|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio
26.5.2013 14:17:01   
maminangel
hej lubice moje user posted image Papalina user posted image user posted image bravo za nepušenje,samo mi pušači znamo koja je to pokora,ja sam se zaklela da neću više nikada,meni je u 2mj.bilo godinu dana i sva sam si važna kad to kažem.. Drago mi je da Chiara cica,baš si nam to slikovito opisala user posted image user posted image user posted image ..Znači koze su prošle i sad letiš kod seke,tako i treba samo se vi družite..
Afrodita konačno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image porođajna priča je super,drago mi je da se nisi previše mučila i da uživaš sa Damjanom,ali nam se probaj ipak malo češće javiti,fališ naaaam,nekako se najviše od mama javlja Mmaestral,ona nas bodri sve u 16 a toliko brige oko malene,svaka čast mila user posted image user posted image Htjela sam ti reći da si kupiš korjen od bijelog sljeza pa da njega isto možeš kapati u nosić,ljubi mi malenu puuuunooooo user posted image user posted image
Zvončice ja ne da sam otvorena nego su me još prošli ponedjeljak htjeli ostaviti u bolnici da mi ubrzaju porod jer je sve spremno,4 prsta,mliječna voda,cerviks nestao,sluzni čep ispario ali malac se neda i gotovo.Ali ja pametna sam rekla NEE čekam svoje trudove i gotovo,vidjeti ćemo sutra šta kažu na pregledu,držite figice svee.Gibam sad javim se još kasnije..

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 1001
26.5.2013 15:27:23   
cuba
Nevjerojatno, vas tri ste još 2u1user posted image user posted image user posted image user posted image Ma dajte više, rugale se našim bebicama kako ne žele van a vidi vaših, neće do lipnja izaćiuser posted image user posted image Prebacite se na ljetne trudniceuser posted image
Zezam se ja malo cure drage, nemojte zamjeriti. Znam da ste nestrpljive i da jedva čekate da porod prođe i da započne novi život sa malim prinovicama user posted image
Držim fige da se maminangel draga porodiš u utorak da svo troje dječice budu na isti dan rođenauser posted image , Hladna ti u ponedjeljak da si na sigurnome u Zg bolnici a ti Nela čim tm završi liga prvakauser posted image

Papalina kao da sam ja pisalauser posted image user posted image Zadnju cigaretu sam kao i ti zapalila 14.08 i ne pada mi na pamet ponovno. Stvarno nebi htjela ponovno početi iako nakon što sam prestala dojiti R jesam...nadam se da će mi se njihov smrad i dalje gaditiuser posted image
A to za papanje, ista situacija i kod nas. D mi inače papa svako 3-3,5h a zadnja dva dana svako 2h. E, kad taj potegne imam dojam da nije jeo 2 dana a ne 2huser posted image I onda praščić navali, pa se zagrcne i dok se ne nakašlje svo ga mlijeko ištrca po licu. Ma umirem od smijeha dok ga dojim i definitivno je dobio od mame nadimak: praščić Babeuser posted image

Trenutno mi obojica spavaju i uhvatila sam već dobar ritam sa njima. Još kad mi R ponovno krene u vrtić će biti puno lakše jer ću pola dana ipak biti samo sa jednim.
Svaku večer ga okupam i baš se voli frajer brčkati u kadiciuser posted image Kakvi su vaši sa kupanjem, jel uživaju isto ili??
maminangel kako tvoj indijanac? Jel još uvijek ima temperaturu ili je bolje? Svakako držim fige da što prije virozica prođe user posted image user posted image user posted image user posted image
Afrodita super porođajna pričauser posted image user posted image Baš mi je drago da je sve prošlo tako brzo i bez problema. Sada uživajte sa Damjanom i kad stigneš nam se javiuser posted image
zvončice evo i tebe napokonuser posted image user posted image Ajde neka je sve u najboljem redu, držim fige da izdržite još barem tjedan dana i onda nek curka izlaziuser posted image
Mmaestral draga, ti si baš umornauser posted image Jesi pričala sa tm vezano za pomoć oko malene? Jel ima kakvog pomaka po tom pitanju? Drago mi je da Isa nema više tolike grčeve, nadam se da će joj pomoći sirupuser posted image user posted image

