|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebice u 2013.
29.6.2013 20:46:12   
sarah_zg

IZVORNA PORUKA: trecabeba

rodio se Vigor 3400gr, 50cm, sve 5!
bez savova ;-))

user posted image user posted image user posted image
Čestitam! Divno! Uživajte!

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu trecabeba)
Neposredna veza do poruke: 1151
29.6.2013 20:52:45   
paola06
Treća beba čestitam na malom anđeluuser posted image user posted image user posted image user posted image Pravi dečko,savršenih proporcijauser posted image user posted image user posted image user posted image  Drago mi je da je sve dobro prošlo,želim ti brz oporavak i dolazak kući s bebolincemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jeeeee,imamo prvu lipanjsku bebu!

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 1152
29.6.2013 20:55:38   
plavka

IZVORNA PORUKA: sarah_zg

IZVORNA PORUKA: trecabeba

rodio se Vigor 3400gr, 50cm, sve 5!
bez savova ;-))

user posted image user posted image user posted image
Čestitam! Divno! Uživajte!

Oho ho ho ho čestitam i ja od srca i mislim da sam dobila opkladuuser posted image user posted image user posted image ... Super glavno da je sve 5, sad uživajte, čestitke cijeloj family!!!

26.06.2009. naša ljepotica
stigla nam još jedna curka13.07.2013

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 1153
29.6.2013 21:23:12   
danijela8
Trećabeba čestitke!!! user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 1154
29.6.2013 21:27:10   
emaemily
Cestitke i od naaas :):):):):):):) nek bude ziv i zdrav :)

(Odgovor članu danijela8)
Neposredna veza do poruke: 1155
29.6.2013 22:27:57   
and1
predivno!! cestitam trecabeba,drago mi je da je sve proslo uredu user posted image user posted image
i ja pogodih user posted image

25.09.2010. - mamina princeza V :)
16.07.2013.- stigla nam jos jedna princeza E :)

(Odgovor članu emaemily)
Neposredna veza do poruke: 1156
29.6.2013 22:36:01   
Luci.Buci
Trecabeba čestitam od srca na sineku, joooj a vidiš da si prije mene, tako je i trbalo bit :))
jesu te ostavili s pregleda u bolnici?

Ja se gegam, zdjelica me ubija jedva hodam, danas opet osjećam trudove, primilo me 2 puta popodne jako al sad opet ništa. Samo da se strpi do 1. 7. :)

danas napravile puno po stanu, pozivnice dovršile za vjenčanje (mama je kod mene pa mi pomaže) i tako, pratimo taj neki njen ritam i mene.

<3 LAURA
3.srpanj.2013.

(Odgovor članu and1)
Neposredna veza do poruke: 1157
30.6.2013 9:07:54   
JELENKO VG
Treća beba čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image
Znala sam da ćeš prije meneuser posted image .jeeeeeeeeeeeeeeee
Krenulo je,krenulo je user posted image user posted image
Ajde da vidimo koja će sada...Luci mislim da ćeš ti.user posted image
Ja osim što mi je ispao taj čep,imam lagane bolove u leđima i kukovima...inače sam ok!!

13.07.2013. Ema ljubav najveća
11.02.2015.-stiže druga ljubav

(Odgovor članu Luci.Buci)
Neposredna veza do poruke: 1158
30.6.2013 17:05:28   
keeka
Trećabeba čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image pravi dečko. Želim ti što brži oporavak i izlazak iz bolnice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu JELENKO VG)
Neposredna veza do poruke: 1159
30.6.2013 17:54:04   
danijela8
Paola jel se šta dešava kod tebe???

(Odgovor članu keeka)
Neposredna veza do poruke: 1160
30.6.2013 18:08:00   
cuba
Čestitke na prvoj ljetnoj bebiciuser posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

Neposredna veza do poruke: 1161
30.6.2013 19:30:13   
paola06
Cure,evo ja upravo ispratila goste.... Nema ništa novo,ovo moje dijete se neda van. Sve mi se čini da ćemo i pregled u srijedu dočekat 2u1user posted image user posted image user posted image .
Jel koja od vas ima iskustva? Dokad su vas puštali da čekate prirodne trudove? Ja ću u srijedu biti punih 41tt.... ili mi ne gine indukcijauser posted image user posted image user posted image

Ljetnice,ima li kod vas štogod novoga?

