|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio
24.4.2013 13:12:11   
zara13
i stavi ona mene na ctg prvo desni bok pa začas ljevi pa dođe i veli legni na leđa i zatvori vrat i ide zvat ginekologa i prva se spusti dr plavec i dođe vidjet otkucaje a ova moja spava a po noći lumpuje i koliko god one meni cimale trbuh ova nema šanse da se miće dok mi prva mala ta je stalno lupala ko luda dan i noć i sad veli sestra e sad budete morali kod nje kad je došla prva i išla vas vidjet reko ajde dobro nema veze, i odma mi se svidla,rekla je nećemo danas ništa vas gledati kad su vas zadnji put ja sva vesela user posted image i sad opet za tj dana doć veli da je dobro razlika od dve god da će sada ići brže porod reko ajde da i to vidim jer nakon prvoga me strah i pitala ja nju kak to po jednom sam otvorena dva prsta po drugome jedan i veli ona fakat ima to veze ko ima kak debele prsteuser posted image user posted image user posted image i valjda će idući put gledat i plodnu vodu ovaj put je kao prerano za to .

(Odgovor članu zara13)
Neposredna veza do poruke: 326
24.4.2013 13:37:44   
zvijezd@
evo i da se mi javimo, ima dosta promjena, kao sta znate ivano se rodija sa 2740 a izasa iz bolnice sa 2680 patronazna je bila prekjucer i moj bebino ima 3100 napreduje punom parom, mlijeka ima u potocima hvala bogu, on je beba za 10 sinoc je spava od 9 ipo do 2 ipo pa jutros do 6, ne zeli biti mokar ni ukakan sekunde, na mamu svoju čistunac user posted image user posted image user posted image  i obavili smo prvo kupanje, gopodin je uziva doslovno naslonija glavu na ruku i cili se opustija, javljala bi se cesce al koristim dok je mama tu pa odspavam kad i on da nadoknadim snagu jer me porod bas unistija, znate da je bilo tesko, punti bole jos malo al proc ce i to.. kad vidim svoju mrvu u krevetu svako jutro najsritinija sam to stvarno ne moze niko platit... user posted image

(Odgovor članu zara13)
Neposredna veza do poruke: 327
24.4.2013 14:18:15   
maminangel
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sunce malo bravo za Ivana user posted image user posted image samo se ti Zvjezda odmaraj,neprocjenjivi su ti trenuci kad mama uskoči..Zara tvoja curka je stvarno velika za 35 tj.user posted image user posted image ,super da te nisu pipkali doli,kažu da i nije dobro često pogotovo tko je otvoren,kad budeš išla slijedeći put na ctg pojedi nešto slatko i popij deci-dva vode da vidiš kako će se mrdati ta mala ljenguza,to su mene cure u bolnici naučile,nego to gledanje plodne vode se zapravo niti ne radi prije 38 tj.meni su u prošloj trudnoći gledali tek u 38 tj.i to zato kaj su mi tada skidali šav pa sam se odmah odvezala na 3-4 prsta a znam puno trudnica iz trudničke ambulante šta su im tek u 39,40 tj.radili jer su bile skroz zatvorene a sam taj pregled otvaranja cerviksa i gledanja vode nije ugodan ali proći će i to. Papalina moram ti reći još jednom da ti je Chiara stvarno predivna,tatino remek djelo,a moram ti priznati da mi malo i vuče na njega,jedino joj je kosica tamna..A ovo za goste kaj si pisala tako rano dozvolim stvarno samo roditeljima i sestri da dođu,pa mislim stvarno su ljudi bezobzirni pa to je neka kultura pričekati babinje 40 dana da prođu pa onda ići u oglede,kako to ide kod vas mame drage?odmah vam se sjati cjela svita familije ili malo pričekaju dok se obitelj privikne na prinovu i odmori malo???A di nam je bebić ona danas otišla u bolnicu i rekla da se možda i ne vrati,kako god bilo nadam se da će se uspjeti javiti nekako..Pusa svima curke,ja sam u velikom spremanju zimske robe pa ću ovih dana ići KONAČNO spremati,prati i peglati a i kupovati ostatak stvari sa popisa za bebana.Vi ste to već sve pripremile a ja još ni počela user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu zvijezd@)
Neposredna veza do poruke: 328
24.4.2013 14:34:03   
Hladna
Maminangel od zare cura je sad 37 tj ... Ti si nam fakat sad u zaostatku sa pranjem i peglanjem robice, ali samo laganini, nemoj da nam se preforsiras jos ova 2 tj .

