|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio
28.5.2013 16:37:09   
Hladna
Nela sta ti u pon ides na inducirani ????

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 1051
28.5.2013 17:48:55   
nela86
E papalina puno ti hvala, bas me zanima sta ce meni reci, ja znam samo da mi se jede feta sir nenormalno a otkako sam trudna nisam konzumirala jer kazu da se ne smije, pa nadam se da cu smjeti barem malo kad rodim.
Joj kod nas ovdje imaju babydream, pampers i jos neke, tako da sam odlucila uzeti nekoliko paketa bijelih od pampersa- nema mi druge nego da otvorim danas i sto prije zamjenim ako smrde user posted image

Hladna ukoliko ne rodim u toku tjedna , da u pon mi je inducirani jer ovdje nakon 7 dana induciraju i ne cekaju vise ! A sto se tice bebinih otkucaja ne brini se i kod mene je bilo tako, bebe su nam sad mirnije pa su i otkucaji slabiji, a sve od 110 na vise je normalno!

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 1052
28.5.2013 18:00:42   
as1986
Pozdrav trudnice i mamiceuser posted image
Evo i mene s kontrole, nalaz je isti,kontrola na termin,tj.za 2 dana,u cetvrtak. Kada sam dosla doma primjetila sam iscijedak sa sukrvicom i nesto smedjkasto,najvjerovatnije od pregleda. Uglavnom rekao je doktor da sve ide svojim tokom,i da se vidimo u cevrtak kada je on dezuran.

Mene tako bole sve kosti dolje. Da li je i to normalno? Kao kad covjek ima upalu misicauser posted image user posted image
Muzic je stigao doma,pa valjda cu roditi do 15.06.user posted image user posted image

Ipak bi voljela da prije mene rodite sve vi kojima je termin prije moga i navijam za touser posted image user posted image user posted image

Pozdrav od mene i izdrzite jos malo.

(Odgovor članu nela86)
Neposredna veza do poruke: 1053
28.5.2013 18:00:49   
ChocoVanilla
Bok mamice, sadašnje i buduće,
evo javljam se sa izvještajem sa pregleda - prvo me slali na uzv, bebač ima 3950g i po njima sam 39t ali imam malo plodne vode, nisu to previše komentirali pa me malo zabrinjava.
Poslali me gore na ctg, otkucaji normalni cca 150, pa čekanje pregleda 2 i pol sata, gospon Starčević otišao na pauzu od sat i pol vremena.
Opet je bio "ugodan" da sam zvijezde brojala, otvorena sam za prst, pregled za tjedan dana al me više muči šta je s tom plodnom vodom.....
kažu da je u ranoj trudnoći opasno jer znači zaostalost razvoja djeteta al da se pred porod smanjuje kad je beba spremna, no čula sam slučajeve da su mame završavale na hitnom carskom kad je nestalo vode jer to jako utječe na otkucaje srca...sad sam u muci kako izdržat tjedan dana u neznanju jel sve u redu.
Ako ima koja kakav savjet ili iskustvo da mi napiše.... hvala vam puno user posted image

(Odgovor članu nela86)
Neposredna veza do poruke: 1054
28.5.2013 18:56:48   
sarah_zg
choco, mislim da se ne moraš brinuti jer da je loše, ostavili bi te u bolnici. Ja sam hospitalizirana u 42. tj. zbog manjka plodne vode. Jako sam se uplašila, a nitko mi nije objasnio šta je to i di je ra voda nestala, a nije curila. Ni danas ne znam di je nestalauser posted image , ali ostavili su me u bolnici i tako sam ležala još 3 dana. Znači da nije bilo jako opasno, a ipak sam bila pod nadzorom. Samo se smiri, polako i strpljivo. Još malo i bebica je tu.
Što se otkucaja tiče, ja s prvim djetetom nisam imala pojma koliki trebaju biti, ali znam da smo u porod krenuli sa 60. Tek kasnije sam saznala da je to loše. Ali, sve je završilo ok, eno malog troipolgodišnjaka vani kosi travu, zdrav ko dren!
Sretno svima, silno sam uzbuđena i jedva čekam vaše bebice!

