|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe-2012
26.2.2013 19:42:10   
seraphyme
zato ja kupujem ovo : http://www.youtube.com/watch?v=oan0gMLcl8c  koliko sam se nadavala love miceku za kašicei brljavljenja kad se sjetim po kuhinji... košta ko svetog petra kajgana, ali je naručeno!

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 1351
26.2.2013 23:06:52   
ivana1112
Bok cure!
Evo i mi da se malo javimo, nama opet idu zubići, pa ne spavamo gotovo ništa, ni L ni ja! user posted image
Uz 10tak bolnih plakanja kroz noć, tko bi se i naspavao user posted image

Evo mi konačno sami sjedimo, al čak se ne sjedne sam, tipa ovo što Bellin malac radi, s boka, pa u sjedeći, već kad ga ja posjednem, onda lijepo sjedi i igra se! malo me frka kaj je tak lijen, zapravo nadam se da je to samo pitanje lijenosti user posted image Jako puno plješćemo, i plešemo! Već prepoznaje muziku u određenom crtiću, pa počne plesati, onako maše glavom kao kad se igra s mm user posted image user posted image user posted image
Andy, user posted image za muža, i za sve vas, vjerujem da vam je to olakšanje samo takvo! user posted image
Eh, kad bi nama se tako nešto desilo, od mog posla ništa još najmanje 2 god dok ne završim faks, a ko će još posao naći, a i kod nas učitelji imaju stvarno mizerne plaće user posted image A uz faks i mog L, čak ni za studentske poslove neću imati više vremena user posted image

Suny, drago mi je za Em, moj L isto u zadnej vrijeme ima malo preblema s kakicom, al to mi je dosad uvijek bilo kad su išli zubići, Prvi put otkad jede kašice da je 2 dana imao rijetku stolicu! I za čaj, ja isto ko i Lorver, dajem topli čaj, jer hladni (sobna temp) neće piti, ili vrlo malo.

Seraphyme, odličan je ovaj blender, da sam ranije saznala za njega, već bi ga nekako kupili user posted image

Ali mi sutra imamo 8mjeseci user posted image i 8 zubića (9 izlazi user posted image ) pa nam uskoro neće ni biti potrebe za usitnjavanjem hraneuser posted image user posted image user posted image Grizli moj user posted image

Jana, ja išla opet danas u taj outlet, po novu posteljinu za kimbač, platila cijeli komplet 120kn! user posted image A iima i AS, marke Nania, oko300-400kn! user posted image

Andy, zovi za šetnju! user posted image

Cure i user posted image laku noć! user posted image

27.06.2012. mamin dečko L
13.11.2013. mamina princeza K
Neposredna veza do poruke: 1352
26.2.2013 23:19:21   
seraphyme
kad jako bole zubići daj žličicu lupoceta

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu ivana1112)
Neposredna veza do poruke: 1353
26.2.2013 23:57:16   
ivana1112
E vidiš nisam se sjetila user posted image Doduše imam čepiće, ne sirup. A sad mi je i glupo, kad već spava, doduše, plače svakih 5-10 min na kratko, al sve u snu. user posted image Pa ga ne bih htjela razbuđivati sad s čepićem. Izdajam se na rate već sat vremena user posted image

Tko će preživjeti ovu noć user posted image

(Odgovor članu seraphyme)
Neposredna veza do poruke: 1354
27.2.2013 8:29:52   
keyt
Sunny,

preporuka je da se kuhana hrana ne drži duže od 24 sata u frižideru. Dakle, možeš joj skuhati jabuku za 2 dana,ako će jesti 2x dnevno, to su ti onda ta 4 obroka.
Stavi ih u najobičniji tanjur, zdjelu, šalicu, bilo što porculansko ili stakleno i prekrij prozirnom folijom. Tako ja radim.
Izbjegavaj plastiku, osobito te posudice za urin. Premda sterilne, što ti nije potrebno za čuvanje bebine hrane, one su napravljene od najjeftinije plastike. Jednom su čak u medijima upozoravali na to kada je izašao tekst o jednoj mami koja je zbog neimaštine u njima pohranjivala majčino mlijeko i htjela ga prodavati.
Stoga, oprezno s tim...
Čestitke za Eminu obilnu kakicu user posted image

