|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 17.5.2013 11:23:11
|
|
|
|
mamasita
|
jutro okruglice konačno sam lijepo spavala,N je predivno spavala,mm je danas doma,spavali smo svi skupa do 10 i ja sam stalno umorna,i ova bebolina me počela lupat ultra jako plavka evo ti jedna da se razbudiš ako već nisi
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 17.5.2013 11:39:49
|
|
|
|
jagoda1
|
nije mi propisano strogo mirovanje, ali sto manje napora. Jos jutros radila nalaze i imam jaku jaku upalu mokracnih kanala, dobila antibiotik. pa cu usporiti ritam
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 17.5.2013 11:57:59
|
|
|
|
mamasita
|
ajde sve će biti dobro,miruj koliko god više možeš. ja sam na početku trudnoće završila u bolnici,i bila sam 4 dana,jako me bolilo i probadalo u leđima i imala sam escherichiu coli pa sam bila na antibioticima tjedan dana i sad je sve ok. kada ti je termin? gdje su sve druge babuške?sarah?
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 17.5.2013 12:24:52
|
|
|
|
plavka
|
mamasita hvala ti na coffe ali ja se još uvijek vučem po kući koja izgleda kao da je sunami prohujao, zamjesila sam tijesto za pitu i još samo nadjev i stavljam ga peći.... potom se bacam za pripremu ručka i onda metlu i usisavač u ruke da napravim reda, molim svoju žofu da pokupi igračke, pogotovo ove sitne jer će nam doći bebač u goste pa da nemoram još razmišljat šta će u usta staviti.... jagoda1 ja kad sam imala upalu prije cca 1,5 mj. što je vidjela po onom štapiču po kojem piškimo rekla mi je da pijem C vitamin od 300 mg. i na slijedećem pregledu je štapić bio o.k. tko bi ga znao.... pij samo puno tekućine da se pročistiš!!! Curke ja gibam, puno još toga moram napraviti a vrijeme leti....
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 17.5.2013 12:39:56
|
|
|
|
keeka
|
haj curke, evo ja sam danas u kuhinji cijeli dan. Jucer sam skuzila da su kg poceli puno brze da dolaze a reko idem si napravit moje muslle da imam sta zdravo za grickanje, pa ispekla cca 2 kg muslle a onda dok je topla pecnica ajmo neki kolac, pa opet dok je toplo da za rucak napravim musaku od krumpira i rize i tako nema kraja sve pod izlikom dok je pecnica topla. Sad vise nemogu stajat na nogama, a moja D u stomaku lupa li lupa.
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 17.5.2013 17:48:05
|
|
|
|
sarah_zg
|
Evo mene! Konačno pravi vikend počinje! Zadnja tri su mi bila radna. Kod mene sve ok, pregled u ponedjeljak. Danas podigla nalaz od krvi, secer ispod donje granice ( odmah sam to popravila komadim torte na poslu, bila neka proslava), željezo na donjoj granici, fali mi kalija ( bit će da me zato bole noge), pa sam odmah maznula bananu :-) Inače se stvarno dobro osjećam! Mala se razlupala ovih dana. Ja jedva cekam ponedjeljak da ju vidim!
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 17.5.2013 17:54:09
|
|
|
|
emaemily
|
okruglice..ovo postaje prava navika cim palim laptop prvo da vidim sta ima s vama :) mi smo dobro, kuhala sam rucak cca. 40 min stomak me zabolio vidim koliki mi je napor, procitala odlicnu knjigu od Joy Fieldind Na rubu ludila, ako imate priliku kupite i procitajte, super je..mm spava nakon posla malena u setnji s tetom..ja tipkam malo i eto..pusa bebele
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 17.5.2013 22:08:36
|
|
|
|
and1
|
keeka daj recept za te zdrave müsle :) evo ja dan uglavnom odljencarila :) cijelo vrijeme je padala kisa pa je i meni takvo raspolozenje bilo.. jedino sam zivnula kada sam isla po malu u vrtic,prestala je kisa pa smo malo i prosetale :)
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 18.5.2013 9:17:54
|
|
|
|
sarah_zg
|
Jutro ljetne! Kaj se dela danas? Ja sam slobodna pa cu danas generalku po kuci! Dobar način trosenja kalorija!
