|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebice u 2013.
20.5.2013 20:32:40   
sarah_zg
Ja bila na pregledu, sve je ok. Zatvorena sam, curka je zasad na zadak, ima 1400 gr, kaze dr. da neće bit nekaj posebno velika. Mislim se ja i bolje da neće, lakše će izići van user posted image
Sto se kg tice, u mjesec dana nisam dobila ni grama, tako da sam na plus 9 još uvijek! Živjela dijeta! Dala mi neke vaginalete, kaze da ima mrvicu gljivica pa da ih suzbijemo u korijenu! I to je to.
Ruwenzor draga, nadam se da će sve bit ok. Moja susjeda je lani rodila dupluce, isto ima riječi hvale za dr. H pa se nadam da si u dobrim rukama! Sretno i javi se sutra!
Mamasita, već je dosta i koza a sad još i zubobolja! Sretno i vama!
Pozdravcek svim okruglucama. Ovaj tjedan će biti svježe pa uzivajmo jer kad nam zagrije u srpnju, neće nam biti lako!

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 701
21.5.2013 9:01:33   
mamasita
jutro buceuser posted image
sarah drago mi da je sve ok na pregledu,bitno da je cura živa i zdrava user posted image
evo ja se spremila na pregled,mm je otišao po špežu pa čekam njega da dođe,pa onda idem.jedva čekam vidjeti Puser posted image user posted image user posted image user posted image
a što se velike E tiče,jadna moja ljubavica,sad je na antibiotiku 7 dana jer je zubo baš upaljenuser posted image a to mora bolit ko sam vrag.eno je još spava ali jadna cijelu noć se budila,oko moje plavo user posted image tako da smo cijeli ovaj tjedan još doma,ali to je taman kada i N završe koze,njoj se skoro već osušilo i ima ih puno manje nego E.
ja sam slabo spavala jer me zub tako bolio a nisam imala lekadola,moram ga kupit,imamo svu silu tableta protiv bolova doma,ali ništa nesmijem pit zbog beboline.
tipkamo se danas kasnije,kada obavim pregledić pa da vam javim.user posted image

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 702
21.5.2013 10:08:24   
plavka
Jutro curkice, jel može user posted image ???
Ja jučer nisam ama baš niš korisno napravila, valjda mi je tlak pao i nisam imala snage za niš tako da sam dremala malo popodne....
Danas se zato moram primiti peglanja inaće bum nas zatrpala...
ruwenzor držim fige da bude sve o.k. mora biti a dr. Hafner je supač.
Sarah drago mi je za bebicu a ljuborna sam na kile, svaka ti čast na odricanju ja nemrem pa nemrem stati kad me glad uhvati...
jučer su sjele komplikacije pa idem račune platiti jer bu me mm objesil...

26.06.2009. naša ljepotica
stigla nam još jedna curka13.07.2013

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 703
21.5.2013 12:52:03   
keeka
Pozdrav curke, evo i ja se vratila s Rebra, isla sam vadit krv za hormone štitnjače, nadam se da je sve ok, al vidit cemo za 2 tjedna na kontroli.
@ sarah_zg svaka cast na kilama mislim da se svi s tim borimo, i na dobrim nalazima, samo tako nastavi user posted image
@mamasita pa ti jos nikako da odmoris, stalno nesto, nadam se da ce ti malenoj zubobolja brzo proci pa da uzivate user posted image
user posted image

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 704
21.5.2013 13:40:40   
and1
sarah bravo svaka cast! user posted image s kolikim si ti viskom krenula da ti pazi i toliko te upozorava na kile? :)

keeka hvala za receptic :)

ruwenzor bit ce sve ok!user posted image kad si bila spomenula i rekla da ju mnogi imaju a da ni ne znaju i ja sam se preispitala,ali eto nasla sam u papirima da nas ginic to zapravo na pocetku svake trudnoce,kod prvog vadjenja krvi i za to trazi analizu pa mi pao kamen sa srca :) inace sveki je imala dugo macku u kuci, muzeva sestra ju jos uvijek ima a dosta puta smo spavali tamo pa sam se zapitala da mozda kroz te godine i nismo pokupili nesto..

inace,neznam kako vi cure ali ja se osjecam kao slonica,koju je usput pregazio vlak :) neznam koji dio tijela me vise boli..

