|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio
30.5.2013 12:34:43   
as1986
Hej cure kako ste?

Evo i mene s pregleda, sve isto kao i na zadnjem pregledu. Gledao mi je plodnu vodu,malo je neugodan pregled,ali je ok,doktor je bio njezan user posted image user posted image a svi su me s tim prepadali. Ctg uredu. Kao imam neke trudove,a ja ih niti ne osjetim. Uglavnom kontrola opet u subotu. Malo sam sad vidjela kao krv, valjda od gledanja plodne vode.

I svaka dva dana kontrola dok se bebica ne odluci izaci van.
Eto to je sve s mog pregleda user posted image

Cure drzite se jos malo i sretno svima user posted image user posted image

Javim se u subotu ako prije ne rodim user posted image user posted image , kako je krenulo cisto sumnjamuser posted image

(Odgovor članu maminangel)
Neposredna veza do poruke: 1076
30.5.2013 12:42:34   
Papalina
maestral ukoliko se to više ne ponovi, to znači da se prejela pa je višak izbacila... tako je meni chiara u par navrata... ali ako ti se to ustali i počne se dešavat svako malo onda najbolje u bolnicu da ideš..pregled ne košta ništa a tvoja mirnoća vrijedi zlatauser posted image user posted image ja sam se uspanicila bila al samo jedan dan je trajalo...vjerujem da će i tebi tako...poljubi isu u moje ime...user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 1077
30.5.2013 12:49:17   
nela86
Dannnn, evo ja sam maloprije ustala, pa krecem da pijem tablete i danas i to je to, nema ih vise....

As nadam se da ti neces cekati kao i mi tako puno na svoju bebicu i super jer je sve u redu na kontroli bilo user posted image

Mmaestral citajuci tvoj post, bas si me rastuzila i zao mi je sto sve to prolazis, zao mi je sto ti ja nikako ne mogu dati neki savjet jer je meni ovo prvo , ali ucim eto preko vas mama sta bi moglo mene snaci, drzi se i nadam se da je beba bolje danas?user posted image

Hehe Hladna imam neki osjecaj da cemo mi sve u isti dan roditi kako je krenulo user posted image

Maminangel ima i toga da si u grcu, jer bas sam citala sinoc da su strah i adrenalin krivi za odugovlacenje trudova, ja svjesno nemam neki strah ali podsvjesno sam stalno u nekom grcu i sl. Danas sam saznala da moji sutra navecer krecu i nakon 24h su uz mene, i neki osjecaj mi govori kad cujem da su se moji ukrcali da cu bas odahnuti i da bi ona mogla van...pa vidjet cemo user posted image

(Odgovor članu as1986)
Neposredna veza do poruke: 1078
30.5.2013 13:14:52   
aries
papalinaja sam totalno ljubomorna na tebe user posted image moja mrdilica jede svaka 2 sata, i to u prosjeku 5 min, samo jednu siku.nocu se budi dvaput,tako da je to nocu svaak 3-4 sata, ali nastavi spavati, s tim da od 5 pocinju grcevi i moram je masirati..zmiri, ali se grci.i grcavi nam traju cijeli dan,dok jede,spava...mislim probude je.sve smo isprobali,bio gaiu, espumisan, cajevi, sirupi... ljuljanje je smiri, pa ljuljam/o dok nam ruke ne otpadnuuser posted image mislim i dalje pije kapi, ali ja ne vidim koristi.i da, za mjesec i 7 dana je dobila 1.350 pa se tjesim da joj ne nedostaje nista, a opet, kad vidim kako vam spavaju i koliko jedu, pojma nemam kako ova moja napreduje...i pazim sve ono sto ste napisale, ne jedem nista imalo sumnjivo, a od jucer ni cokoladu, jedna mi je frendica rekla da je njenom to smetalo...i da, savjet buducim mamicama-obvezno hranite mrvice sto cesce, budite ako treba.ja sam zbog teskog poroda mislila da je moja bebica umorna i pustila sam je da spava dvaput po 6 sati, a trebala sam je buditi i hraniti pa mi je dosta izgubila na kilazi, bili su na granici da je zadrze u bolnici, a sve zato jer mi nitko nije rekao..samo dojite, dojite...pusa