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu ChocoVanilla)
Neposredna veza do poruke: 1055
28.5.2013 23:53:05   
maminangel
Hej cure moje user posted image user posted image vidim da ste mi sve još u komadu user posted image user posted image user posted image
Nela nisi jedina koga bombardiraju s pozivima i porukama kad će?umara i živcira to užas user posted image user posted image ,ja sam se danas isto malo isključila sa neta i telefona,bila u šetnji s klincima popodne,kod seke malo,trčala za klincima od god.i dvije i pol,malo sam vježbala,meditirala,i kad su svi legli na spavanje napravila sam si vruću kupku i uru vremena se opuštala u mirisnoj čaroliji i nagovarala mišića da mi dođe što prije.Danas me ništa nije bolilo,ništa izlazilo osim sukrvice od pregleda i odlično sam se osjećala bez probadanja,stezanja,lažnih trudova,čak ni bebo se nije često javljao,nadam se iskreno da je to zatišje pred buru..
Hladna 110-120 su normalni otkucaji,vjerovatno je malena spavala,ali bitan je cijeli graf kad se gleda,meni su znali padati ispod 100 i dizati se do 180 pa nisu radili paniku,najčešće se ponovi ctg i bude dobar,zato su ti dr.pod nosom pa ih maltretiraj user posted image user posted image user posted image
Drago mi je da se javljate cure u finalu Hladna,As, Chocco,Nela,Dada,Paola i da to sve proživljavamo zajedno,S VAMA JE SVE PUNO LAKŠE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image HVALA i vama drage ljetnice ovogodišnje ali i prošlogodišnje user posted image user posted image kao i našim proljetnim mamama.Pusa svima,sutra je novi dan i možda nam konačno dođe i koja bebica user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 1056
29.5.2013 2:55:08   
Mmaestral
Papalina-moja misica je imala crvenu guzu na povratku iz bolnice, nista nije dhelovalo kao platnene pelene, u jednom danu nestalo. To sam sa tetrom previjala. Probaj!
Maminangel-ja sam se porodila dan nakkn pranja prozora i ormara (na koljenima), Pa si nadji poslauser posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 1057
29.5.2013 8:24:03   
zvončica1
Ajme maminangel ti si još u komadu draga...ja već 2 noći nisam spavala, osjećam se ko zombi, katastrofa...nadam se da si ok i da češ se poroditi prije mene jer mene već peru trudovi ali nepravilni..puseee

Sin veliki 2003
Seka 2006
Stiže šmizla 25.06.2013.

(Odgovor članu Mmaestral)
Neposredna veza do poruke: 1058
29.5.2013 10:01:53   
nela86
Maminangel kako si danas? Jel bebo jos miran? Kod mene je sinoc opet izvodila show ali i danas na ctg-u...

Evo nas iz bolnice, trudovi prisutni ali sve je to samo priprema... Beba odlicno, plodna voda isto tako. Nisu radili danas vaginalni pregled, ali sam dobila neke tablete da stavim svaki sat ispod jezika da ubrzam cijeli proces, i savjet da se idemo doma sexat user posted image
Malo sam izvan sebe jer sam vidjela jednu zenu koja se priprema za porod, seta jer je trudovi peru a ona blijeda ko krpa i sva je nekako uplasena ( dovoljno da i mene malo preplasi), i jos jednu koja je bas izasla iz sale jer je rodila , nisam se usudila gledati u bebujer bi pocela plakati, pa smo samo cestitali jer su prolazili pokraj nas u hodniku.
Dragi otisao na posao a ja idem malo ubit oko jer cijelu noc opet nisam spavala.

Hladna gdje si ti??? Sta se desava sa ostalima?

