|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebice u 2013.
5.3.2013 14:52:08   
Teona
Prijavljujemuser posted image

(Odgovor članu Grga_cvarak)
Neposredna veza do poruke: 176
5.3.2013 17:12:08   
Osmijeh
pozdrav svima pošto sam ovdje nova :)
sa najnovijeg Uzv čekamo našu curicu user posted image oko 22.7.
Živili, zdravi bili!

< Poruku je uredio Osmijeh -- 5.3.2013 17:13:02 >

(Odgovor članu Teabu)
Neposredna veza do poruke: 177
8.3.2013 18:18:04   
Tiana Weber
Teona i Osmijeh, cestitam. to su predivne vijesti. ljubim Vas

(Odgovor članu Osmijeh)
Neposredna veza do poruke: 178
11.3.2013 10:06:15   
sarah_zg
Drage moje ljetne, kako ste mi? Vrijeme leti i ja već na pola puta. Trbuh je počeo intenzivno rasti, a do sada kao da ga nisam ni osjećala. Već sljedeći tjedan moram na pregled. Meni taj mjesec dana tako projuri, ni ne snađem se. prošli put mi rekla da do sljedećeg pregleda napravim urinokulturu i ja kao imam vremena. I sad gledam da već u ponedjeljak trebam na pregled, a naravno da to nisam napravila. I sad sam se naručila za ujutro i valjda će sve bit ok.
Kako stojite s kilogramima? Po mojoj vagi ja sam sada na +5, a nekad i na +6user posted image
Vidjet ćemo šta će ona reć u ponedjeljak.

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu Tiana Weber)
Neposredna veza do poruke: 179
11.3.2013 10:09:14   
sarah_zg

IZVORNA PORUKA: zvončica1

Hej ljetne mamice, prvo vam svima čestitam na spolićima koje ste saznale..nisam se dugo javljala jer sam prije 3 tjedna završila u bolnici radi trudova, ležala očekujući serklažu, na kraju ju nisu radili jer je cervikometrija odlična, beba se super razvija, u 23 tjednu su mi je mjerili i mjere su za tjedan dana veće nego što treba kao, al dobro, imamo 614 gr,tj. imali smo, danas smo u 24 tjednu ali imam strogo mirovanje radi skraćenog cerviksa i otvorenosti, svaka 2 tjedna moram na kontrolu i beba je na zadak trenutno pa mi nikako da vidimo što imamo ispod user posted image . Trenutno sam na Cordipinima i Normabelima koji me strašno uspavljuju ali rekli su to je i cilj, da se odmarate i mirujete, slijedeći tjedan opet imamo pregled pa ćemo vidjeti hoće li raditi serklažu ili ćemo pokušat izdržat do 30 tjedna kada ćemo ići na inekcije Dexametazona za jačanje pluća u slučaju prijevremenog poroda, kontrakcije imam i dalje bez obzira na terapiju ali preživjet ćemo sve, samo da ne pukne vodenjak jer me beba lupka jaaako nisko dolje... Tako ako me nema vjerojatno ležim u bolnici ali mislim na sve vas i ljubim vas puno...

e draga moja, baš sam se mislila di si ti i šta je s tobom? Jel ovaj tjedan ideš na pregled? Sretno! Još se ne zna šta je, ha? Al se skriva taj bebač! Ma bitno da sve bude ok i da izguraš to barem do 37.user posted image

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu zvončica1)
Neposredna veza do poruke: 180
11.3.2013 11:05:06   
angel@
Draga sarah-zg u kojem si tjednu sada.... ja sam danas 23+1,a kad sam 20.2.bila na kontroli bila sam 20+3 i na +6 kg(od početka trudnoće pa do tada) i isto sam mislila da će mi moj ginekolog nešto prigovoriti za to,a on kaže da je normalno da sam toliko dobila i da je to praktički ništa i da ako do kraja trudnoće dobijem još 6 kg da je to skroz normalno....

** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje
**14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška
**07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-)))

Nebo strpljive voli....

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 181
11.3.2013 11:12:10   
sarah_zg
Ja sam danas 19+4 i jutros sam bila u plusu 5 kg, računajući od početka trudnoće. Stalno se bojim za te kile, ali čini mi se da sam s prvim na polovici trudnoće već imala 8 u plusu, a do kraja sam dobila ukupno 14. kad tako razmislim, ovo i nije tako strašno.user posted image
Izbacila sam sve slatkiše, a ostalo jedem u umjerenim količinama. Ne mogu baš biti gladna jer dosta hodam, a imam niski tlak i ako sam gladna padne mi i tlak i radna koncentracija i počne mi se spavati. user posted image Kako si ti?

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 182
11.3.2013 11:19:36   
JELENKO VG
Pozdrav mamice :)
Evo nas u 24.tjednu.Trbuh raste,beba se sve jače mičeuser posted image .Sve mi tako brzo prolazi,kao da sam još uvijek na samom početku trudnoće,a već smo prešišali polauser posted image .
Sada sam cca + 8 kg,i sva sam naraslauser posted image .Glava mi je ko balon,a vjenčani prsten više ne nosim jer su mi ruke počele pomalo naticati navečer.Al sve u svemu,sve je u redu.Sutra idemo na pregled pa ćemo vidjeti kako bebač napredujeuser posted image

13.07.2013. Ema ljubav najveća
11.02.2015.-stiže druga ljubav

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 183
11.3.2013 11:34:45   
sarah_zg
Meni isto vrijeme leti ko ludo. Uopće si nisam do kraja osvijestila da sam trudnica, a ono polovica. Ja još radim i tjedni mi samo lete.

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu JELENKO VG)
Neposredna veza do poruke: 184
11.3.2013 11:59:20   
angel@
Draga ja sam dobro,bebica se miče kad njemu dođe,onda zna biti exstra miran ne znaš da je u stomaku...user posted image user posted image user posted image ,ali sve u svemu dobro je i meni vrime leti užasno brzo.... iduću srijedu smo na pregledu pa ćemo znati koliki smo,a i čeka nas još pretraga šećera u trudoći... nadam se da će mi i taj nalaz biti uredan.... kako će se zvati bebica? user posted image

Nebo strpljive voli....

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 185
11.3.2013 12:01:28   
sarah_zg
Kod mene će bit Anauser posted image

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 186
11.3.2013 12:11:04   
angel@
To smo ime i mi izabrali bili za curicu.... da je bila curica tako bi se zvala... user posted image

Nebo strpljive voli....

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 187
11.3.2013 12:13:59   
sarah_zg
A mi bili u pregovorima za Davidauser posted image
Muž je htio ako bude dečko da bude Luka, ja da bude David i onda je Ana uvela primirje.

Nadam se da se neće neki 'pintek', kako bi rekao moj sin, pojaviti u ponedjeljak!

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 188
11.3.2013 21:39:15   
Teona
Bok cure, ja sam jutros bila na pregledu, sada sam 19+4 i rekli su da samdo sada dobila 2,2 kg ( ok, rano ujutro, nisamforuckovala, samo pila jogurt) ginekologica kaze da je i to ok, da se ne brinem sto sam tako malo dobila ali trbuh mi se bas napuhao zadnjih 10 dana, sada vec izgledam kao trudnica ;) mi jos nemamo ime, ma nemamo ni listu ( da je bila curica vec smo imali par)

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 189
12.3.2013 5:07:21   
angel@
Draga sarah znam sjećam se da si mi pisala da ako bude dečko da će biti David izgleda da imamo isti ukus što se imena tiče user posted image user posted image user posted image

Draga Teona bravo za pregled i za tvoju bebicu i ne brini se zbog kg još stigneš dobiti i njih.... tako da draga uživaj....user posted image user posted image user posted image

Drage moje mene toliko kiselina ubija da mi gori želudac i grlo,ali doslovno.... i ne mogu zbog toga spavati,a izgleda da sam i mrvicu zbog toga probudila,tako dok smo mi budni naš tata spava.... user posted image user posted image user posted image kako smanjiti kiselinu,zna li netko.... user posted image

Nebo strpljive voli....

