 mjeseci i obožava me. Prvi svoj smješak je poklonila meni... I to već u rađaoni, čim je malo došla k sebi.
Dok je bila bebač od par mjeseci, ne bi ni treptala dok bi me gledala, koliko god to trajalo... Optužili su me da sam je hipnotizirala user posted image
Sad već sve priča (iako je još mala) i kaže sestrična da ne prođe dan da me ne zove i ne traži po kući user posted image

Ne znam... Inače sam više praktična osoba i ne vjerujem previše ni u bapske priče ni u takve neke narodne predaje...
Kad je sestrična rekla da ću ja biti s njom u rađaoni, njena mi je baka stavila ruku na rame i rekla da me moli da prerežem pupkovinu i da će se to dijete vezat za mene...

Eto, sad sam se i rasplakala... Ta sestrična je tri mjeseca prije poroda izgubila mamu tako da nam je malena jedna od rijetkih lijepih uspomena na to vrijeme user posted image

Osjećam se k'o čunj u kuglani!
-Pa tako i izgledaš...

(Odgovor članu victory)
Neposredna veza do poruke: 1102
6.6.2014 20:46:06   
victory
dok tam sama drapaš one plahte i proklinješ dan kad si na to sve pristala! user posted image user posted image hahahhaaa

Anchyloo,. kraljice user posted image user posted image sanjam o porodu koji je imala moja frendica, dakle; puknuo vodenjak, ona očupala obrve, noge i ostalo, ne?!, krenuli prema rodilištu, nazvala me, ćaskale cca pola sata i onda je rekla, niš stara moram ići roditi, čujemo se.. rađala tamo (ne u mukama, nego onako ležere) cca 45 minuta, nakon toga sve za 10, i nakon toga opet sve za 10, i sad nakon 2 mjeseca sve za 10 :))) ja mislim da ću uznemirit sve koji se igrom slučaja nađu blizu Zagreba.. tako da očekujem od dragog potpunu kooperaciju, ali bojim se da ću dobit šipak...user posted image frajera koji leži na podu :))

(Odgovor članu Anchyloo)
Neposredna veza do poruke: 1103
6.6.2014 20:49:16   
Lanchicaa
Anchyloo, na tečaju smo imali predavanja u vezi dojenja, njege zubića kod djece, porodnih doba, postporođajnih depresija itd. Ukratko, sve vezano uz trudnoću... Trajalo je devet dana (u tri tjedna), a vježbe disanja su bile jedan od tih dana... Na tom satu nisam ni bila i na kraju mi nije ni žao jer su mi rekle druge cure da nisu ništa ni pokazali baš...

U našem rodilištu pratnja ide s tobom čim uđeš u rađaonu, tako da je s tobom i dok drapaš plahte

< Poruku je uredio Lanchicaa -- 6.6.2014 20:50:12 >

-Pa tako i izgledaš...

Neposredna veza do poruke: 1104
6.6.2014 20:49:57   
victory
Lanchica, kako lijepo, a istovremeno i jako tužno i dirljivo zvuči ta priča... drago mi je da ti imaš nekog tako posebnog u životu a i malena djevojčica isto tako :)) baš sam se sva naježila... user posted image

(Odgovor članu victory)
Neposredna veza do poruke: 1105
6.6.2014 20:53:54   
Lanchicaa
Ja se naježim svaki put kad se sjetim... A ovaj put smo skupa trudne user posted image
Njoj je termin 19.7., meni 8.7. user posted image

-Pa tako i izgledaš...

(Odgovor članu victory)
Neposredna veza do poruke: 1106
6.6.2014 20:54:45   
victory
Mislim da je tako i u Vinogradskoj, cijelo vrijeme netko može biti s tobom, ali moram se raspitat sve kad ću imat prvi pregled tamo.. jer ništa ne znam, i potpuno sam nespremna user posted image možda i bolje user posted image

(Odgovor članu victory)
Neposredna veza do poruke: 1107
6.6.2014 20:56:09   
victory
Ma daj.. predobra mi je vaša priča i ta povezanost :))) sad ste sigurno sve trudničke tegobice ali i one divne stvari

