Sunshine28
|
hehehe moram priznati da mi je bilo cudno ostaviti Em na spavanju...kada se primaknulo vrijeme hranjenja i uspavljivanja onak nije mi bilo svejedno....ali nisam ni jednom zvala, bilo mi glupo, nekako sam mislila da bi to znacilo da nemam povjerenja u moje roditelje...a kasnije sam se vani opustila i sve bilo ok....jedino ujutro, vec u onom polusnu pred buđenje me mucilo jer dobro, da li joj falimo....jedva sam docekala da ju vidim, a ono mi dosli po nju u podne, a ona opet spava! bezbrizno! bila vani sa mojom mamom i cim su dosli unutra zaspala, sama u kreveticu, bez nunanja! u svakom slucaju nekako imam osjecaj da ju sada vise volim, valjda zato sto mi je prvi put nedostajala inace ona spava samo na leđima i ne mrda, malo se guzom odvuce lijevo-desno, ali se ne okrece, nikada ju nisam zatekla u nekom drugom plozaju nego na leđima... bella, vi ste na ad, jeste jos uvijek na 1? mi sutra punimo 6 mj. i planiram joj kupiti jedno pakiranje bebimila 2 koji se i daje od 6.mj. jer 1 ju sve krace "drzi"... bolesni - drzimo fige da ozdravite! Em raste zubic negdje, ne mogu jos skontati gdje, ali to je to - cendra cijeli dan, trpa sakicu u usta, cvili, pojela je kašic za ručak tek kada sam se sjetila podmitit ju sa gickanjem žlice, dobije zalogaj i onda joj malo ostavim žlicu u ustima da gricne...
< Poruku je uredio Sunshine28 -- 11.3.2013 13:58:40 >