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 18.5.2013 10:03:50
|
|
|
|
plavka
|
Jutro curke-purke!!! Jeste li već popile coffe ili ness ??? Danas će nam biti prekrasan dan! Evo mm i ja smo popili ness a Di milk s linom a sad idem spremit doručak pa onda i nas, današnji dan ćemo iskoristiti za odlazak u zološkiiiiiiii..... ... Uživajte mi danas...
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 18.5.2013 11:46:22
|
|
|
|
mamasita
|
dan!!! plavka,ma super za zoo iskoristite dan najljepše moguće i za mene jer sam već ludaaaa u kućiiii đe ste'
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 18.5.2013 17:28:23
|
|
|
|
sanelaemanuel
|
evo, ja sam nova mama termin mi je 23.07. druga bebica....nesto me boli stomak ova 2 dana.....
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 18.5.2013 19:14:59
|
|
|
|
emaemily
|
Dobrodosla :) meni je 24.08. i isto me boli ima par dana, tako i s prvim, sve dok nema bolova u pravilnim kratkim razmacima, dobro je :) Siri se pupa mora boliti malo :) Naravno ako ti je bol ostra javi se dr.
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 18.5.2013 22:34:07
|
|
|
|
mamasita
|
sanelaemanuel dobrodošla evo curke stavila u krpe,mm radi,ja gledam eurosong,i fejsarim i tipkarim na kompu. ajme što sam se danas najela,mama mi donesla pršuta i sira pa smo curke i ja uživale i još nam kasnije i puding od čokolade napravila,jao i sad sam opet gladna,pijem kamilicu jer mi baš godi.ali neću više niš jest jer će mi opet po noći biti loše. spavate? AFRODITA čestitam na malenom smotuljku :)
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 19.5.2013 9:42:07
|
|
|
|
ruwenzor
|
Jutro curke! Nisam bila na raji zadnjih par dana jer su mi nalazi za toksoplazmozu loši pa nisam baš najbolje volje, idem na RATC drugi tjedan, nadam se sutra, moram se još dogovoriti s doktorom. Bili smo u zoo jučer ujutro, N se divila vidrama i morskim lavovima, preslatka je bila. Navečer smo išli mojoj kolegici na svadbu (N ostavili kod svekrve) i dobro mi je došlo da prestanem razmišljeti o nalazima. Samo bih htjela dvije sretne i zdrave curice, sve drugo je nebitno. Idem probuditi mm pa idemo do svekrve, fali mi N. Uživajte u lijepom danu
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 20.5.2013 7:59:28
|
|
|
|
keeka
|
Jutro curke, evo ljepi vikend iza mene s dragim ljudima, dosao mi brat i prijateljica iz Os, di ces ljepse. Tako smo fino papali lignje pa mus od cokolade s jagodama ili visnjama, mmmmm . @and1 recept za musle je jednostavan. evo ukratko : 500 g zobenih pahuljica, 50 g sezama, 50 g mlj lana, 100 g sjeckanih oraha, 100 g sjeckanih badema i to pomijesas sa 150 ml meda i stavis pec u 2 pleha na ventilaciju odjednom na 15 min 150 C. Ako zelis slade dodaj 3 žlice secera u prahu i to je to. Dugo mogu stajat u hermetickoj posudi a zdravo je sa mlijekom, jogurtom ili samo za grickanje. E i klinci to obozavaju. Htjela sam Vas pitat jel moguće da beba zna kad joj se tata javi jer mi se cini da se onda pocne okretat i ritat u stomaku, a sad smo skoro 23 tj?