10.04.2013. L -mamina proljetna princeza
03.10.2016. L -mamin jesenski princ

(Odgovor članu nela86)
Neposredna veza do poruke: 1079
30.5.2013 17:10:31   
cuba
Dan cureuser posted image
Vidim da su naše proljetne trudnice još uvijek sve 2u1 i da nema nekog pomaka a ja već očekivala čestitke i smajliće za sve...lijepo sam vam rekla da se prijavite na temu ljetne trudniceuser posted image Šaljem malo vibrica da ipak što prije dočekate svoje mrviceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moji mališani spavaju, Dino još od 13huser posted image samo što će mi cice eksplodirati pa bi ipak bilo dobro da se što prije probudiuser posted image
Polako se privikavamo da smo bez tate, već sam uhvatila ritam sa njih dvojicom. Angažirala sam malo i bake servis pa mi jedna vodi i dovodi Roka iz vrtića (tj svekar) a mama dođe prespavati kod mene, čisto da nismo baš sami. Hvala Bogu na zdravim roditeljima koji mogu pomoćiuser posted image
Dino mi je inače dobar. Kroz zadnjih 10 dana vidim nekoliko promjena: počeo se dosta smijati, guguće i voli kada se sa njim priča ali isto tako je malo češće počeo jesti. Bio je na 3,3.5h a sada svako 2-3h jede, nekada čak i obadvije posisa. Tako jako vuče da nama dojenje traje svega 5min, isprazni sve nabrzinu. Jučer sam ga mjerila i ima već 60cm a vidim i da se još dosta nabuciouser posted image Za dva tjedna idemo na idući sistematski i baš me zanima kilaža jer zadnjih dana sve nekako mislim da nemam dovoljno mlijeka (zbog njegovog češćeg dojenja) a opet može biti u pitanju i skok u razvoju? Tko će ga znati više...

E, da se pohvalim, mm i meni danas 4 godišnjica brakauser posted image user posted image user posted image user posted image Jeste da je provodimo odvojeni ali svejedno....i baš mi ove godine u braku brzo prolaze...

Trudnice drage ljubim vas sve od reda i zbilja držim fige da do sutra sve držite svoje mališane u naručju a vi ostale mamice ljubite svoje bebiceuser posted image
MaTana draga, šaljem ti veliki kiss i hug, držite mi se, vibram da što prije ozdravite user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu aries)
Neposredna veza do poruke: 1080
30.5.2013 20:04:39   
maminangel
Cuba draga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sretna vam 4 godišnjica braka i još puno,puno,puno lijepih godina nek vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image prati...
Kako ste moje finalistice?Dobro je Cuba rekla mogle smo komotno u ljetne user posted image user posted image user posted image Danas imam poseban apetit i jedem ko novorođenče svaka dva sata,nisam normalna user posted image user posted image valjda od živaca.A jagoda sam šleper pojela od kad su na štandovima..Inače nikakve simptome,tu i tamo koja kontrakcija,mali se ne javlja toliko kao prošlih dana,jedino mi je pritisak dole i cijela zdjelica me boli.Danas sam sa Gabijem vježbala,joj živo kino,radili smo čučnjeve i skakali po krevetu i lopti i valjali se po podu user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1081
30.5.2013 22:30:46   
ChocoVanilla
Moram i ja prijaviti, sad kad sam se nasmijlala na maminangel komentar o apetitu....ja sam ova dva dana ko proždrljivko, stalno mi se jede po malo i ne znam šta bi sve isprobala user posted image
trudova nema, bebač se primirio, čepa nema, u ponedjeljak sam naručena kod doktora u Petrovu koji će mi vodit porod, misli da treba pregledat plodnu vodu čim prije. Čuvajte se i javljajte drage trudnice....baš me zanima kako ćemo se poredat na listi, možda u isti dan....
Laka noć vama i bebicama

Neposredna veza do poruke: 1082
30.5.2013 22:32:18   
Mmaestral
hvala cure! odmah mi je bolje, a i nije se ponovilo, pa je vjerojatno bilo prejedanje. cini se da macak ipak vise voli da ju mama hrani user posted image iako mi je od zagreba jako nervozna, place kad jede, nece sisati, pa se izdajam. ne kuzim jel skok u razvoju kao kod cube (sigurno je to kodtebe, jer tvoj bas papa cesce), ali moja nece sisati, pa mislim da je nervoza jer joj je lijeno vuci, a mora brzo dobiti. Primjetila sam da joj je najmanja robica sad mala. svu 50 i 56 mozemo spremiti. Ali 62 joj je komotno, 68 jos veliko.
E, ono sto ih cijepe na ruku, smije li se napraviti krasta? Inace je bilo ok, a jucer sam primjetila malo, a danas puno, velikaje krastica. Sutra cemo pitati pedijatricu, ali znate li vi?
Cure, kako da skuzim da i ima soor? Mozda zato nece sisati.

