ivana1112
|
Bok cure! Evo i mi da se malo javimo, nama opet idu zubići, pa ne spavamo gotovo ništa, ni L ni ja! Uz 10tak bolnih plakanja kroz noć, tko bi se i naspavao Evo mi konačno sami sjedimo, al čak se ne sjedne sam, tipa ovo što Bellin malac radi, s boka, pa u sjedeći, već kad ga ja posjednem, onda lijepo sjedi i igra se! malo me frka kaj je tak lijen, zapravo nadam se da je to samo pitanje lijenosti Jako puno plješćemo, i plešemo! Već prepoznaje muziku u određenom crtiću, pa počne plesati, onako maše glavom kao kad se igra s mm Andy, za muža, i za sve vas, vjerujem da vam je to olakšanje samo takvo! Eh, kad bi nama se tako nešto desilo, od mog posla ništa još najmanje 2 god dok ne završim faks, a ko će još posao naći, a i kod nas učitelji imaju stvarno mizerne plaće A uz faks i mog L, čak ni za studentske poslove neću imati više vremena Suny, drago mi je za Em, moj L isto u zadnej vrijeme ima malo preblema s kakicom, al to mi je dosad uvijek bilo kad su išli zubići, Prvi put otkad jede kašice da je 2 dana imao rijetku stolicu! I za čaj, ja isto ko i Lorver, dajem topli čaj, jer hladni (sobna temp) neće piti, ili vrlo malo. Seraphyme, odličan je ovaj blender, da sam ranije saznala za njega, već bi ga nekako kupili Ali mi sutra imamo 8mjeseci i 8 zubića (9 izlazi ) pa nam uskoro neće ni biti potrebe za usitnjavanjem hrane Grizli moj Jana, ja išla opet danas u taj outlet, po novu posteljinu za kimbač, platila cijeli komplet 120kn! A iima i AS, marke Nania, oko300-400kn! Andy, zovi za šetnju! Cure i laku noć!