|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio
21.4.2013 22:11:27   
maminangel
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo Piturice,super si ti to izdurala svaka čast,lijepa priča,sad se lijepo odmarajte i guštajte,a ti hormoni i promjene raspoloženja su vam normalni cure,sve će to nadoći na svoje.Cuba ti lijepo kad budeš imala vremena napiši kako je svama bilo,zbilja je predivno čitati kad pišete o bebekima..Laku vam noć drage moje,ljubite svoje štruce male user posted image user posted image

(Odgovor članu Piturica)
Neposredna veza do poruke: 276
21.4.2013 22:19:05   
Hladna
Mmaestral zao mi je sto tvoja bubica nije uz tebe, mogu si mislit kako ti je tesko, ali bitno da sve bude ok i da sto prije ozdravi .

(Odgovor članu maminangel)
Neposredna veza do poruke: 277
21.4.2013 22:21:38   
maminangel
Mmaestral tek sad vidim i tvoju priču,volila bih i ja tako brzi porod,čestitam ti draga,Isa lijepo ime..Brzo će to proći,nemoj biti tužna,samo se redovno izdajaj da se cicke ne upale.Pusa curke..

Neposredna veza do poruke: 278
22.4.2013 6:48:35   
Hladna
Jutro cure, ni jedan dan ne mogu spavat, a danas kad idem sa svekrom da mi potpise za mjenjanje adrese na policiju ja se jedva probudilauser posted image
Danas imam i kontrolu zadnji puta kod svog ginekologa u 15h i danas cu sve znat kad idem za Zagreb, nadam se da samo kojih 2 tj ranije - da to nece bit vise user posted image

Jos dvije idu na kontrolu ako se ne varam???user posted image

Neposredna veza do poruke: 279
22.4.2013 8:02:10   
ChocoVanilla
Jutro svima! meni nažalost počele oticat noge, tj. gležanj desni, tlak nemam al čim duže hodam odmah buknu ko buhtle user posted image
Hladna i meni je u četvrtak zadnji put kod svoje dr. uzima mi bris pa daje uputnicu za Petrovu.

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 280
22.4.2013 8:07:03   
Hladna
ChocoVanilla slabo nam se javljas user posted image , nesmijes nas zapostavljat user posted image ,
Meni ti isto noge naticu ali nista strasno - mislim da skroz normalno da ne trebam pridavat neku paznju, a ti napomeni ginekologu kad ides za to naticanje .
A sa kolko tjedana te onda salje u Petrovu jel znas mozda??

(Odgovor članu ChocoVanilla)
Neposredna veza do poruke: 281
22.4.2013 8:22:12   
ChocoVanilla
Kažu sa 37.tjednom treba na 1.pregled jer se smiju u Petrovoj ako te pošalju ranije. Joj htjela sam se javit al došao mi otišao mi dragi na planinarenje sa kolegama pa sam bila kod svojih, ne radi im net. Počinjem sa tom masažom danas, kupila sam rafinirano bademovo ulje u ljekarni, ono weledino je neeeenormalno skupo a premaleno, ovako je 2dcl 40kn.

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 282
22.4.2013 8:34:53   
Hladna
Ja se nadam da ce i mene tako poslat sa 37 tjedana i da necu morat tamo duze od a 3 tjedna biti . Ja necu nista masirat - preljena sam ja za touser posted image

(Odgovor članu ChocoVanilla)
Neposredna veza do poruke: 283
22.4.2013 9:04:47   
Afrodita83
Jutro babice !!!

Piturice, dobrodošla natrag!!! user posted image user posted image user posted image . Predivna priča i ja sam se rasplakala user posted image user posted image user posted image . Velika pusa Evi user posted image

Hladna, ja sam zbog onih tvojih kobasica natjerala tatu da nam navečer nabrzinu ispeče kobasice na roštilju user posted image
Obavezno javi šta je bilo na pregledu!
Ovaj tjedan smo još Zara i ja ako se ne varam...

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 284
22.4.2013 9:32:28   
zara13
je ti sutra rado ja u srijedu ,ja stala sa tabletama i sad krećem u čišćenje pa možda nešto krene user posted image user posted image iako kakve sam sreće još nakraju budem i dočekala datumuser posted image user posted image

(Odgovor članu Afrodita83)
Neposredna veza do poruke: 285
22.4.2013 11:54:25   
Hladna
Ajme zara13 pa mi se znamo, mene kopkalo da bi to ti mogla biti i tako ja procitam tvoje postove na koprivnicko rodiliste i zakljucila da sam te prepoznala - pa mi smo jucer bile 2 trudnice kod moga brata , kak smo pricale ja si poslje mislim jesi nisi i 99% sam sigurna jos ti je i curica zara user posted image , jesam u pravu ???