Neposredna veza do poruke: 1083
30.5.2013 22:59:16   
MaTana
Mmaestral nebrini mora biti krasta, nemoj je dirati, i izbjegavaj vodu, tako ce prije zarasti. Ja moju dok kupam uopce ne kvasim taj dio ruke, tako sam i sa starijom. Sutra vam napisem vise, jucer sam pisala cijeli roman ali me izbacilo.... sve u svemu bolje smo... i sto je najvaznije mama mi je tu na ispomoci.

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu Mmaestral)
Neposredna veza do poruke: 1084
30.5.2013 23:43:57   
maminangel
ChoccoVanilla ideš u Petrovu u ponedjeljak?u trudničku ambulantu ili negdje kod dr.na odjel?baš bi voljela da se podružimo malo,ja sam naručena u trudničku amb.a Hladna nam je na odjelu,ako ne rodimo mogle bi organizirati kakav babinjak?user posted image user posted image
Mmaestraluser posted image user posted image baš mi je drago da je malena bolje,soor su ti gljivice u ustima,bijele naslage na jeziku i u usnoj šupljini,a razlikovati ga možeš od mlijeka tako što se mlijeko može obrisati komadićem gaze, dok se gljivice čvrsto drže za sluznicu i moraju se ostrugati da bi se uklonile.Kod dojenih beba, on se češće javlja u slučajevima liječenja antibioticima, uporabe dude varalice i nedonošenosti..Lijek može biti u obliku kapi ili gela,i to će ti ordinirati pedijatar. Ako se ne liječi te naslage će postajati sve deblje i otežavati dojenje, usta je mogu zbog toga peći pa će ti biti nemirna na cici i moguće da neće sisati učinkovito.Ako su naslage gljivica debele, bilo bi dobro pokušati ih ukloniti prije nanošenja lijeka.Moja seka je imala s malcem problema ali znam da su to brzo rješili,stime da je i ona imala po bradavicama i da ju je to užasno bolilo,ali eto hvala Bogu brzo prošlo jer je odmah reagirala.Mmaestral ovo za ožiljak(krasticu) to ti je normalno,to je od cijepljenja na bcg,i dobro ti je rekla MaTana nemoj dirati,vlažiti,ili trgati,ona ima svoj tijek i mora proći,krastica će otpasti i ostati će ožiljak kojeg i mi svi imamo,jedino ako primjetiš da je to jako upaljeno,ili možda limfni čvorići,onda moraš ići kod dr.jer se nije za zezati s time jer može biti besežitis ali to je zbilja rijetko i to bi skužila odmah da nije nešto normalno,Ajde draga moja nemoj se toliko bojati svega,probaj se malo opustiti i uživati s bebicom,bit će to sve uredu user posted image
MaTana super da ti je mama došla,vjerujem da ti je sada malo lakše user posted image user posted image

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 1085
31.5.2013 7:44:17   
Tiana Weber
Dobro Vam jutreko drage moje trudnice i mamice, kako ste mi??
Evo da Vam se javim malo uz kavicu dok malena jos spava pa cemo kasnije u neki Shoping ici.
Kako su vase buse i dal vas slusaju maji andjeli, Vi koje ste rodile??

Evo saljem Vam puno, puno pusa i pozdrava od Endless i majog Gabrijela...

