|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebice u 2013.
12.3.2013 19:30:37   
sarah_zg
I ja bi trebala u petak, ali mi nezgodno pa ću u ponedjeljak. Radim u subotu pa sam ponedjeljak slobodna onda lijepo opušteno na pregled pa malo u grad user posted image Malog ću odvest u vrtić, natempirat pregled da i muž može doći i da vidimo koliko je curka narasla. Nadam se samo da nije naraslo nešto među nogamauser posted image user posted image

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 201
14.3.2013 13:08:10   
Luci.Buci
Isuse curke, pa vi ste odlične. ja 24+1 pa 14 kg. ljudi me pitaju dal uskoro moram roditi, trbuh mi je postal ogroman. Za kiselinu je BADEM ZAKON, PREPORUČAM ko ima tih problema. U ponedjeljak idem vidjet svoju Lauricu :)
URINOKULTURU sam predala par min. prije pregleda isto tako se odužilo jer sam putovala pa nisam bila u ZG. Vele da sam super zdrava i zatvorena ko babun user posted image user posted image Leđa me ubijaju ko sam vrag, gripa napokon prošla samo me još kašalj muči. Laurica se javlja posljednih dana po cijeli dan, mama veli da ju možda stišćem.
Jučer navečer sam ležala na leđina i napnula mišiće da se dignem i kaj vidim, kod pupka malu oštru izbočinu. S prve sam se preplašila a onda skužila aha, ja sam trudnica to mi je beba. Tak da svako malo kad se legnem napnem mišiće ko za trbušnjake i vidim točno gdje se Laurica nalazi (neznam dal bi to smjela al sam znatiželjna) user posted image
Ili skače i roče ko luda danima ili par dana samo da kucne navečer da je tu. Jedva čekam ponedjeljak da ju vidim.

Da li zna neka kad se mora reći gin. da dragi bude na porodu i kada se radi 4D ultrazvuk ? Drago mi je da ste sve dobro i nadam se da budete user posted image

Neposredna veza do poruke: 202
14.3.2013 13:27:37   
ruwenzor
Da podijelim s vama- danas sam prvi put osjetila da me bebica lupnula, super je feeling, već sam i zaboravila kak je to user posted image

Luci, mm je bio samnom na porodu, nitko ga nije ništa pitao, imao je onu potvrdu da je završio trudnički tečaj ali nisu ga tražili.
4 d sam s Nikom radila u 30 tj, u ovoj trudnoći sa 14 tjedana na double testu. Frednica je svoj 4d radila na anomaly scanu u 20 tj. (to su u biti ta 3 glavna uvz pregleda) 

< Poruku je uredio ruwenzor -- 14.3.2013 13:29:15 >

zvrkica frkica 26.05.2011. <3
smjehuljica 06.09.2013. <3

(Odgovor članu Luci.Buci)
Neposredna veza do poruke: 203
14.3.2013 13:46:56   
pepeljuga
Ruwenzoruser posted image

Meni je sutra pregled,jedva cekamuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu ruwenzor)
Neposredna veza do poruke: 204
14.3.2013 13:51:25   
sarah_zg
Ja se osjećam ko tenk, u dva dana mi je trbuh narastao pa mi je muž jučer rekao: A gle, sad ti se stvarno vidi trbuh!
Rekla sam mu da se nadam da je to kompliment jer sam ipak u 20. tjednu!user posted image
Ja u ponedjeljak na pregled, isto jedva čekam. ja ju čujem svaki dan, ali izbočine ne vidim, vjerojatno zato kaj imam sloj na trbuhuuser posted image , šlaufek, salo ili kako već se to zove!user posted image

Baci brigu na veselje!

Neposredna veza do poruke: 205
14.3.2013 14:01:55   
mariola
Ma daj Kate ne zamaraj se salom. Imam ga i ja a nisam trudna.user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 206
14.3.2013 14:05:37   
sarah_zg
Ma ja sam iskompleksirana, šta ja mogu. Ali, tješim se da ću se posliej dovesti u red. Samo da sve prođe ok, to je ipak najvažnije, a kila dvije amo tamo, stvarno na kraju nije bitno!

