|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio
27.5.2013 18:47:35   
maminangel
Hej-Ho user posted image user posted image user posted image
Prvo da kažem OVO kad već Hladna nije user posted image user posted image Danas su se dvije proljetnice konačno upoznale user posted image i moram reći da je moja Hladna predivna trudnica user posted image user posted image Znači takoooo,ipak mi neideš na inducirani sutra,evo tek sam sad pročitala,šmrc milauser posted image ,tko ti je to došao reći?zašto sad odjednom?Znam da ti je teško ali možda je bolje kako ti je i sama Andy rekla da imaš svoje trudove,da imam banana jastuk sad bi ti ga donijela user posted image user posted image user posted image .A draga nebi niti bilo pošteno da rodiš prije mene,evo i mog nalaza s kontrole danas,težina ista,tlak po običaju niski,pregled me nije bolio ali otvorena brate 5 cm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pitanje za milion kuna kad će više maminangelica roditi,profa na pregledu nije mogla doći ksebi kad me vidjela da sam još u komadu,potvrdila da mi je iscurio sluzni čep i rekla da dođem u idući pon.na kontrolu a jauser posted image user posted image user posted image wtf user posted image user posted image ovaj put me nisu gledali na ctg i to mi je najkrivlje jer već dva dana imam kontrakcije a danas pogotovo,u intervalu su mi od 10-20 min.malo više bole ali su neredovite,znači nisu svakih npr.10 min.pa se smanjuju nego bude jedna na 10,druga na 15,treća na 9,četvrta na 20,pa onda serija po 5 njih na 10 min. i tako.I VEĆ SAM LUUUUUUUUUUUUUDAAAAAAAAAAAAAAAA user posted image user posted image user posted image user posted image I počet ću da grizem...Neznam jel to zakašnjela reakcija na pregled pa me boli ili su stvarno trudovi,kad me nisu stavili na ctg,prošvikat ću ako bude ovako do idućeg ponedjeljka a u četvrtak mi je termin.Nije me niti pitala da me ostavi jer da je odmah bi ostala.Dali vas bole kosti zdjelice ?,fuj odvratna bol točno kao da se kosti rastvaraju. Ide mi to na živce što stalno očekujem porod jer je sve spremno ali SVE,a ništa se ne događa,a još dosadni ljudi što zovu,ajmeeee.E da i rekla mi je da mi je voda mliječna i da je ima obilno user posted image to mi još nisu rekli,valjda to nije loše?zna koja?
Paola u kojem si to magicu kupila mobile?onom outletu ili negdi drugdje?i koliko je koštao?
HVALA SVIMA NA PODRŠCI LJUBI VAS SVIJUUU MAMINANGELICA user posted image user posted image user posted image user posted image
Idemo brojati dalje,svu sam djecu rodila u utorak bio bi red da i ovog žapca rodim sutra kaj ne?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 1026
27.5.2013 19:25:05   
Hladna
Maminangelica ma nisam objavila da smo se upoznale kad sam tako sva jadna na kraju a nadala se da ce sutra sve bit gotovo ....
Ma isla sam na kraju tamo k njima u ordinaciju da mi upisu anamnezu i te sve podatke i rekli da nece inducirat nego ce cekat moje trudove . Ja jos krvaruckam ali sve u sluzi sto predpostavljam da je to sluzni cep ...
Vidis maminangelica da ces jos ti prije mene user posted image a bila si ljubomorna da cu ja prije tebe user posted image

I cure da ja vama kazem da je maminangelica ista ista ko i na faceu i manekenska trudnica, linija ekstra samo ju trbuscic, prekrasna trudnica user posted image

Recite mi kako mogu znat po ctg otkucajima bebe jel ima trudova ??

(Odgovor članu maminangel)
Neposredna veza do poruke: 1027
27.5.2013 19:43:29   
maminangel
Joooj Hladna sad sam se zarumenila user posted image user posted image user posted image user posted image uff što sam stidna...Hvala draga ali nećemo pretjerivati user posted image user posted image . Slušaj me onaj ctg na odjelu koji si mjeriš ti pokazuje samo bebine otkucaje srca,dali se muči(ako su preniski)ili spava znači po njemu se vide razna odstupanja,a kad mjere trudove onda ti moraju prikopčati i sondu na trbuh od tog aparata.. Mene ovaj malac dobrano zaje...sve stalo..user posted image user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 1028
27.5.2013 21:32:54   
Hladna
Kod tebe sve stalo, a kod mene se nista ni ne desava osim tog sluznog cepa, ah tko zna kad cemo mi na kraju .
A ostale trudnice gdje ste ??? coco, choccoVanilla, nela ??? Kod vas nista isto ??