Neposredna veza do poruke: 1086
31.5.2013 8:38:04   
paola06
Dobro jutro cure! Kako ste mi? evo ja papam doručak i pregledavam vaše postove,to mi je postao običaj za započeti dan,ha,ha. Bili smo u srijedu na trudničkom tečaju,i bili smo jedini! Nisam mogla vjerovati, a tečaj je vodila predivna patronažna sestra koja je unatoč manjku "publike" održala predivno,dvosatno predavanjeuser posted image
Cure u finalu,ima li kakvih novosti,promjena,najava bebača sa željom da ugledaju svjetlo dana???
Hladna,Maminangel,držim palčeve da se bebači pokrenu i da konačno dođu u vaš zagrljajuser posted image
Mi smo jučer montirali sobu,krevetić i komoda su gotovi,ostao je još samo ormar za složiti. Svu robicu sam oprala,danas mi dolazi mama na višesatno peglanje,ha,ha,pa da sve to posložimo u komodu. Kada se slagale krevetić-znači posteljinu,prije poroda,ili vam je to netko složio na dan izlaska iz bolnice??? Ja nisam pametna,možda se ipak odlučim za ovu drugu verziju. Idem sad s kumom na brzinsku kavu,kasnije do Mullera,ak netko koristi 20% sniženja je na Mam bočice i dude,ja sam kupovala sve njihovo po preporuci,dizajn mi je prekrasan,mame koje ih koriste se kunu u kvalitetu,vidjeti ćemo što ce reci krajnja korisnica,moja kćer kad se rodiuser posted image  Pozdrav cure,uživajte u ovom kišnom danu,mazite bušice i bebice....

(Odgovor članu Tiana Weber)
Neposredna veza do poruke: 1087
31.5.2013 10:20:25   
Mmaestral
Paola, ja imam mam, zakon je stvarno bocica, ali mi duda nekako previse pusta, ta najmanja, pa sam kupila i tommee tippee. Ali jedino Avent nikada ne curi van usta, jedino oni imaju takvu dudu koju mora vuci da curi. Jel to snizenje u svim mullerima u rh? Ja bi njihovu dudu varalicu. Imam za do 2 mjeseca, pa nam treba jos jedna veca ;) Bar sad dok ima grceve nas je spasila. Ali jos uvijek nista ne smiruje kao sisa.user posted image

(Odgovor članu as1986)
Neposredna veza do poruke: 1088
31.5.2013 13:20:08   
MaTana
Dobro mislite li vi vise radjati? user posted image user posted image user posted image user posted image
Evo mog izvjestaja za danas, stariju vise ne boli uho, pije antibiotik, i sprejamo nos operilom, plus joj dajem kapi ehinaceje i propolis u spreju zbog afti koje su pretpostavljam dosle zbog pada imuniteta.
Malenajako smrce, cesto joj se zacepinosic, njoj kapam fiziolosku, cistim stapicima i dva puta dnevno izvlacim slajm sa onim nastavkom za usisivac.
Ja sam jutros isla kod doktora, zbog upale sinusa preko noci mi se osusilo grlo i natekao onaj visuljak, dr. Je odvalio od smijeha kad sam mu rekla da mi je visuljak natecen pa je rakao da se to zove uvula. Imam upalu za koju bi mi inace dao atb ali zbog dojenja nije htio nego spray za nos, inhalacija i fizioloska. Lekadol po potrebi i ako mi se pogorsa da dodjem po antibiotik.
Mama mi je otisla, ali se ja bolje osjecam pa guramo nekako.

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

Neposredna veza do poruke: 1089
31.5.2013 13:21:05   
ChocoVanilla
Maminangel idem tek iza 12h u ambulantu, kad me bude mogao dr.Goluža primiti, neće me ostavljat ako provjeri da je sve u redu s plodnom vodom al nosim ja stvari sa sobom nikad se nezna user posted image . Kad si ti u ambulanti?

Neposredna veza do poruke: 1090
31.5.2013 14:01:23   
maminangel
hej evo i meneuser posted image user posted image user posted image Danas mi je dan od čišćenja,cijeli stan sam usisala i izribala,i da nije ove kiše bi i prozore oprala ali neću da me ljudi čudno gledaju..user posted image user posted image user posted image I ništa,apsolutno ništa,pokušavam izbaciti negativne misli i austosugestijom, meditacijom i vizualizacijom(to sam čitala da upali kod nekih)nagovoriti ovo malo da nam dođe više user posted image user posted image user posted image Mali mi spava,malena sa tatom na govornoj terapiji,a ja sam konačno digla sve četiri u zrak..user posted image user posted image
ChoccoVanilla ja ti dođem u Petrovu rano,zapravo oko pola 9-9 i onda čekaaam,ili me uzme profa Š.ili Goluža,ali sad bi valjda trebala ići i na ctg,jer mi zadnji put nisu radili tako da bi se moglo odužiti iza 12.Pošalji mi u inbox podatke ako si na face-u da se potražimo..user posted image user posted image
Hladne nam nema????????što bi reklo???????user posted image user posted image user posted image možda je krenulouser posted image user posted image Tipkamo se kasnije cure,pusaaaa....