Neposredna veza do poruke: 1355
27.2.2013 9:36:11   
keyt
Kriva mi računica u prethodnom postu, ali nema veze, dakle 3 obroka u 24 sata user posted image .
Što se spavanja tiče, mislim da je normalno da im se bioritam mijenja s vremena na vrijeme. I mislim da to treba poštovati. Moja, kad je bila skroz mala, išla je sve ranije spavati, pa smo bili došli skoro do pola sedam. Onda odjednom nije htjela zaspati prije 11 i to na tati pred TV-om. Pa je počela spavati u 10 i sad već duže vrijeme u 9. Po tom je pitanju postala mali švicarski sat, za sada.
Nisam forsirala spavanje kada bih ja htjela, nego sam slijedila njezine potrebe, tako da nikada nije bilo mučenja po tom pitanju, a osobito zato što na kraju uvijek bude po njihovom, a ne po našemuser posted image

(Odgovor članu keyt)
Neposredna veza do poruke: 1356
27.2.2013 9:39:44   
tenkic
Netko je rekao da traži auto sjedalicu, dakle u već spomenutom outletu ih ima i možete ih vidjeti na
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.305122376257250.47274.143953119040844&type=1
bar dio
ja se isto planiram zaletiti do njih, a za ekipu od izvan zagreba, izgleda da se može kupovati i preko web shopa, jedino šteta što nisu poslikali sve artikle pa se može kupiti ovo što je poslikano na FB

blender za hranu- ne znam, nekak mi se čini nepotrebna investicija kad ćemo za par mjeseci jesti najnormalniju hranu neusitnjenu, sad bum probala preživjeti sa štapnim mikserom i kuhanjem na pari u običnim loncima koje imam doma (zepter), zar ne? zato sam propustila i onaj baby bulet kad ga je Andy kupila na sniženju...

mi se za sad polako vrtimo po boku, mislim da uvježbava za sjedanje

a problem spavanja tj nespavanja jučer sam riješila na način da smo šetali tri sata po prekrasnom kišnom danu s najlonom preko kolica (iliti kabanicom za kolica)...što se može, bar je malo odspavala user posted image

dugo željena mala BO rođena je 12.08.2012.

(Odgovor članu keyt)
Neposredna veza do poruke: 1357
27.2.2013 9:43:01   
tenkic
vezano uz plastiku, ako u onom trokutiću na dnu plastične ambalaže ili igračke piše 1,3 ili 7 TO NIKAKO NE DAVATI DJECI I U TOME NE DRŽATI DJEČJU HRANU I PIĆE

ako piše 2,4 ili 5, onda je sigurno za limače

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 1358
27.2.2013 10:39:43   
keyt
Hvala Tenkić na korisnoj informaciji o plastici. To nisam znala.
Seraphine i ostale cure koje se tek ponekad javite, dobrodošle i javljajte se češće da proširimo krug mama, iskustava, savjeta, mišljenja i korisnih informacija.

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 1359
27.2.2013 10:46:32   
Sunshine28
ja sam misljenja kao tenkic, blender nam je malo nepotrebna investicija obzirom da imamo super štapni mikser s kojim mi kašice ispadnu odlično, tekstura kao kupovne i Em se jako sviđaju...meni je baby bulet bio poželjan samo zbog tih posudica, ali dobro, budem kuhala za dva dana, odnosno da mi ne bude u frizideru vise 24 sata...dobra ideja sa hipp teglicama, tnx. LorVer user posted image

tenkic ja sam isto okljevala sa pravljenjem svojih kašica, ali kada sam krenula i vidjela koliko je jednostavno i Em fino sada bi najradije sve sama pravila, samo sto se ne mogu dokopati povrca koje mi se cini ok....ali barem jabuka domaćih imam...
ma prejednostavno, jabuku ogulim, narezem, u vodu, kuhas 10-15 min., ubacis u posudicu od štapnog mikser, malo zalijes vodom u kojoj su se jabuke kuhale, 5-6 puta bzzzzz i gotova kašica....isto sam radila i sa špinatom i šljivama, samo sto sam u šljive sipnula previse vode, ali to sam popravila naknadnim dodavanjem jedne žlice rižinih pahuljica....

