|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebice u 2013.
22.2.2013 10:43:36   
sarah_zg
Meni je s prvim oplodnja očito bila kasnije i nikako se dr. nisu mogli dogovoriti oko mog termina. Moja dr. je rekla da je ovulacija bila kasnije i da je termin 25.9., u bolnici su tvrdili da je 16.9., a ja na kraju rodila 2.10. Koji je bio pravi termin, nemam pojma, a nije ni važno. Ima vremena za bebu da naraste, a pred kraj se ionako više kontroliraš pa će ti dr. znati procijeniti kad je vrijeme da beba ide van. cestitam na curki
Trecabeba, dobrodošla i čestitam na dečku! Bravo, bravo!

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu and1)
Neposredna veza do poruke: 151
22.2.2013 15:52:22   
aries
and1 ne brini, vecina ih racuna datum ovulacije 14. dana od datuma posljednje mjesecnice, sto je super ako ti je ciklus 28 dana,a i tad mozes ovulirati i 11og dana i 20og dana, koliko znam. meni je ciklus 40 dana i ja ovuliram oko 20.Taj put kad sam zatrudnila, na pregledu sam bila 15. dana u ciklusu i doktor je rekao u akciju u narednih 3-5 dana i tad nekad smo i uspjeli.Tako da ja i dalje msilim da cu roditi citav tjedan kasnije od onog sto mi kazu..kad prodje jos malo vremena,kad bebica jos naraste bolje ce se vidjeti i ujednaciti/pribliziti. Ionako se 2 tjedna prije i poslije termina i dalje smatraju urednom trudnocom...

10.04.2013. L -mamina proljetna princeza
03.10.2016. L -mamin jesenski princ

(Odgovor članu and1)
Neposredna veza do poruke: 152
23.2.2013 14:48:25   
Luci.Buci
Netrebaš se brinuti, meni je po ultrazvuku tj. dana manja al mi nisu mijenjali termin poroda :) znamo točno kad je bila oplodnja a svaki doktor svoje trubi, na početku su mijenjali datume svaki pregled, no dragi i ja znamo i bez njih user posted image

(Odgovor članu aries)
Neposredna veza do poruke: 153
23.2.2013 19:57:24   
angel@
Drage moje kako ste mi... mi smo bili na pregledu i nosim user posted image na zadak i 15 dana je veći na uzv i razvija se bebica super i teška je 490 grama... user posted image user posted image user posted image trudna sam punih 5 mjeseci ušla već u 6.... za sada nam nije još mijenjao datum poroda....

** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje
**14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška
**07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-)))

Nebo strpljive voli....

(Odgovor članu Luci.Buci)
Neposredna veza do poruke: 154
24.2.2013 7:41:19   
and1
me ne brinem se ja, hvala cure :) mene samo zanima dal je tocnije po uzv ili zm.. jer ipak je 15 dana razlika između dva termina. sa prvom sam znala i kada je bila oplodnja i rodila se tocno na termin 25.9..

angel@ čestitam na dečku :))

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 155
24.2.2013 12:36:44   
emaemily
I nama ce ljeto biti veselo user posted image user posted image user posted image
Termin 24.8. iako vjerujem da cu ranije jer sam i prvo 2 tjedna ranije rodila a dr. kaze ako kao provorotkinja ranije rodis onda drugo sigurno..al tko zna nek sve prodje dobro:) Sretnos vima :)

Today I'm thankful <3

(Odgovor članu and1)
Neposredna veza do poruke: 156
25.2.2013 7:41:32   
ruwenzor
Jutro! U petak sam bila na triple testu (ne spadam u rizičnu skupinu, samo nekak volim znati da je sve savršeno, bila sam i sa N), bebalino super izgleda na 4D, ko prava mala osoba od 6,3 cm user posted image  koja savršeno krije spol.
Po ovom uvz ispada termin 01.09., po prošlom 07.09., po ciklusu 31.08. user posted image , ali to se sve vrti u tjedan dana koliko su neka normalna odstupanja pa nije bed. Ionako sam za N "znala" termin jer se sve poklapalo a ona je odlučila drugačije user posted image
Mučnine prestale, barem ih nije bilo zadnjih tjedan dana, osim manjih vrtoglavica sam user posted image

zvrkica frkica 26.05.2011. <3
smjehuljica 06.09.2013. <3

(Odgovor članu and1)
Neposredna veza do poruke: 157
28.2.2013 9:19:01   
jagoda1
evo kod mene opet user posted image
prizeljkivala sam curu, al dobro sta sad user posted image

(Odgovor članu ruwenzor)
Neposredna veza do poruke: 158
28.2.2013 13:56:00   
angel@
Draga jagoda čestitke na dečkiću.... user posted image user posted image user posted image bitno da je živ i zdrav.... user posted image user posted image user posted image

Nebo strpljive voli....

