endless
|
Maminangel - jest, u vt sam rodila, ako čujete na vjestima da je gorjela ta bolnica - znat ćete tko je kriv No dobro, Gabriel mi je ZA SADA dobro, dobar je, ne mogu se požalit, nadam se da će tako i ostat. Mmaestral, šta da ti kažem, mog Gabriela su stavljali pod svjetla jer krepili nisu napravili nalaz urina - zračili su ga kreteni bezveze, bez razloga! Ma ako ikad više budem rodila, ići ću bilo gdje, samo ne tamo. Em što su svi doktori (osim mog) čudni do bola i nemaju ni malo smisla za humor, em što su sestre neljubazne što prema rodiljama i trudnicama, što prema bebama. Nikako ih ne peru, koja je slučajnost da i mmaestralina beba i moja imaju crvenu guzu do bola nakon što su izašle iz rodilišta? Kada bih počela uspoređivati svoju priču sa pričama drugih žena pretpostavljam da bih došla do istog zaključka - to rodilište je rupa obična. Pošto sam 3 dana prije poroda došla u rodilište, preslušala sam 6-7 poroda i to mi je sve bilo kao u horor filmu jer su žene vrištale, derale se... Dobro, razumijem sada i zašto, ali grozno je trudnici koja prvi puta ide roditi da to sluša, jer kod nas je to sve skupa, rodilište i rađaone. A sestre umjesto da zatvore vrata od rađaone, ostave ih širom otvorena, k tome spoje ženu na drip, i odu iz rađaone i šetkaraju okolo, a žena se pati od bolova i vrišti, dere se a nitko ne mari. Ja sam tokom svog poroda kroz razgovor babice i sestara skužila cijelu radnju Sulejmana, čak znam i da je Hurem tužena jer se udebljala i zbog nje je stalo snimanje serije iii koješta (makar tu seriju nisam nikad gledala) ma brutale Bitno da sam to prošla, sad dok razmišljam osjećam se depresivno do bola dok se sjetim kako su me ostavile u rađaoni na onom stolu priključenu na onaj drip i nestale ... Uhh, ne smijem razmišljati o tome moram sada bit jako puno puno pozitivna Puse šaljem trudnicama, majkama, bebama i bušama