bella tnx. za palentu, tek kada si mi pojasnila omjere shvatila sam koliko mi je moje dijete posisalo svu pamet user posted image user posted image user posted image

super mi se cini taj outlet, moram pogledati jer se moze nesto pazariti preko neta!user posted image

zao mi je za L i zubice...kod nas je to proslo bez besanih noci, ja preporucujem Dentinox gel umasirati u zubno meso ili probajte spray za bebe za zbuce Tantum Verde, moja kuma to koristi za svog malog koji bas lose podnosi rast zubi!

Inace nama je noc prosla super Em spavala od 9 do 9! jucer se pokakila do kraja dana tri puta, bit ce da je to bio san olaksanja user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Sunshine28 -- 27.2.2013 10:50:43 >

I + G = E & L

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 1360
27.2.2013 13:50:27   
tenkic
Danas imam auto na rasploaganju pa sam se zaletila u taj outlet. Uglavnom, ono što je na Facebooku imaju u dućanu. Ostalo su sve neke gluposti. Imaju jedan vrtić za 315kn, ali to je roba s greškom (malo je zarezana podloga) i takve stvari se ne prodaju putem web shopa.
Skoro sam za 10 kn uzela onu tigex gumu za žvakanje koju žvaču svi klinci, al sam onda na pakiranju vidjela u trokutiću broj 3 i mam sam od toga odustala (posebno treba paziti da ne bude 3 ili 7)...što ja znam, neće danas biti posljedica nego za 30 godina, pa nek bar ima fer šanse sad dok još mogu paziti na te stvari

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 1361
27.2.2013 14:11:23   
keyt
Tenkić,

sad si me šokirala! Pa zar je moguće da Tigex, ozbiljan francuski proizvođač baby opreme otvoreno proizvodi opasnu plastiku, btw. moja mala ima i njihove žuljalice. Pregledala sam skoro svu plastiku doma, pa čak i najobičniji lavor ima bezopasnu oznaku 5. Nadam se da, s obzirom da su žuljalice ipak valjda gumene, guma ima drukčije oznake od plastike. Morat ću te oznake ozbiljno proučiti.
Doduše, muči me plastična kutija u kojoj držim igračke, poklopac je oznaka 5, a na kutiji je prazni trokut. Što misliš o tome?

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 1362
27.2.2013 17:32:59   
tenkic
ne znam što bih ti rekla. ja imam jednu roza tigex žuljalicu doma, dobili ju u nasljedstvo user posted image i Bo to stalno žvače. I baš sam se razveselila što je tamo bila jedna takva plava po 10 kunica (taman da imam duplića za nosati okolo u torbi za presvlačenje) i čitam oznaku na proizvodu, ima onaj CE, nema nikakvih detalja, nije naglašeno da je BPA free i vidim tu trojku u trokutiću i samo sam ju spustila. Na samoj igrački nema oznake, oznaka je na papirnatoj ambalaži u koju je zamotan proizvod, ali kontam si ja kad sam već pazila i kad sam već primjetila, e onda to neću kupiti makar bilo po 10 kuna jer će u meni uvijek biti onaj zzzz sumnje u taj proizvod.

sutra idem u DM provjeriti da li je ista stvar na pakiranju od ovakve roza žuljalice koju imam doma (mislim da to imaju sve bebe, svi odreda na fitnessu to žvaču)

ovi prazni trokuti me zbunjuju...pojma nemam...mislila sam da su oni na plastici iz offertissime user posted image

ma gle, mi ćemo ih maksimalno zaštititi, ali što da ja njoj radim kad mi počne žvakati plastičnu tacnu od hranilice...na njoj nema nikakve oznake...a mojoj Bo je sve finije od papice koju bi trebala jesti....