(Odgovor članu victory)
Neposredna veza do poruke: 1108
6.6.2014 20:57:24   
victory
Ma daaaj??!! user posted image Presuper mi je vaša priča i povezanost koju imate!! Sigurno ste skupa proživljavale trudnoće, sve lijepe stvari i one tegobice koje imamo :))

I meni 19.7. hihihihi :))

(Odgovor članu victory)
Neposredna veza do poruke: 1109
6.6.2014 20:57:43   
emy0406
Bok cure,lijepo ste se raspisale,samo moj mozak ne funkcionira baš najbolje u trudnoći,pa neznam ko kaj piše user posted image
I meni je žao da se ostale nejavljaju,šteta.Petrova-rezanje,hm mene su rezali,al sama sam si kriva,glavica je bila već vani,a ja kak me bolilo,izmaknula se i digla guzu u zrak user posted image ,tak da se moj bumbar vratio nazad,pa me onda malo recnula da ga lakše dobe natrag van user posted image ,dobro samo 2 šava vanjska su bila,tak da sam dobro prošla.A slažem se da je bolje da režu,nego da same popucamo,ipak su onda pravilniji šavovi.A za masažu prvi put nisam masirala,a danas mi je nešto došlo pa pitam ja dragog,hočeš me masirat,da ne popucam,hm ustvari ciljam na nešto drugo,neznam hoće lii mi uspjeti user posted image user posted image ,kaj češ luda baba valjda me pucaju hormoni ili se podsvjesno želim prije rješiti buše,pa da si malo pomognem user posted image user posted image
Lanchicaa nečakinja ti je zakon,dječja iskrenost!!
Dragog na porodu nebi,hvala.Meni je bolje da sam sama.Meni je čak pasalo kad su me ostavili u rađaoni skroz samu,mir tišina,ma milina,inače nevolim da je hrpa ljudi oko mene,osobito dok sam tak u mukama.
Sretnaz i ja volim sve imat pod kontrolom,nekak me čak nervira da mi netko dira bebinu robicu,znam bolesno,al nemogu se kontrolirat,mislim ne velim ja nikom ništa,al jednom mi je svekrva speglala robu od malog,imao je cca mjesec dana,a ja luđakinja to sve stavila ponovo prat.jesam luda,mada mislim da sad s drugim bebačem,nebudem baš tak....
Još sam htjeta nekaj pisat,al neznam veše kaj user posted image

(Odgovor članu victory)
Neposredna veza do poruke: 1110
6.6.2014 20:58:47   
victory
Sorry, nešto mi šteka pa sam morala ponavljat, a sad vidim da mi se pola poruke prikazalo.. HAOS :))

(Odgovor članu victory)
Neposredna veza do poruke: 1111
6.6.2014 21:01:13   
Lanchicaa
Trudile smo se, ali nismo baš onoliko koliko smo htjele... Zapravo, mislim da se u zadnjih pet godina nije desilo da prođe ovoliko vremena da se ne vidimo koliko je znalo proći sad kad smo trudne... Ali mi smo od malena na neki čudan način povezane (ona je 6 mjeseci starija od mene), bez obzira što smo dugo vremena živile relativno daleko... Neobjašnjivo mi je to i dan danas user posted image
Ali, naravno, uz to dolazi i još nešto - ne postoji nitko na svijetu tko me može iživcirati kao ona user posted image user posted image

-Pa tako i izgledaš...

(Odgovor članu victory)
Neposredna veza do poruke: 1112
6.6.2014 21:45:12   
Anchyloo
ha,Lanchy neznam jel vjeruješ u prošle živote.. možda ste u nekom bile nešto više,mama-sestra.. kajtijaznam.. user posted image tak si ja objasnim kad s nekim osjetim povezanost na "višoj razini"...

