|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebice u 2013.
28.6.2013 14:06:42   
paola06
Sarah kažu da bi magnezij trebalo prestati piti sa 35tt, jer on sprečava kontrakcije maternice,i između ostaloga se koristi za sprečavanje prijevremenih poroda. Ja ga od 33-34tt više ne pijem, doduše nikad mi nije ni trebao jer nisam imala problema s grčevima, pila sam ga čisto radi preventive. Ako imaš grčeve, alternativa magneziju ti je pojesti bananu (koja osim magnezija sadrži i kalij) ili rajčice, podići noge u povišeni položaj, više šetati, izbjegavati dugo sjedenje/ležanje/stajanje....
E,da od 37tt pijem čaj od malinovog lišća (najbolje ti je uzeti Subanov,u ljekarni 12 kn) on kao pospješuje otvaranje,na mom primjeru se to ne vidiuser posted image user posted image user posted image  Makar mi gin kaže da to nemora ništa značiit,bitno je da se dobro otvaraš kad počnu trudovi,sve ostalo je sporedna stvar. Dobro ga je piti i poslije poroda u kombinaciji s vrkutom,jer pospješuje oporavak maternice,smanjuje krvarenje i postporodajne komplikacije. Za vrkutu iz osobnog iskustva znam da je super,ja sam ju pila kao pomoć u regulaciji ciklusa i policističnih jajnika,i zahvaljući njoj sad čekam svoju princezuuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 1126
28.6.2013 14:19:11   
plavka
pa draga sarah mi smo si onda blizu!!! valjda.... ja sam ti između vrapča i gajnica... ako se nevidimo u bolnici na pregledu morti se vidimo u kvartu!!!
Za grčeve koristi muža nek te masira a stvarno smanji magnezij...
Evo ja podigla nalaze krvi i moram vam reč da se nekako šušmurasto osijećam, valjda mi je opet tlak kod koljena user posted image user posted image user posted image .
A sad idem palačinke peći za svoje žabice....

< Poruku je uredio plavka -- 28.6.2013 14:20:50 >

26.06.2009. naša ljepotica
stigla nam još jedna curka13.07.2013

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 1127
28.6.2013 14:20:10   
paola06
Jelenko gdje si? Kakva je situacija kod tebe? Nije valjda da si zbrisala u Vinogradsku prije mene?user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 1128
28.6.2013 15:06:12   
keeka
pozdrav curke user posted image , vidim da ce uskoro biti prinova, neka samo sve dobro prođe i biti će super, samo bez panike. i meni su rekli da ne treba ići u bolnicu dok trudovi nisu barem svakih 1o min., naravno sve zavisi od kud idete. Meni od Sesveta do Petrove nekad zna trebat i do 45 min.
Jučer bila na pregledu, sve je zatvoreno, kilaža i tlak su ok, srce kuca ko u velike cure. Sljedeći pregled za mj dana, taman će bit punih 8 mj.
Danas idem u Sesvete u dm imaju 15 % na ukupnu kupovinu pa ću uzet pampersice za bebu i one pelene za široko povijanje. Ako je tko u blizini nek iskoristi.

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 1129
28.6.2013 16:48:33   
danijela8
Šta se hrane za vrtićki rođendan tiče - ja sam inače odgojitelj u vrtiću i dozvolim im da donesu što hoće, samo su torte i kikiriki zabranjeni, jer dogodilo bi se da se stvarno neke mame potrude i donesu divnog voća, lijepo aranžiranog i blabla, al djeca tj većina njih neće da jedu, probaju malo i na kraju to završi u smeću. Šteta.
Ja sam od pelena kupila pampers premium, htjela sam huggies, al njih više nema nigdje za kupit.

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 1130
28.6.2013 17:41:00   
paola06
Danijela Huggies pelena imaš u Fun4Mum, a vidjela sam ih i u Kozmu neki dan.
Pretpostavljam da si iz Zagreba ili okolice.

(Odgovor članu danijela8)
Neposredna veza do poruke: 1131
28.6.2013 18:12:10   
danijela8
Ja sam iz Dubrovnika, fun4mum nema ode, a u kozma sam bila prošli tjedan i ništa!

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 1132
28.6.2013 20:52:42   
paola06
Hm,šteta....Možda je u kozma trenutna nestašica,javim ak vidim u još nekom dućanu.

Neposredna veza do poruke: 1133
28.6.2013 20:58:26   
paola06
Jelenko jaaaaviii seeeee! Ima šta novoga ili je jutros bila lažna uzbuna? Nemoj nas držati u neizvjesnosti!