Uf, ne znam jesam koga zaboravilauser posted image ako jesam nemojte se ljutiti, svima vam šaljem puse, mazite bušice i bebiceuser posted image
Idem sada popiti čaj za dojilje user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu maminangel)
Neposredna veza do poruke: 1002
26.5.2013 16:33:43   
Hladna
Curke vidim da ste danas sve aktivne na forumu, a ja sam krepana pa samo da sekundu svratim, svekar mi ima sutra rockas a danas slavi pa sam svekrvi sve pomagala tako da sam sad poluinvalid, presjeca me u desnom kuku ko da mi je netko zabio noz u njega i jedva se micem, kad pomaknem nogu zvijezde vidim i to one prave repatice, a i pokusavam jos malo iskoristit vrijeme sa muzom i sincicem jos dok sam doma , a sutra sam sama u bolnici i ko zna sta me ceka user posted image
Maminangelica javi sutra kako je proslo na kontroli, ako te strpaju u bolnicu obavezno javi .
trudnice ... javljate se , i drzim fige da ve sto brze i bezbolnije prode user posted image
A vi mamice uzivajte sa svojim bebicama i javljejte kako napredujete, jedva cekam te slatke brige user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1003
26.5.2013 16:40:29   
nela86
Hehehe Cuba zavrsila je sinoc utakmica , bas mi je dragi bio tuzan , ali beba je ipak odlucila da joj nije jos do izlaska.

Evo danas je jako jako mirna, ja se osjecam odlicno.. sutra u 08:30 u bolnicu pa vidjet cemo jel se sta u tjedan dana promjenilo!

Sretno sutra drage moje na kontrolama, da ipak kazu da je vrijeme i do navecer sve upoznate svoje bebice user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 1004
26.5.2013 16:54:46   
maminangel
cure vi koje ste rodile imam jedno pitanje,jeste li se vagale nakon poroda,znate li koliko ste kilica izgubile porodom?

(Odgovor članu nela86)
Neposredna veza do poruke: 1005
26.5.2013 17:52:01   
cuba
maminangel bila si pitala kako je R prihvatio bracu? Ma super, moram priznati. Baš je pažljiv prema njemu, stalno bi visio po njemu da mu dopustimuser posted image I baš se veseli ovih zadnjih dana kako se D počeo smijati i gugutati, pa on s njim kao pričauser posted image
Iako prva dva tjedna nakon što sam došla iz rodilišta ni mene ni mm ništa nije slušaouser posted image Valjda je i na taj način iskazivao osjećaje nakon rođenja brace. Al opet bolje i da je prema nama bio neposlušan nego da je bio grub prema bratu.

Nisam se vagala odmah nakon poroda jer nije ni bilo vage, tj nisam je se ni sjetilauser posted image Vagala sam se kad sam došla kući (6 dana nakon poroda) i izgubila sam do tada 7kg i u ovih mjesec dana još 4kg tako da sam na +2 u odnosu na prije trudnoće i ja više nego zadovoljnauser posted image

nela ti onda možeš i danas u rodilišteuser posted image
Hladna uživaj još malo sa mužem i sinom, kad stigne bebica, barem u početku nećete imati previše vremena jedno za drugo a i sve se promijeni sa dolaskom prinoviceuser posted image