(Odgovor članu zvončica1)
Neposredna veza do poruke: 1059
29.5.2013 10:25:17   
Hladna
Nela imas jos koju tabletu tu za ispod jezika da mi posaljes u Petrovu da i mene krene user posted image
Ajde ti barem znas da ides na inducirani ako se eba prije ne odluci user posted image

Kod mene nista, maminangelica mene aljda ceka da se Rafael i Ema druze u bolnici user posted image

(Odgovor članu nela86)
Neposredna veza do poruke: 1060
29.5.2013 10:41:12   
nela86
heheh imam koliko hoces :)) saljem odmah user posted image user posted image

Ma joj danas sam saznala da u petak i ned moram u bolnicu na kontrolu, ako bebi ne dodje, a u pon u pola 8-ostajem u bolnici na promatranju i onda se opet nis ne zna dal ce me poroditi u pon ili u roku tri dana. Kao zapocet ce u pon ali moguce da ce se i oduziti, kao nikad se ne zna user posted image user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 1061
29.5.2013 11:51:35   
maminangel
Jutro!!!!!kod mene sve mirno,predivna ispavana noć bez i jednog buđenja,a i inače neidem po noći na wc,mali se javio par puta,tek toliko da me podsjeti da je tu,i jedno veliko NIŠTAA.. Bila jutros na frizuri,kuham ručak,laganini i nakon toga u jogging user posted image user posted image user posted image ,trudova,stezanja, iscjetka nema..Nevjerovatan osjećaj kao da sam u sredini trudnoće a ne na samom kraju,sutra na prekosutra mi je termin a ja bi mogla do jeseni ovako..Mmaestral znači moram klečeći prati prozore?user posted image user posted image dobra si..Nela šalji i kod mene te tablete,prvi put čujem za to,kako se zovu??? Zvončice mene više ništa nemože iznenaditi sve trudnice oko mene a ima ih hrpu su već rodile,čak i one kojima je kad i tebi termin,tako da bi sve mogle prije mene,ovaj mali se očito bacio na seku svoju jer s njom je bila identična situacija i puna dva tjedna sam je prenijela.Moji crnogorci user posted image user posted image a takvu i narav ima,kako ćemo lako ćemo..A malome se žurilo pa došao ranije dva tjedna,a njemu se i dan danas negdje žuri,on bi sve ,sad i odmah..To su moja dječica user posted image ,već su i oni nestrpljivi pa svaki dan pitaju kad će više doći taj braco..Hladna dobro si rekla naša djeca ima da se zaljube u rodilištu..Kako si mi ti?imaš trudove?danas ti dragi dolazi?uživajte mila..PUSA......

(Odgovor članu nela86)
Neposredna veza do poruke: 1062
29.5.2013 12:29:58   
MaTana
Cure i ja i starija princeza smo bolesne, ona ima upalu uha, a mene stisli sinusi... bili u pedice dobila je jos jedan antibiotik. Ja nesmijem nista, ali opet osjecam kako mlijeko nestaje, a neznam kako ce se i stvarat, niti spavam, a danas do podne nisam stigla pojest nista osim par keksica...
Glava me boli kao da ce puknut, a pedica mi je rekla da sto manje budem oko malene da se i ona ne zarazi.

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu maminangel)
Neposredna veza do poruke: 1063
29.5.2013 12:49:53   
maminangel
user posted image user posted image user posted image user posted image MaTana draga da mi što prije ozdravite user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 1064
29.5.2013 12:56:54   
Hladna
Maminangel pa sto su te u Petrovoj drzali 2 tjedna nakon termina ???
Sad si me uplasila- pa nece i mene cekat jos 2 tjedna user posted image
Kod mene nista novog osim da nestrpljivo cekam dragoga user posted image

MaTana kako i nebi gubila mlijeko ako ne jedes, moras i puno tekucine i mlijeka piti, tako da punom parom moras mislit na to da jedes i pijes , bilo bi steta da ostanes bez mlijeka .

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 1065
29.5.2013 13:41:30   
maminangel
Hladna draga sa malom nisam bila u bolnici na kraju,doma sam ju prenijela i nakraju me opet morali inducirati,nevjerujem da žene koje čekaju porod u bolnici toliko dugo prenesu,prije ih induciraju..