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 1134
28.6.2013 21:10:13   
JELENKO VG
Evo me,još u komadu heheheh
Popodne me malo počelo boluckati u donjem dijelu leđa,ali meni je sve to nekako preslabo.
Beba je aktivna cijeli dan pa si mislim da ne bude još!Muž je presmiješan,cijeli dan je na iglamauser posted image ,a ja flegma!
Javim se s novostima ako bude šta novogauser posted image user posted image

13.07.2013. Ema ljubav najveća
11.02.2015.-stiže druga ljubav

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 1135
28.6.2013 22:23:24   
trecabeba
Ajde Jelenko cekam tebe pa DA I ja krenem...BTW ti si moj favor it ....
Ja ujutro na pregled....
Lakh noc trudnice

Najstarija cura 2004
Cura 2010
Stigao braco 29.06.2013

(Odgovor članu JELENKO VG)
Neposredna veza do poruke: 1136
29.6.2013 8:01:36   
plavka
Jutro curkice, ja nespavam od pet ujutro. Sinoć bili kod kumova i ubila sam se u školjkama, neznam broja koliko sam ih maznula i još sam podebljala s hobom i krumpiricima, mrknula sam cak i dva lagana bambusa te kad smo dosli domeka zaspala ko tuka user posted image .
Ajmo cure raport da vidim dal ste mi sve na broju??? user posted image

(Odgovor članu trecabeba)
Neposredna veza do poruke: 1137
29.6.2013 8:19:14   
JELENKO VG
Jutro!!
Plavka dobra si,ja jedva čekam mrknuti koji bambusićuser posted image
Moja noć protekla super,spavam ko top...jedino cijelo vrijeme lagani bolovi u leđima,ali ništa neizdrživo.
Beba aktivna,ja dobro raspoložena i jedva čekam da sve to skupa krene kak treba...user posted image user posted image
Treća beba-i ti si mi sumljiva,mislim da ćeš ti prije meneuser posted image
Ostale ljetne,ima kakvih promjena??

13.07.2013. Ema ljubav najveća
11.02.2015.-stiže druga ljubav

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 1138
29.6.2013 9:54:44   
emaemily
Drage ljetne... Evo mene 6.dan u bolnici,primljena 23. U ponoc zbog kontrakcija.nisam otvorena ctg ne pokazuje trudove,stavili me 4 dana na tokolizu pa onda na tablete i mirovanje,svi nalazi super,jos briseve cekam.moguce da me puste u ponedjeljak jer mi moja curica strasno fali a i svega se ovdje nagledam pa se uzrujam.s moba pisem ne mogu sve ni poloviti sta ste pisale,jel rodila koja?

(Odgovor članu JELENKO VG)
Neposredna veza do poruke: 1139
29.6.2013 10:40:59   
paola06
Ema, baš mi je žao da si završila u bolnici,al bitno je da je sada sve ok i da ste ti i beba dobrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nadam se da u ponedjeljak ideš doma,ako je sve u redu,nema smisla da te zadržavaju,vjerujem da u bolnicama ima svega i svačega i da se nagledaš i naslušaš svega,al probaj se isključiti od svega što te uzrujava,koncentrirati se na sebe i bebicu i vidjet ćeš da će sve biti super!
Koliko znam,nijedna ljetnica još nije rodila,meni je termin bio jučer,al još sam na standbayuuser posted image user posted image user posted image

Kod mene nema ništa novo,od jučer imam lagane bolove,kao pred PMS,u neko vrijeme me čak jako šerafilo i već sam se ponadala da je to to-ali do jutra se smirilo,tak da i dalje ČEKAM.

Idem sad završiti kuhanje,pa idem u šetnju....

Pozdrav ljetnice!

(Odgovor članu emaemily)
Neposredna veza do poruke: 1140
29.6.2013 10:51:45   
danijela8
Emaemily baš si me zabrinila, moj stvarni termin po UZV je kad i tebi, oko 24.08. I ja zadnjih par dana osjećam kontrakcije, kao menstrualne bolove u donjem dijelu leđa, uspijevam to držat podnosšljivim uz 2x Mg 300 dnevno. Mogla bi i ja na pregled u bolnicu (kod svoje ginekologice sam naručena tek 12.07.)... Pitat ću svekra za savjet (on je liječnik), ako bude šta nova javim vam.
Paola što čekaš?!

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 1141
29.6.2013 11:23:31   
emaemily
Danijela meni su kontrakcije bile ceste,stomak tvrd ko kamen al nije bolilo puno,otislasam da budem mirna a oni me ostavise tjedan dana ,i u povjest bolesti upisu prijeteci prijevremeni porod iako nema trudova i zatvorena sam.ako ti se nastavi otidji

Neposredna veza do poruke: 1142
29.6.2013 11:45:25   
paola06
Danijela i ja bi htjela znat šta ta mala čekauser posted image user posted image user posted image
Jedino me brine što ne osjećam da se miče ko prije,mislim promeškolji se al nije to to.
Neznam,dal bi trebala do doktora?