(Odgovor članu ChocoVanilla)
Neposredna veza do poruke: 1091
31.5.2013 15:10:20   
Hladna
Nije se nista pokrenulo, citam vas alnmi se neda pisat, bas sam neka umorna .

maminangelica ja sam u istoj sobi tako da nemoj slucajno da ne dođes da se vidimo, il javi pa ja izadem van user posted image

Neposredna veza do poruke: 1092
31.5.2013 16:50:07   
Papalina
hladna,maminangel šta se čekauser posted image user posted image još će i ljetne prije vasuser posted image user posted image user posted image user posted image
cuba moram prokomentirat tvoj post na ljetnim u vezi pelena..ja sam doslovce bezveze dala pare za paket pampersica br.1 , piše od 2-5kg ali ja neznam koje dijete bi stalo u to..moja je to prerasla već otkad, bilo nam ostalo više od pol paketa i to sam dala mamasiti još mi je i teta dala paket new born od 2-5kg i to joj je malo, i da, dm-ove isto prerasla, sad koristimo kplus bebe od 4-9kg i te su joj ok... eto,htjela sam reći da se baš čudim šta si rodila veliku bebu pa ti je stao u to a njoj s 4 kg nisu više dobre bile...i vel.62 sigurno neće dočekat nje 3.mj jer joj je 56.sad taman-...
maestral baš mi je drago da je mišici malenoj boljeuser posted image nama isto vel.56 sad taman, brzo ćemo i u br.62 statuser posted image

aries te grčiće valjda ima većina beba... mi smo imali, ima ih još ustvari ali mrvicu jer su nama te biogaia jako pomogle... baš joj je bolje...a to na sisi isto jede 5-10min pa podrigne, pa bi opet, pa neće, kao zaspi pa se probudi pa bi još...po danu je stalno skoro na sisi, svakih skoro sat vremena pita još...al po noći pojede mi 120-150ml i ja je ne budim, nikad ni nisam ni u rodilištu ( iako sam govorila da jede svakih sat dva user posted image ) kad je gladna sama se probudi, al taj bebimil bome ih dosta dugo držiuser posted image po 6-7 sati se nebudiuser posted image i nepada na težini...tako da ono, hvala bogu pa ih nisam slušala u rodilištu pa ju budila stalno jer bi poludila...još joj je i guza crvena ful, dala nam je ped. betrion mast i neki testerić cicaplast mast...ako dođe do gljivica ( šta je rekla da 99% hoće) onda nam je dala i plimicol mast ..pa ćemo vidjet...može trajat i preko 2 tjedna pa da se nazabrinjavam ako ne prođe u roku 2-3 dana--

i ovako po danu neznam šta bi da nema mm...nebi stigla ni jesti jer kad god se spremim za jest ona se probudi..user posted image i stvarno je super...nosi ju da podrigne, navečer ju on hrani na bocu, popodne stignem i odspavat jer ju on čuva ... baš je super... sutra su ga zvali da ide van na feštu , pa mi je rekao da će rađe provest večer doma s chiarom i samnomuser posted image user posted image ma super je stvarno...još je sad doma od jučer jer su spojili praznik i vikend i stvarno mi je od velike pomoćiuser posted image čak si razmišljam da bih mogla ga i nagradit malouser posted image user posted image
eto mm je otišao vidjet za napu za kuhinju..najprije ju je uspavao i eto ja sad uživam u miru i tišini..user posted image malecka spava u svom krevetiću...a ja ću isto malo ubit oko kad već imam prilike...user posted image
cure, ljubim bušineuser posted image user posted image
p.s: nadam se da mi neće izbacit eror opet...grrr...user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 1093
31.5.2013 18:34:32   
cuba
Papalina, nemaju sve bebe istu anatomiju tj nisu svima kg isto raspoređeni. A nije mi jasno ako rodiš bebu od 3-4kg kako joj mogu biti male pelene koje su do 5kguser posted image Uostalom novorođenče presvlačiš 5-6x dnevno (barem ja) i taj jedan paket potrošiš u dva tjedna, nije da će ti sad trajati 3mjuser posted image Sad trenutno koristim onaj paket babylove pelena što smo dobili u dm-a 3-6kg i baš su mu komotne.
A Dino mi btw ima 60cm i još stane u robicu vl 56 jer nisu sva odjelca istog proizvođača. Mislim sada mu je to na knap ali svejedno još stane u njih sa 1,5mj.