btw,danas sam si sjela na pod i istovremeno plakala i smijala se.. NEZNAM ZAKAJ! takm i je došlo.. i stane muž i gleda,ne usudi se niš reć... prolazi moja Potica i veli, VIDIŠ KAJ SI MAMI NAPRAVIO,SAD SE PLAČE! hahahahah promrmlja si on u bradu : Ali ona je mene ganjala... user posted image user posted image cura moja velika,kak ona od malih nogu zna da je muško uvijek krivo!user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1113
6.6.2014 21:48:16   
Anchyloo
INTERESANTNA PRICA, preporucujem....
"Ovo je post za sve roditelje, saborce, bratstvo bez sna...Ovo je kratka borba protiv onog čipa za zaboravljanje, koji nam je ugradila Majka Priroda, jer kad bi se svega što smo proživeli, sa decom, sećali...natalitet bi još drastičnije padao.
Prvo čari trudnoće.... baš tada mi se tako spavalo na stomaku, na kome je komotno mogao da se posluži ručak za četiri osobe... nisam mogla da dohvatim pertle, izuvali i kotrljali su me okolo... spavala sam gde god me naslone.... oblačila sam se u dvosobne šatore sa kamp odeljenja prodavnica sportske robe...Onda porodjaji...vojska saborkinja u tačkastim, državnim spavaćicama, na preklop...sa mastiljavim pečatom bolnice na grudima (da neko ne mazne tu dragocenu kreaciju slučajno, kao uspomenu na divno provedeno vreme, u cenjenoj instituciji) ...e to nećemo opisivati, jer tu apsolutno poštujem podsvesnu naredbu Majke Prirode : "Zaboravi!"...Zaboravila.
E, onda donesete kući bebu...u bolnici sve to nekako drugačije ide...kod kuće počinje prava priča...Naročito ako je to prva beba. Da voziš auto moraš da polažeš ispit, da ti daju čoveka u ruke i da ga gajiš, ne treba ti ništa, nema teorije, samo praksa...Stavili mi tako bebu u krevetac (jastučići, ćebence na slončiće, karnerići i plišana igračka, ako tek rodjena beba poželi da se poigra), zagrlili se i gledamo zaljubljeno u naslednika...Kad je otvorio oči, pa kad je zaurlao kao vatrogasna sirena, zajapurio se kao cvekla...romantika je pukla kao balon od sapunice...Auuu...Gladan? Žedan? Piškio? Kakio? Dosadno mu? Beba urla, titla nema, a ti se snadji...
Tu negde počinje doba nespavanja...bauljali smo kao aveti po kući, bila sam sposobna da spavam stojeći, bilo gde, bilo kada...grčevi, čajevi, zubići, rastu, rastu, kao da smo ajkulu napravili, a ne čoveka, kraja nema...I tako tri bebe, jedna za drugom...živeli smo kao šišmiši, tako smo verovatno i izgledali.
Sećate li se kupanja bebe? E, to je spektakl... Najstrašnije pojave, na Balkanu, su promaja, mraz, prehlada, koje su, istorijski dokazano, izazivale najveće pogrome u ovom delu svetu. Shodno tome, kupanje bebe, tj. svlačenje iste i njeno kupanje, su više no rizični poduhvati...Mi smo bebu kupali u sobi...temperatura 67 stepeni, kao u švedskoj sauni...lipti znoj sa nas, sve nam igra pred očima, sudaramo se sa peškirima, merimo dvadeseti put temperaturu u kadici...ako dolijemo još malo tople vode, a dodamo malo zeleniša, supu možemo da skuvamo, komotno...kupanje se izvodi zalivanjem i polivanjem...da šampon ne udje u oči, da beba ne viri previše iz vode...a onda, uz dramatičnu najavu, muž širi peškir i napeto čeka...ja, olimpijskom veštinom, dižem bebu iz vode i najkraćim mogućim pokretom ubacujem u naručje peškira...prolazno vreme odlično, 0,23 sekunde...
Slična pojava su oblačenja za šetnju, jesen, zima...ako obučeš prvo sebe, skuvaćeš se...ako obučeš bebu, ona se dinsta, dok se ti oblačiš...ako se oblače tri mala deteta i nas dvoje - razvod na pomolu...Kad se samo setim onih maleckih cipelica, ne možeš u ruku da je uhvatiš, a kamoli one pertle da vežeš, a dete mrda li mrda...rukavice, one male...čik uguraj ruku detinju unutra, bez težih povreda...a kad ti uspe, za par minuta i ruka i rukavica mokre u ustima vesele bebe. Sve druge bebe su imale cipelice na nogama, one lepe, plave, roza, na mašnice, kao za igračke, samo moj sin ih je stalno žvakao...prvo zajedno sa nogom, a onda sa noge visi čarapica srozana, a on mulja cipelu u ustima...doba puževa.
Posle toga stiže vreme mobilnosti...tek tu počinje zabava...pet godina nisam kafu popila, ni jela ljudski...taman dignem šoljicu i ...saspem je za vrat, jer neki od potomaka se upravo dovodi u smrtnu opasnost...padanje sa kauča, veranje u saksije, stoljnjak za ćoše pa vuci!...pražnjenje fioka,okretanje vazni...tada smo živeli na visokom nivou, sve je bilo, po Kišonu, na bar dva metra iznad poda. U našem krevetu gužva...u sred noći, kada zaspiš i padne ti pozornost, ekipa počinje da se ušunjava...ujutru krevet pun kao oko, oni spavaju kao anjdeli, mi se noktima držimo za rubove, podočnjaci do poda.
Kasnije dolazi vreme igračaka...cela kuća se pretvara u poligon...jeste li nekada u mraku stali na lego kocku? Kakva japanska kazna? To se zove bol! Obaška što ne smeš da drekneš, jer oni konačno spavaju...u foteljama automobilčići, u kupatilu kante, patkice i lopatice, monstrumi, njihova oprema, lutke i njihov miraz, kao u najboljih udavača, svuda okolo....
Sećate li se dečijih rodjendana, iz tih perioda odrastanja?! Prvo je muka bila da ne pojedu plastične kašike, žvakali su jedni drugima uši i ramena, kasnije su jurcali okolo kao popareni, cičali i zavlačili se svuda...ne možeš da ih navataš za duvanje u svećice na torti...a onda drama...uvek još neko želi da duva u svećice, nema veze što mu nije rodjendan...palili smo svećice po deset puta, a oni duvali, duvali, dok celu tortu ne ispljuckaju i oduvaju sve ukrase i šećere šarene.
Svako kretanje na put je bilo ravno većoj seobi naroda...kakvi stari Sloveni, oni su imali bitno manje stvari od nas...odlazak na more, kao emigracija...nosi se sve, sve je neophodno...cipela kao za stonoge, krokodili, čamci, kantice, ajkule , sve na naduvavanje što postoji...kompromisa nema, sve im treba. Zimovanja smo redje trošili u ta doba odrastanja...imali smo premalo ruku.
Sad smo porasli...sad jurcaju okolo, navataj ih ako možeš...sad pomislim da i nije bilo tako loše kada su mileli po podu i žvakali tepih...ćerka je tada izgrizla sto u dnevnoj sobi, još uvek nosi tragove maleckih zuba...žao nam da ga menjamo...a sad ne možeš da se natelefoniraš, da ih prebrojiš...samo jurcaju.
Ako je ovaj post čitao neko, ko još dece nema, molim da ga odmah zaboravi, u cilju produžetka ljudske rase. Nije to baš sve tako. Šalila sam se..."

