|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebice u 2013.
23.5.2013 11:18:31   
sarah_zg

IZVORNA PORUKA: plavka
Sarah daj malo receptića i pravila kako stopirati kile!!!user posted image .

Flaster na usta user posted image user posted image user posted image

Već sam pisala šta jedem. Ja jako volim slatko, kruh i tijesto (ono najgore) i sve sam to izbacila. Počastim se slatkišima, ali onda obavezno sljedeći dan odpostim. Umjesto kruha jedem tost, i to dvije šnite ujutro, uz ručak baš i ne i ako sam jako gladna dvije šnite navečer. Moram priznati da sam ja u mjesec dana koliko sam stajala na toj istoj kilaži, bila dosta gladnauser posted image
Nekoj ženici sitnoj bi to vjerojatno bilo dosta hrane, ali ja sam komad žene i još radim i puno sam na nogama i meni je to bilo jako teško. Sad mi je rekla da mogu kilu do sljedećeg pregleda i već sam se opustilauser posted image
Stvarno sam gurman, ja volim jesti i gotovo i imam apetita tako da... nemam pametnih savjeta baš

što se lupanja tiče i moja je baš aktivna, osjetim ju puno više nego njega, možda i zato što sam s njim imala 10 kg više u startu
mene nabija nogama po mjehuru, baš stoji, uopće nije skvrčena, nego joj je glava meni ispod prsa, a noge na mjehuruuser posted image

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 726
23.5.2013 11:21:45   
maminangel
Heeej drage moje ljetne user posted image user posted image user posted image user posted image da vam malo mahnem,čitam vas redovno i baš ste mi slatke.Nemojte se zamarati s kilicama topit ćemo ih skupa kad rodimo user posted image user posted image ja sam bila opterećena snjima a sad sam opterećena kad će više taj malac vankaaa user posted image user posted image .. Htjela sam vas pitati dali netko nešto zna o Zvončici??vidim da se baš i ne javlja a bilo je nešto grdo,morala je mirovati pa u bolnicu,i svašta nešto,ako netko zna neka napiše....Pusa vam svimaaaa user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 727
23.5.2013 11:24:18   
mamasita
joj sarah ja ide na wc jedno dvadesetak puta kroz dan,i točno osjetim kada mi sjedne na mjehur i ponekada jedva stignem do wc-auser posted image user posted image već me to počelo iritirati,i jedva čekam da vidim malo čudeso.
i mala Chiarita od seke se isto okrenulla na glavicu kada i moja puser posted image
prekjučer sam bila kod nje,predivna je bumbara bucmasta,zaspala je na meni,oko plavouser posted image joj jedva čekam da cure ozdrave pa da se krenemo skupa šetat
i da nadošlo mi mlijekoooooo,puno prije nego u prvoj trudnoćiuser posted image

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 728
23.5.2013 11:29:37   
sarah_zg
mlijeko????user posted image user posted image

meni nije nadošlo nikad pa sam u čudu kaj to nadolazi u trudnoći?
Ma ja sam se prestala bedirati oko kila. Pokušat ću se zaustaviti na +12 do kraja i mislim da je to ok. Ja sam s prvim dobila 14 i u rodilištu izgubila 12user posted image To je bilo super!

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 729
23.5.2013 11:32:10   
mamasita
¸da,mlijeko,nije to ono pravo,ali žile me ole i jučer se tuširam i lijepo mi curilo,sa N i E mi nije došlo uopće dok nisam rodila,ali tako su me trnci prošli kada sam se sjetila kako smo N i ja bili tandem za dojenjeuser posted image

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 730
23.5.2013 11:42:00   
JELENKO VG
Meni to kak ti predmlijeko curi pomalo već par mjeseci...Više je kao prozirna tekućina,i baš me smeta...moram mijenjati grudnjak svaki dan..
Kaže mi doktor da je to normalno i da se grudi pripremaju na dojenje,ali da se i ne mora pojaviti u trudnoći.Sve je individualno