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 207
14.3.2013 14:09:06   
pepeljuga
A mos misliti koliko se meni sala nakupilo nakon pustih trudnocauser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 208
14.3.2013 14:15:13   
sarah_zg

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

A mos misliti koliko se meni sala nakupilo nakon pustih trudnocauser posted image

Daj vidila sam te na onoj fotki, imaš lijepi okrugli trbuh, a moj nikako da se zaokruži od sala

Baci brigu na veselje!

Neposredna veza do poruke: 209
14.3.2013 14:15:52   
pepeljuga

IZVORNA PORUKA: sarah_zg

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

Daj vidila sam te na onoj fotki, imaš lijepi okrugli trbuh, a moj nikako da se zaokruži od sala

Pa lipo sad izgleda kad je okrugli,al prije bas i nijeuser posted image

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 210
14.3.2013 14:18:18   
sarah_zg
To znači da će za koji tjedan i moj lipo izgledati? user posted image Reci da, pliiiiz! user posted image

Baci brigu na veselje!

Neposredna veza do poruke: 211
14.3.2013 14:35:40   
pepeljuga
E bas to sam tila reciuser posted image

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 212
14.3.2013 14:40:59   
ruwenzor
ma imati ćemo mi sve lijepe trbuščiće user posted image  

zvrkica frkica 26.05.2011. <3
smjehuljica 06.09.2013. <3

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 213
14.3.2013 15:11:19   
Luci.Buci
kakvo salo , sve se rastegne i otiđe u guzicu i noge hehehe, užas user posted image

jesi plaćala 4d? čula sam da negdje ima i preko uputnice?

(Odgovor članu ruwenzor)
Neposredna veza do poruke: 214
15.3.2013 9:54:18   
jagoda1
ja sam uvijek imala komplekse radi kg, imam mršave noge ali salo ostalo od prve trudnoce, sve mi ode u ruke, glavu stomak, mogu mislit kakva cu sada biti.
mi se oko imena nikako dogovoriti, trebala je biti Tamara,ali kako je ispalo da je user posted image ime više ne spominjemo. Nikako se složiti oko muškog, pa je to tema koja se ne otvara :-)))

Neposredna veza do poruke: 215
15.3.2013 11:33:12   
Luci.Buci
Ne se zamarati kilama, ako se tu ko treba to sam ja (ipak sam sakupila najviše) .
e i da, zaboravila napomenuti, stavila pod noge ogroman jastuk pa onda napnula mišiće kao da se dižem. Kako možeš čuti bebu? ja ju samo osjetim da se vrti i riče.

(Odgovor članu jagoda1)
Neposredna veza do poruke: 216
15.3.2013 11:37:22   
sarah_zg
ma osjetim ju, naravno da ju ne čujem

Baci brigu na veselje!

Neposredna veza do poruke: 217
15.3.2013 12:00:12   
angel@
Drage moje ljetne trudnice kako ste mi,kako su vaše bebice.... ja sam danas 23+5 i moj dječak se počeo intezivno javljati kad njemu dođe da se javi,a jučer sam i ja skužila da mi se stomak trza i pomiče kako se on unutra kreće...neopisiv osjećaj i jako smješan istovremeno...i tatu smo uključili u promatranje kretnji trbuha.... user posted image user posted image user posted image mi smo u srijedu na uzv i čeka me kontrola šećera utrudnoći koje se priznajem polako bojim.... nadam se da će ipak sve biti u najboljem redu kako je i dosad bilo.....

Kako ste mi vi? Jeste li već počele sa spremanjem robice ili još ne? Ja nisam još nekako mi se čini rano....

Imene su leđa počela zezati,tj donji dio leđa i mučnine se povremeno vrate pogotovo navečer.... ali najbitnije je da nam je bebica aktivna.... pozdrav cure vama i vašim mrvicama...

I da ne zaboravim,draga Sarah-zg dodaj još jednu ljetnu trudnicu na popis.... Tania-27.7. i user posted image je.... da nas ima još.... user posted image user posted image user posted image

** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje
**14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška
**07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-)))

Nebo strpljive voli....