Roko i Dino user posted image

Neposredna veza do poruke: 1006
26.5.2013 18:26:08   
zvončica1
maminangel držim fige za sutra al kako se još nisi porodila, meni je identično tako bilo s curkom na pregledu ali ja sam isto rekla da ću doć kad počnu trudovi i navečer ja stvarno došla...drži mi se mislim na tebe i javi se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sin veliki 2003
Seka 2006
Stiže šmizla 25.06.2013.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1007
26.5.2013 21:35:26   
maminangel
Hvala Zvončice,ma prvi mi je bio inducirani porod i nije mi u najljepšem sjećanju ostao zato radije čekam svoje trudove pa makar i tebe dočekala s terminom user posted image user posted image
Hladna tebi se javim porukom na mob.sutra,možda se i upoznamo konačnouser posted image user posted image
Cuba da to me baš interesiralo kako je R prihvatio brata jer me sve strah ovog mog starijeg,već sad pokazuje dobre temelje za ljubomoru,makar je izrazito nježan prema buši i stalno bi je mazio bojim se da se nebi osjetio ugroženim kad bebica stvarno i dođe,ali proći će i to..S. je za razliku od njega jako odgovorna i pažljiva i jedva čeka da dođe braco..Malac danas nema više turu i nisam mu ništa davala,osim što nosić čistimo i sutra ga neću dati u vrtić..
Već sam na rubu nestrpljenja i poprilično nervozna i jedva čekam pregled sutra,termin mi je u četvrtak i stvarno nebi voljela prenijeti.Opet brojim kontrakcije,kroz cijeli dan ih imam ali nepravilne i sad kad sam se umirila opet su krenule na svakih 15-20 min.

(Odgovor članu zvončica1)
Neposredna veza do poruke: 1008
26.5.2013 22:00:02   
Hladna
Ja si krepana upravo legla, bas sam tuzna jer nisam nikad bila u bolnici osim prvog poroda i tesko mi sutra ic tamo, al nadam se da cu brzo kuci .
Javim vam se sutra kad se smjestim u bolnici .
I ajde vise da se jedna od nas porodi jel ona lista nam je ocito na godisnjem user posted image

Neposredna veza do poruke: 1009
26.5.2013 23:17:55   
lanac3101
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Evo malo vibrica da potjeramo te vase bebice van.
Mi sutra idemo na drugu kontrolicu sa malenim ,makar je ko dinosaurus, svaki dan mi je sve buckastiji, jos malo pa mu se ni okice nece vidjeti. Matijica mi je prehladjen pa I on ide kod pedica da ga pogleda .
Ne javljam se cesto , jednostavno ne stignem pored njih dvojce, a mm jos uz posao radi neke fuseve, apa sam ja sama s djecicom po cijele dane, ipak be zalim se. Domagoj je stvarno super bebolina.
Hladna tako ti je I meni ispadao taj cep ,kao I tebi, dan pred porod ispao tek onaj dio sa sukrvicom I smeckasti dio, tako bar bilo kod mene.
Ajde stvarno nismo dugo vec culi za novu bebicu ,bilo bi vrijeme.

Matija 04.06 2010.
Domagoj 25.03.2013
Eva 08.08.2014

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 1010
27.5.2013 1:19:16   
Mmaestral
Afrodita- user posted image na super porodu! Skoro ti je bilo isto kao meni, hehe... Ali mislim da me nitko nece stici u brzini user posted image
Cuba- rekla sam ja dragome, ali on se ne moze ufurat ocito. Ujutro mi nije od umora kao htio ici dohranu skuhati.Pa sam morala ja, a inace dok on to radi ja dojim da mrvica ne place. Vise necu racunati na njega... On bi se samo igrao s njom, uvijek dodje da ju nosi dolje baki i djedi nakon sto ju nahranim, podrignem i uspavam, pa se jadna putem razbudi i onda ne moze vise zaspati pa je nervozna. Sebi radi kako mu pase, umjesto da radi kako njoj treba. Stalno mu govorim da se on mora ravnati po njoj, a ne obrnuto, ali ne djeluje bas.
Danas mi je opet plakala, ne kuzim kako jedan dan super, drugi ne. Mislim da je jos sad problem zatvor, ali uskoro ce novu hranu pa cemo vidjeti. A jos jucer sam potrosila zadnje od biogaie, jel joj moze zato biti losije?
Ajde cure, navijam za vijesti sutra!

