sretnaz
|
TaPikapolonica dobrodošla! Duplići Pa mene moja uglavnom ne mlati po noći, ponekad ima tulum ili igra nogomet, ali često i spava. Srećom.... Ili sam toliko umorna pa ne osjetim Pa glavno da bebu osjetite preko dana, mora beba i spavati i odmarati. Imam i ja pregled sljedeći tjedan i to već u ponedjeljak! Imala sam polovna kolica pa sam navlake prala, ali u mašini. Ali mašina ima puno programa, pa i opcija ručno pranje. Ali prala bih ja navlake da su i nova. A u košaru stavim plahticu ili tetru, ipak su te bebe došle iz sterilnih uvjeta. osim toga, beba može bljucnuti pa se plahta lakše mjenja. Ne, nisam opsjednuta s čistoćom, samo u početku ipak treba paziti. Smatram da ipak djeca moraju steći imunitet. Sad kad N padne keksić na pod on ga podigne i pojede. Naravno, ako se to dogodi npr u dućanu onda mu ipak ne dam da pojede. A često ne možete niti imati kontrolu što sve stave u usta. Dođu oni u fazu kad sve grizu. Jednom je N u gostima puzao i došao do tenisica i lijepo uzeo i malo prožvakao. Nije mi bilo drago, ali ništa mu se nije ni desilo. Ajme opet komentari za trbuh! Što je tim ljudima? Sjećam se kad sam bila trudna s N, jedan je čak doktor (nema veze sa trudnicama, ali ipak je medicinar!) komentirao, aaaaaa rodit ćeš ti ranije, (jer imam veliki trbuh). Klinac sam rodila ranije, rodila sam 10 dana kasnije! CrazyPuppet vjerujem da ti je grozna ova situacija sa šefom. Kad sam bila trudna s N stalno sam doživljavala neke stresove. Produživala mi je ugovor iz mjeseca u mjesec, a rekla sam dovoljno rano da sam trudna pa mi je mogla dati otkaz odmah i onda bih nešto smislila. Nego mjeseci pol, dva prije termina skoro mi je htjela dati otkaz! Bila sam na rubu, rasplakala se ko nikad. Jer u tom slučaju izgubila bi prava kao zaposlena, i išla bih na porodiljni kao nezaposlena, a radila sam cijelo vrijeme i dala sve od sebe. A cijelo vrijeme je nešto bila kao ljubazna i sve ćemo srediti... i svaki mjesec neizvjesnost, oće produžiti ili ne. Na kraju nije mi dala otkaz, ali su propali, ostali dužni brdo plaća i davanja... i sad su još otvorili novu firmu. Ne smijem sad misliti na nju jer se odmah nerviram!!!