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1162
30.6.2013 21:09:52   
sarah_zg
Paola, ja sam rodila 42+1
Svaka dva dana sam išla u bolnicu na pregled, na kraju su me zbog manjka plodne vode ostavili u predradaoni i tamo sam lezala jos tri dana jer sam čekala neki gel i na kraju su mi morali inducirati porod. Nadam se da kod tebe neće biti tako i da će vec noćas samo krenuti. Sretno!
Mi bili u Samoboru danas u šetnji, na kremsnitama i na misi... Sad umirem od ove eu i ulaska u nju pa s malim gledam Jurica! Jos ne spava jer je dobro spavao popodne. Kod mene sve ok, ne boli nista, imam jos 4 tjedna. Nadam se da neću prenijeti ovaj put!

< Poruku je uredio sarah_zg -- 30.6.2013 21:14:58 >

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 1163
30.6.2013 21:21:12   
danijela8
Mislim da je nekakvo pravilo da trudnoća ne bi smjela trajat duže od 42tj, gleda se plodna voda svako drugi dan

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 1164
30.6.2013 22:03:34   
sarah_zg

pepeljuga 15.6.
user posted image 6.6. Mila user posted image

paola06 28.6.

zvončica1 25.6

Luci.Buci 3.7. user posted image

trecabeba 3.7. user posted image 29.6. Vigor user posted image

JELENKO_VG 4.7. user posted image

TinaRi 4.7. user posted image

angel@ 7.7. user posted image 6.6. David user posted image

mamitasb 9.7.

and1 10.7.user posted image

Grga_cvarak 12.7. user posted image

plavka 14.7. user posted image

Pipi33 16,7. user posted image

eleazer 21.7. user posted image

marina_si 21.7.

Osmijeh 22.7. user posted image

razmažena 22.7.

*angelina* 23.7.

sanelaemanuel 23.7.

ivanap10 27.7.

Tania 27.7. user posted image

Teabu 28.7.

Astri 29.7. user posted image

bebica11 30.7.

Sarah_zg 31.7. user posted image

Teona 1.8.user posted image

mamasita 3.8. user posted image

danijela8 14.8. user posted image

jagoda1 14.8. user posted image

zoki 15.8. user posted image

emaemily 24.8. user posted image

marina75 6.9.

YesNo 6.9. user posted image

ruwenzor 7. 9. user posted image

Anamala mama 10.9.

trudnica24 15.9.

keeka 18.9. user posted image

LUNA000 18.9.

fridmani 19.9.

< Poruku je uredio sarah_zg -- 30.6.2013 22:06:44 >

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 1165
30.6.2013 22:04:23   
ruwenzor
trećabeba čestitam user posted image brzo se oporavi, uživajte, mazite se i paziteuser posted image
sarah, jel misliš na jod možda? ne znam za rivanol koji su cure spomenule al znam da se jod koristi kao antiseptik i navodno pomaže zarastanju. btw ja sam špricala octenisept na uloške (imala vir i bili su mi ok), brzo sam zarasla, na kontroli 8 tj poslije gin je rekla da se ne vidi uopće da sam imalo popucala (par unutarnjih i par vanjskih šavova je bilo)
paola tvoja user posted image izgleda čeka EU user posted image ali kladim se da ćejelenko ipak prije, ispao čep, bolovi u leđima, hmmm...
inače mi se vratili s mora, jučer bili na svadbi od mog kolege, baš mi je super bilo, sutra idem na pregled kod svoje gin i nadam se da bude mi dala uputnicu za TA, u čet na uvz kod kosa, javim se s novostima a ako koja u međuvremenu dobije trudove- sretno user posted image

zvrkica frkica 26.05.2011. <3
smjehuljica 06.09.2013. <3

Neposredna veza do poruke: 1166
30.6.2013 22:09:44   
sarah_zg
Obnovila sam popis. Jel zna netko šta je sa zvončicom?
Je, je, Rivanol je. Hvala cure!

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu ruwenzor)
Neposredna veza do poruke: 1167
1.7.2013 7:51:16   
JELENKO VG
Dobro jutro user posted image user posted image
kako ste mi danas??ja sinoć jedva zaspala,popila sam kasno akvu,pa se dizala na wc neki pritisak osjećala dolje skroz nisko.Imala osjećaj ko da će mi bebač samo izletiti vankauser posted image user posted image
Kod mene nema nekih promjena,osim što mi je trbuh ful napet i spustio se malo prema dolje,ali mala je još uvijek aktivna,gura na sve strane mamina plesačicauser posted image
Sutra sam na pregledu pa ćemo vidjeti šta kaže.Bila bi najsretnija da me ostavi da ne moram ovako strepiti.Danas tri dana do terminauser posted image user posted image
Ajmo diž te se,dođite na user posted image ...kuhinja mi je napokon gotova hehehhehehe