(Odgovor članu Teona)
Neposredna veza do poruke: 190
12.3.2013 7:13:01   
ruwenzor
moja mrvica user posted image  još ne želi otkriti spol, imena su spremna (karlo i helena)
sad sam počela razmišljati da možda i ne želim znat do poroda, ionako mi je svejedno, samo da je sve okuser posted image
u 16 tjednu sam, vaga se vratila na nulu (izgubila sam 4 kg u startu)

angel, kaj se kiseline tiče, u 1. trudnoći su mi pomagale naranče i štapići tijekom dana, a sat-dva prije spavanja nisam smijela ništa pojesti osim tijesta, tosta i sl. i spavala sam na valjda 3 jastuka na lijevom boku user posted image

zvrkica frkica 26.05.2011. <3
smjehuljica 06.09.2013. <3

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 191
12.3.2013 18:54:16   
sarah_zg
Teona nas dvije ćemo skupa.

A jeste sve neke mršavice, na mene se zalijepi sve što pojedem,user posted image user posted image

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu ruwenzor)
Neposredna veza do poruke: 192
12.3.2013 18:56:55   
pepeljuga
Mi još ne znamo ime,valjda ćemo se uspiti dogovoritiuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 193
12.3.2013 18:59:43   
pepeljuga
Ja po mojoj vagi na plus 7, a danas sam 26+3. Ja zadovoljnauser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 194
12.3.2013 19:06:18   
sarah_zg
Ja sam kao plus 5, ne zvuči grozno koliko izgleda, a danas sam 19+5 ili 6 nemam pojma. Joj, s prvim sam sve znala u dan i išla na preglede u točno određeno vrijeme, točno nakon 4 tjedna, a sad ako ne stignem kažem: ma ok, idem sljedeći tjedan.user posted image

Baci brigu na veselje!

Neposredna veza do poruke: 195
12.3.2013 19:11:23   
pepeljuga
Ja sad moram stisnuti na tickeric da vidim koliko sam trudnauser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 196
12.3.2013 19:20:03   
sarah_zg
A tvoj tickerić baš lipo izgledaaaa. A što se imena tiče, kod vas to obično ide u zadnji tren!

Baci brigu na veselje!

Neposredna veza do poruke: 197
12.3.2013 19:21:57   
pepeljuga
Da,da kod nas uvik ime u zadnji tren,al nekako i ne pričamo o tome,kao sve ima vrimenauser posted image

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 198
12.3.2013 19:25:50   
sarah_zg
Pa kad i ima. Možda vam samo sine jednog dana. Meni se nekako čini da ženskih imena ima puno ljepših od muških i da je lakše birat. Jesi ok inače? Kod mene sve ok. Išla danas radit urinokulturu pa ćemo vidjeti ima li kakvih beštija. Inače sam skroz ok. Malo nam je ludnica na poslu ovih dana, ali guram i to nekako.

Baci brigu na veselje!

Neposredna veza do poruke: 199
12.3.2013 19:28:20   
pepeljuga
I ja se da kucnem super osjećam, malo navečer ositim da sam umorna al sve u svemu ok.
Isto sam prošli tjedan radila sve pretrage i sve je uprincipu ok,malo bakterija u mokraci al ništa strašno. U petak mi je pregleduser posted image

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Izmišljanje

Ima li među forumašicama netko za koga mislite da izmišlja i ne vjerujete baš svemu što napiše?

Da (59%)

Ne (8%)

Ne znam (34%)

Broj svih glasova: 128

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!