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 20.5.2013 8:03:02
|
|
|
|
sarah_zg
|
Jutro! Kako ste? Ruwenzor, sta je s tim nalazom? Kakvi su rizici? Ne kužim se bas u tu toxoplazmozu. Ja imam pregled danas u 13.00 i jedva cekam da vidim curku, iako se malo zgrazam vaganja Al preživjet cu! Mislim da bebe osjete kad im se javlja tata, a kad mama
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 20.5.2013 9:10:29
|
|
|
|
JELENKO VG
|
Jutro!!! Evo i nas,spremne za novi tjedan . Zadnja dva dana mala moja bubica me tak gura da to nije normalno :) Trbuh raste i raste,a i kile idu prema gore. Danas sam si izvadila robicu da ju operem i nekako bi ovaj tjedan sve to počela pripremati.Ipak je ostalo cca mjesec i sitno.Jedva čekam,baš sam uzbuđena Naručila sam se danas u Vinogradsku bolnicu na prvi pregled u TA i ultrazvuk,i dali mi termin 06.06.za ultrazvuk i 11.06 za TA,tako da ako ima netko tko će se naručivati preporučam minimalno 3 tjedna prije kontaktirati ih.Sva sreća da mi je doktorica to napomenula jer kada sam ih zvala rekli su mi cca 10 dana prije,ali očito je gužva.
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 20.5.2013 10:03:58
|
|
|
|
plavka
|
Jutro curice.... evo skuhala sam nam coffe i ostalo je još malo kolača od vikenda pa da se i vi zasladite!!! Vikend je protekao u mouvingu, imali goste pa bili u zoo, nisam srela ruwenzor, morti smo se trebale dogovoriti (priznajem bilo je dosta trudnica, možda smo se i škicnule), potom smo navrnuli u MC Donalds na klopu i još malo skakanja, pa opet red gostiju i da bila sam sa svojim curkama vani na coffe (kratki izlazak sa babama-uistinu dobro dođe)... Jučer glasanje pa parkići i ode vikend..... Opet imam veša za peglat da to nije istina pitam se šta bi bilo da nas je više!!! Jelenko ti već u bolnicu na pregled između nas je zazlika 10 dana a meni je moja ginić rekla da se vidimo još jedanput na pregledu i onda u bolnicu, kakav je to pregled TA ( malo sam plavuša pa nekužim) ???
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 20.5.2013 10:17:37
|
|
|
|
emaemily
|
Jutro male i velike pupice :) Nama je vikend bio buran..malena dobila temp., proljev, malo povracanja, nismo dobro spavali.. jutros nije u vrticu, mama dosla pa mi malo cisti ja lezim pupa malo boli ;( Zelim vam svima lijep dan cmokić
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 20.5.2013 10:36:49
|
|
|
|
sarah_zg
|
Plavka, i meni se čini da idem danas i još jednom kod svoje, a onda u bolnicu. TA je, ja mislim, trudnicka ambulanta. Kod koga ti ideš na sv. Duh? Ja cu se pokušat naručiti kod Miskovica. Joj, imam traume kad se sjetim te bolnice! :-( Ja pospremila kucu, uskoro se idem spremati za pregled. Kao izdepilirala sam se, ko zna kako to izgleda! Bolje da ne znam. Mi jucer bili u Samoboru na cirkusu, nažalost bez kremsnita jer danas je vaganje!
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 20.5.2013 11:11:00
|
|
|
|
JELENKO VG
|
Plavka...da,TA je trudnička ambulanta ( ja se sada malo pravim pametna ali do sada nisam ni ja znala šta to znači ) Je,još jednom idem kod svog doktora na pregled,04.06.,ali taman ću tada biti skoro 37.tjedan....a kasno mi je to čekati,ko zna kada bi me naručili.Ovako sam se odmah naručila unaprijed da ne moram u zadnji čas...A kada sam zvala bolnicu rekli su mi da im je jako velika gužva,i najbolje se naručiti dosta ranije. Danas sam otvorila porodiljni i sve mi nekako čudno zvuči 45 dana prije poroda....tako brzo :) Joj,čekam te komplikacije da sjednu,a nikako...jel vama sjelo??