(Odgovor članu lanac3101)
Neposredna veza do poruke: 1011
27.5.2013 8:28:40   
paola06
Dobro jutro trudnice,mame i one koje to tek što nisu postale!
Afrodita, čestitam na brzom porodu i bebiciuser posted image
Da se netko ne uvrijedi i osjeti zapostavljen, mamama želim da uživaju u svojim bebačima,nama koje još iščekujemo da nam vrijeme što prije prođe....i da finale bude što bezbolnijeuser posted image
Ja cijeli vikend u nekoj gužvi,u subotu sam cijeli dan prostajala u kuhinji kuhajući sok od bazge,ali trud se isplatio,podrum je pun bočica sa zlatnom tekućinom,ha,ha. Muž za to vrijeme šaltao sportske programe,gledam ga iz kuhinje i nevjerujem,povremeno se okrene i pita: "i kako napreduješ?" user posted image  Ne dobro kao kao,mislim si, ali ide.... Neznam kakve su vaše bolje polovice,moj je stvarno dobar,ali ponekad kao da ne shvaća da stvari više nisu kao prije,a da će se za 3-4 tj definitivno zauvijek promijeniti naši životni prioriteti. Baš sam mu neki dan rekla,moraš se više angažirati u kući,a on sve budem,budem...računa na pomoć mamica, a to me u zadnje vrijeme baš smeta,neznam valjda sam ja u zadnje vrijeme postala preosjetljiva pod utjecajem hormona.Kakvi su vaši po tom pitanju? jučer smo bili na dječjem rođendanu,kasnije na ručku kod svekrve,budući da je sestra kod pedijatra,ispilila me sa svim i svačim,od toga zašto dijete nećemo prijaviti kod njene doktorice (koja je od naše kuće btw udaljena 30-ak km),preko toplomjera koji bi trebala koristiti do ad kojeg bi trebala kupiti...znam,sretna je i uzbuđena zbog unuke,al majke ti nije joj ona mama,muž samo šuti da ne uvrijedi mamu i gurka me ispod stola,da ušutim...a ja šutiti nemogu...neznam moja mama nije takva,mislim počne i ona pametovat,ali zaustavi se,ovo je svaki put na rubu svađe....Ne želim ni razmišljati kak će biti kad mala dođe doma.... tak da sam jedva čekala da odem u sigurnost svoja 4 zida. Al necemo više o ružnim temama,ovaj četvrtak montiramo sobu,u subotu smo kupili luster,ja kasnije idem do Magic baby po mobil za kindač,imaju neke popuste do kraja mjeseca,tak da sve bude spremno za dolazak naše male princezeuser posted image  Oprostite na dugom postu. Ljubim vasuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Mmaestral)
Neposredna veza do poruke: 1012
27.5.2013 10:15:55   
nela86
Evo izvjestaja user posted image

Nakon jucerasnjih jakih trudova ali nepravilnih, ja otvorena 2,5 cm user posted image user posted image

Nije nista znam, ali meni je bar neki pomak user posted image Evo me doma, idem malo oci odmoriti pa u setnju da ubrzam ovo otvaranje.. Na ctg-u su zabiljezeni trudovi ali ne toliko jaki. U srijedu kontrola, ukoliko ne dodje do jacih trudova ili puknuca vodenjaka.

Ako ipak odluci da ne zeli cijeli tjedan van, iduci ponedjeljak ce van kako god bilo jer u ovoj bolnici nakon 7 dana sto se prenese , izazivaju trudove ili sta vec bude potrebno !!

A sad vi ostale cure , kakvo je stanje??

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 1013
27.5.2013 10:20:50   
Afrodita83
dobro jutro user posted image

Samo da vam mahnemo malo i poželimo sreću svima koji danas imaju preglede user posted image user posted image user posted image . Maminangel i Hladna, držim fige da sve dobro prođe, na vas dvije sam najviše mislila ovih dana kad sam bila u bolnici i sad kad smo došli doma al nisam se stigla javiti jer moj popišanac ne voli kad je mama na laptopu user posted image .