(Odgovor članu Anchyloo)
Neposredna veza do poruke: 1114
6.6.2014 22:11:33   
Pomalo
Na tecaju je bilo ok, vidjela sam kako izgleda radaona, opisali su tijek poroda, ovo disanje mi je bilo super a isto objasnjenja laznih i pravih trudova.. Sve u svemu, korisno je, ali nije nista extra novo.. I moj ce sa mnom na porod, htjela sam da ide i da vidi svoje dijete prvi, al isto tako me strah da ce se onesvijestiti jer ne voli krv.. A neki dan mi kaze da je i njega strah poroda, da mi se ne bi nesto dogodilo, pa da ostane bez mene i bebe.. Izgleda da i nasi muzevi imaju strahove od poroda..user posted image

(Odgovor članu victory)
Neposredna veza do poruke: 1115
6.6.2014 22:15:16   
Lanchicaa
Anchyloo, da prostiš, skoro sam se upiškila od smijeha čitajući ovaj tvoj post... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

-Pa tako i izgledaš...

(Odgovor članu Anchyloo)
Neposredna veza do poruke: 1116
6.6.2014 22:22:01   
Lanchicaa
Moj muž se potajno boji da se meni nešto desi... Ne priča o tome, ali znam ga ja... Par puta je nešto načeo temu i samo stao...
Pred kraj prvog tromjesečja sam se onesvijestila. Srećom, sjedila sam na barskoj kraj njega pa sam mu pala u ruke, a ne na pod...