Zara ti sad pun gas posto si vec u terminu user posted image da mala sa 38 tj krene pomalo user posted image

(Odgovor članu maminangel)
Neposredna veza do poruke: 329
24.4.2013 14:41:07   
zara13
ja se ni ne sjećam kad su mi prvi put gledali plodnu vodu čini mi se nakon šta mi je prošo termin.ma meni se čini sve sa je to jer sam popila normabel ujutro pa se ona mao smirila sad idući put neću pa ću vidjet sam šta ću jedva doć do auta i do 4 katauser posted image user posted image user posted image o ja sam pun gas od prekjuće već ja isplanirala mali šoping u subotu u zg i malo vidjet kumicu prije neg rodi pa se ona zeza da će nas nakraju još oba dvije vozit u petrovuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 330
24.4.2013 14:42:08   
zara13
sad pitaj boga kolika je u 37- om tjednu sve mi se čin da će bit oko 4 kile kad izađe a i prva nije bila baš lagana 3660

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 331
24.4.2013 14:49:16   
Afrodita83
Helou!!!

Evo samo kratko da se javim. Mi smo ok, lijepo je sunčano vani pa to koristim na veliko user posted image .
user posted image user posted image user posted image za sve bebice koje su bile na pregledu user posted image user posted image

Ja ću od nedjelje isto prebacit u 6 brzinu, ulazimo u 38.tjedan i imam namjeru istjerat ovog malog miša van user posted image user posted image user posted image .

Zara, onda ti ništa nisu radili? Jel kasnije bio uredan ctg?

Inače, baš sam nešto razmišljala kako se tu sve zovemo nadimcima, a znamo kako se koja zova jer smo pofrendane na fejsu pa mi je to ponekad za umrijeti od smijeha user posted image Npr. Zara i ja smo išle zajedno u osnovnu, znamo se 100 god., živjela je preko puta mene dok se nije udala i sad se zovemo nadimcima user posted image user posted image user posted image , Predobro!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image Al dobro, pravila foruma to zahtjevaju user posted image

Danas mi je bila frendica sa bebačom, mali ima 4.mj. i presladak je!!!!!! Kaže mi da uopće nije svijesna da ima dijete i da joj je sve došlo prirodno jer do kad nije rodila nikad u životu nije držala malu bebu u rukama user posted image

Maminangel ja sam u 35. tjednu tek krenula u kupovinu za bebu i to sve u roku tjedan dana i kupila i oprala i speglala i pospremila u ormar i spakirala torbu, tako da imaš vremena. Nemoj se samo forsirat i pričekaj još barem tjedan dana dok ne počneš letjeti okolo i pij te normabele ! user posted image
Pusa!!!!!!!!!

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 332
24.4.2013 17:33:51   
zara13
ma bilo je ok dok sam na leđima bila sam kaj mi sestra pomagala da siđem dole kasnije koliko sam se zakočilauser posted image user posted image user posted image tak ni ja nisam bila svijesna prvi put ,a tek kad se sjetim prve pelene ajme mene odmotaš ju i skineš a ono sitna sam gledaš da nešt ne polomiš na njojuser posted image user posted image joj i ja bi rado sad uživala vani na suncu al mi dosta stepenica za jedan dan a i taman kad izađem van već mi sila na wcuser posted image user posted image sad ću ja kad rodim kod svojih češće pa onda možemo i kavicu popitiuser posted image user posted image

(Odgovor članu Afrodita83)
Neposredna veza do poruke: 333
24.4.2013 17:38:41   
zara13
maminangel dobro ti veli afrodita stigneš sve pomalo još je sad i ljepše vrijeme pa ti se sve posuši začas ja sam si jedino oprala navlake od kolica i as odma kad sam čula da bi mogla prije roditi a ovo sve pomalo rješavam krevetića kanim kad se vratim iz bolnice jer se začas nakupi prašina na njemu kako god ga ja pokrijem .

