Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 5.3.2013 14:52:08
|
|
|
|
Teona
|
Prijavljujem
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 5.3.2013 17:12:08
|
|
|
|
Osmijeh
|
pozdrav svima pošto sam ovdje nova :) sa najnovijeg Uzv čekamo našu curicu oko 22.7. Živili, zdravi bili!
< Poruku je uredio Osmijeh -- 5.3.2013 17:13:02 >
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 8.3.2013 18:18:04
|
|
|
|
Tiana Weber
|
Teona i Osmijeh, cestitam. to su predivne vijesti. ljubim Vas
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 11.3.2013 10:06:15
|
|
|
|
sarah_zg
|
Drage moje ljetne, kako ste mi? Vrijeme leti i ja već na pola puta. Trbuh je počeo intenzivno rasti, a do sada kao da ga nisam ni osjećala. Već sljedeći tjedan moram na pregled. Meni taj mjesec dana tako projuri, ni ne snađem se. prošli put mi rekla da do sljedećeg pregleda napravim urinokulturu i ja kao imam vremena. I sad gledam da već u ponedjeljak trebam na pregled, a naravno da to nisam napravila. I sad sam se naručila za ujutro i valjda će sve bit ok. Kako stojite s kilogramima? Po mojoj vagi ja sam sada na +5, a nekad i na +6 Vidjet ćemo šta će ona reć u ponedjeljak.
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 11.3.2013 10:09:14
|
|
|
|
sarah_zg
|
IZVORNA PORUKA: zvončica1 Hej ljetne mamice, prvo vam svima čestitam na spolićima koje ste saznale..nisam se dugo javljala jer sam prije 3 tjedna završila u bolnici radi trudova, ležala očekujući serklažu, na kraju ju nisu radili jer je cervikometrija odlična, beba se super razvija, u 23 tjednu su mi je mjerili i mjere su za tjedan dana veće nego što treba kao, al dobro, imamo 614 gr,tj. imali smo, danas smo u 24 tjednu ali imam strogo mirovanje radi skraćenog cerviksa i otvorenosti, svaka 2 tjedna moram na kontrolu i beba je na zadak trenutno pa mi nikako da vidimo što imamo ispod . Trenutno sam na Cordipinima i Normabelima koji me strašno uspavljuju ali rekli su to je i cilj, da se odmarate i mirujete, slijedeći tjedan opet imamo pregled pa ćemo vidjeti hoće li raditi serklažu ili ćemo pokušat izdržat do 30 tjedna kada ćemo ići na inekcije Dexametazona za jačanje pluća u slučaju prijevremenog poroda, kontrakcije imam i dalje bez obzira na terapiju ali preživjet ćemo sve, samo da ne pukne vodenjak jer me beba lupka jaaako nisko dolje... Tako ako me nema vjerojatno ležim u bolnici ali mislim na sve vas i ljubim vas puno... e draga moja, baš sam se mislila di si ti i šta je s tobom? Jel ovaj tjedan ideš na pregled? Sretno! Još se ne zna šta je, ha? Al se skriva taj bebač! Ma bitno da sve bude ok i da izguraš to barem do 37.
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 11.3.2013 11:05:06
|
|
|
|
angel@
|
Draga sarah-zg u kojem si tjednu sada.... ja sam danas 23+1,a kad sam 20.2.bila na kontroli bila sam 20+3 i na +6 kg(od početka trudnoće pa do tada) i isto sam mislila da će mi moj ginekolog nešto prigovoriti za to,a on kaže da je normalno da sam toliko dobila i da je to praktički ništa i da ako do kraja trudnoće dobijem još 6 kg da je to skroz normalno....
** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje **14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška **07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-))) Nebo strpljive voli....
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 11.3.2013 11:12:10
|
|
|
|
sarah_zg
|
Ja sam danas 19+4 i jutros sam bila u plusu 5 kg, računajući od početka trudnoće. Stalno se bojim za te kile, ali čini mi se da sam s prvim na polovici trudnoće već imala 8 u plusu, a do kraja sam dobila ukupno 14. kad tako razmislim, ovo i nije tako strašno. Izbacila sam sve slatkiše, a ostalo jedem u umjerenim količinama. Ne mogu baš biti gladna jer dosta hodam, a imam niski tlak i ako sam gladna padne mi i tlak i radna koncentracija i počne mi se spavati. Kako si ti?
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 11.3.2013 11:19:36
|
|
|
|
JELENKO VG
|
Pozdrav mamice :) Evo nas u 24.tjednu.Trbuh raste,beba se sve jače miče .Sve mi tako brzo prolazi,kao da sam još uvijek na samom početku trudnoće,a već smo prešišali pola . Sada sam cca + 8 kg,i sva sam narasla .Glava mi je ko balon,a vjenčani prsten više ne nosim jer su mi ruke počele pomalo naticati navečer.Al sve u svemu,sve je u redu.Sutra idemo na pregled pa ćemo vidjeti kako bebač napreduje
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 11.3.2013 11:34:45
|
|
|
|
sarah_zg
|
Meni isto vrijeme leti ko ludo. Uopće si nisam do kraja osvijestila da sam trudnica, a ono polovica. Ja još radim i tjedni mi samo lete.