Kad smo obavili hitnu i sve preglede, na putu kući morala sam mu obećati da mi nikad više neće doć tako loše...I dan danas, kad kažem da mi se vrti, odmah se lagano uspaniči pa moram sjest/leć/dignut noge...

< Poruku je uredio Lanchicaa -- 6.6.2014 22:25:27 >

Neposredna veza do poruke: 1117
6.6.2014 22:28:24   
Anchyloo
jel da?! i ja isto,a sve je istina..i jedu cipele i svaki dan imaju bar jednu samoubilačku misiju... user posted image
a zakaj ti pozli,tlak?

Neposredna veza do poruke: 1118
6.6.2014 22:31:41   
Lanchicaa
pretpostavljaju da je bilo od tlaka... inače imam nizak tlak... taj dan, dok je došla hitna po mene, već sam došla k sebi... izmjerili su mi tlak 80/50... šta je bilo tih 5 minuta dok su me budili, sam Bog zna... svi nalazi krvi i svega su bili poslije uredni...

-Pa tako i izgledaš...

(Odgovor članu Anchyloo)
Neposredna veza do poruke: 1119
6.6.2014 22:32:59   
sretnaz
U biti volim imati kontrolu nad svime što se tiče djeteta, tj. sad će biti djeca. user posted image Inače, nisam baš takva.
Mirovanje je užasno kad ništa ne boli. Išla sam na amniocentezu i isto sam trebala mirovati. Užasno mi je to bilo, i to još usred trudnoće kada nema nikakvih stezanja, lupanja, bolova, a ni ogromnog trbuha. Tada sam se više puta sjetila žena koje moraju skoro cijelu trudnoću preležati. Puno je lakše biti aktivna trudnica.
Koristila sam čaj za dojilje, ali ne na samom početku, nego kasnije, možda kad je N imao 3, 4 mjeseca. ne sjećam se točno. Koliko je djelotvoran ne znam, ali u svakom slučaju kako se mora piti puno tekućine, bilo mi je super da ga pijem jer ne može se stalno piti isto.
Bila sam na tečaju u Domu zdravlja kad sam bila trudna s N, a sad sam išla u rodilište na tečaj i iskreno ovaj u Domu zdravlja je bio bolji. MM je bio sa mnom na porodu pa će ići i sada. Nije baš htio ići, i čak je malo i gadljiv, a na kraju mu je bilo jako drago. Puno mi je pomogao jer sam u rađaoni bila dosta dugo pa mi je masirao leđa, dodavao vodu i bio super podrška, s time da dok sam trudna i nije baš da me shvaća. Cijelo vrijeme je valjda uvjeren da ću roditi nakon termina kao i N, pa on sve laganini. I ne nisam spremna. Trenutno mi je torba za rodilište nepopunjena do kraja, a i zatrpana sa kutijima i koječime jer još nismo sredili sobu do kraja. Dakle, ni ne znam gdje je torba.
lanchicaa... stvarno dirljiva priča!

N.... 6.09.2012. 3860 g, 53 cm
K... 24.06.2014. 3250 g, 47 cm

(Odgovor članu Anchyloo)
Neposredna veza do poruke: 1120
6.6.2014 22:43:52   
CrazyPuppet
Ajme Anchyloo odvalila sam na ovu tvoju priču... muž me samo gleda koji mij dok se ja previjam od smijeha user posted image user posted image user posted image
Mi bili na tečaju, oboje :) ja slušala, on igrao igrice na mobitelu... ali za disanje su samo nešto kratko spomenuli i ništa posebno pokazali... ja uzela audio vodič za opušteno rađanje od Kastrapeli, pa to mislim malo probat.
Meni je zapravo svjedno hoće li mi muž biti u rađaoni ili ne, ali sad kad sam čula Lanchinu priču o pupčanoj vrpci, sad bi da definitivno ide user posted image radi sebe samog, da ipak ne propusti to... ali nije mi tip za takve stvari nikako user posted image

Ja sam napravila generalku spavaće sobe, pospremila sve ono ispod kreveta i na ormarima što se skuplja... baš sam se naradila
torta se peće - radila sam čokoladnu pavlovu - lagana je, taman za toplije dane
a što se vešmašine tiče, upravo se pere - nabavila ja tu kilu sode pa ćemo sad vidjet... nije kompliciran postupak
idem se oprat i past u nesvjest

laku noć, želim vam da se dobro naspavate user posted image

...ti si meni po sredini srca, kak v črleni jabuki koščica...