(Odgovor članu emaemily)
Neposredna veza do poruke: 1143
29.6.2013 12:34:48   
danijela8
A kažu da se bebe smire pred porod, sad ko zna... Ne bi te htjela krivo savjetovat!

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 1144
29.6.2013 13:43:46   
keeka
pozdrav curke user posted image , kako sam jučer čitala vaše postove o kontrakcijama i sve što ide uz to cijelu noć sam sanjala da se porađam i kako sama sebi govorim ne nije vrijeme, hehehehe šta psiha učini. Ma frka me jer moj se brat rodio sa 7 mj a ja sam upravo završila sa 7 mj pa ne bi još, neka ljeto prođe i većina vas se porodi pa da čujem iskustva i pripremim se.
Koje i koliko ste uložaka kupile za sebe , koja marka, ja sam uzela samo one vir iako mi izgledaju malo prekratke, jel ima nešto bolje i da li moram pazit na nešto prilikom kupovine ?

Neposredna veza do poruke: 1145
29.6.2013 18:53:58   
paola06
Ja sam kupila 4 paketa Lola uložaka, oni su tipa Vir 80 (njih nisam našla kad sam kupovala),znači vateni sa mrežicom,kupila sam i dva paketa noćnih uložaka u Mulleru,al pazila sam da su pamučni i da su bez plastične folije tj.da "dišu", (stara serija onih debelih uložaka kakve smo nosile kad smo tek dobile menguuser posted image user posted image user posted image )i paket Chicco uložaka,oni su baš namjenjeni za razdoblje poslije poroda,veliki,mekani,sa pamučnim slojem,u vreći je 30kom,cijena 50-ak kuna (u Konzumu). Inače, koliko sam čula od cura,uglavnom stavljaju ispod noćni uložak (tipa Always,Libresse...) i onda povrh toga vatene s mrežicom (Vir 80,Lola...),al budući da su kratki i da im je moć upijanja mala treba ih odjednom staviti 2-3 kom...Ja sam za u bolnicu uzela od svega po malo,pa ću kombinirati s obzirom na jačinu krvarenja. Inače,uložaka tipa Chicco ima u Mulleru,duplo su jeftiniji 30kom/25 kuna,stoje u redu gdje su pelene....

(Odgovor članu keeka)
Neposredna veza do poruke: 1146
29.6.2013 20:30:20   
sarah_zg
Pozdrav ljetnice! Jos nemamo nijednu novu bebu? A ja mislila kako je neka od vas ziher dobila trudove!
Ema, bas mi je zao sto si u bolnici! Nadam se da će te pustiti doma i da je sve ok. Ja sam bila jako rezana i spasili su me ti Vir ulosci i te mrezaste gaće jer tako rana stvarno puno brže zarasta. Poslije poroda sestra mi je u bolnici obukla te gaće i natrpala valjda 6 tih ulozaka. Znam da sam bila ponijela dva paketa i odmah ujutro zvala muza da mi donese jos. Kako se zove ona žuta tekućina za rane? To imaju u bolnici i to je super, pa bi si htjela kupit i za doma. Sa mnom u sobi je bila zena koja se nije prala 5 dana, bilo ju je užasno strah namocit si ranu i sve joj se upalilo. Ja sam se doma dva do tri puta tusirala, meni je to tako pasalo i stvarno sam se brzo oporavila a imala sam 37 savova!
Plavka, pa mi smo jos i susjede! Zanimljivo! Možda se stvarno sretnemo u šetnji ili kod pedijatra, ako ideš na Vrapče! Ili u bolnici kod dr M :-)

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 1147
29.6.2013 20:38:32   
paola06
Žuta tekućina...Misliš na Rivanol? on je antiseptik i služi za hlađenje rana,ništa drugo mi ne pada na pamet

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 1148
29.6.2013 20:42:34   
trecabeba
rodio se Vigor 3400gr, 50cm, sve 5!
bez savova ;-))

Najstarija cura 2004
Cura 2010
Stigao braco 29.06.2013

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 1149
29.6.2013 20:46:01   
plavka
Sarah-pokušala sam ti poslati pp ali mislim da to neradi!!!
Naime da idem u Vrapče kod pedijatrice, morti se vidimo ili kod nje ili kod dr. M. ako se ne porodim prije..... Ja sam ti točno u zgradama ispod Perjavice kod škole...
Mislim da ti je ona žuta tekučina Rivanol....
Curke još ste sve na broju???
Evo nama maloprije gosti otišli, svaki dan se neko najavi da se vidimo prije poroda a ja padam s nogu!!!

< Poruku je uredio plavka -- 29.6.2013 20:48:15 >

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 1150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Aurora za princezicu
pisonjica

Da (50%)

Ne (50%)

Broj svih glasova: 107

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!