Sunshine28
|
svaka vam cast cure sto se mozete brinuti oko trokutica na plastici, i meni je vazno da ne trujem Em, ali mislim da to nema puno smisla....jednom ce krenuti u vrtic, biti na cuvanju, vec sada se "igra" sa tuđim igrackama kada odemo u goste kod prijatelja koji imaju djecu....tak da...ali eto, ponukana vasim razgovorom otisla ja pregledati njene igracke, ne vidim nigdje te trokutice, ali sam zato saznala da su sve Fisher price igracke "made in china", mislim da to sve govori... u svakom slucaju, na tu temu, ja samo pazim da su joj bocice i dudice BPA free..., a sve NUK jesu i samo njih imamo tak da sam tu mirna... sto se tice hrane, tenkic i ja sam odlucila kao i ti - apsolutno joj necu davati ni secer, ni sol, niti ista slicno skorz dok budem mogla, zato uvijek pazljivo citam deklaracije, hipp na svim proizvodima bez secera ima onu okruglu oznaku na kojoj pise "Ohne Zucker" tak da mi kupujemo samo to... ivana joj da si mi blize vec bi ti danas kucala na vrata da uzmem to voce! ja sam se dogrebala domaćih sljiva, skontala da moja mama isto ima domacih sto je smrznula za knedle pa sam joj otela , nasla izvor domaćih jabuka i sada joj malo dajem jabuke, malo sljive, malo zajedno, a onda ubacim hipp krusku ili braskvu da malo presjecem...sto se povrca tice i dalje brokula i mrkva od hippa, špinat domaći kada nađemo....e tenkic Em nije bas htjela onaj hipp spinat sa vrhnjem! mislim, pojela je, ali tesko i sa puno gađenja... sunce izašlo i "prži" jedva cekam setnju, tata nam je ostavio auto pa cure idu do grada! jeeeee! ali nadam se da je toplije nego jucer - ja se smrzla koliko je vjetar bio hladan! sva sreca pa Em jos uvijek bez prigovora hoce biti u kosari, valjda zato sto u njoj spava preko dana....