Neposredna veza do poruke: 1029
27.5.2013 21:42:20   
Mmaestral
Paola-daj brzo reci za mobil gdje si kupila i koliko kosta? Ja sutra idem u zg, pa ga zelim, jer ovaj koji sam dobila ne radi. A tako su mi super! da li taj magic baby outlet ili bas u trgovini?
Maminangel-koliko ja znam mlijecna voda je super, takva treba biti i sto je ima puno znaci da ne curi van. Ponekad zna sama nestajati, a da ne znaju kud, tako da je ovo sve u najboljem redu.
Ja sam se vagala poslije poroda kad sam dosla doma, 7 kg bilo otislo. Poslije par dana jos 2-3. A onda nista vise :(
Hladna- ajde, jos malo ces izdrzati, ipak znas da neces dugo biti kako si na pocetku mislila. Tako da uzivaj jos malom, naspavaj se i brzo ces doma sa strucom.
Papalina, ti bas imas srece s bebicom, jako lijepo spava po noci, ne mogu si zamisliti da moja duze od 4 sata ikad odspava!
Tiana- kakvu operaciju imas? Ne znam jesi vec pisala o tome, ali nisam vidjela nigdje.user posted image
Joj, mi smo sad presli na kapi za nadutost, malo vise pomazu od sirupa, ali jos uvijek zna plakati da ju se nosa. Dobro, ona zaplace na sekundu, a kad ju stavim u polozaj koji zeli odmah prestane. I tako se nosamo. Jedva cekam da prodju ti grcevi...
A izdajam se stalno, bar jednom izmedju podoja, a jede svaka tri sata. nadam se da mi se povecava mlijeko jer stvarno zelim samo dojiti. Poludjet cu ovako! Jos mi se treba duplo vise raditi da bi mogla uopce poceti samo sisati.
Kakica je napokon ponovo zuta user posted image A jedva cekam na potrosimo taj Hipp da krenemo s Novalcem. Ne mogu uopce opisat sto sve moramo izvoditi da malena kaka. user posted image A i danas smo dobili zastitne gacice za elene, a uopce nisu onakve kakve sam narucila, pa moram slati nazad na izmjene. Aaaaargh! A sutra dobivam pelene a necu imati nove zasttne, morat cu ove koje imam doma koristiti, a ne svidjaju mi se.
Idemo ujutro u Zg na pregled, joooj, vadit ce joj krv... umrijet cu kad bude plakala. Drzite nam fige da sve prodje u redu.

Neposredna veza do poruke: 1030
27.5.2013 22:12:48   
maminangel
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Draga Mmaestral svu sreću tebi i tvojoj curki želim sutra na pregledu.

(Odgovor članu Mmaestral)
Neposredna veza do poruke: 1031
27.5.2013 22:50:34   
Hladna
Mmaestral drzim fige da vam sutra sve prode u redu na kontroli , super za stolicu da je natrag normalna a i da ste nasli polozaj za grceve da joj je lakse. Javi nam kako ste prosli u Zg .

Ja sam bas tuzna jer jos nikad ali nikad nisam bila odvojena od muza, da vam kazem od kad smo se prvi put keksnuli nije prosla ni jedna noc da nebi prespavali zajedno, ovo nam je prva i bas sam tuzna user posted image
Zgaravica me hebe uzas, sreca da tu ima aparat sa sokicima i donat mg-om koj me spasava user posted image , nadam se da ce se sutra jos na viziti predomislit za porod user posted image

Neposredna veza do poruke: 1032
27.5.2013 23:53:56   
maminangel
Hladna baš mi je žao draga,ali probaj to gledati kao žrtvu kojom ćete nakraju oboje biti nagrađeni,plod vaše ljubavi, a do dobrih stvari se u životu treba i malo pomučiti..user posted image user posted image I ja imam od popodneva groznu žgaravicu,želudac mi je stalno u grlu..Jesi kaj pitala dr.na večernjoj viziti? Laku ti noć želim mila i da što prije mišica krene sama user posted image user posted image user posted image Noć svimaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 1033
28.5.2013 5:44:58   
Hladna
Jutro drage moje. Hvala vam svima na podršci user posted image , prvi dan u bolnici ipak je najtezi, mislim da ce danas bit vec lakse .user posted image
Maminangelica ma nisam nista pitala na vecernjoj viziti jer u vecernju dolaze da ih jedva stignes i vidjet user posted image , a i rekla mi cimerica da su u jutro glavni i oni koji odlucuju .
Jel ima promjena kod tebe??? Kako se ti osjecas? 
Ostale cure pa gdje ste ????user posted image

Neposredna veza do poruke: 1034
28.5.2013 8:25:09   
paola06
Maminangel i Maestral, mobil je kupljen u King Crossu
http://www.magicbaby.hr/igracke-hr/edukativne-igracke-hr/tiny-love-day-and-night-soother-hr.html
Nije klasičan, al meni je predobar, evo link pa vidite.
Ima i onih klasičnih,snizenih,al ostala je samo verzija za cure,350 kuna.
Inače,Magic baby dučkasa osim u Kingu,imate i u Avenue Mallu, Areni, akcija traje do 31.05. ako se odlučite za ovaj soother. ja sam ga jučer stavila u pogon i oduševila se!