13.07.2013. Ema ljubav najveća
11.02.2015.-stiže druga ljubav

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 731
23.5.2013 11:49:41   
mamasita
ja se nadam da će mi bit mlijeka kao sa Nuser posted image
nju sam dojila godinu dana,frajla jedna,na svoj prvi rođendan je sama odbila cicu a voljela je cicati kao luda i super je napredovala,a ja još dva mjeseca kasnije imala mlijeka,ja sam plakala umjesto nje što nije više htjela cicati,qali ona je očito bila odlučila da je već velika cura i da joj je dosta cice.
neka tako bude i sa P.
E nisam puno dojila jer je i završila u bolnici sa mjesec dana i mlijeko mi se pomalo izgubilo zbog stresa i svega,i nisam znala toliko koliko sam znala sa N.
kako sam se neki dan nasmijala jednom statusu,kaže sa prvim djetetom paziš na sve i svašta,sa drugim djetetom si više slobodnija a kada dođe treće od djece se skrivaš jer ti treba odmorauser posted image user posted image user posted image pa tako i jeuser posted image

(Odgovor članu JELENKO VG)
Neposredna veza do poruke: 732
23.5.2013 11:51:54   
and1
i meni je prije tjedan, dva pocelo opet curiti po malo..10 tjedana sam imala odmora wooow :)) (malu sam prestala dojiti u 21 tj.) i dosta su se grudi stvrdnule,sve su vene poiskakale, a bome su se i mrvicu povecale :)) niista znacajno,ali nama ravnima je i to dovoljno :P

25.09.2010. - mamina princeza V :)
16.07.2013.- stigla nam jos jedna princeza E :)

Neposredna veza do poruke: 733
23.5.2013 11:53:55   
mamasita
user posted image user posted image user posted image user posted image and ima nas još ravnih ajmeeeeuser posted image user posted image

(Odgovor članu and1)
Neposredna veza do poruke: 734
23.5.2013 11:54:50   
mamasita
i da nadodam,meni se apsolutno cicke nisu povećaleuser posted image samo su mi bradavice potamnileuser posted image user posted image

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 735
23.5.2013 11:58:35   
and1
imas jos vremena,bude.. valjda :)) meni su se jedva za br povecale prije i na pocetku dojenja ali nakon 2,3 mj nakon sto se uspostavila ponuda potraznja su se vratile na svoju mizeriju :)

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 736
23.5.2013 11:59:13   
sarah_zg
Ja sam 4 koja naginje na 5, D košarice user posted image user posted image user posted image
nisu se povećale, a ko bi primijetio i da jesu, ali apsolutno nikakvih naznaka promjena na njima nema, ni na bradavicama i ni na cicama ni ništa
ali ipak se nadam da ću ovaj put uspjetidojiti i da će mlijeko doći

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 737
23.5.2013 12:02:58   
JELENKO VG
..ja sam imala jedva dvojkicu,sada su za broj i po sigurno većeuser posted image user posted image
A kakve sam sreće,kada sve dođe na svoje mjesto bit će manje nego prije,zato sad uživamuser posted image

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 738
23.5.2013 12:05:15   
and1
a sarah uopce nisi dojila malog ili? samo opusteno,bez stresa i dobrom podrskom svaka zena ce uspjeti dojiti..istina, malo je bolno u pocetku ali kad se bradavice naviknu,kada se uspostavi ponuda-potraznja sve je macji kasalj..

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 739
23.5.2013 12:09:49   
sarah_zg
nisam
držala ga 11 dana na prsima, a mlijeko nije došlo, ni kapi
ja sam doživjela šok na porodu jer se mali rodio bez vitalnih znakova, počela sam hiperventilirat i srce mi je jako lupalo pa su mi šusnili nekaj za smirenje i ja smatram da je to razlog što mlijeko nikad nije nadošlo
ovaj put se nadam manjem stresu
imala sam ja i podršku i prijateljicu koja je rodina savjetnica za dojenje i super patronažnu... sve smo probali, ali nije išlo
al ja sam pozitiva, ovaj put će krenuti :-)

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu and1)
Neposredna veza do poruke: 740
23.5.2013 12:15:42   
and1
ma vjerujem da ce ovaj put biti sve 5 i uspjet ces u dojenju 100 % :))) jos uz takvu podrsku nema sumnje.. nece biti stresa,komplikacija, 2. porod je ipak laksi, nadam se :)