(Odgovor članu zara13)
Neposredna veza do poruke: 286
22.4.2013 12:15:44   
Papalina
hello girls...
prvo da i tu čestitam maestral... i želim sve najbolje maloj Isi i tebi brz oporavakuser posted image user posted image

kod nas je bila patronažna...oprala je chiaru a chiara ni a ni buser posted image user posted image spavala ko cok cijelo vrijemeuser posted image user posted image i sad spava user posted image a po noći tulumarimouser posted image user posted image baš noćas smo se budili u 1, pa u 4, pa u 5 i svaki put je htjela jest..već me sve boli od sisanjauser posted image user posted image

joj, najprije se žalim za dojenje kako neće obje, sad bi rado da imam barem još jednu sisu koliko je proždrljivauser posted image user posted image najprije bi jednu pa drugu i onda traži još i još...

nego, sad mi patronažna govori da u otpusnom pismu stoji da su mi šivali unutrašnjost rodnice a meni su to prešutili i rekli da sam izvana šivajuuser posted image user posted image baš su grozni...

i tako... da, moram vam se pohvalit- jučer je mm prvi put probukao pelenuuser posted image user posted image i nije bila samo napišanauser posted image user posted image
sam se ponudio i pitao me ako smije...baš sam ponosna na njegauser posted image

mislim da je netko napisao da vas je sutra više na pregledima? pa obavezno javite šta i kakouser posted image

pusa svima, a pogotovo bebama u bušamauser posted image user posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 287
22.4.2013 12:16:02   
Hladna
Fever 17.03. - rodila 14.03. Mia - 51 cm , 3,580kg user posted image
lanac3101 -17.03. - rodila 25.03. Domagoj - 53 cm , 4,150kg user posted image
endless -04.04. - rodila 03.04. Gabriel - 51 cm , 3,650 kg user posted image

aries -03.04. - rodila 10.04. Leona 55cm , 3,650 kg user posted image
emamma 29.04. - rodila 10.04. Laura 50 cm , 3,400 kg user posted image
zvijezda - 15.04. - rodila 10.04. Ivano 48cm , 2,840 kg user posted image
cuba -15.04. - rodila 13.04. Dino 52cm , 4,060 kg user posted image

Piturica -15.04. - rodila 15.04. Eva 51 cm , 3,500 kg user posted image
MaTana -19.04. -rodila 16.04. Andrea 49 cm , 3,070 kg user posted image
Mmaestral -20.04. -rodila 16.04. Isa 50cm, 3,200 kg user posted image
Papalina -06.04. -rodila 17.04. Chiara 50 cm , 3,290 kg user posted image

didi@@- 30.03. ? ? ? ? ?
fusa -27.04.
zumbolina- 03.05.
bebić -07.05.
zara13 - 12.05.
Afrodita86- 18.05.
nela86 -27.05.
ChocoVanilla - 28.05.
Hladna -28.05.
maminangel -29.05.
dada2101- 08.06.
pepeljuga -15.06.