< Poruku je uredio tenkic -- 27.2.2013 17:35:44 >

(Odgovor članu keyt)
Neposredna veza do poruke: 1363
27.2.2013 21:04:09   
ivana1112
Dobra večer! user posted image
Mi danas slavimo 8 mjeseci! user posted image user posted image user posted image

Ne znam koliko smo narasli i otežali, zato jedva čekam onaj pregled s 9 mj kod pedijatra user posted image Ili Andy ak bude organiziran satanak u udruzi, rekla si da ih tam važu? Možda bude ovaj mj organiziran, pa saznam težinu svog bumbara user posted image

Suny, mažem ja dentinoxom, još od prvih zubića, al, čak imamo i jantarnu ogrlicu, sve mi je to li -la user posted image Nisam sigurna jel išta pomaže, al vidiš, mogla bih probati s ovim sprejem.

Lorver, čula sam danas na vijestima da je bilo neko ubojstvo tam kod vas u Luzernu, imaš li kakvih saznanja, jel vam blizu to?

Z sada toliko, Boran aga me prikovao za kauč user posted image user posted image user posted image

Pozdrav!user posted image

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 1364
28.2.2013 9:00:07   
LorVer
Jutro user posted image

Jooooj koja noc iza mene, glava ce mi pukniti. Stavim ja jucer Mar u 20 sati u kimbać na spavanje i bez problema je zaspala da bi se u 22,30 sati probudila ali onak skroz user posted image . Tak je bila budna ko da je cijela prospavana noc iza nje. I tak smo nas dvije bile budne do 01,30. U to vrijeme tak se je lijepo igrala ko nikad do sad. Cak nije ni glasa spustila. Valjda da druge ne probudi. user posted image . Ima dijete razumijevanja.

Ivana, to sto se desilo je nedaleko nas, ali ja ti bas ne pratim njihove vijesti. Pa tak da sam i ja to saznala sa stranica "24 sata".
Jos nisu objavili ko je to napravio, bit ce da je njihov jer kad je stranac to se odmah objavljuje. Zato mi se tu ne sviđa, jer sve kaj se lose desi su stranci krivi.

I mi se mucimo sa zubom br. 9 i to vec duze vrijeme. Kad dođe do kriticne faze da ima problema zbog bolova zaspati stavim joj cepic.

Andy, kako je? Imate jos puno? Kako Di to podnosi?

Tenkic, gdje ti vidis te brojeve? Jel to samo na kutiji u kojoj je igracka pakirana ili i na samoj igracki? Ja te brojke ne vidim nigdje?

Sterne fallen nicht von Himmel,
sie werden geboren

Neposredna veza do poruke: 1365
28.2.2013 14:00:01   
andydea
pozz curke...
uf krepana sam..ali doslovno user posted image
Di nije oduševljen kad čistim i pospremam,jer se ne stignemo igrati...user posted image , a navećer mi izgleda ima opet skokove u razvoju i budi me 3x...samo posisa i dalje odmah spava...uf a ja sva izmorena
ali proći će i touser posted image
Danas smo odlučili uzeti jedan dan odmora,jer je i mm jako izmoren...pa idemo sređivati neke papire u grad i usput u outlet baby media...baš se veselim vidjeti kaj ima..
Kaj se tiče plastike i igračka..nikad nisam gledala te brojke...i uvijek sam naravno pazila od kojeg su proizvođača i tko proizvodi (znači ni blizu da piše made in china)...mi volimo jako drvene igračke i još malo Di neće imati ništa plastično user posted image
Ne znam tko je od vas spomenuo kašice u kojima je sastav mlijeko- to je mlijeko od toga proizvođaća...npr.ako je kašica noćna banana,žitarice,mlijeko Hipp;onda je hippovo mlijeko unutra...tako isto i za dr.marke
Mi kupujemo jedino od hippa te noćne i od Holle (bio-bio)..super su..ali ne dajem ih često.Sad su mi dobro došle u većernjim satima kod selidbe user posted image

Ivana još malo pa će javiti za udrugu, bez brige javim ti se..
pozz i javim vam se