(Odgovor članu zara13)
Neposredna veza do poruke: 334
24.4.2013 20:06:46   
Afrodita83
Zara, ma znala sam ja da tebe srce vuče doma user posted image Naravno, i to ne samo jednu, budemo glavne u gradu, dok nas dvije dođemo s kolicima konačno bude gužva u centru user posted image user posted image user posted image
Kad ideš ponovno na pregled i kod koga? ja sam opet u utorak kod iste dr. user posted image

(Odgovor članu zara13)
Neposredna veza do poruke: 335
24.4.2013 22:38:50   
bebić
zenice ja sam ipak dobro jos 2u1 :) sve je uredu al samo nista od mog poroda u vodi (streptokok pozitiv) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image malo sam tuzna al drugi ce porod valjda biti user posted image !!
otvorene smo 1 prst, sad smo 38+2! radile smo ctg i kosto je zara rekla mislim ako se nevaram spava i spava user posted image user posted image user posted image user posted image kolko god ju drmale i kolko god vode popila user posted image

eh da danas mi je bas kolegica rodila u kc, isti dan termin imala kad i ja user posted image user posted image ali krivi su doktori!
bas citam da neko ide u kc na provjeru plodne vode...i ona je bas isla u ponedjeljak i izgleda da su joj probusilli vodenjak (ako je to moguceuser posted image ) i odmah joj je sutra ujutro pocela curit voda i krvarila je i eto danas je u 2 sata rodila deckica Jakova user posted image user posted image user posted image

to su vam moje novosti! i u cetvrtak 2.5.imam opet ctg!!!!!
ljubimoooo vas user posted image

Elenor 9.5. <3 sve moje

Neposredna veza do poruke: 336
25.4.2013 12:30:14   
zara13
hhehehe sam kaj ja imam dvoja kolica za gurati :) bebić ne vjerujem da su joj kod pregleda probušili vodenjak meni su ga bušili i to sa nekakvom ogromnom cijevi a vodu gledali sa manjom i nejde tako daleko sa time a za krvarenje je moguće to ovisi o ginekologu koliko je nježan ,ja sam krvarila na pregledu kod dr čika , a ako je već u 38 tjednu to je već normalno da neke rode još ako im je druga trudnoća,frendica mi rodila isto u 38 tjednu .a ja se nadam da ću i ja user posted image user posted image user posted image mislim da ću kod dr plavec onak mi je ok izgledala a vele za nju i kolarevičku da su ok kod pregleda zvat ću sutra pa ću vidjeti

(Odgovor članu bebić)
Neposredna veza do poruke: 337
25.4.2013 13:40:23   
Afrodita83
Ma budemo Zaru stavili na ono iza gdje se stoji ( ja imam to na svojim kolicima ) pa ona je već velika user posted image

Ja ti mogu reći iz vlastitiog iskustva da je dr. Kolarević predobra!!! Ja nisam user posted image osjetila niti pritisak niti bilo kakvu nelagodu kod preegleda niti kad mi je uzimala briseve sa onim željezom, a niti kod pregleda samo s rukama, baš ima osjećaja. Za nju ti znam da radi u utorak jer je mene tad naručila.

Bebić ja isto ne vjerujem da su joj s provjerom plodne vode probili vodenjak, znam da taj postupak zna bit malo neugodan, ali ne i bolan i da se poslije obično i javi slabije krvarenje, ali moja dr. je curi koja je bila samnom na pregledu i kojoj je gledala plodnu vodu odmah i dala uložak i rekla da će malo krvariti tako da je to valjda normalno.

U svakom slučaju, kad će meni gledat tu plodnu vodu ja odmah sad potpisujem da mi ako je ikako moguće probiju i vodenjak i porode me isti dan user posted image user posted image user posted image

A di ste cure?????????????? nema vas niti jedne!!!!!!!!!!!!!! user posted image

(Odgovor članu zara13)
Neposredna veza do poruke: 338
25.4.2013 14:10:05   
maminangel
Pozdrav drage moje user posted image user posted image Afrodita sinoć sam se tebe sjetila kad sam pila normabel jer me nešto stisnulo sa svih strana,i u križima i trbuh mi htio eksplodirati koliko je bio napet,i lažni trudovi svakih 15-tak minuta i popila jedan normabel od 5 mg.i stalo sve hvala bogu,tako da se više ne zezam,a i malo sam se preforsirala..Od 25-27.04.vam je 20% sniženje na cijelokupni asortiman robe u svim C&A ja sutra idem obavezno dovršiti shoping da sam s time gotova user posted image Pitanje jedno za mame sa terminima u 5mj.??? dali ste kupovali išta bodića dugih rukava ovih najmanje veličine 56? ja imam većinom kratke rukaviće,a dugih imam od starijih klinaca, ali sam isto htjela kupiti 2-3. Bebić drago mi je da ste ti bebić dobro a za ovaj streptokok jesi dobila kakvu terapiju?i mi idemo 02-og na pregled user posted image user posted image ovo za vodenjak potpisujem zaru nevjerujem da su doktori slučajno probušili,a krvarenje je normalno nakon tih zadnjih pregleda jer gledaju vodu i malo to šire dole..Cure ja nemogu vjerovati ću ubrzo držati svog user posted image u rukama.. Pusa svima,odo raditi voćnu salatu,njaaam jagodeee user posted image user posted image