< Poruku je uredio Hladna -- 22.4.2013 12:19:25 >

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 288
22.4.2013 13:34:11   
Mmaestral
Čestitam i drugim mamama! Bravo cure! user posted image Piturica, Emamma, Papalina (dva puta ne škodi ;))!
Piturice- zavidim ti na epiduralnoj, blago tebi što nisi morala osjetiti trudove...neusporedivo gori od izgona. Ja sam ju tražila, tražila sam bilo što, ali ovi tu kod nas to ne daju. user posted image A nisu me ni shvaćali ozbiljno valjda jer nisam vikala.
--Ja sam njima rekla da ću se poroditi, a oni meni da to ne ide tako, da moram ležat i čekat dugo. Otvorila sam se do kraja u pola sata. Trudovi su u 10 minuta otišli sa 50 na 100. Povjerovali su mi tek kad sam tražila da moram na wc pišati da mi daju patku pa je sestra vidjela glavu. I onda brzo trk na stol. Sljedeći put ću vrištati ko blesava da me shvate ozbiljno user posted image Ne treba se uopće kulirat. Popucala sam nekih 5 šavova. I sad me svrbi, da li vas svrbe šavovi? Nisam ni sigurna jesu šavovi ili sam dobila gljivičnu upalu. Da li pijete neke ljekove? Meni u otpusnom piše neki lijek, ali ga nisam dobila. user posted image
user posted image
-- E, da, sjetila sam se cura koje će poslije mene rađati u rodilištu kad sam uloške mijenjala user posted image Stvarno su puno bolji ti vateni jer više primaju krvi, ali Lola Lady nema nikakvu plastiku da spriječi krv sa gaćica pa sam ispod njih stavljala još i običan uložak s krilcima. Super je funkcioniralo, ali sam drugi dan probala Vir 80, njima ne treba još taj uložak na gaćice dodatan jer imaju u sebi tu neku plastičnu foliju kroz koju ne može procuriti. Sada kasnije su mi puno udobniji obični ulošci, kad više ne curi toliko krvi. Samo ne oni plastični nego koji su kao od pamuka. Libresse i Naturella. Ponesite si i ručnika više jer se zakrvare odmah prvi dan, a ja sam se tuširala i po tri puta.
A poslije poroda drugi dan sm dobila čepić i od onda idem redovito na wc. Zakon mi je to pomoglo jer se ne mora jako tiskati pa nema toliko pritiska na šavove. Nemojte se bojati tražiti čepić jer je puno bolje to obaviti u bolnici, a i kažu da se mora imati stolica da se može doma. Obično cure slažu user posted image . Bar je tako bilo kod mene u sobi.
--- Teško mi je jako bez moje bubice. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Beskrajno. Plačem stalno, ali lakše mi je nego u bolnici. Tek sam ju rodila već ju nemam. I već se pati užasno. Neću ni pisati kako joj je. A Endless mi je rekla da odem u neku drugu bolnicu ako ikako mogu zbog te bakterije. Ali stvarno ne znam kud sam mogla otići kad je tu samo jedna bolnica. Užas.
Nadam se da će tih još tjedan dana brzo proći i da će mi doći doma zdrava. Svašta mi je već u glavi što joj može biti osim bakterije.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 289
22.4.2013 14:58:14   
zara13
jesi dobro si skužilauser posted image user posted image skužila ja tebe prije zato sam te i pitala zakaj ideš u petrovu jer nam david pričal sam kaj je on reko da ti termin u 6 mj pa nisam bila sigurna baš dogod nisi napisala da stebili na motocrosu user posted image user posted image

(Odgovor članu Mmaestral)
Neposredna veza do poruke: 290
22.4.2013 14:59:31   
Papalina
maestral draga, probaj se smiriti i misliti pozitivno iako znam da to nije lako... ali brzo ćeš bit sa ssvojom isom pa ćeš zaboravit i na bakteriju i na sve to... user posted image ja ti stolicu nisam imala, pitali su me, rekla sam da nisam...a zadnji dan me nisu ni pitali jer oni inače daju sirup dulkolax al ga nisu imali pa nisu ni pitali...kod nas ja mislim nije uvjet imat stolicu za izać...a i iskreno, od tih šavova i svega toga ni nemogu iamt stolicu-neomgu ni tiskat ni niš...
ali draga moja, samo hrabro i pozitivno user posted image user posted image puno pusa tebi i isiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu Mmaestral)
Neposredna veza do poruke: 291
22.4.2013 15:23:43   
lanac3101
Hej damice moje.
Mmaestral savovi ta svrbe jer ti rana zarasta, na sekiraj se, samo se tusiraj dolje malo cesce samo s vodom bez icega
Moj bebolino mali pajki I papa , malo je budan, po noci mi se sada zadnjih par dana ne budi od kupanja koje je oko20 - 20.30 , pa sve do oko 5-6 ujutro. Sve mi cudno toliko spavati, ali ne budim ga , da mu nesto fali vec bi on javio. Mm jos ovaj tjedan u smjenama pa na godisnji, joj jedva cekam.
Spominjete patronazne, meni moja jos nije bila, a iskreno ne treba ni doci, nismo si bas u lijepim odnosima od kad je Matijica bio beba, pa mi napravila kurslus s njegovim pupkom,da mu se jadan popalio, pa je dobio I temperaturu I svasta nesto,. Kako sam onda poludila na nju , uff, zato valjda ni ne dolazi. Mi smo se uhodali u dojenje, super siki, vidim po robici da raste, evo jos malo pa I prva kontrolica.
Sto se tice ulozaka ja sam vam u bolnici stavljala nocni ispod vir 80 tih par prvih dana dok sam jace krvarila I bilo ok.