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 741
23.5.2013 12:23:59   
plavka
ha, ha, ha, curke moje ja sam bila neka slaba trojkica sad sam sigurno petica. mm kad mi vidi cice samo ide mmmmmm koje cice user posted image user posted image user posted image ...
čak me je i moja Di tražila da vidi jer su stvarno cicke toliko narasle!!! i ja se nadam da budem ovaj put uspijela sa dojenjem !
Kakva vam je stolica, ja se patim tu i tamo s njom!!!user posted image
Nekak sam se počela baviti mišlju da bih si laganini trebala počet spremat torbu za bolnicu da me nedaj bože ranije ne snađe a ja niš spremljeno

26.06.2009. naša ljepotica
stigla nam još jedna curka13.07.2013

(Odgovor članu and1)
Neposredna veza do poruke: 742
23.5.2013 12:38:28   
JELENKO VG
hehheheh...Plavka..i meni mm samo gleda cike :)
Sada se već navikao na velikeuser posted image
Meni je stolica tako-tako....Ako redovno pijem Elevit skoro pa nikakva,onda par dana prestanem i nešto budeuser posted image
Ja si pripremila stvari za bolnicu,jedino ih moram sve spakirati u koferčić da nebi mala ranije odlučila vankauser posted image

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 743
23.5.2013 12:50:02   
and1
hahahhahaha plavka user posted image
stolica mi je ok, vise manje, kako koji dane, ovisi mi o unosu tekucine,kretanju.. ne smeta me za sada nista..
ja sam izvadila robicu za bebu jos prije par dana,jucer sam razvrstavala jer je i moje i sestrino bilo skupa,tj.i za decke i cure,te ljetno i zimsko,jos moram to oprati i popeglati user posted image fali mi dosta robice,pa cu ubrzo i kod mame (tamo sve spremamo ) da vidim ako slucajno ima sta.. torbu za rodiliste jos nisam, pomaknula sam se sa mrtve tocke i bar sam pogledala popis sto treba user posted image meni sve nekako rano,a kasnije cu si lupati glavom od zid i bzvz si stres priustit

Neposredna veza do poruke: 744
23.5.2013 17:57:28   
emaemily
Evo i mene curke..cijeli dan me stomak boli i imam neke kontrakcije, uffff... sto se dojenja tice ja se nadam da cu ovaj put uspjeti, s malenom imala mlijeka, ne previse ali nije vukla nikako, ja izdajala, mucila se dobila mastitis i na kraju antibioticima mi zaustavili mlijeko i bromergonom :((( nista mi zalije nije bilo.. sve sam pokusala, trudila se al ona jednostavno glavu odmicala i plakala cim bih je stavil da doji :( Ni moje cike nisi nesto velike, sad su narasle za citav broj pa je 3-4 :) Al znam da to nema veze s tim hocu dojiti ili ne, znam zena s malim tresnjicama koje su dojile po godinu i onih s velikim koje nisu imale mlijeka

Today I'm thankful <3

(Odgovor članu and1)
Neposredna veza do poruke: 745
24.5.2013 10:25:58   
ruwenzor
hej curke! baš ste me nasmijale s tim povećanjem cika user posted image moje su od kad sam prstala dojiti N jadne i obješene, kad ih ubacim u neki push up izgledaju super ali inače su ko suhe smokve user posted image valjda će se nakon poroda napuniti pa da izgledaju pristojnouser posted image .

btw, meni je tek treći dan od poroda nadošlo mlijeko i kad sam došla doma i čitala po netu sam vidjela da je to najnormalnije, ali ta tri dana u bolnici s praznim cikama su mi bila koma, osjećala sam se tak jadno i bespomoćno i grozno.. jedna cimerica je imala isti "problem" ko i ja pa smo se bedirale skupa, a druga je imala mlijeka ko u priči i gadan mastitis jer nije htjela dojiti i stalno nam je pričala kak jedva čeka da joj mlijeko stane user posted image joj kak sam ju htjela zadaviti...