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 1035
28.5.2013 8:43:49   
Papalina
jutro curke...došla sam vidjet dal ima kakvih pomaka kod vas..kad ono ništa user posted image user posted image

da vas pitam..šta se može dat tako maloj bebi za kašalj? naime, najprije je počela kihat ali su mi rekli da je to normalno pa se nisam zabrinjavala..no evo sad je počela i kašljucat...mislim da je to preko mene pokupila jer sam prehlađena i ja... šta se tako bebi maloj može dat za kašalj? mogu normalno nastavit dojit....
mi smo dohranu sveli samo na 1 bocuuser posted image i to navečer prije spavanja da nebi slučajno svoju mamu probudila iz zimskog snauser posted image user posted image
za danas su rekli kao lijepo vrijeme, ćemo vidjet...strah me ni izać iz kuće da me negdje po putu ne ulovi kiša...već mi je stvarno dosta te zime i kišurine...user posted image user posted image user posted image

ajde curke user posted image user posted image u rađaone po svoje user posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 1036
28.5.2013 10:27:39   
Hladna
Papalina ja bi ti preporucila da nazoves svoju pedijatricu pa da ju pitas za kasalj neka ti ona preporuci sto da joj dajes .

Neposredna veza do poruke: 1037
28.5.2013 10:45:29   
andydea
Hladna glavno da si ti sad u bolnici i da je sve pod kontrolom,šaljem ti velikiuser posted image user posted image user posted image
Maminangel javi se, mislim i na tebe draga...joj jedva čekam da roditeuser posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 1038
28.5.2013 11:10:03   
maminangel
Dobar vam dan dragičke user posted image user posted image
Papalina ja sam svojima kad su bili tako mali jedino davala fiziološku za nosić i korjen bjelog sljeza bi namočila u vodi,jači koncentrat bi kapala(kupiš kapaljku u ljekarni) u nosić a slabiji bi dala da piju,eto jedino to.Ako bi imali temperaturu onda doktorici i lupocet čepići,eto to je bila sva naša terapija dok nisu malo porasli.. Ajme ovo hranjenje Chiare mi se čini super,samo jedna boca i to prije spavanja user posted image user posted image user posted image user posted image ,jel ti malo duže spava onda?
Hladna,znači preživila noć bez banana jastuka?user posted image user posted image šta su ti onda jutros rekli na viziti? Kod mene nikakvih promjena,zacementirano dole valjdauser posted image user posted image danas baš nikakvih simptoma,nevjerovatno,valjda od silne želje neće pa neće,čitala sam negdje da se treba opustiti,da mi je samo naći čarobnu formulu kako to kad svaki simptom koji se pojavi misliš sad će,znam da nemože ostati do mature u buši i da će kad-tad ali ovo već frustrira,i dobro kaže Afrodita da su joj zadnji dani bili teži nego cijela trudnoća.. pusa svima..

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 1039
28.5.2013 11:18:47   
maminangel

IZVORNA PORUKA: andydea

Hladna glavno da si ti sad u bolnici i da je sve pod kontrolom,šaljem ti velikiuser posted image user posted image user posted image
Maminangel javi se, mislim i na tebe draga...joj jedva čekam da roditeuser posted image user posted image

Andy draga ti si isto bila puno otvorena na kraju???i kaj si onda još i prenijela Di? Ja ne kužim kak se on drži unutra a toliko otvorena?

