paola06
|
Dobro jutro cure! Kako ste mi? evo ja papam doručak i pregledavam vaše postove,to mi je postao običaj za započeti dan,ha,ha. Bili smo u srijedu na trudničkom tečaju,i bili smo jedini! Nisam mogla vjerovati, a tečaj je vodila predivna patronažna sestra koja je unatoč manjku "publike" održala predivno,dvosatno predavanje Cure u finalu,ima li kakvih novosti,promjena,najava bebača sa željom da ugledaju svjetlo dana??? Hladna,Maminangel,držim palčeve da se bebači pokrenu i da konačno dođu u vaš zagrljaj Mi smo jučer montirali sobu,krevetić i komoda su gotovi,ostao je još samo ormar za složiti. Svu robicu sam oprala,danas mi dolazi mama na višesatno peglanje,ha,ha,pa da sve to posložimo u komodu. Kada se slagale krevetić-znači posteljinu,prije poroda,ili vam je to netko složio na dan izlaska iz bolnice??? Ja nisam pametna,možda se ipak odlučim za ovu drugu verziju. Idem sad s kumom na brzinsku kavu,kasnije do Mullera,ak netko koristi 20% sniženja je na Mam bočice i dude,ja sam kupovala sve njihovo po preporuci,dizajn mi je prekrasan,mame koje ih koriste se kunu u kvalitetu,vidjeti ćemo što ce reci krajnja korisnica,moja kćer kad se rodi Pozdrav cure,uživajte u ovom kišnom danu,mazite bušice i bebice....
|