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 20.5.2013 11:11:44
|
|
|
|
plavka
|
Joj nemoj mi kile spominjat, idu ko lude a nije i da sam se štedjela... Sa svojom Di sam ti išla kod Hafnera stoga da se pred kraj trudnoće dvoje izmjenjalo jel je bilo praznika u 6 mj. pa su svi spajali nekaj, tako je bilo kad sam išla i roditi, rano jutarnja ekipa je radila cijeli dan prestrašnoooo..... A sada uistinu nisam razmišljala kod koga bih.... kao što sam već negdje napisala nakon svega što mi se desilo uistinu mi je svejedno samo da to zbavim.... A kad bih mogla birati izabrala bih dr. Marton ( ona mi je uletila u prvoj trudnoći na trenutak i pod trudom pokušala proširit da glavica može nasjest što me spasilo od bolova) potom mi je prije god. i pol spasila život kad me operirala... a sad vidjet ćemo....., I ja sam maloprije gledala na internet, niš nije sjelo a imam hrpu računa za platiti, hvala Bogu da sam si uspijela promjeniti policu DZO-a jer sam plaćala 130 kn a od sredine prvog sam na komlikacijama, sve gledam kak da nekak uštedim a neide mi!!!
< Poruku je uredio plavka -- 20.5.2013 11:16:29 >
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 20.5.2013 11:56:23
|
|
|
|
ruwenzor
|
Počele se kile i na mene lijepiti, sad sam na +5 (26 tj), al samo nek mi bebica raste, najmanji problem je vratiti liniju nakon poroda. Plavka da sam znala da idete u zoo dogovorile bi se za neku kavicu usput, drugi put se nađemo u onom bircu kraj morskih lavova Moram pohvaliti dr. Hafnera sa Sv. Duha, kod njega sam bila s N i bila sam super zadovoljna, uvijek je bio detaljan, nasmijan i vedar, i sad sam ga nazvala u čet (dakle nakon 2 god) i ispričala mu za nalaz za toxo i primio me odmah u petak, danas smo se čuli telefonski i sutra idem kod njega na amniocentezu i kariotipizaciju, imam osjećaj da mu je stvarno stalo do pacijentica Sarah uživaj na pregledu, držim fige da bude sve savršeno a o toxo ti neću pričati, nije lijepo i ako nema potrebe da znaš išta o tome bolje da ni ne znaš. Emamemily da prođe što prije Idem malo čitati u vrt pa u dućan po sastojke za musle (keeka tnx )
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 20.5.2013 15:10:30
|
|
|
|
mamasita
|
hej okruglice moje evo dočekala gotovs sa kozicama od velike E ali nije išla u vrtić jer već dva dana muku mučimo sa zuboboljom pa to je da poludiš,već dva dana smo koma,i mene i E boli zub za poludit,E je nateklo pa danas popodne sa mojom mamom ide do tete zubarice da joj zubić popravi,trebala je već staviti plombicu na zubić ali je taman kada je bila naručena dobila kozice,jako ju boli,i jedva čekam da to rješi.N je dobro,iako je luda jer već tjedan dana nije bila na zraku ali proći će i to.popišala se u krevet danas po noći pa sam uz zubobolju još navečer morala mjenjati i posteljinu,a onda je mdm još malo pilio,to je bio šlag na kraju. jako sam umorna i nenaspavana,evo ostalo još 10 tjedana do kraja,P u buši lupa kao luda,imam osjećaj da će vani iskočiti cure stalno ljube bušu,a E mi govori da sam jako debela,kao prasica mm nam radi popodne,a sutra je slobodan a ja idem na pregled jejjjjjjjj jedva čekam da vidim kako P napreduje,trebala sam ići prošlui tjedan ali su me kozice preduhitrile,jedva čekam,ako mi vjerujete da se malo odmaknem od kuće,evo već sam dvadesetak dana dioma i pun mi je kufer kuće,a tako i onako znam da ću čekati kao idiot najmanje sat i pol,jer toliko puno trudnica ima da će ove godine biti pravi baby boom kod nas jel vas prpa cure'mene je iako mi je treći porod ali nekkao mi je što je bliže to me više trta. baš mi je drago što ste se sve lijepo za vikend zabavile,
|
|
|
|
Anketa
kakvo vam je ime ANETA?pisonjica:)Svidja mi se (
31%)

Ne svidja mi se (
69%)
Broj svih glasova: 115Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!