25.09.2010. - mamina princeza V :)
16.07.2013.- stigla nam jos jedna princeza E :)

(Odgovor članu keeka)
Neposredna veza do poruke: 705
21.5.2013 17:51:20   
sarah_zg
Mene sram reci koliko imam. Sigurno vi sve imate manje od mene user posted image

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu and1)
Neposredna veza do poruke: 706
21.5.2013 17:58:51   
mamasita
evo mene da se malo javimuser posted image
danas sam 30+4,P je teška 1600kg,okrenula se na glavicu,sve je sa njom u redu,bila je jako aktivna na utz.
ja sam dobila samo 1 kguser posted image
urinokultura je ok kao i šećer,zadovoljna sam kao i moj ginić,naručio me za 18.06,a 19.06 moram otvorit porodiljni.ča ima kod vas?
da,kod mene nikako da prođu boleštine,danas sam konačno bila u civilizaciji.bila sam i kod seke i mala Chiarita je prešlatkauser posted image

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 707
21.5.2013 18:02:46   
sarah_zg
Bravo mamasita! Samo nek naše curke rastu. Tvoja 200 gr veća od moje, a mislim da nam je razlika u terminu oko 3 dana. Ma vazno da je sve ok!

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 708
21.5.2013 18:18:33   
mamasita
da sarah,bit će i ova na seke,E je imala 4060 i 53cm,a N je imala 4040 i 51 cmuser posted image
ma samo nek su one dobro,kaže mi ginić kako se lijepo okrenula,ona je napredna user posted image user posted image
one dvije se niku tako brzo okrenuleuser posted image
danas ujutro nisan imala mučnine,niti sam povraćala,hvala bogu.

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 709
22.5.2013 8:46:35   
sarah_zg
Jutro, ljetne! Kako ste? Ja imam slobodan dan jer radim u subotu. Cekam frendicu da dodje na kavu da se malo pospikamo. G mi još spava. Kad ne ide u vrtic, odvali do 9. Danas sam ga ostavila doma da se malo družimo.

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 710
22.5.2013 12:06:43   
plavka
Grrrrrrr user posted image napišem post i izbaci me!!!user posted image
Eto ja jutros išla vaditi krv u Petrovu ( test senzibilizacije), potom sam malo šalabajzala po gradu, skoknula sam i do H&M tamo sam si ubola dvije tunike,
potom malo gledala sandale i na kraju išla na dolac po voće i povrće koje je uistinu ljepše, bolje i jeftinije nego po dućanima....
eto me sad za kompom papam musle+bananu+jogurt jer sam ogladnila ko pas....
kaj koke ima kod vas???

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 711
22.5.2013 13:08:05   
ruwenzor
evo da javim, sad sam zvala u zaraznu i vele da je nalaz negativan, odnosno da infekcija nije prešla na bebu, ne mogu vam opisati kak sam sretna user posted image user posted image vjerovatno budem dobila neki antibiotik da se spriječi eventualna buduća mogućnost zaraze, ali skoro sigurno neće doći do prijenosa i sve bude ok user posted image user posted image user posted image
bila sam jučer na amniocentezi kod dok. H, usput je gledao bebicu na uvz i kaže da je sve super, nije bilo ni ultrazvučnih znakova infekcije, a mala H je imala 738g user posted image postupak traje kratko, možda minutu, ne boli, poslije mi je bilo mučno i bila sam užasno umorna, a sad jel to od zahvata il samo psiha- ne znam, nije ni bitno.
danas sam išla na ogtt, sutra budem saznala dal sam slatka user posted image
cure hvala na podršci user posted image