(Odgovor članu jagoda1)
Neposredna veza do poruke: 159
28.2.2013 14:45:57   
Anamala mama
Veeliki pozdrav drage buduće majke.. user posted image
Evo još jedne ljetne bebice, termin nam je 10.9.
Čitam forum od početka, ali evo da se priključim ostalim user posted image ..
user posted image

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 160
28.2.2013 18:44:07   
Luci.Buci
Evo mene malo. Već 3 dana me gripa lovi, danas skinula napokon ispod 38. Pijem Lekadol dok. me nije htjela ni vidjeti da ostale ne zarazim. Kaj je najgore neznam ni dal to utjece na moju curku. Sva sam zacepljena, sve me boli, kasljem da sve odzvanja. Je imala koja sličnu situaciju? Samo me zanima kaj se sad njoj događa...

(Odgovor članu emaemily)
Neposredna veza do poruke: 161
28.2.2013 19:03:13   
and1
nisam imala gripu u trudnoci, samo upalu sinusa.. ali lekadol mozes bez problema koristiti, oruzaj se cajem, medom i limunom, odlezi to i brze ce sve proci.. brzo ozdravljenje zelim :)

Neposredna veza do poruke: 162
1.3.2013 12:00:05   
Grga_cvarak
Pozdrav svima i čestitam. Čitam vas od početka i bas ste mi vesele. user posted image Eto, da se i ja pridružim ljetnim... termin 12.7. i user posted image . Ja sam htjela user posted image tako da ćemo poslije morati poraditi na njoj. user posted image

(Odgovor članu and1)
Neposredna veza do poruke: 163
1.3.2013 16:04:37   
Luci.Buci
ej mamike, evo mene danas sa manjom temperaturom nego prošlih par dana. Sva sam još začepljena i osjećam se jako tromo i bolesno al bar me groznica prošla. Nitko me nije htio primiti jučer, žalosno da trudnica s gripom nemože dobit stručnu pomoć nego samo odležati i to je to, mislim pa to su sad dva tijela, ne?
Dragi mi je u čaj stavio pola kile meda, da mi je zlo postalo user posted image ali dobro, sve je to sa dobrom namjerom. Nadam se da ću uskoro biti bolje, a Lekadol su svi dok. potvrdili da mogu uzimat, tako da je to i za bolove u leđima ( neznam dal ih imate al mene već dosta bole, pošto imam išijas ), glavobolje i temperature.
Pozdrav novima user posted image

(Odgovor članu Grga_cvarak)
Neposredna veza do poruke: 164
4.3.2013 12:45:03   
YesNo
Evo ja sam jutros saznala da nosim djecaka
user posted image
Bila sam nekako 100% uvjerena da je curica user posted image , cak sam i ime za curicu imala tako da sam ostala malo zatecena, ali naviknit cemo se mi i na malog pisonju 😄😄😄😄

Neposredna veza do poruke: 165
4.3.2013 13:34:44   
angel@
Draga YesNo čestitam ti draga na user posted image i najbitnije ti je da vam bude živ i zdrav.... od srca sve najbolje želim.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nebo strpljive voli....

(Odgovor članu YesNo)
Neposredna veza do poruke: 166
4.3.2013 14:37:05   
Grga_cvarak
Draga YesNo, tako je i mene user posted image iznenadio, a ja 100% da je user posted image . Još uvijek nekako mislim da su krivo vidjeli iako nemam ništa protiv jednog pišonje.

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 167
5.3.2013 6:25:05   
YesNo
Hahahahahah, hvala vam cure 😉

(Odgovor članu Grga_cvarak)
Neposredna veza do poruke: 168
5.3.2013 9:55:11   
sarah_zg
Oj, ljetne moje trudnice, evo i mene konačno. Počeli i dečki popunjavati ovu listu? Ajde neka, neka. Kad sam ja prvi put bila trudna, bila sam uvjerena da je cura i jako sam željela curicu. Dr. meni sa 16 tj. kaže da je dečko 100%, a ja umuknula, jadna, tužna, ona mene gleda i kaže gospođo, je li sve u redu? Beba je super, sve je ok. A ja njoj kažem: da sve je ok, samo nije curica. Bila sam jadna totalno, puna 3 dana! Nit sam s kim pričala ni ništa. Razočarana totalno. Tek poslije sam shvatila da je takvo razmišljanje bezveze i da je zapravo svejedno. Sad kad sam trebala saznati spol bila sam totalno indiferentna, iako sam priželjkivala curicu, nekako mi najvažnije bilo da je sve ok.

