ivana1112
|
Pozdrav! Ja jedva dočekala sunane dane, pa se ne stignem ni javiti Pozdravljam sve mamice i papalice! Andy, falila si nam Morat ćemo u ime preseljenja popit kavu u Zebri Suny, ja se iskreno nadam da ćeš bit ok, i da nije to ništa strašno. Jer moja poznanica se mjsecima žalila na bolove u kičmi, i svi dr u ST su joj rekli kako umišlja, nek ide na masaže, dok nije došla u zg, i ovdje su dr mislili da ima 78 god po rendgenskim slikama, jedan kralježak joj se skroz trošio, i išla je na hitnu operaciju, morala je malu skinut s cice sa 6 mj, jer je išla na operaciju, i ne smije ju dizati još 6mj jer toliko traje oporavak. A dr su joj rekli kako su masaže samo pogoršale stvar. Eto,iskreno se nadam da je tvoja bol samo prolazna Moram vam nešto važno reći Prestala sam se izdajati! Moj L je konano prihvatio Nan preko dana To nam je još friško, tek 2 dana smo u tome, ali ide nam! Još nije odbio AD prek dana Naš raspored izgleda ovako: 8h-buđenje i 120ml ad (prije je bilo moje mlijeko) 10h-120ml ad i spavanje 11:30 buđenje i voćna kašica 150-200ml (nekad i 250ml) (1/2 jab,1/2 kruš, 1/2ban + 2petit beure keksa, ili umjesto jedne od tih voćki kupovna šljiva ili breskava) 13:30- 120ml ad i spavanje 15:30/16- buđenje i povrtna kašica (krump, mrkva, malo celera, njokica koja ako je iam u juhi, pilet, ili telet) ili (oslić, BLitva/špinat i krump) oko 150-200ml 18/19- 100ml keksolina ili hipp z alaku noć ali ubacim jo pola banane ( tenkić, hvala na ideji) 20:30-120ml ad i spavanje do 21:00-120ml ad i konačno spavanje do 04:00-150ml ad S obzirom da više nema izdajanja mama ide ranije leći