Matija 04.06 2010.
Domagoj 25.03.2013
Eva 08.08.2014

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 292
22.4.2013 15:48:40   
maminangel
Mmaestral kako to da i ti nisi mogla ostati u bolnici s malom?kod nas majke dojilje mogu ostati,a valjda je od bolnice do bolnice,nemoj biti tužna brzo će proći tih tjedan dana,samo da ona tebi ozdravi,mrvica malauser posted image
Papalina kažeš tri sise,umrla sam od smjeha user posted image user posted image user posted image ,sjetila sam se onog filma Dozvola za Fockere i De Nira s onim umjetnim sisama,te bi valjale sada user posted image user posted image
Hladna nam je sad negdje na pregledu,javi se kad završiš,baš me zanima kad će te slati u Zgb.Znači Chocovanilla, Hladna i ja smo u dan za roditi i sve tri u Petrovoj,nakraju se nećemo niti vidjeti kao Piturica i Papalina user posted image user posted image
Znači puno pregleda ovaj tjedan,i mi smo sutra na uzv pa držite fige da se malac okrenuo,miša mu njegovog još jedan gotovan user posted image user posted image ..Cure gibam javljajte se,pusa svima user posted image user posted image

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 293
22.4.2013 17:20:24   
Hladna
evo mene sa pregleda.

zara13 znam ja da ti je moj brat reko da mi je u 6 mj termin- pričal je to, a onda kad sam mu ja rekla da ne u 6-om mj nego 28.05. onda je reko da ti i ja onda imamo isti termin ili ti dan ranije- mah ništ čudno on zaboravi sve u sekundi user posted image user posted image user posted image

Bila sam 45 minuta kod ginekologa, uzeo mi bris i mokracu sutra moram odnjet i za tj dana ga zovem dal je nalaz dobar, cura je teška oko 2560 i duga 46 cm, nesšo mi je rekao da mu se čini da je bebin bubreg policističan, ali da je to danas tako a za par dana može se sve promjenit i da to nije ništa- sad ne znam dal da se brinem ili ne, on kaže da ne trebam brinut jer je to tako može a i ne mora bit a i lako riješiva stvar user posted image user posted image user posted image user posted image

Otvorena sam za jedan prst što kaže da je još rano pa da malo usporim još 2 tjedna tj do 37 tjedna jer onda beba može van a do tada nek malo pripazim jer kad se počnem otvarat onda to ide malo po malo na više .... nije mi dao nikakve ljekove za to , a sad kakva su vaša iskustva s tim otvaranjem user posted image user posted image user posted image Šta mi vi preporučujete??? Jel to fakat onda po malo ide dalje kad se jednom počne otvarat???

U zagreb idem za 2 tjedna kad mi bude 37tj i onda će tamo odlučit dal ću doć za par dana natrag ili ostat , ovisno kolko se budem otvorila do tad i kakva bude situacija kaže...
Torba neka mi je spremna i ako me šta ulovi laganini za Zagreb, putovnicu za rodilište mi nije dao nego kaže da kad odem u rodilište neka muž onda dođe po uputnicu pa će im odnjet ...

Maminangel
rekao mi je neka potražim njegovog prijatelja nekog ginekologa na B se preziva, a ja zaboravila, daj pomozi koj gin se tamo preziva na B i ako znaš kad radi???

Neposredna veza do poruke: 294
22.4.2013 17:45:17   
Afrodita83
Mislim da su i Piturici rekli da joj je maloj nešto s bubregom, a na kraju nije bilo ništa, pa će ti to ona najbolje znat, to je mislim čak jučer u postu pisala pa pogledaj...
Ja sam već mjesec dana uloživa za vršak prsta i dalje od toga nejde pa sad ne znam...ja bi recimo da se počnem otvarat jer već jesam u 37. tjednu user posted image
Zara ti je bila na mirovanju zbog otvaranja, ona će ti to bolje znati. znam samo da je meni dr. rekao da baš ne dižem ništa teško i da češće odmaram i propisao mi normabel od 2mg po potrebi pa sam ga ček i pila neko vrijeme, ali prošli tjedan sam ukinula sve lijekove. Sutra sam na pregledu pa ću vidjet ima li pomaka tamo dolje user posted image
I user posted image user posted image user posted image za bebu, prava cura već!