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 1040
28.5.2013 11:29:12   
Papalina
Da da maminangel..chiara mi onda spava po 8-9 sati u komaduuser posted image a bez boce mi npr zaspi oko 11 i u 3-3:30 je budna...onda mi bolje ovako da ju našopam pa se naspavamo obje jer kad se po noci budi tako oko 3,4 onda ne spava do jedno 6, 7...pa sav ritam izgubi.. evo sad smo se probudile tj ona još spava..user posted image
mislim možda izgledam sebično kad kažem za tu bocu jer se želim naspavat ali meni je to superuser posted image user posted image

sutra ću ić kod pedice jer vidim ima i osip na guzi...malo sam čitala po netu i sve mi se čini da je to neki alergijski prsten jer je crveno joj oko anusa baš krug crveni i na dva mjesta je hrapaviji...a kako nemam s čim sad kod pedice a kiša je..ić ću sutra ako ne prođe taj osip ionako mi trebaju i uputnice za krv vadit...iako opet od čega je ta alergija, jbt, trudim se i pazim na prehranu.. pa nisam niš jela ni pila šta nesmijemuser posted image možda mlijeko...user posted image user posted image ma neznam ni sama...al baš joj je jako crveno...user posted image
zasad mažem sa sudocremom i perem sa toplom vodom...čak sam pomislila da mi je možda i od pampers vlažnih maramica ( one bijele šta smrde gore nego njen drekić user posted image )....

hladna su ti još šta rekli?
i nisam se čula s pituricom al vjerojatno joj još nije se laptop popravio pa se zato nejavlja...

17.04.2013 <3 CHIARA <3

Neposredna veza do poruke: 1041
28.5.2013 11:39:34   
Hladna
Nista nije rekla osim Willebrandicu cekamo da krene prirodno , potpisala i otisla dalje, bila je prof Ivanisevic, tako da cu ja tu vjerojatno maminangelica docekat tebe i ispratit te user posted image , imam osjecaj da nikad nece krenut, a ne znam ni kako plodnu vodu tu gledaju i hoce li mi je uopste gledat user posted image
Evo danas mi je termin a ja imam osjecaj ko da necu nikad rodit , fakat frustrira to....
Maminangelica sutra stize moj banana jastuk, muz ne moze izdrzat do vikenda pa ce me doc sutra posjetit i jedva cekam da ga vidim i zagrlim a opet znam da mi bude jos teze kad dode jer znam da ce opet otic.
Sad se fakat divim curama koje su same citave dane , a muzevi negdje daleko na poslu user posted image

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 1042
28.5.2013 12:08:45   
sarah_zg
Draga Hladna, ja sam tri dana prije poroda lezala u PREDRADAONI i to je bio živi užas, nagledala sam se poroda ko u priči. Znam da ti je teško, ali izdrži još malo. Možda krene samo od sebe, šeći se sto vise, možda potaknes bebicu. Vjeruj mi, indukcija nije bas nesto za poželjeti, ma koliko ti se to sada činilo kao najbolje rješenje. Sretno ti!

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 1043
28.5.2013 13:40:17   
MaTana
Cure brzinski se javljam kao i uvijek, svima saljem hugice. Hladna i maminangel nadam se da ce brzo krenut prirodno...
Ja se moram malo pojadat, ovo mi je jedini ventil. Starija mi je opet prehladjena, smrce i kise, a nocas nisam nista spavala jer je davio nekakav uzasan kasalj koji ja u zivotu nisam cula. Suhi kasalj bez imalo slajma. Zvucalo je kao tuljan s napadom astme. Tako sam sa njom bdjela od ponoca do tri jer me bilo strah, na momente je zvucalo kao da se davi. Zaprzila sam joj cukar na mlijeku i smirilo se, ali onda se malena probudila za hranjenje pa sam nju hranila do 4. nakon toga mi se razbio san pa sam po netu trazila kakav je to kasalj, i u sedam se digla nahranila malenu a veliku spremila za dr. Inace, dr. Je na go, pa nismo nista obavili, samo sam otisla u apoteku po sirup. Sada ne kaslje jako tako da cu je popodne odvesti u vrtic jer danas imaju priredbu i druzenje sa roditeljima. Nocas je bila toliko tuzna sto nece moci nastupati.
Ja sam u medjuvremenu skuhala objed i razmisljam na koji pogon jos funkcioniram.
Papalina, mislim da na svoju ruku nemozes nista davati tako malenoj bebi, najbolje savjetovati se sa pedicom.
Pozdrav svima, idem rucat pa spremat princezu za nastup.

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 1044
28.5.2013 15:01:41   
andydea
maminangel- da ja sam bila otvorena 4 prsta od 36 tjedna, skroz do kraja,čak sam imala strašna grčenja u nogama i zdjelici i nisam mogla hodati...ma užas kad se sjetimuser posted image
Na dan termina me isto poslali doma i ništa čekala...ja sam prenjela 4 dana, možda bi i duže da nisam tu noć otišla u rađaonu i onda su me ostavili ipak-ali imala sam neke slabe trudove razmak 10min....pojačali su mi ih sa dripom i rodila u 6:35h..ufuser posted image
Iskreno ako si prešla termin i osjećaš se kao da ćeš puknuti svaki tren ,pogotovo navećer-odi do bolnice po noći..ostavit će te i poroditi sigurnouser posted image -znam da je meni te dane iza termina bilo samo mučenjeuser posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 1045
28.5.2013 15:10:21   
Hladna
Sarah-zg ma moj prvi porod je bio inducirani tako da sam ja taj drip vec prosla i znam da nije nista za pozeljet , ma duze od 2 tjedna me ionako ne mogu drzat posto je danas termin- barem tako mislim .