(Odgovor članu zara13)
Neposredna veza do poruke: 339
25.4.2013 14:27:40   
Piturica
hej-hajuser posted image
evo me opet... konacno smo se uhodali i ulovili ritam tako da mi sada lakse. mm je danas isao na posao i bubica i ja smo ostale same domeka. sad cekam da se probudi pa ju idem presvuci, nahraniti pa opet staviti nanati user posted image user posted image  inace, vezano za dojenje i to... maminangel, posalji mi adresu da ti mogu poslati one multi-mum komprese sta sam ti rekla da cu ti poslati. mozes i na fejs na pp user posted image  ja ih ne koristim jer joj dajem izdojeno mlijeko svoje. prvih dana sam ju stavljala na cicu, ali uvik mi zaspi pa vise nisam znala koliko popije tako da mi se stalno znala probuditi za pol ure nakon sisanja da bi jos.. ovako se izdojim 100 ml pa ona popije izmedju 80-100 ml za obrok. ako se ne stignem izdojiti onda joj dam od hippa adap. mlijeko i super. prvih dana sam se samo zivcirala oko tog mlijeka, sisanja i svega, ali sad sam ulovila takav ritam da joj ipak dajem 70-80% svog mlijeka izdojenog i ja zadovoljna, a i bubica. prije je plakala ko luda jer je valjda bila gladna jer se nije mogla najesti na sisi... sad bar ovako pratim koliko pojede i znam da sam mirna 2,5 - 3 sata kad je ona sita i zadovoljna user posted image
hladna, vidjela sam da nesto pitas za bubreg.. ali nisam skuzila sta user posted image  samo sam letimicno prosla sta ste pisale jer ne mogu vise pratiti kolko klafrate ovdje dok me nema. ali dobro.. sad bar imam ritam sa bebicom pa cu moci cesce doci user posted image user posted image  by the way, to za bubregic od Eve... na kraju je sve okej. u bolnici sam im rekla za to i onda su oni napravili ultrazvuk onaj dan kad smo isli doma i ispalo je da je sve okej sa time  user posted image  
falite mi puno cure moje i busice... user posted image  
dodjem poslije jos da vidim kakva je situacija user posted image  mozda tko rodi u medjuvremenu user posted image

¯`v´¯)
`·.¸.·´ ♥
¸♥ .·´¸.·´¨) ¸.·♥ ´¨)
(¸.·´ (♥ ¸.·´ ♥♥ Loveeeeeee ♥

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 340
25.4.2013 17:09:39   
maminangel
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jeeeeej Piturice to znači dakrižam s popisa te komprese jer sam ih zapisala za sutra za kupiti,vidiš kako ti znaš kad ćeš javiti user posted image user posted image user posted image user posted image HVALA DRAGA user posted image pošaljem ti na pp od facea i ovdje tako da budem ziher user posted image user posted image .. Dajte napišite mi to s bodićima dugih rukava,please!!! Hladna,Afrodita,Zara,Bebić i ostale šta vam je za roditi u 5 mj.jeste kupile bodiće dugih rukava za početak i koliko..

(Odgovor članu Piturica)
Neposredna veza do poruke: 341
25.4.2013 17:55:53   
Afrodita83
Maminangel, ja sam ih kupila 4 komada, ali obzirom na ovo vrijeme vani, pitanje je hoće mi trebat...user posted image Al dobro, mala je beba pa vjerojatno ne reagira na vrućinu i hladnoću kao ja user posted image Uzmi 2-3 komada, ja sam svoje kupila u C&A, onaj jedan paket.
Jako mi je drago da si me sjetila u vezi normabela user posted image meni je pao mrak na oči kad si rekla da ih ne piješ jer si od njih umorna, a bila si mjesec dana u bolnici jer si se otvorila, šavuser posted image nije držao i imala si kontrakcije. Tebi je važno izdržat još tjedan dana, a onda ih slobodno baci u smeće user posted image Ja sam sve lijekove koje sam pila prije 2 tjedna ( kad sam ušla u 36. tjedan ) spičila u smeće uklkjučujući i normabel od 2mg user posted image user posted image user posted image Tako češ i ti a do onda ga pij! Pazit ću ja da se opet ne opustiš user posted image