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 295
22.4.2013 18:16:04   
zara13
jedan prst ti je ništa to je normalno kod nas koje drugi put rađamo ja sam od 3 mj otvorena 1 prst a u 33 sam bila na 2 i to mi se čini jer taj vikend smo slavili rođendan pa sam se malo preforsirala u čiščenju i ležala 2 tjedna do 37 -og do pekjuće i to je to meni je prepiso neke tablete partusisten al to ide dok si više otvorena pij normabela od 2 mg tri put na dan il dok osječaš da ti je trbuh tvrdi ,glavno ti je da miruješ da ništ teško ne dižeš ne usisavaš ne čistiš znači sve četi u zrak i nek muž sve radi eto.ja sam i u prvoj bila otvorena 1 prst od 7 mj pa sam prenesla ko i ti do 42 tjedna 12 sati dripa ,ručno otvarana i još se nisam otvarala .

(Odgovor članu Afrodita83)
Neposredna veza do poruke: 296
22.4.2013 18:20:11   
Hladna
Ja se nadam da ce Piturica vidjet moj post pa da mi objasni tocno sve to za bubreg....

Ja nisam bila uopste otvorena u prvoj trudnoci a i do sada nista, tek sad mi reko da jesam i da usporim do 37 tj.
Znaci netrebam bas stajat skroz na kocnici, ma ja poludim od dosade kad muz radi od 7 do 17 h i onda za to vrijeme stalno nesto radim - ne mogu ja biti mirna, a taman si isplanirala sutra kupaonicu detaljno izribat i malo boravak a sad ne znam dal cu se ostavit toga il ne...

Sad mi je i onu žlicu gurnuo da uzme uzorak iscjedka da odnesem na mikrobioloski i zvijezde sam vidla kad mi uvalio tu zlicu i jos k tome onako hladna pa lako bi se od tog šoka porodila, a mala se odma počela migoljot u trbuščiću, valjda je i nju probudio user posted image

< Poruku je uredio Hladna -- 22.4.2013 18:24:04 >

(Odgovor članu zara13)
Neposredna veza do poruke: 297
22.4.2013 18:46:40   
endless
EEto i mene konačno na ovoj forum-temi user posted image nisam znala da je otvorena nova tema user posted image još meni bilo čudno što vas nikog nema tamo na prvoj ovakvoj temi user posted image
No, uglavnom, čestitam svim majčicama još jednom na bebicama, nadam se da ste sretne, ispunjene i da uživate u svojim bebicama sada user posted image user posted image user posted image moj Gabriel eno duda dudu pa mama koristi priliku za fejs i ringeraju user posted image