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu LorVer)
Neposredna veza do poruke: 1366
28.2.2013 14:15:53   
andydea
pozz ,nakon kaj sam vam napisala veliki post...aaa sad ponovnouser posted image ..server zeza
Danas imamo dan odmorauser posted image
Inače sam jako iscrpljena i izmorena...ali još malouser posted image
Di nije baš oduševljen sa našim radovima,čak i dvije noći ne spava ko inače...možda i skok u razvojuuser posted image ma ne znam...uglavnom budi me 3x i samo se nasisa i opet spava..ajde bar se ne razbudiuser posted image
Pola stvari je već preseljeno,sad se čisti još uvijek i namještava...uf
Danas idemo u grad po neke stvari još za kuću,pa čemo svratiti u baby media outletuser posted image ...baš me zanima kaj ima tam user posted image

BELLA mislim da si ti pitala za one kašice koje imaju u sebi mlijeko...to je mlijeko od toga proizvođača...npr.hipp noćna kašica od žitarica i banana,mlijeko:to mlijeko unutra je hippovo...ja Di kupujem te hipp i od Holle (bio-bio)...i super su, ne dajem mu ih često,ali evo spasile su me sad par većeri kod selidbe user posted image
Kaj se tiče plastike i igrački...mi ne gledamo te brojeve, ali pazimo na proizvođače i izradu tih predmeta...i kod nas nema igrački npr.made in china...mi smo veliki ljubitelji drva i slikovnica..user posted image ..curke isto
IVANA (L) čestitam na 8 mjuser posted image user posted image user posted image
javim ti draga čim drugi tjedan jave za udrugu...a i šetnju konačnouser posted image
eto toliko od mene danas...mislim na vas stalno..pusek

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu LorVer)
Neposredna veza do poruke: 1367
28.2.2013 14:17:24   
andydea
eto sad sam tek vidjela da je dva puta poslao..ma užas...user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 1368
28.2.2013 14:51:49   
tenkic
Te brojke u trokutićima su ili negdje na dnu recimo boce ili zdjele ili na pakiranju. Npr našla sam peticu u trokutu na onom tigex podbratku za bebe, to je OK, znači da je sigurna plastika (srećom, jer ona to za vrijeme papanja stalno žvače)
Ne vjerujem ja ni poznatim proizvođačima, isto ko i s kašicama, jedne stvari prodaju u Europi, a smeće kod nas...mislim da treba čitati deklaracije ako se ima volje i želje i vremena...
Andy, e da sam se bar i ja sjetila na vrijeme i svima rekla da samo drvene igračke dolaze u obzir....

Sunny, kak je bilo na baby fitnessu? Su vježbe slične onima koje sam ti poslala ili ima još štogod za što ne znam (ja stvarno ko tata Kostelić stalno hoću da Bo nešto vježba...)?
Nama je pedijatrica već na prvom pregledu rekla kak da vježbamo stopala (škakljamo ih svakodnevno iz vana) da ispravimo to što idu malo prema unutra (tak su se zaležala u buši...)

Da se pohvalim, igrala sam neku nagradnu igru i dobila onaj Nuby nibbler user posted image , danas mi je stigao, baš ga perem u perilici pa ćemo isprobati s bananom. Mislim da je to jedino voće koje mogu dati maleckoj budući da još nema zubiće.
Vidim da je ovaj koji smo dobili za poljsko tržište, ali piše na ambalaži da je BPA free i ja sam zadovoljna!

< Poruku je uredio tenkic -- 28.2.2013 14:57:44 >

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 1369
28.2.2013 14:52:52   
tenkic
zanemarite, brišem duplo objavljenu poruku

< Poruku je uredio tenkic -- 28.2.2013 14:54:15 >

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 1370
28.2.2013 15:12:54   
Sunshine28
omg! dakle ovdje postaje prava umjestnost ostaviti post! user posted image

LorVer probala sam sa jako toplim caj i djeluje! jucer mi na dva puta popila sve skupa 120ml., toliko nije ne pamtim! samo sto mora biti bas onak vrućkast...inace sam ja ujutro napravila caj i cijeli dan mi stajao na radijatoru, bio je topal ali nije htjela....ali evo sada hoce...i danas mi je vec popila 40ml. Sta je iskustvo mamice sa troje djece! user posted image tnx. puno jos jednom!

tenkic nista novo na baby fitnesu sto nema u knjizi tvojoj....i mi se sada isto škakljamo po stopalcima, cudi me sto nasa ped. to nije primjetila vec! uglavnom zabavno je to vjezbanje kod kuce...Em bas voli...postala je luda za svojim nogicama, stlano ih hoce uhvatiti i pojesti user posted image user posted image user posted image

andy sta reci, drzi se! proci ce i to....nego, kada ti dajes tu hipp kasic za laknu noc? jer ga stvarno duze drzi sitim?