(Odgovor članu Anchyloo)
Neposredna veza do poruke: 1121
6.6.2014 22:44:56   
Lanchicaa
Što se kontrole tiče, ja moram SVE imat pod kontrolom... Sve znate da je to, hvala Bogu, nemoguće... E, sad zamislite na šta mi život liči user posted image user posted image user posted image user posted image , a ja ću se potrudit NE zamišljat na šta će tek počet ličit user posted image user posted image

Samo mi, u svemu tome, nije jasno kako još nisam spremila ono što mi treba user posted image Možda se "kvarim" user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 1122
7.6.2014 8:35:43   
bambina27
Jutro cure,bas vas je lijepo citati uz jutarnju kavicu user posted image
Slažem se s vama da je bolje malo recnuti nego puknuti,ali na prvom porodu su me bas izreckali da nisam mogla 10 dana ni ustati iz kreveta. Odlazak na wc mi je bio noćna mora.

Victory meni je terapija 2x300 mg magnezija,dr mu je preporučio direkt onaj u vrećicama,a taj mi je i nekako najlakše za progutati.

Vidim da nas ima dosta otvorenih i da nikome nije nista od malo šetnje pa neće ni meni.
U svakom slučaju jučer sam otišla sa mamom u lagani shopping,kad samo došla doma popila magnezij i legla pa sad kako bude jer stvarno ne mogu biti u kućnom pritvoru user posted image

Tea,čitam tvoj post o ručku i palačinkama pa moram priznati da mi sline cure user posted image Ja se zbog mirovanja pokušavam kontrolirati sa unosom hrane da me na sljedećem pregledu ne bi strpali na neku dijetu.

Moj muž želi biti na porodu,ali sam sada u problemu jer smo odradili tecaj u domu zdravlja u Gorici. Taj papir bi nam bio ok za sv. Duh ali se bojim da ga u Petrovoj neće pustiti bez njihovog. Stvarno mi ne pada na pamet sada ici na njihov i plaćati pa cemo ici na varijantu App ;))
Kad sam ležala onu noc u predradaoni (Petrova) sam vidjela da tate puštaju jako rano u box,tj nakon pregleda i klistira su cure odmah u box i nakon toga tata moze odmah ući. Ne znam da li nije bilo gužve ili sl,ali mi se jako svidjelo to sto moze odmah otpočetka biti prisutan.

Neposredna veza do poruke: 1123
7.6.2014 9:20:42   
Lanchicaa
Dobro jutro, moje drage!

Mi noćas nismo spavali NIŠTA... Zaspala sam oko 5:30 i u 7 sam se morala dić jer mi je jedna cura došla da je našminkam za krizmu... user posted image

Sad sam završila s tim i idem se onesvijestit pa se čitamo kasnije user posted image user posted image

(Odgovor članu bambina27)
Neposredna veza do poruke: 1124
7.6.2014 9:32:35   
Tea2803
Dobro jutro svima user posted image user posted image
Samo mi je oko 20min trebalo da vas procitam user posted image krasno ste mi pisale
Anchyloo prica je zakon nasmijala si me vec tako rano ujutro user posted image
Sto se tice rezanja,,pa da i ja bi u svakom slucaju vise voljela da me rezu nego da popucam kao moja mama i zaradim 50 savova user posted image
Mm ce isto sudjelovat na porodu , nazalost nismo mogli ic na tecaj kad on radi po cijele dane od oko 8-18 pa nikako ne bi stigli,,ali od mog ginekologa u petrovoj cemo dobit papir na kojem ce pisat da smo prosli tecaj,,ma da kazem jako mi je zao sta ga zapravo nismo polozili i nemam pojma kakvo je to disanje,,nadam se da cu se snac user posted image
Lanchica predivna prica bas prekrasno user posted image
Cure moje mene ce ovi moji kukovi odvalit skroz skupa sa ledima user posted image

(Odgovor članu bambina27)
Neposredna veza do poruke: 1125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!