Neposredna veza do poruke: 342
25.4.2013 18:36:57   
Papalina
haj cure..evo i mene malo...
chiarica spava opet ... moram vam se pohvalit...sinoć je spavala od 22-05h u komaduuser posted image user posted image nakon toga se budila oko 10...i opet spavala od 11-15h.. i sad opet spava... pupak nama nije još otpao pa ćemo ju mm i ja večeras poprati sa krpicom....

piturice, je evici otpao pupak? i jel ti evica kiše?kašlje? moja kiše od prvog dana u rodilištu..i to kihne po 3-4 puta zaredomuser posted image
i, dal imaš neki recept možda kako da brže prođe štucavac-žao mi ju je da trpi to...

i da, prihvatila mi je obje sise napokon...nemamo problema, samo valjda navečer joj nije dosta pa joj nakon obje sise još dam i 60ml mlijeka bio combiotik1 od hippa i onda spava ko velika user posted image ...
svu sreću pa se nemoram više izdajat jer mi to bila tlaka...mi smo super, privikli se već na nju,... puuuno se smijeee...pa mi srce bude velikoooo ko kućaaauser posted image user posted image

ja još krvarim malo.danas malo više jer sam kosu prala...i takoo...još me boli dolje...pogotovo dok sjedim...stolicu sam imala tek prekjučer i to me potjero čaj za dojilje( u ogromnim količinama)user posted image

sad drugi tjedan moram kod pedijatrice da mi da uputnicu za u rodilište...pa za 2 tjedna moramo na pregled sluha..jer joj je u uhiću bilo plodne vode valjda pa nisu mogli napravit test..nadam se da će bit sve u redu stimuser posted image

što se tiče tog vodenjaka-kad su mi ga bušili nisam opće osjetila...osjetila sam samo navalu vodeuser posted image
a kod pregleda plodne vode dvaput nisam krvarila, ali zato treći put jesam jer mi osim pregleda plodne vode još i ručno širio da to počne šta brže pa sam krvarila i rekao mi da će to bit o d toga...

maminangel ja bi ti pomogla vezano uz bodiće, ali ja sam sve dobila od sestre...a tih malih veličina ni neznam koje imam , jer joj stavim benkice...puno mi je lakše nego sa bodiem pogotovo radi pupkauser posted image

cuba nakon koliko vam je otpao pupak? sčim si ga sprejala-hidrogen ili octanisept? ja koristim octanisept 2x dnevno-ujutro i navečer... jedna strana se još jako drži-mislim da još nekoliko dana budemo imali sigurno pupak...a nestavljam gazice ni ništa na to...još previjem jednokratnu pelenu...

hladna ja sam imal aosjećaj da će izletit van zadnjih koliko pa evo još smo i prekoračile koliko terminuser posted image user posted image ali ako odluči letit van onda ti želim svu sreću ovog svijeta da sve bude kako treba bitiuser posted image user posted image user posted image

bebić također i tebi želim svu sreću ovog svijeta...user posted image user posted image u slučaju da nestignem doć na rr prije nego se porodišuser posted image

i da, sve mi se čini da je dobila osip od pampersica.one premium care...user posted image sve je creno...jučer mi sveki išla u dm po paket njihovih pelenababy love i dobre su.... i crvenilo se smanjilo... sad ću mazat sa sudocremom da joj to skroz prođe... toliko o tome koliko hvale pampers ali moja beba je valjda skromna pa neželi da mama troši toliko na peleneuser posted image user posted image ostalo mi više od 50 tih pampersica pa ću to spremit za sestru...žao mi ih bacit...

idem sad---user posted image user posted image

user posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

Neposredna veza do poruke: 343
25.4.2013 19:07:21   
MaTana
Cure evo kratko se javljam, mi smo ok, jos se prilagodjavamo, sutra idemo u bolnicu na pregled i cjepljenje. Vise vam javim sutra sada bas i nemam vremena, ali sam osjetila potrebu da vam barem mahnem...

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 344
25.4.2013 19:43:59   
Hladna
Evo mene, ja krepana skroz, od jutra sam na nogama, išla na muža prepisat pola gradilista tako da smo sad oboje vlasnici , pa onda na hzzo predat konacno papire za porodiljni gdje su mi rekli da bez obzira sto sam duze od godinu dana zaposlena necu dobivat punu placu za porodiljni vec samo faking 1664 kn- da popizdis, luda sam al opet ko ih hebe ... Poslje me muz izveo na lignje za rucak, dosli kuci tek oko 14 h i ja kuhat rucak za svekrvu , svekra i ostatak ukucana , a muz nesto preslagivao sobu za dolazak bebe i ja krepana skroz .