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 1066
29.5.2013 14:43:06   
Hladna
Ma mene zivcira kad mi nitko nista ne govori, da mi bar kazu "ako ne rodis do tad i tad ides na inducirani" a ne ovako , dode vizita potpise se na papire moje i odu dalje . Nitko nista, akosta pitas samo se nasmiju i to to .

Neposredna veza do poruke: 1067
29.5.2013 17:23:09   
Mmaestral
Maminangel-ahahaha, prozore klececi, da, probaj user posted image user posted image Neispavana sam pa ne znam sta pisem. Ne prozore, dno i zidove i police od ormara sam klececi prala. Dobro sam se uspuhala i preznojila. A nadji nesto, operi pod tako, da se moras pruzati naprjjed, nazad. A i Papalina je nakon branja sparoga dobila trudove.
Hladna-znam kako ti je grozno. Najgore je to sto moras cekati, a ne znas do kad. Probaj i ti u setnje, odi krug napravi po cijeloj bolnici, bar sat vremena.
Nela-ti imas potpuno drugacije iskustvo, samo zato jer nisi u rh. Blago tebi, valjda si svjesna da imas boljj tretman, i uzivas u tome.

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 1068
29.5.2013 22:24:34   
maminangel
Evo prije spavanca da se javim,naravno još 2 u 1 user posted image user posted image Slabo se javljate?kako ste mi trudnice ima li kakvih promjena kod vas?Kod mene nikakvih pomaka a noćas ulazim u puni termin,welcome 40 weeks user posted image user posted image Dragi moj sine mama te moli da mi dođeš što prije user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1069
29.5.2013 22:28:35   
maminangel
Hladnaaa javi see jel stigao jastuk?jel bio dragi?i kaj ti znači onaj komentar na faceu? da se ja i bebo požurimo,ima kakvih novosti to?

Neposredna veza do poruke: 1070
29.5.2013 22:52:09   
pepeljuga
Cure moje da vam se napokon javim, mi smo danas napokon stigli u Zd i sad curka može kad hoceuser posted image

Dečki su mi svi bili bolesni od subote tako da mi je zadnjih dana ludnica. Stariji obične prehlade sa temperaturom a F novu zaraznu bolest, slično kao kozice al izbija samo po nogama , rukama i oko usta, poludila sam jer su mi jos ovi u Klaicevoj rekli da nije bas dobro u trudnoći to dobiti, al kritično je u 2 tromjesečju tako da sam mirna.

Bila sam jučer na pregledu, sve je ok, uzv nismo radili jer smo prije dva tjedna, kontrola u drugi četvrtak.

Ajme Hladna i maminangel vi ste jos u komadu, ja sam mislila da vi već držite svoje bebice.

Matana držim fige da brzo ozdravite.

Cure druge kako su bebice?
Tko to dila tablete za ubrzanje poroda, salji i meni malouser posted image , mene bas frka poroda, ko da idem roditi prvi put a ne cetvrtiuser posted image

Saljem svima puse

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

Neposredna veza do poruke: 1071
29.5.2013 23:31:37   
nela86
Evo i nas jos uvijek 2u1, tablete mislim da ne pomazu nikako, ja sam ocekivala vec da cu imati i neke jace trudove, medjutim sipak...sve isto ...

Tablete iskreno nemam pojma koje su , jer mi ih je dala u nekoj zatvorenoj posudici, ali bas mi je dragi rekao da je ona objasnjavala da su neke prirodne a ne tipa antibiotik, pa mozda zato i ne pomazu...

Mene ledja uzas bole, idem opet na kupku da se opustim i molim svoju ljepoticu da mi sto prije dodje!