Proljetne trudnice, nadam se da se ne javljate jer ste u rađaoniuser posted image

Guštajte cure, tipkamo seuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 1094
31.5.2013 19:12:01   
nela86
Evo dok vam pisem, hopsam po pilates lopti user posted image user posted image

Danas sam imala pregled u bolnici i trudovi cijeli dan na 15-20 min, iskreno ja sam tako imala tjednima ali nisam to smatrala trudovima nego kontrakcijama, da bi mi danas rekli da to je to.
Pregledavali su bebu, plodnu vodu, otvorenost, nista se nije promjenilo i dalje je 2,5cm i htjeli su me ostaviti u bolnici, kako sam udaljena 5 min a sve ovo moze trajati do sutra , prekosutra odlucila sam se ici doma.

Ako ovakvi trudovi budu do samog kraja nebi se bunila, jer uopce nije bolno kako sam ja to zamisljala user posted image user posted image
Beba se jako spustila i gleda licem prema trbuhu, sto bas i nije savrseno pa se nadam da ce se u toku trudova okrenuti glavom prema unutrasnjosti .. Ukoliko se ne javim sutra, znate gdje sam user posted image

Svima puno srece i nadam se da se i vama sve priblizilo ...

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1095
31.5.2013 19:30:58   
maminangel
Ajde bar nekih novosti kod nekoga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Nela nadam se da je to ono pravo i da ćeš uskoro javiti sretne vijesti,možda i pokreneš ovu lavinu ljenjivaca user posted image user posted image user posted image
Hladna skroz te kužim,i ja sam nekakva bezvoljna skroz user posted image user posted image user posted image
Ovo za pelene zbilja ovisi o građi bebica,moja seka je rodila oboje guzičastih majih pilića i normalne težine 3500-3700 i ja joj nisam vjerovala kad je govorila da su joj te 1 premale a mojima pačićima su bile dugo dobre,56 veličinu su moji nosili do 3 mj.neke modele..

(Odgovor članu nela86)
Neposredna veza do poruke: 1096
31.5.2013 22:50:15   
maminangel
Cure idem za petrovu,boli me na svakih 7 min.a strina radi noćnu idemo više tog indijanca izvući van,NADAM SEE.DRŽITE FIGE DA SVE BRZO PROĐE I DA VEĆ SUTRA LJUBIM SVOG MAJOG..Javim Hladnoj,,A sad vibrice moooooolimmmmmmmm.Ljubim vas svee....... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1097
31.5.2013 23:00:58   
Mala Milla
user posted image Maminangel, molit cu za tebe i malenog i mislima sam uz Vas. Neka sve prodje brzo, bezbolno i neka maleni andjeo bude zdrav i nasmijan... Ljubim te dragauser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1098
1.6.2013 0:09:09   
Mmaestral
Ahahaha, Maminangel, rekla sam ja da se valja hvatat ciscenja! Eto, malo si ribala i dolazi bbica. Želim super lagan porod i brz put doma maloj bebici! user posted image user posted image

(Odgovor članu as1986)
Neposredna veza do poruke: 1099
1.6.2013 0:53:03   
as1986
Maminangeluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sretno i tebi i bebici,da ju sto prije imas u svojim rukama zivu i zdravuuser posted image user posted image user posted image

Hajde i ostae pokrenite se i na ribanje,tek kada vi rodite red je na mene,nebi ja prije vas,iako je i meni termin bio u cetvrtakuser posted image

Sretno i javim se sutra nakon kontrole.

Neposredna veza do poruke: 1100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!