mamasita user posted image da ti E brzo ozdravi
user posted image svim bebicama, nek lijepo rastu i napredujuuser posted image user posted image

zvrkica frkica 26.05.2011. <3
smjehuljica 06.09.2013. <3

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 712
22.5.2013 13:22:02   
JELENKO VG
Bok curke!!!
Ja se vratila iz shoppinga,išli kupovati madrac za krevetić i novu veš mašinu ...Strgana sam ko da sam cijeli dan radilauser posted image
Ne mogu vjerovati koliko me ova moja malauser posted image iscrpljujeuser posted image
Plavka...test senzibilizacije?ja sam bila u Petrovoj na početku,i piše mi da dođem ponovo u 8.mjesecu trudnoće.Rh pozitivna sam pa nemam pojma dali se mora ići opet?
Ruwenzor....drago mi je da je na kraju ipak sve ok user posted image user posted image

13.07.2013. Ema ljubav najveća
11.02.2015.-stiže druga ljubav

(Odgovor članu ruwenzor)
Neposredna veza do poruke: 713
22.5.2013 14:22:51   
sarah_zg
Ruwenzor, draga, neopisivo mi je drago! Mislila sam na tebe jucer! Super! Plavka, i ja idem sljedeći tjedan radit taj test.
Malo sam čitala da zadak nije indikacija za carski kod drugorotki, a ja se bojim da beba ide na noge, strah me da se ne ugusi. Joj, imam takve traume od poroda da me strah svega. Možda se još okrene, vidjet cemo. Treba mislit pozitivno. Ja radim još do utorka i neću si onda kupovat bas odjeće, nekako imam dovoljno. Neke tunike nosim iako nisu trudnicke, al su tako krojene pa stanem u njih. A nemam bas neku veliki trbuh.
Danas sam se pocastila keksima, zaslužila sam i uživala sam, a i bebica user posted image

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu JELENKO VG)
Neposredna veza do poruke: 714
22.5.2013 15:25:40   
mamasita
hej bebele
evo spavale sve tri do 11user posted image user posted image
lijepo se najele i sad nam dosadno
jedva čekam pon da sve ovo prođe i koze i zubobolja user posted image
lijepo smo spavale,E nije bolio zub i spavale smo sve tri skupa u krevetu,to nismo dugo,izgurale smo malo mm s krevetauser posted image on radi popodne,vani je lijepo vrijeme a šta ću kada sam na kuću rezervirana očitouser posted image
ruwenzor drago mi je da je sve okuser posted image

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 715
23.5.2013 9:56:08   
sarah_zg
jutro, ljetne

ajmo na prijavak. Jesmo dobro? Kavicu ste popile? Ja na poslu. Baš se nekako dobro osjećam. Bila sam u bedu dva dana jer sam čitala o porodima na zadak i svim mogućim komplikacijama. Sad sam odustala od toga i samo pozitivne misli do kraja!user posted image

Mogao bi se i popis osvježiti?!

Di su nam ljetne mamice? Na popisu nas je tako puno,a javljamo se uvijek mi iste. Nadam se da su i sve ostale zdrave, vesele i bebele i da uživaju u ovim posljednjim tjednima. Baš posljednjim, ali bolje zvuči nego posljednjim mjesecimauser posted image

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 716
23.5.2013 10:16:05   
sarah_zg

pepeljuga 15.6.
user posted image

paola06 24.6.

zvončica1 25.6

Luci.Buci 3.7. user posted image

trecabeba 3.7. user posted image

JELENKO_VG 4.7. user posted image

TinaRi 4.7. user posted image

angel@ 7.7. user posted image

mamitasb 9.7.

and1 10.7.user posted image

Grga_cvarak 12.7. user posted image

plavka 14.7. user posted image

eleazer 21.7. user posted image

marina_si 21.7.

Osmijeh 22.7. user posted image

razmažena 22.7.

*angelina* 23.7.

sanelaemanuel 23.7.

ivanap10 27.7.