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu YesNo)
Neposredna veza do poruke: 169
5.3.2013 10:07:40   
sarah_zg

pepeljuga 15.6.
user posted image

zvončica1 25.6

Luci.Buci 3.7. user posted image

trecabeba 3.7. user posted image

JELENKO_VG 4.7. user posted image

TinaRi 4.7. user posted image

angel@ 7.7. user posted image

mamitasb 9.7.

and1 10.7.user posted image

Grga_cvarak 12.7. user posted image

plavka 14.7. user posted image

marina_si 21.7.

*angelina* 23.7.

ivanap10 27.7.

Teabu 28.7.

Astri 29.7.

bebica11 30.7.

Sarah_zg 31.7. user posted image

Teona 1.8.

mamasita 3.8. user posted image

danijela8 14.8.

jagoda1 14.8. user posted image

zoki 15.8.

emaemily 24.8.

YesNo 6.9. user posted image

ruwenzor 7. 9.

Anamala mama 10.9.

trudnica24 15.9.

inesica 28.9.

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 170
5.3.2013 10:39:48   
zvončica1
Hej ljetne mamice, prvo vam svima čestitam na spolićima koje ste saznale..nisam se dugo javljala jer sam prije 3 tjedna završila u bolnici radi trudova, ležala očekujući serklažu, na kraju ju nisu radili jer je cervikometrija odlična, beba se super razvija, u 23 tjednu su mi je mjerili i mjere su za tjedan dana veće nego što treba kao, al dobro, imamo 614 gr,tj. imali smo, danas smo u 24 tjednu ali imam strogo mirovanje radi skraćenog cerviksa i otvorenosti, svaka 2 tjedna moram na kontrolu i beba je na zadak trenutno pa mi nikako da vidimo što imamo ispod user posted image . Trenutno sam na Cordipinima i Normabelima koji me strašno uspavljuju ali rekli su to je i cilj, da se odmarate i mirujete, slijedeći tjedan opet imamo pregled pa ćemo vidjeti hoće li raditi serklažu ili ćemo pokušat izdržat do 30 tjedna kada ćemo ići na inekcije Dexametazona za jačanje pluća u slučaju prijevremenog poroda, kontrakcije imam i dalje bez obzira na terapiju ali preživjet ćemo sve, samo da ne pukne vodenjak jer me beba lupka jaaako nisko dolje... Tako ako me nema vjerojatno ležim u bolnici ali mislim na sve vas i ljubim vas puno...

Sin veliki 2003
Seka 2006
Stiže šmizla 25.06.2013.

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 171
5.3.2013 12:25:42   
Luci.Buci
joj zvončica sve smo uz tebe, drži se i mirovati.

(Odgovor članu zvončica1)
Neposredna veza do poruke: 172
5.3.2013 12:44:55   
maminangel
Draga zvončicea baš sam se pitala gdje si i pretpostavljala sam takav scenarij,samo miruj draga ne mrdaj nikuda,znam da je teško to reći jer imaš još dvoje doma,ali razmišljaj tako da je svaki dan,svaki tjedan duže beba veća i vi bliže cilju.Danas sam saznala od jednog doktora na Sv.Duhu da tamo uopće ne rade serklaže,svašta user posted image u tri bolnice tri različita stajališta kao da živimo u tri države..Drage moje ljetne mamice sviju vam šaljem puse u buše.....

Neposredna veza do poruke: 173
5.3.2013 13:17:11   
zvončica1
Hvala vam curke na podršci. Da maminangel teško mi je ležati jer je lijepo vrijeme, najradije bih prošetala a znam da bi to bilo jako riskantno za bebicu kojoj je u stvari super i ne osjeća ništa što se događa, lijepo se razvija što je najbitnije. Ja ti od odlaska u bolnicu sad svaka 2 tjedna idem u Vinogradsku, tamo su mi svi super, dr. mi je radila cervikometriju i rekla da je 34mm što je odlično i ako bude potrebe za serklažom da se stigne do 26 tjedna, tako da će je ponoviti slijedeći tjedan da vide jer se cerviks još skraćivao il ne, al tu i tamo osjetim kontrakcije ali odkad pijem i cordipin i normabel ih je puno manje i traju po par sekundi a to je ništa. beba se mrda sve u 16 i rekli su da je za tjedan dana veća negošto bi trebala biti ali da je to super, bolje to nego zastoj u razvoju..ali ja bih tako šetala.....user posted image

Sin veliki 2003
Seka 2006
Stiže šmizla 25.06.2013.

(Odgovor članu maminangel)
Neposredna veza do poruke: 174
5.3.2013 14:47:58   
Grga_cvarak
Još koji mjesec, pa sa bebom van u šetnju.... sunce ti neće pobjeći, glavno da bebonja bude dobro.... user posted image

(Odgovor članu zvončica1)
Neposredna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!