< Poruku je uredio Sunshine28 -- 28.2.2013 15:14:30 >

I + G = E & L

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 1371
28.2.2013 15:44:51   
tenkic
Bo nije ništ duže spavala od te hipp kašice za laku noć. Dala sam joj i u 18 i oko 19:30 i ništ isto ko da sam joj dala mlijeko iz cice
:(
Onda sam joj dala hipp keksiće s mlijekom, ista stvar
Ona se po noći voli sa mnom družiti i to je to, srećom brzo pocica i odmah nastavi spavati.
Bo se ne po noći (a ni po danu) diže na podrigavanje...
Čudno dijete :)

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 1372
28.2.2013 21:10:47   
tenkic
Keyt, bila sam u DMu i proučila tu Tigex gumu za grickanje iliti grickalicu:
Ima trojku u trokutiću. Ta trojka je oznaka za PVC. Dolje kod uputa za upotrebu je navedeno material:SEBS. SEBS je Styrene Ethylene Butylene Styrene i koristi se kao zamjena za PVC u igračkama za djecu i to bi trebao biti sigurniji materijal od PVCa. E, sad zašto je u trokutiću ta trojka i da li je trojka oznaka za još nešto što nije PVC, e to bum još malo istražila kad stignem...

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 1373
28.2.2013 21:35:25   
tenkic
Tražila sam moderatore da blokiraju Boru i to je riješeno.

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 1374
28.2.2013 21:41:22   
Jana1208
Večer...

Ivana user posted image user posted image za napunjenih 8.mj....

Kod nas ništa novo...čekamo da snijeg okopni...danas smo hrabro krenule u šetnju kolicima i imale offroad...L je spavala jer joj je to pasalo, a ja sam se probijala...puni pločnici su snijega još...nadamo se da će ga sunce otopit brzo...user posted image user posted image ...

Što se tiče igračaka, sve s kojima se sad igra su ili Fisher price ili Tomy i sl. pa se nadam da su ok...oznake nisam provjeravala...a kad uskoro krene gmizati okolo i isprobavati sve živo mislim da će nam oznake biti najmanji problem...user posted image user posted image

Mi sa spavanjem nemamo problema, uvijek ide spavati oko 19,30-20,00 sati...s tim da sad ne želi zaspat odmah i ne forsiramo ju...ostavimo ju u krevetiću, upalimo lampicu i stavimo igračke unutra...ona se okrene na trbuh i priča s njima još oko 10 min...onda počne cendrati jer postane umorna, pa dođem u sobu okrenem ju na leđa (popravim vreću u koju se narolala user posted image ), stavim dudicu, poljubim, ugasim svjetlo i to je to...nikad ne traje duže od 15-20 min sve zajedno...user posted image
Po danu odspava 2 do 2 i pol sata u komadu, ali samo ako smo ja ili mm s njom...e sad neznam kako je odviknuti od toga, jer ako je ostavimo samu, budi se svakih 15-20 min i nakon 45 min neće više spavati, nego cendra...user posted image
Mislili smo zamjenit sebe nekom igračkom mazilicom ili nečim sličnim, jer bi ja tih dva sata iskoristila za čišćenje ili nešto (nije da mi teško pada spavati), ali to su mi jedini trenuci u danu kad nemoram nju ganjat...user posted image

Mi sad pokušavamo ishodit moratorij na kredit, pa da ne moram ići radit do 8.mj., ali sve mi se čini da će nam to biti neiplativo totalno i da mi ne gine posao za 2 mj....s jedne strane se veselim jer imam dobar posao i dobru ekipu i nije mi uopće loše, a s druge strane neznam kako ću bez svoje beboline i to me strašno žalosti već sad...user posted image

12.08.2012. & 08.01.2015.

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 1375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!