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 11.3.2013 11:59:20
|
|
|
|
angel@
|
Draga ja sam dobro,bebica se miče kad njemu dođe,onda zna biti exstra miran ne znaš da je u stomaku... ,ali sve u svemu dobro je i meni vrime leti užasno brzo.... iduću srijedu smo na pregledu pa ćemo znati koliki smo,a i čeka nas još pretraga šećera u trudoći... nadam se da će mi i taj nalaz biti uredan.... kako će se zvati bebica?
** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje **14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška **07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-))) Nebo strpljive voli....
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 11.3.2013 12:01:28
|
|
|
|
sarah_zg
|
Kod mene će bit Ana
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 11.3.2013 12:11:04
|
|
|
|
angel@
|
To smo ime i mi izabrali bili za curicu.... da je bila curica tako bi se zvala...
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 11.3.2013 12:13:59
|
|
|
|
sarah_zg
|
A mi bili u pregovorima za Davida Muž je htio ako bude dečko da bude Luka, ja da bude David i onda je Ana uvela primirje. Nadam se da se neće neki 'pintek', kako bi rekao moj sin, pojaviti u ponedjeljak!
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 11.3.2013 21:39:15
|
|
|
|
Teona
|
Bok cure, ja sam jutros bila na pregledu, sada sam 19+4 i rekli su da samdo sada dobila 2,2 kg ( ok, rano ujutro, nisamforuckovala, samo pila jogurt) ginekologica kaze da je i to ok, da se ne brinem sto sam tako malo dobila ali trbuh mi se bas napuhao zadnjih 10 dana, sada vec izgledam kao trudnica ;) mi jos nemamo ime, ma nemamo ni listu ( da je bila curica vec smo imali par)
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 12.3.2013 5:07:21
|
|
|
|
angel@
|
Draga sarah znam sjećam se da si mi pisala da ako bude dečko da će biti David izgleda da imamo isti ukus što se imena tiče Draga Teona bravo za pregled i za tvoju bebicu i ne brini se zbog kg još stigneš dobiti i njih.... tako da draga uživaj.... Drage moje mene toliko kiselina ubija da mi gori želudac i grlo,ali doslovno.... i ne mogu zbog toga spavati,a izgleda da sam i mrvicu zbog toga probudila,tako dok smo mi budni naš tata spava.... kako smanjiti kiselinu,zna li netko....
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 12.3.2013 7:13:01
|
|
|
|
ruwenzor
|
moja mrvica još ne želi otkriti spol, imena su spremna (karlo i helena) sad sam počela razmišljati da možda i ne želim znat do poroda, ionako mi je svejedno, samo da je sve ok u 16 tjednu sam, vaga se vratila na nulu (izgubila sam 4 kg u startu) angel, kaj se kiseline tiče, u 1. trudnoći su mi pomagale naranče i štapići tijekom dana, a sat-dva prije spavanja nisam smijela ništa pojesti osim tijesta, tosta i sl. i spavala sam na valjda 3 jastuka na lijevom boku
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 12.3.2013 18:54:16
|
|
|
|
sarah_zg
|
Teona nas dvije ćemo skupa. A jeste sve neke mršavice, na mene se zalijepi sve što pojedem,
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 12.3.2013 18:56:55
|
|
|
|
pepeljuga
|
Mi još ne znamo ime,valjda ćemo se uspiti dogovoriti
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 12.3.2013 18:59:43
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ja po mojoj vagi na plus 7, a danas sam 26+3. Ja zadovoljna
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 12.3.2013 19:06:18
|
|
|
|
sarah_zg
|
Ja sam kao plus 5, ne zvuči grozno koliko izgleda, a danas sam 19+5 ili 6 nemam pojma. Joj, s prvim sam sve znala u dan i išla na preglede u točno određeno vrijeme, točno nakon 4 tjedna, a sad ako ne stignem kažem: ma ok, idem sljedeći tjedan.
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 12.3.2013 19:11:23
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ja sad moram stisnuti na tickeric da vidim koliko sam trudna
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 12.3.2013 19:20:03
|
|
|
|
sarah_zg
|
A tvoj tickerić baš lipo izgledaaaa. A što se imena tiče, kod vas to obično ide u zadnji tren!
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 12.3.2013 19:21:57
|
|
|
|
pepeljuga
|
Da,da kod nas uvik ime u zadnji tren,al nekako i ne pričamo o tome,kao sve ima vrimena
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 12.3.2013 19:25:50
|
|
|
|
sarah_zg
|
Pa kad i ima. Možda vam samo sine jednog dana. Meni se nekako čini da ženskih imena ima puno ljepših od muških i da je lakše birat. Jesi ok inače? Kod mene sve ok. Išla danas radit urinokulturu pa ćemo vidjeti ima li kakvih beštija. Inače sam skroz ok. Malo nam je ludnica na poslu ovih dana, ali guram i to nekako.
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 12.3.2013 19:28:20
|
|
|
|
pepeljuga
|
I ja se da kucnem super osjećam, malo navečer ositim da sam umorna al sve u svemu ok. Isto sam prošli tjedan radila sve pretrage i sve je uprincipu ok,malo bakterija u mokraci al ništa strašno. U petak mi je pregled
|
|
Anketa
Patite li za time da budete u cetru pažnje tu na rraji?bomboncic02Da (
21%)

Ne (
79%)
Broj svih glasova: 118Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!