Piturice meni je gin reko da mu se cini da je jedan bebin bubreg policistican pa zato pitala tebe sta su tebi rekli da ne valja sa bubregom ???

Maminangel ja sam kupila samo 3 bodica dugih rukava i to dva 56 velicine i 1 62 za svaki slucaj mada mislim da bas i nece trebat al svakako uzmi 2 kom za svaki slucaj da imas.

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 345
25.4.2013 19:58:27   
zara13
evo u vezi bodića dosta ti ti 3 kom sa dugim rukavima jer beba napočetku par dana treba imati sa dugim rukavima dok neuhvati tu razliku topline vani i u trbuhu više od toga ti netreba jer se ne maže ja nakupovala robe za prvu tak da sad znam koliko mi trebauser posted image user posted image user posted image ajde bar će mi se iznositi kad je i drugo cura moja je rođena krajem ožujka(prva) u stanu je bila sam body dugih rukava i hlačice plišaste jer je kod nas u stanu sada već 30 stupnjeva a vani sam joj znala obuć jaknicu ili majicu a nakon 2 tjedna joj možeš već obuć body sa kratkim rukavima

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 346
25.4.2013 20:02:25   
Papalina
maminangel tek sad vidim šta si pisala za chiaru... :) a da, gledali smo slike kad je mm bio tako mala beba i isti su... čak ni oblik noktiju nema na mene, a o nožnom palcu da i ne govorim na koga jeuser posted image user posted image al ajde bar je tamnija na meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 347
25.4.2013 20:13:51   
maminangel
Papalinice tvoja Chiara je stvarno super bebica,nemogu vjerovati da ti toliko spava,zar je moguće da je to što joj dodatno napraviš mlijeka naveč prije spavanja zasiti toliko da tako dugo spava?ti i dragi zbilja uživate sa svojim zlatom,možda bi ti pupak prije otpao da ga nakon octanisepta naprašiš sa bivacinom,probaj,jer on suši i samim time će prije otpasti,ovo sa sluhom će biti sve u redu nebrini. MaTana javi se kad ćeš imati vremena kako tvoja curka i kako je prošlo na pregledu. Afrodita baš super za informaciju da si kupila u c&a bodiće jer sutra idem tamo, imaju sniženje,baš si me razvaselila..Joj cure koje ste još 2 u 1 neznam za vas ali meni je taj trbuh postao tako težak i očito gravitacija radi svoje čim me tako kičma boli,na moju visinu i tjedne trudnoće 9 kila koje sam dobila nisu puno ali imam osjećaj težine i da je buša ogromna kao da sam dobila 20kg,baš mi je nekako teško vući je sa sobom.Ljubiiiimmmmmmm vas sveeee user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 348
25.4.2013 21:16:39   
maminangel
A baš sam se pitala di si Hladna?Kaže krepana skroz išla jutros na muža user posted image user posted image user posted image user posted image već sam si mislila kaj ova hoće bebu potjerati van pa zaskočila muža,kad čitam dalje ona išla NA MUŽA prepisati nekog jarca,user posted image user posted image user posted image ajde dobro,možda sam samo ugrožena tako dugo bez keksa user posted image user posted image user posted image ..Jesi pitala dr.za uputnicu za pregled u trudničkoj ambulanti?i kad ideš za zgb. na kraju? TNX.svima za info o bodićima,ma imam ja njih puno od starijih dvoje jer su oni bili zmske bebe ali htjela sam prdonji kupiti koji novi,ali tako sam i mislila 2-tek toliko.Sad stvarno idem,ovdje sam ko inventar,napravila sam si šlag i idem papati voćnu salatu.Pusek svima i bušekima i bebicama..

Neposredna veza do poruke: 349
25.4.2013 22:08:03   
Hladna
Maminangel evo ja tek sad stala sa ciscenjem, crkla sam user posted image ,
Nisam pitala dr. nista za tu uputnicu kad mi je dao jednu uputnicu ba kojoj pise 3x - za preglede u Petrovoj, pise kompletna obrada, ctg i ne znam sta jos i to mi je za 3 kontrole ako me ne ostave prije.

Neposredna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!