Još malo i sve ste gotove sa simbiozom user posted image user posted image user posted image ....ne znam kako vama ali meni se zadnjih tjedan dana činilo da sam trudna ko slon!!! Nisam više mogla to podnosit i bila sam depresivna šta inače nisam, ali eto sad je to iza mene i ne bi mjenjala ovo plakanje, nespavanje, presvlačenje i nanašanje mojeg dječaka ni za jednu sekundu trudnoće! Zato držim fige svima da što prije dobijete user posted image u ruke!!!!!!!!!!!!!!!!!

Damjan i ja vam šaljemo puse i zahvaljujemo na čestitkama kad nismo stigli prije user posted image

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 1014
27.5.2013 10:27:40   
Hladna
Ej curke, ja jos u cekaoni cekam da me smjeste u sobi, obavila sam pregled i ultrazvuk, beba ima oko 3400g, otvorena sam 2 prsta i cerviksa skpro vise nema i ono najvaznije : sutra idem na inducirani porod sto znaci da moja princeza sutra dolazi k nama user posted image
E sad koja mi zna reci to je drip il nesto drugo ??

(Odgovor članu Afrodita83)
Neposredna veza do poruke: 1015
27.5.2013 10:31:16   
sarah_zg
Hladna, ideeeeš, stiže beba konačno.
Ja sam imala inducirani, sve je to za ljude!user posted image user posted image user posted image , a ne trebaš baš sad znati sve detalje, ne?user posted image
Što ne znaš, ne može te strašiti.
Uglavnom, priključe ti drip i onda ti izazovu trudove i na taj način ubrzaju porod i stiže bebica. Sve poslije dripa je stvar pojedinca i kako će tvoj organizam reagirati. Dobra stvar je da cerviksa nema, znači da se počinješ i prirodno otvarati i po svemu sudeći ne bi trebalo puno trajati. A ko zna, dugo je do sutra, možda stvari same krenu danas ili večeras. U svakom slučaju, sretno ti. Još malo i gotovoooooo! Ja bi isto!user posted image user posted image

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 1016
27.5.2013 11:07:05   
dada2101
HLADNA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jjjeeeejjjjjj jos malo i kod tebe ce biti tvoja mrvica!! user posted image zelin ti sto laksi porod i da sve sto prije prodje da se grlis sa svojon user posted image da sve prodje u najboljen redu!! puno srice!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 1017
27.5.2013 11:12:21   
Tiana Weber
user posted image Dobar Vam dan drage moje
Evo da Vas i ja pozdravim malo da ne mislite da sam nestala sa lica zemlje...
Kod nas nista nova, rodjendan mi je prosao u krugu meni dragih prijatelja i sad se laganini pripremamo nas dvije za ponovni put kod mojih. Ja na opetlraciju, a Tara ce uzivati... Iskreno, malo me je pustio strah od operacije, ali kako se termin promijenio i dosao je sve blize, strah se poceo vracati... No valjda ce sve dobro proci...

Hladna draga, navijam i molim za tebe da to sutra sve prodje dobro, glatko sa sto manje boli i da ugledas svog andjela sto prije...

Maminangel, sretno i tebi na pregledu i da primis lijepe vijesti...

Afrodita, cestitke draga na porodu od sveg srca zelim..

Saljem vam lijepe pozdrave, ljubim vas i vase novorodjene bebice i one koje su jos u busama.
Likljepi pozdrav i cujemo se kasnije.

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 1018
27.5.2013 11:56:48   
paola06
Hladna,sretno sutra,držim palčeve da sve prođe brzo i koliko je moguće bezbolnijeuser posted image
Maminangel,i tebi sretno sutra i očekujemo dobre vijestiuser posted image
Ja obavila kupnju,princezica je dobila i mobil za svoj krevetac,da lakše ode u svijet snovauser posted image , mama je zadovoljna jer je prošla 50% jeftinije,a vjerujem da će biti i tata kada čujeuser posted image
Pusa svima!