Tania 27.7. user posted image

Teabu 28.7.

Astri 29.7. user posted image

bebica11 30.7.

Sarah_zg 31.7. user posted image

Teona 1.8.user posted image

mamasita 3.8. user posted image

marina 75 javi nam termin!

danijela8 14.8. user posted image

jagoda1 14.8. user posted image

zoki 15.8. user posted image

emaemily 24.8. user posted image

marina75 6.9.

YesNo 6.9. user posted image

ruwenzor 7. 9. user posted image

Anamala mama 10.9.

trudnica24 15.9.

keeka 18.9. user posted image

fridmani 19.9.

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 717
23.5.2013 10:18:59   
and1
jutro/dan cure :) evo mene sa kontrole pa da podnesem izvjestaj.. 33 tj. malo sam pretjerala sa hranom tako da sam sa na +11,5 user posted image beba je 2180g
takodjer, kao sto sam i osjecala, otvorena sam 1,5 cm :(( radio mi je ctg da vidi ako ima slucajno trudova,jer mi trbuh cesto zna biti po cijeli dan jako tvrd i za sada nema nista, dao mi je neke tbl i kontrolu imam za 10 dana.. i naravno mirovati..

i sarah mislim da se nemas sta brinuti,samo pozitivno misli,vecinom se oko 32 tjedna tek okrecu,a cula sam i iskustva di su i u 38. tjednu..
prepisat cu ti savjet iz jedne knjige kako prirodno djete okrenuti,ako ti nedaj Boze bude trebalo:
polozaj koljena-prsa: rodilja se smjesti na mekanu podlogu i klekne na koljena,prekrizi ruke te se prsima nasloni na njih tako da je straznica smjestena vise od ramena. gravitacija pomaze da dijete izade iz zdjelice koliko je dovoljno da oslobodi glavu iz neudobnog kostanog prostora i da se preokrene poradi tezine leda. deset_ minuta u ovom polozaju obisno je dostatno,ali za onu djecu koja su dublje u zdjelici moze trebati i vise..

< Poruku je uredio and1 -- 23.5.2013 10:32:06 >

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 718
23.5.2013 10:28:34   
sarah_zg
ajde, nemoj se bedirati. Ja sam 30 tj. i +9, stignem te taman. Moja beba je samo 1400, ne znam treba li me to brinuti user posted image
Odmaraj, bit će sve ok, nemoj se brinuti, beba to osjeti. Bitno da se redovito kontroliraš, izdržat ćeš ti to do kraja.
Pretpostavljam da si doma na čuvanju? Kako ti je s malom starijom? Vidim da je godinu dana mlađa od mog pa pretpostavljam da je sad u onoj 'živahnoj' fazi?

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu and1)
Neposredna veza do poruke: 719
23.5.2013 10:46:23   
and1
je u zivahnoj i neposlusnoj user posted image dobro je do 3 mi bude u vrticu pa nemam toliko puno posla s njom.. ali me onda,iskreno, ubije u onih 5 sati sto je doma dok ne ide spavati.. :D kad je mm doma,onda je jos i ok..

ma dodu mi faze bediranja,jer sam i ja krenula sa viskom pa sam si nekako zamisljala da budem najvise 10 kg dobila, yeah right! ako je sve ok,mislim da se nemas sta brinuti oko kilaze,jos bolje! laksi porod.. ja si sve zamisljam kako ce i ova biti mala jer je prva bila mala, imala 3010 g. kad se rodila,ali dosadasnje mjere pokazuju kako ju dobro prestize.. mozda ima i utjecaj to sto sam jako pazila i bila na "dijeti" sa prvom. kao ti sada, a sada se bas i ne suzdrzavam i nisam disciplinirana..

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 720
23.5.2013 11:06:19   
Teona
bok cure, citam vas redovito, ali nisam se stigla javljati..usla u 30 tt, kile, na nekih +5.5. Osjecam se ok, beba lupa, trbuh raste...

