Mmaestral
|
Paola-daj brzo reci za mobil gdje si kupila i koliko kosta? Ja sutra idem u zg, pa ga zelim, jer ovaj koji sam dobila ne radi. A tako su mi super! da li taj magic baby outlet ili bas u trgovini? Maminangel-koliko ja znam mlijecna voda je super, takva treba biti i sto je ima puno znaci da ne curi van. Ponekad zna sama nestajati, a da ne znaju kud, tako da je ovo sve u najboljem redu. Ja sam se vagala poslije poroda kad sam dosla doma, 7 kg bilo otislo. Poslije par dana jos 2-3. A onda nista vise :( Hladna- ajde, jos malo ces izdrzati, ipak znas da neces dugo biti kako si na pocetku mislila. Tako da uzivaj jos malom, naspavaj se i brzo ces doma sa strucom. Papalina, ti bas imas srece s bebicom, jako lijepo spava po noci, ne mogu si zamisliti da moja duze od 4 sata ikad odspava! Tiana- kakvu operaciju imas? Ne znam jesi vec pisala o tome, ali nisam vidjela nigdje. Joj, mi smo sad presli na kapi za nadutost, malo vise pomazu od sirupa, ali jos uvijek zna plakati da ju se nosa. Dobro, ona zaplace na sekundu, a kad ju stavim u polozaj koji zeli odmah prestane. I tako se nosamo. Jedva cekam da prodju ti grcevi... A izdajam se stalno, bar jednom izmedju podoja, a jede svaka tri sata. nadam se da mi se povecava mlijeko jer stvarno zelim samo dojiti. Poludjet cu ovako! Jos mi se treba duplo vise raditi da bi mogla uopce poceti samo sisati. Kakica je napokon ponovo zuta A jedva cekam na potrosimo taj Hipp da krenemo s Novalcem. Ne mogu uopce opisat sto sve moramo izvoditi da malena kaka. A i danas smo dobili zastitne gacice za elene, a uopce nisu onakve kakve sam narucila, pa moram slati nazad na izmjene. Aaaaargh! A sutra dobivam pelene a necu imati nove zasttne, morat cu ove koje imam doma koristiti, a ne svidjaju mi se. Idemo ujutro u Zg na pregled, joooj, vadit ce joj krv... umrijet cu kad bude plakala. Drzite nam fige da sve prodje u redu.
|