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 1168
1.7.2013 9:10:30   
and1
jutro :)
meni se cini jelenko da bi ti mogla danas,sutra :) ako imas kadu, napravi si tooooplu kupku i zavali se..neke kazu da su tako i trudove potaknuli ;)

paola nadam se da ce se i kod tebe napokon pokrenuti nesto.. user posted image
inace za smirenje bebe, 3 dana prije poroda ja skuzim da ja nju nisam osjetila skoro 20 sati, zovem sestru,nisam uopce bila zabrinuta jer znam da se bebe smiruju,a ona nazvala gin.pitala, on paniku napravio ja dosla uzv srce kuca i sve,stavi me na ctg i onda se prasica pocela micatuser posted image jedino mi je bio tlak visok pa mi je dao tbl..

25.09.2010. - mamina princeza V :)
16.07.2013.- stigla nam jos jedna princeza E :)

Neposredna veza do poruke: 1169
1.7.2013 9:16:52   
sarah_zg
And1, tlak ti je vjerojatno skočio od straha.
Ja se spremam u grad, idem s frendicom na kavu. Sinoć me sve počelo boljeti kad se mala micala pa sam drmnula magnezij, iako sam rekla da ga vise neću piti. Možda je to od jučerašnjeg obavljanja bračnih dužnostiuser posted image
Bebe neće van? Jooooj, kako sam ja bila luda s prvim! 16 dana!!!! Ali meni nije odgovarao datum zadnje mjesecnice i nikako mi nisu mogli utvrdit točan datum kad trebam rodit. Svaki dr. je imao svoju teoriju! Na kraju se moj G pokakao i to im je bio konačan znak da mora van!
Jedite ananas, keksajte se, radite cucnjeve....

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu and1)
Neposredna veza do poruke: 1170
1.7.2013 9:53:42   
JELENKO VG
Sarah ti svako malo obavljaš te bračne dužnostiuser posted image
Ja se ne sjećam kako se to radiuser posted image .Doktor i je bio zabranio jer sam uvijek poslije malo krvarila,tak da od tada nismo,a to je stvarnooo dugooo.nekako sam se i zaželilauser posted image
And1-nemam pojma,zbunjena sam jer nemam neke očite znakove,ali možda tako treba biti.Vidjet ćemo sutra kaj kaže doktor.
Paola,luci,ostale cure...ima kakvih novosti??

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 1171
1.7.2013 10:03:13   
sarah_zg
Jelenko, to ti se samo čini! Jucer mi je muž rekao da nismo od svibnja. Ja ne znam, ne vodim evidenciju, a dani mi samo lete!!

Baci brigu na veselje!

Neposredna veza do poruke: 1172
1.7.2013 10:09:07   
plavka
Jutro/dan curke evo ja otpratila svoje, objesila veš, skočila do dučana i sad sam napunila trbuščić koji je bio gladan kak bi moja Di rekla....
Cijeli vikend smo imali promenadu, gosti mi se samo izmjenjivali, svi bi se još malo družili prije poroda user posted image user posted image user posted image ...
Jučer mi je čak i sveki došla na ručak!!! Bravo Sarah i ja i moj mm smo se jučer igrali hanky-panky i to u ranim jutarnjim satima, mene probudio grč u nozi a mm shvatio nešto drugo user posted image user posted image user posted image ... Di mi stalno mazi i ljubi bušu i drugima veli kak moraju pomaziti i seku a ja bih pukla od smijeha user posted image user posted image user posted image .
Ja sam Di u prvoj trudnoći rodila točno na datum ali topla kupka nije pomogla jer sam se s njom koliko znam furt namakala i kupala da su mi drugi rekli da mi to baš nije pametno.... Ti probaj morti kod tebe uspije ili u krajnjem slučaju iskoristi muža user posted image ... I ja sutra idem na pregled pa bumo vidjeli kak je moja princippesa isto je toliko aktivna da me kadkad i trbuh boli od njenog meškoljenja!

26.06.2009. naša ljepotica
stigla nam još jedna curka13.07.2013

Neposredna veza do poruke: 1173
1.7.2013 17:51:20   
danijela8
Emaemily jesi izašla iz bolnice?

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 1174
2.7.2013 7:45:12   
emaemily
Jutro ljetne..ja jos u bolnici,nadam se da danas idem doma jer samo tablete pijem nema vise infuzije .Drzite fige sad ce vizita :/ danijela kakvo je stanje kod tebe?

Neposredna veza do poruke: 1175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Koje ime je najlepse?
Bibs

Tamara (18%)

Tijana (8%)

Tiana (12%)

Tea (34%)

Marta (29%)

Broj svih glasova: 199

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!