Jana1208
|
Večer curke.... Evo i nas malo... Mi ulovili ritam sa papanjem i spavanjem...L je konačno počela pokazivati zanimanje za hranu, kad vidim da joj nosim kašicu počne se smijati i mahati ručicama, a ako vidi da mi jedemo počne mljackati i ona...preslatkooo... Zasad nam je prvi obrok cica, pa onda voćna kašica sa pahuljicama ili palentom, iza toga povrtna kašica koja nam ide malo teže zasad, pa s njom ide i cica obavezno...počela sam doma radit povrtne kašice i malo bolje prolaze...danas je pojela cijelu porciju tikvica sa palentom i maslinovim uljem... I navečer imamo porciju mlijeka sa pahuljicama ili žitaricama....sve ostalo je cica po potrebi... Sunshine ne brini, i nama se prije par dana desilo da nije kakila 2 dana, tek 3.dan...i to nakon dvije porcije šljive....bila puuna pelena... ....nadam se da je i Em već dosad riješila... ...ako nije papajte šljive, kruškice i palentu i bude sigurno... Andy, i naš jastuk je na napuhavanje nisam ni našla drugačije, makar smo ih gledali samo u bubamari i mulleru, u bubamari su imali nekog na napuhavanje isto, ali mu je cijena 85 kn... ...i rekla prodavačica da drugačije nemaju...onda mi šogica rekla da su oni kupili za poklon nekog platnenog, u bubamari, ali prije godinu dana... Kako god, mi smo zadovoljni ovim, L se voli igrati s njim i navlačit ga...lagan je pa ga diže u zrak, pa se onda i onda odiže na šakice za njim...ma bitno da su bebe zadovoljne... Ivana, čula sam za taj outlet i baš pričala sa mm da ćemo ići pogledat, možda nađemo autosjedalicu kakvu, uskoro bude nam trebala veća, a ako ne, neku sitnicu ćemo sigurno naći... Eto to je to od nas, super smo, lijepo papamo, malo manje lijepo spavamo, ali dobro budimo se 2-3put noću, to je ipak mali napredak, pričamo ba-ba, da-da i ta-ta, na opće veselje mm... i da jeedva čekamo ovo lijepše vrijeme koje najavljuju i naravno proljeće...kolica su spremna, mi još više... Uživajte curke sa ....