maminangel
|
Dan!!!!!!!! Hladna ja sam ti stalno u nekom muvingu jučer bila,sad su mi zbog praznika četiri dana klinci doma ,pa sam mislila da idemo na neki izlet,u šetnju,samo da nismo doma a i da ovog ljenjivca malo pokrenem,ALII vrijeme je baš us... psmtr kiša pada pa smo osuđeni da budemo doma.. Nela znači ni kod tebe nikakvog pomaka? Ja mislim da znam zašto se kod mene ništa ne zbiva,napeta sam od iščekivanja i nervozna ali ne bez razloga,muž mi s malom idući tj. ide kod sestre u Biograd na svatove i nema ih 5 dana,a mene je panično strah da ću baš tada roditi i to mi je grozno i za pomisliti da nije tu dok rodim,da neće vidjeti malenoga isti dan kad se rodi,ili još gore da neće tata doći po nas u bolnicu nego netko drugi Bit će kako bude,nebi sad išla na indukciju,radije bi da on nama dođe kad je i zamislio a ne na silu..Gdje su nam ostale cure?zvončica, As,Chocco Vanilla,Paola????jel koja rodila? Mmaestral ti bi se mila možda trebala malo opustiti,znam da je teško jer od samog rođenja Ise stalno neke peripetije,i strah te svega i svačega,ovo što si napisala nema veze sa refluksom,vjeruj mi da ga ima već bi ga otkrili u bolnici,nalazi uk su uredni to je najbitnije,vjerovatno se je mišica prejela ili je pohlepno papala pa se nagutala zraka i zato povraćala.Šaljem vam velike hugiće,drž te se curke Pepe baš sam jučer mislila na tebe,sjetila sam se da ste nedavno maloga šišali,mi smo isto našega jučer na jedvite jade i tako mi je smiješan,sad mi još više liči na curicu.Mamina duša vidim ja da ti meni draga hodaš po kinu,neka,neka,još ćemo nas dvije skupa dole roditi ako odem s mužem u svatove
|