Mmaestral, odgovorila sam ti i na poruku na FB i još jednom ti se ispričavam jer sam koristila sve samo ne pristojne riječi i jer sam bila poprilično vulgarna user posted image mislim da shvaćaš sada zašto sam ti rekla da izbjegavaš to rodilište, i da radije odeš biiiilo gdje drugdje osim tu user posted image
Nisam vam baš puno pričala o svom porodu jer jednostavno nisam imala kada, dva tjedna sam trunula u bolnici, sve je to poprilično duga priča, ali slična koo i od Mmaestral user posted image pitam se zašto!!! Možda zato što treba zapalit to rodilište user posted image uglavnom, na sam Uskrs 31.3. u noći sam došla u bolnici jer mi je počela odlaziti plodna voda i imala sam lažne trudove. Na dolasku u rodilište su me ismijali da kojeg sam vraga došla, čak me i doktorica isprdala da umišljam, al ajd, kad sam već došla i pošto imam dosta kilometara do kuće da se ne vraćam nazad. Ne mogu vam ni opisati koliko sam jadna i tužna bila, em što me bilo strah za bebu em što su me tako isprdali kao da izmišljam! Srećom pa je iduće jutro bio dežuran moj ginekolog, pa me pregledao i tek onda sam bila mirna da je sve uredu i da se tijelo priprema za porod u punom značenju te riječi. Od samog početka sam bila u sobi sa dvije curke koje ću pamtiti do kraja života, definitivno user posted image ). Jedna je čekala carski rez, a druga je čekala porod.
Svako jutro smo išle na ctg, koji u ovom rodilištu komotno mogu baciti u smeće jer im ne predstavlja apsolutno NIŠTA. Jer trudove koje sam kasnije imala na porodu sam imala i prije poroda user posted image smijali su mi se, ismijavali jer sam govorila da me boli. Na dan poroda više nisam bolove mogla izdržati, hvatali su me svakih 10 minuta, cijelu noć oka nisam sklopila jer sam se iz sna trgala s bolovima. Tog dana sam bila otvorena prst i pol, i zahvaljujući mom ginekologu i njegovom iskustvu, pričekali smo, bila sam premorena i iscrpljena ali bolje i to nego da me odmah spojio na drip jer bih se mučila 12 sati minimalno, ovako sam porod obavila od 18 sati do 20:45. Dva sata i 45 minuta i sve je bilo gotovo, moj Anđeo je došao na ovaj naš svijet user posted image user posted image user posted image sve bi bilo idealno da prvo nisu uočili da ima žuticu, ništa izrazito, ali dovoljno da ga drže pod svjetlom. Nakon toga su zaključili da ni ta žutica nije problem već BAKTERIJA koju je pokupio u bolnici. U to sam sigurna i ja i moj ginekolog, pedijatrica i on su se doslovno posvađali predamnom jer se to dogodilo, mi smo u trudnoći pravili pretrage i dijete od mene bakteriju nije moglo dobiti... Tad mi je bilo još teže jer je to samo dokaz njihove predijatrijske nesposobnosti... Koliko god sam smatrala za svog ginekologa da je čudan čovjek, pomalo frikast, usporen, uvijek nešto ljut i ljutila se na njega i njegovu vuču nogu u klompama koje su odzvanjale cijelim rodilištem svako jutro dok je išla vizita, ispalo je da je čovjek na mjestu skroz, i da se maksimalno potrudio da mi bude ugodno. Mališa je bio 6 dana odvojen od mene, njega su premjestili na neonatologiju, mene na ginekologiju (i to isto tako zaslugom mog ginekologa koji mi je rekao da se premjestim s rodilišta tamo, jer je odjel ginekologije potpuno nov i sređen kako bog zapovjeda). Gabriela sam dolazila samo dojiti svaka tri sata, zadnje dojenje mi je bilo u 20:30, i tih 6 noći je bilo za mene najduže na svijetu. Tako da Mmaestral, drži se samo i budi sada jaka, znaam koliko psihički ubija razdvajanje od bebe i općenito taj boravak u bolnici. Ako si još uvijek na rodilištu, traži da te premjeste na odjel ginekologije, to ti je odmah tamo, ali bar ćeš imati neki svoj mir i odmoriti se. Jedino ako ti je zbog društva u sobi user posted image tako smo ova moja cimerica i ja zajedno otputovale na ginekologiju nakon što su nam bebe završile na neonatologiji. Uglavnom, ponosna sam na svog sina i na svoj porod, obavili smo to onako, momački user posted image sada je sve uredu, čekamo prvu kontrolu da vidimo da li se možda urinarna infekcija vratila. Nadam se da nije i da neće jer sljedeći put dok budem posjetila s tim razlogom tu bolnicu, sa sobom nosim 10 komada bombi i minobacača. user posted image

Gabriel 03.04.2013.
Marija Evelyn 24.10.2015.

(Odgovor članu zara13)
Neposredna veza do poruke: 298
22.4.2013 19:07:21   
zara13
i meni su sad u 35-om vadili taj bris .a pomalo čisti ak imaš normabel popij i to je to il osjetiš da je trbuh tvrd sjedni. ja sam ti sve živo radila s jednim prstom dok sam bila otvorena i malu dizala i sve čistila u biti sve kad smo sami.ja danas išla čistit ujutro sve si usisat jedva dočekala da mogu sma si to sve sredit kak se spada user posted image i onda muž zove nema ga do 6 naveće jebate onda sam bila u komi kak me sve bolilo a još i pesa išla šetat trebalo mi pol sata da dođem do dole nju prošećem i popnem se dok inaće 10 min i to je touser posted image ajd sam bog pa mi mala ko da je znala dans odspavala 4 sata popodne

(Odgovor članu endless)
Neposredna veza do poruke: 299
22.4.2013 19:12:22   
zara13
e a da ti je čik to radio vidla bi ti i mjesec i zvijezde i sunce sve u jednomeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa slično tak i plodnu vodu gledajuuser posted image user posted image

(Odgovor članu zara13)
Neposredna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!