Laku noc drage moje i uzivajte

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 1072
30.5.2013 1:55:31   
Mmaestral
Jao, cure, stalno neko sranje... Dragi je sad hranio malu i zove me, a ona nakon hranjenja 10 min ispovracala sve, po njemu, po krevatu, podu, meni izgleda kao da je cijelu bocicu... Jos je i sisala prije toga. Bila je sva blijedauser posted image user posted image user posted image Presvukla ju, vratila joj se boja i opet trazila jesti, nije puno, oko 40 ml, pojela, podrignula i zaspala. Sad me totalno strah da se ne desi to po noci pa da se ugusi. Ne kuzim sto to moze biti? Da li je moguce da je previse pojela? Ali bebe onda bljucnu malo, ne? A ne sve...
Sta da radimo? Jel se to ikad nekome desilo? Jel to onaj refluks mozda? Zar joj se ne bi to onda cesce dogadjalo? Poludjet cu, malena ce me otjerat u grob sa 30 godina. user posted image user posted image user posted image
Jao, cure, uzivajte u busama sto duze, jer vidite koliko se ja brinem sad dok je vani. Ne znam kako vi to mame podnosite? Tresu mi se ruke od zivaca.

(Odgovor članu nela86)
Neposredna veza do poruke: 1073
30.5.2013 8:13:03   
Hladna
Maminangel ma ti se slabo javljas, citav dan te nema i onda kad ja odem spavat navecer eto tebe user posted image
Nema nikakvih novosti kod mene, sve po starom, ma ono na faceu sam mislila neka se pozuris pa mozda i moja krene, mozda ceka tvog dečkića user posted image

Nela86 ma nemoras mi onda slat te tablete user posted image , ak ti ne reagiras na njih ja cu jos manje user posted image

Pepeljuga probaj se onda koliko mozes izolirat od djece dok ne prode ta bolest da se stvarno ne zarazis , nadam se da ce sto prije ozdravit user posted image

Mmaestral ja se sjecam da je i moj sin nekoliko puta tako povracao da mi se cinilo da je izbacio citav obrok pa sam ja pokusavala onda hranit ga cesce i sa manjim obrocim, a problwm je bio i to sto je on to toliko brzo i lakomo jeo da se i zraka nagutao i zato je povracao , probaj onda tako da mu dajes vise puta al ne do kraja .

Neposredna veza do poruke: 1074
30.5.2013 11:43:02   
maminangel
Dan!!!!!!!! user posted image
Hladna ja sam ti stalno u nekom muvingu jučer bila,sad su mi zbog praznika četiri dana klinci doma ,pa sam mislila da idemo na neki izlet,u šetnju,samo da nismo doma a i da ovog ljenjivca malo pokrenem,ALII vrijeme je baš us... psmtr kiša pada user posted image user posted image pa smo osuđeni da budemo doma..user posted image
Nela znači ni kod tebe nikakvog pomaka? Ja mislim da znam zašto se kod mene ništa ne zbiva,napeta sam od iščekivanja i nervozna ali ne bez razloga,muž mi s malom idući tj. ide kod sestre u Biograd na svatove i nema ih 5 dana,a mene je panično strah da ću baš tada roditi i to mi je grozno i za pomisliti da nije tu dok rodim,da neće vidjeti malenoga isti dan kad se rodi,ili još gore da neće tata doći po nas u bolnicu nego netko drugi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bit će kako bude,nebi sad išla na indukciju,radije bi da on nama dođe kad je i zamislio a ne na silu..Gdje su nam ostale cure?zvončica, As,Chocco Vanilla,Paola????jel koja rodila?
Mmaestral ti bi se mila možda trebala malo opustiti,znam da je teško jer od samog rođenja Ise stalno neke peripetije,i strah te svega i svačega,ovo što si napisala nema veze sa refluksom,vjeruj mi da ga ima već bi ga otkrili u bolnici,nalazi uk su uredni to je najbitnije,vjerovatno se je mišica prejela ili je pohlepno papala pa se nagutala zraka i zato povraćala.Šaljem vam velike hugiće,drž te se curke user posted image user posted image user posted image user posted image
Pepe baš sam jučer mislila na tebe,sjetila sam se da ste nedavno maloga šišali,mi smo isto našega jučer na jedvite jade i tako mi je smiješan,sad mi još više liči na curicu.Mamina duša user posted image user posted image user posted image vidim ja da ti meni draga hodaš po kinu,neka,neka,još ćemo nas dvije skupa dole roditi ako odem s mužem u svatove user posted image user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 1075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!