MaTana to ti je sad takvo vrijeme zahebano vani, malo vruce, malo hladno i tad su djeca najpodloznija prehladama, slazi joj i : pola case tople vode, 2,3 zlicice meda i pola istisnutog limuna sok , sve izmjesaj i to ti je odlicno , moj sin je alergijski asmaticar i stalno kod takvog vremena i kaslje i smrca tako da mu ja taj ljek stalno spremam i pomaze mu a i fino mu je .

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 1046
28.5.2013 16:00:56   
nela86
Papalina sad sam bas procitala tvoj post, i ja isto imam bijele vlazne maramice od pampersa ali jos nisam otvorila , bas toliko smrde? A koja je razlika izmedju njih i onih u zelenom pakiranju?
Jos nesto sta to zene koje doje bi trebale izbjegavati od hrane? Ja sam malo izbirljiva sto se toga tice , pa da znam za svaki slucaj user posted image

Hladna i ja se osjecam kao i ti, eto meni je termin vec prosao a trbuh toliko napet, da pomislim da cu puknuti svaku sekundu user posted image
Maminangel mozda je kod tebe bas zatisije pred buru user posted image
Kod mene nis posebno, sutra kontrola opet, pa budemo vidjeli kakvo je sad stanje!Jucer nisam bila na netu jer sam pokusavala maknuti se telefona, interneta.
Dobila sam u roku od 24h jednu te istu poruku od iste osobe, jel beba dosla, a sad, jel se sta promijenilo, imal sta novo. Poludila sam i zamolila da me se vise nista ne pita za bebu, jer sam milion puta rekla javit cemo vam kad beba dodje. Na sta doticna osoba odgovori , oprosti ali mi smo nervozni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa bem mu misa sta bi trebala biti ja ili mm?????? I to osoba koja mi nije nista u zivotu, bas nista!! Poludila sam jer stalno jedne te iste poruke dobivam, i nikako da se opustim jer ne znam kako vama ali mene to uzasno nervira, jedno te isto pisati svaki dan!

Posto je u ponedjeljak inducirani porod, ukoliko u toku tjedna beba ne dodje. Javili su se moji roditelji i dolaze nam u subotu, nisam ih vidjela pola godine i bas sam sretna, ne dam da mi nista danasnji dan pokvari user posted image user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 1047
28.5.2013 16:14:44   
Hladna
Cure koja zna - sadsam bila na ctg-u samo za bebine otkucaje ( tu ne stavljaju i za trudove) i srce bebe ja na između 110 i 120 otkucaja, a jucer je bilo normalno izmedu 140 i 160 , sta znaci sad to sto su smanjeni otkucaji ???

(Odgovor članu nela86)
Neposredna veza do poruke: 1048
28.5.2013 16:25:16   
Papalina
nela a smrde užasno...baš grozno ... a neznam inače nekoristim te maramice pa neznam ... ja ti koristim od kplusa one plave i super su..a ove mi je teta donjela pa ono... a za hranu...hmmm... niš što napuhuje-znači nesmiješ grah, kupus, od voća smiješ samo jabuku i krušku ( tako je meni patronažna rekla ),nikako citrusno voće-limun grejp, niti naranču ni mandarinu--- nesmiješ jako slano, kikiriki nikako ne smiješ, kravlje mlijeko i jagode je najbolje izbjegavati jer su najveći alergeni...tako su meni rekli.. i da, pizzu da izbjegavam zbog pelati...nemam pojma...pitaj još kad budeš u rodilištu...još mi je patronažna rekla da ni mlijeko se ne preporuča pit svaki dan, dok jogurt obični preporučaju.. ali pitaj ti još pa javi tu...baš me zanima šta će ti sve navest... uglavnom, najbolje je onako juhica i tako kuhane stvari...tipa lešo meso...

hladna jesu ti šta rekli d je opasno ili? ako nisu onda se nesekirajuser posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 1049
28.5.2013 16:34:45   
Hladna
Rekla je sestra da je beba premirna i otkucaji da su malo manji al da ce pitat doktora kad dode . samo to.

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 1050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!