(Odgovor članu and1)
Neposredna veza do poruke: 721
23.5.2013 11:10:04   
plavka
Jutro ili dan trudnjaće!!!
Joj curke vi se bunite sa kilama kod mene se počelo ljepiti kao ludo sada sam 32/4 i +13,5 kg. prestrašno i ja bih uistinu trebala pripaziti, mislim da sam u prvoj trudnoći natukla 16 kg.
Curke moje, moja mala toliko skače po trbuhu da me to kadkad zabrinjava te mi se trbuh trese valjda štuca i osijetim je po svuda kao da je kadkad poprečki.... Udarci su baš intenzivni, znam da se u drugoj trudnoći jače osijeti ali ovo mi se ćini too much!!! Pitam se dal je to možda jer imam rez ispod trbuha od operacije od prije godine i pol....
I mene je prpa da malička nebude na zadak, prvu sam rodila vaginalno, potom sam imala operaciju gdje imam rez kao da sam bila na carskom a kako budem sad samo bog zna......
Sarah daj malo receptića i pravila kako stopirati kile!!!user posted image .

(Odgovor članu and1)
Neposredna veza do poruke: 722
23.5.2013 11:10:57   
sarah_zg

IZVORNA PORUKA: Teona

bok cure, citam vas redovito, ali nisam se stigla javljati..usla u 30 tt, kile, na nekih +5.5. Osjecam se ok, beba lupa, trbuh raste...

Hej fit mama! user posted image user posted image
Drago mi je da si se javila. Nas dvije ćemo zajedno!user posted image

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu Teona)
Neposredna veza do poruke: 723
23.5.2013 11:13:41   
JELENKO VG
Jutroooo ili dan!!
Zadnjih par dna se budimo sve kasnije,tako mi je fino spavati.
Ma cure šta vam je...uopće se niste udebljale ,sve u granicama normale...ja sam na zadnjoj kontroli sa 31+5,bila + 12 kg....i ništa strašno.
Sada sam u 34.tjednu i bližim se + 14...jedino mi trbuh raste...Svi kada me vide vele da ok izgledam.Sve pretrage su u redu,tako da se ne brinem oko kilaže.Više mi je bio bed na početku...
Sarah,meni se beba okrenula u cca 31.-32.tjednu...A kada sam pitala doktora kaže da se okreću čak do 36. tako da ne trebaš brinuti...

13.07.2013. Ema ljubav najveća
11.02.2015.-stiže druga ljubav

(Odgovor članu and1)
Neposredna veza do poruke: 724
23.5.2013 11:13:51   
mamasita
jutroooouser posted image
kako ste mi curke?and biti će sve ok ljube,nemoj se bedirati,pa šta ako si dobila 11,5 kg ja sam dobila 11 i sve je ok,nemoj paničariti znaš da ćeš ih skinuti kada bebač prohoddauser posted image
nisam popila kavu,ali me nekako veseli što je četvrtak već,jerm od ponedjeljka idem u normalu što se izbivanja iz kuće tičeuser posted image user posted image no neću puno govoriti da ne ureknemuser posted image
danas je zadnji nastavak ruže vjetrova i tako me šokirao kraj koji su pokazali na reklami da sam vikala ne stipe,budalo stipeee i počela plakati,E me samo blijedo gledalauser posted image user posted image user posted image
P se već okrenula na glavicu,i lupa me,sad se već vidi na trbuhu izbočine di lupne,ponekada pomislim da će mi iskočiti iz trbuha vanuser posted image
još sam nešto htjela reći....ah da sarah ne zamaraj se previše ni sa kilama niti se ne bediraj sa porodom,meni je prvi porod bio katastrofa,i trajao je jakoooo dugo a drugi sam u sat i poluser posted image ovu bebolinu ću roditi putem do rodilišta user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu and1)
Neposredna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Koje ime izabrati?
barbiegirl

Ema ili Maja?

(79%)

(21%)

Broj svih glasova: 104

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!