|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  79 80 81 82 [83]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe-2012
9.4.2013 22:34:12   
andydea
Večer...user posted image
Veš speglanuser posted image ...suđe oprano, djeca otuširana, spremljena na spavanac...Di sisao i zaspao...još  nešto sredim na raji...pa dok mm obradim i onda mogu spavatiuser posted image user posted image user posted image
Bella nebuš nas izgubilauser posted image
Na djecu -forum pod dijete (otvaram tek kad nam klinci navrše godinu dana)....s obzirom da smo mješanih datumauser posted image ...odlučila sam da bude početkom ljeta-ali još ću vas ja podsjetiti na to...user posted image user posted image
Od RR još ništa....nagradu sa nestrpljenjem čekamuser posted image
mislim da je Tenkić odmah dobilauser posted image ...ma nadam se da će doći uskorouser posted image ...ipak rajki ima punouser posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 2051
9.4.2013 22:54:30   
andydea
Sretna ,moj Di je imao faza da je spavao na leđima, ali najviše voli na boku....ali baš sad kad si spomenula trbuh...jučer navečer mi je tako zaspao, ali sam ga ja okrenula na bok...nekako sam ipak skeptična za položaj na trbuhuuser posted image

Curke nova tema je otvorena- nastavak nas čeka user posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 2052
10.4.2013 9:41:57   
tenkic
Ja sam dobila Nestle paket, pretpostavljam da je to nagrada s RR (iako nikad se ne zna jer igram puno nagradnih igara i stalno je Nestle pokrovitelj). Još bi trebala dobiti od RR onaj poklon paket eko bebe. nekak si mislim da će to biti neki bodi i nadam se da će me prvo upitati koji broj trebamo a ne da pošalju nekaj što će biti premalo.

Bo spava uglavnom na trbuhu već neko vrijeme

I dalje je šmrkava, jučer navečer nikako da zaspi, valjda joj smeta puni nosić. Prvo smo špricali fiziološku sa 0,9% NaCl, zatim onaj hipertonični Sterimar sa 1,7%NaCl, u međuvremenu smo malo usisavali i na kraju kako nije htjela zaspati smo joj ušpricali dječji Operil. On djeluje 12 sati i vjerujem da joj je preko noći sanirao nosić. Uspjela sam ju uspavati u kolicima pod kuhinjskom napom, odgurala sam ju u sobu i ona je od 11 do 3 čorila u kolicima, a onda sam ju nakon dojenja prebacila u njen krevetić. Jedino što je u 7 ujutro već bila budna, a 8 sati je puno premalo spavanja za tak malu bebu.
Ovak šmrkavu ju se ne usudim vući van kad taj vjetar tak nezgodno puše

dugo željena mala BO rođena je 12.08.2012.

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 2053
10.4.2013 9:45:34   
tenkic
http://www.ringeraja.hr/forum/nastavak--ljetne-bebe-2012/m_856977/tm.htm
ups...odosmo na novu stranicu!

dugo željena mala BO rođena je 12.08.2012.

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 2054
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  79 80 81 82 [83]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  79 80 81 82 [83]
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!