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 218
16.3.2013 10:49:45   
Luci.Buci
Mučnine? reci gin. za to, mislim da su trebale odavno proći. redovono papaš? meni je muka kad dugo ne papam, tipa ništa ujutro do ručka. mi smo super , mama kupuje oblekicu na veliko a mi tek počeli za krevetić i sakupljamo novce tako da slijedeći mj. idemo u shoping .pozdravčić svima :)

<3 LAURA
3.srpanj.2013.

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 219
16.3.2013 11:15:06   
Luci.Buci
ej, danas je na velesajmu u globusu prodaja rabljenih stvari za bebice pa tko ima volje i novaca može pogledati, samo neznam od kad to traje.

<3 LAURA
3.srpanj.2013.

Neposredna veza do poruke: 220
16.3.2013 11:21:09   
andydea
Samo da pozdravim ljete mamice, a posebno Sarah kojoj sam obećala da ću joj se javiti ...ako trebate bilo kakve savjete javite se na ljetne bebe 2012...user posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

Neposredna veza do poruke: 221
16.3.2013 13:04:52   
sarah_zg
evo mene. Bila jutros na placu, kupila ribice, otpravila dečke doma. Oni će peć srdele i sve će me čekat gotovo dok ja dođem doma user posted image user posted image
Bila u Mimari na nekom otvorenju, sad na poslu tikam vijesti.

Ja ne moram ništa kupiti, imam krevetić i kolica od G. Nema veze ako bebica bude malo u plavom na početku, dat će mi prijateljica rozo od njene male tako da ne moram ništa kupit. A znam da ću dobit puno toga pa ništa ne kupujem. Ono najvažnije imam. Morat ću sebi još koji komad odjeće kupit jer radim pa mi treba dosta toga.

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 222
17.3.2013 8:46:28   
JELENKO VG
Pozdrav curke!!
Ulazimo u 25.tjedan i curka se miče non stop,pogotovo ujutro.Super mi je to osjećajuser posted image .Najrađe bi cijeli dan ležala i slušala ju kak lupa,okreće se i izvodi koluteuser posted image .Bila sam kod ginića koji me jako zašpotao jer sam dobila do sada cca + 8 kg.
Kaže kao u zadnja dva mjeseca se najviše dobije i bla,bla bla...
Trbuh mi je normalne veličine ali su mi se guza i noge bome povećaleuser posted image .Al nije me nešto prestrašio,milsim da je sve u granicama normale.Sad sljedeći tjedan idem na onaj pregled za šećer di moraš pitiono bljakasto:)...kažu cure da je odvratno
Frendice su mi dale dosta robice,tak da za početak imam....a ove veće stvari će nam valjda starci kupitiuser posted image
Neda mi se kupovati previše kada ti uvijek netko nešto da!
Jedino se dvoumim oko toga dali ići na tečaj??Kakva iskustva imate oko toga?Dali je uopće od kakve koristi??

13.07.2013. Ema ljubav najveća
11.02.2015.-stiže druga ljubav

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 223
17.3.2013 8:57:13   
Luci.Buci
Ma daj, kaj se zamaraš. +8 kg u 25 tj. to je koliko ja znam po frendačima mojim sasvim normalno. Bitno da je sve OK s tobom i curkom user posted image user posted image

E i mene zanimaju ti tečajevi svakao bi sad u prvoj trudnoći htjela ić na to. Zna tko gdje se to može potražiti i upisat i dal košta? ja sam u zg

<3 LAURA
3.srpanj.2013.

(Odgovor članu JELENKO VG)
Neposredna veza do poruke: 224
17.3.2013 9:15:22   
Luci.Buci
evo , malo sam kasno pogledala al mi smo se dogovorili za sesvete http://www.zagreb.hr/default.aspx?id=453

<3 LAURA
3.srpanj.2013.

Neposredna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Najomrazenija poznata faca
tikica_69

Po Vasem misljenju, tko je najomrazenija poznata osoba trenutno u nasoj zemlji?

Premijerka Kosor (30%)

Ministar Milinović (36%)

Luka Bebić (7%)

Ivo Sanader (17%)

Milan bandić (3%)

netko drugi (7%)

Broj svih glasova: 193

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!