idem sad na šišanje i farbanje, inače se doma kaniram ali nakon ovakvog tjedna moram se počastiti s nečim pa sam se odlučila za to. i sunčane naočale s dioptrijom koje sam si jučer kupila user posted image

sarah, gledala sam tablice za težinu bebe, piše 1400g u 31 tj. tak da ti je beba skroz po tablici, isto ko moja 26 tj 700g

gibam na friz, uživajte, pusa

< Poruku je uredio ruwenzor -- 24.5.2013 10:30:36 >

zvrkica frkica 26.05.2011. <3
smjehuljica 06.09.2013. <3

(Odgovor članu emaemily)
Neposredna veza do poruke: 746
24.5.2013 10:26:59   
plavka
Jutro bublice moje evo shuhala sam nam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...
Petak je jej (mm bi rekao dan za metak-ali njemu su samo gluposti i sex napameti).... Vesele me vikendi zato što smo svi skupa doma, zajedničke kavice, doručak, ručak, shoping, šetnja....
Doduše sutra gibam na coffe sa svojim curkama-kolegicama s posla na coffe i to sa dječicom, zapravo idemo uposjet jednoj i to me baš veseli!!!
Još kad bi nas vrijeme poslužilo da uživamo u dvorištu gdi bi nam bio kraj....
Kakvi su vam planovi danas, evo ja sad mislim skočiti do dućana, ubost par sitnica za ručak, potom morti ispeći svojim picekima kolač i naravno srediti sebe-kosu i dr.

26.06.2009. naša ljepotica
stigla nam još jedna curka13.07.2013

(Odgovor članu emaemily)
Neposredna veza do poruke: 747
24.5.2013 10:54:34   
mamasita
jutrooo cice mice user posted image
vrijeme katastrofauser posted image kao da je 12 mjesec,zima je vaniuser posted image
još samo da pregrmim ova dva dana doma i biti ću ko novauser posted image
u utorak E sa vrtićem ide na izlet,koze prošleuser posted image user posted image
mm je doma iako smo na ratnoj nozi user posted image tiha misa do dajnjeguser posted image user posted image

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 748
24.5.2013 11:46:59   
and1
dan curke, evo ja malo odmaram.. vozila malu u vrtic,pa sam morala sestru vozati doktorima jer joj je pametnoj, dok je virila u vrecicu od muslea i birala sta ce copkati, zabilo kut od te plasticne vrecice u oko user posted image
rucak danas ne moram,moj tata je radio tako da sam toga oslobodjena..
inace vrijeme nam je katastrofa, obilni pljuskovi, tuca, hladno.. i to bas onda kada se ja odlucim okusati u sadjenju svog povrca, sto mi je sada ovo nevrijeme sigurno unistilo.. grrrrrrr user posted image inace nas dobar susjed nam je dao jedan dio njegove njive pa smo imali priliku zasaditi i nesto :)

mamasita sta bilo sa muzem, opet nisi dobra zena? hahhaha

< Poruku je uredio and1 -- 24.5.2013 11:48:29 >

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 749
25.5.2013 8:16:36   
keeka
Pozdrav curke user posted image ja sam ovih dana isla vadit krv za štitnjaču i za šečer pa cemo vidjet dal je sve ok(ja sam optimista sve je sigurno ok).
Kilogrami nas sve muče al mislim da je oko 15 kg u trudnoći sasvim ok, pogotovo tip zene kao ja koje me je uvijek bilo na sve strane user posted image .
Sise su bile dovoljno velike a sad ajme ne znam di cu s njima. Čudne su mi tako tamne. E i htjela sam vas pitat, da li je neophodan grudnjak za dojenje ili je dobar bilo koji pamučni?
Ovih dana razmisljam dal krenut sa platnenim visekratnim pelenama ili jednokratnim. Kako mi je ovo prvo dijete pa nemam nekih iskustava, pa ako tko ima samo neka kaže, svaki savjet je dobrodošao.

(Odgovor članu and1)
Neposredna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

kakvo vam je ime ANETA?
pisonjica

:)

Svidja mi se (31%)

Ne svidja mi se (69%)

Broj svih glasova: 115

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!