(Odgovor članu Tiana Weber)
Neposredna veza do poruke: 1019
27.5.2013 13:17:34   
Afrodita83
Hladna user posted image user posted image user posted image user posted image SRETNO!!!! Ja nažalost nemam iskustva s dripom ali sve je to ništa obzirom da češ sutra svoje sunce imat u rukama!!!!!!!!!!

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 1020
27.5.2013 13:35:14   
Hladna
Evo mene s promjenom plana, doktori odlucili da ce ipak radije pricekat moje trudove tako da nista od sutra i bas sam sad tuzna jer sam se nadala da ce sutra bit sve gotovo user posted image

(Odgovor članu Afrodita83)
Neposredna veza do poruke: 1021
27.5.2013 14:50:30   
paola06
Vjerujem da si tužna i razočarana,pogotovo kad već u glavi posložiš stvari na način da je to-TO! Ali bez obzira na to,imaj još par dana strpljenja, dan kad ćeš primiti svoju bebu u naručje sve je bliži! Zato još koji dan uživaj u simbioziuser posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 1022
27.5.2013 15:11:07   
andydea
Afrodita čestitam na brzom i laganom poroduuser posted image user posted image user posted image - uživaj u svom bebačuuser posted image
Hladna -možda je i bolje tako,zašto forsirati?, znam da ti je već dosta ,ali tko zna možda već ovu noć user posted image  odluči van...i ja sam mislila da moj Di nebu nikad izašao,ali jednom je moraouser posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 1023
27.5.2013 17:16:15   
Papalina
hladna mislim da ovo šta doktori nežele forsirat je sreća u nesrreći... znam da se želiš šta prije družit sa svojom bebicom ( vjeruj mi i ja sam šizila koliko sam prenesla user posted image user posted image ) ali gledaj to s pozitivne strane...moraš malo i nas sebe mislit a ne samo na bebicu...bolje da te ne forsiraju i da ti sve dođe samo od sebe, manje će te izmučit, brže ćeš se oporavit i moći ćeš se kvalitetnije družit sa bebolinom... znam da ti baš moje riječi neće donjet neku utjehu alii šaljem ti punoo pusaa i zagrljajauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i nemoj bit tužna jer ti onda neće htjet izać još mjesec danauser posted image user posted image user posted image

maminangel ja sam ti se jučer tek vagala, i nažalost samo 5kg sam skinula, sad imam 66 a prije trudnoće sam imala 57... nadam se da ću to sve skinut ubrzo ako se proljepša ovo odurno vrijeme da se možemo puuunooo šetat...
nela user posted image user posted image
sad gibam kopirat šta mi treba za onu lovu šta dobiješ od države za pomoć bebi... čujemo se!! user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 1024
27.5.2013 18:14:44   
Papalina
i htjela sam još dodati da mi je chiara nanala jučer od 9 navečer do 6 ujutro!!user posted image user posted image
znam da sam vjerojatno to urekla sada al sam se morala pohvalituser posted image user posted image
skoro zaboravih, i keksali se jučer prvi put nakon više od dva mjesecauser posted image mislila sam da će zbog poroda i tako to više bolit al niš strašno to nije...user posted image user posted image

i da, baš čitam novine i svaka čast onom liku koji pomaže maloj anastazijici a ni sam baš nema para..stvarno malo je takvih!!user posted image user posted image
baš se mislim kako se njezina mama pati i kako joj grozno mora biti kad joj je kćerkica stalno u bolnici... a ima dijagnozu kao što je imao naš bebač prije dvije godine i stvarno sad vidim da smo ispravno odlučili jer tako mučit i sebe i to malo biće je grozno...user posted image user posted image

i, cure, dal se šta dešava da nikog nema tu? jel to zatišje pred buru?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 1025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!