|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;))
24.3.2012 20:38:45   
Bablica
Evo i mene brzinski ... danas sve po starom, lagano nabubrena od glave do pete (mm mi se po cijele dan smije kakva sam ko čevap!), jutros lagana šetnjica po gradu i konačno našli običnu bijelu kapicu za izlazak koju tražim, vjerovali ili ne, već 5 dana! Sad je baš sve spremno za bebicu, koja danas nekako opasno miruje tj. minimalno se miče i jako lagano na što nisam navikla, ali dok se miče valjda je ok! Sveki je stanje nepromijenjeno što je dobro pa sam odmah bolje jer su i svi oko mene bolje volje.

Marči sjećam se da je jednom netko spominjao da je trudnički tlak iznad 150 opasan, to je (ako sam dobro zapamtila) granica kad te zadrže u bolnici na promatranju, a na 170/180 porađaju. E sad, to govorim po sjećanju, možda nije 100% točno. Nazovi ti patronažnu, kad već meni neće da dođe neka tebe bar pregleda user posted image

Korina 28.10.2010 naš najljepši anđelić

"Život nagrađuje one koji ustraju"

Karlo 10.04.2012

(Odgovor članu martina87)
Neposredna veza do poruke: 926
24.3.2012 21:02:35   
GreenSheep
IZVORNA PORUKA: sina

CUREEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!! Samo na brzinu: 28.02 na kontroli strpali me u bolnicu zbog povišenog tlaka i šećera i nisam vam se mogla javiti,nemam net na mob.
16.03 rodila se moja curka 2810 g i 47 cm. mrva moja mala. tek danas došle doma,mučila nas žutica. dakle,provela sam paklenih mjesec dana u bolnici,al vrijedilo je. pusaaaaaaaaaaa. javim se čim uzmognem.

user posted image user posted image user posted image user posted image
Bila u Merkuru? kak je sad tamo? ipak se nebumo srele, Uzivajte!!

..portret života mog..
Patrik 7.6.2009.
Katarina 12.8.1010.
stize i Marta iza Uskrsa 2012.....stigla 22.4.2012 napokon!

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 927
24.3.2012 21:08:09   
marči
Bablica zovnem ja nju odmah u ponedjeljak ujutro jer se baš gadno osjećam još i taj tlakuser posted image ...nije dobro... rastura me cijeli dan sve dole...beba divlja nemoguće, a stišće me nešto do bola i kao da trebam stvari dobitiuser posted image sada ako i nije bio previsoki tlak od silne panike vjerovatno je narastao.... user posted image
drago mi je da ti je sveki ok....a patronažnu ću pitati kako to ide pa da mi kažekako to da tebe nitko nije zvao...user posted image
he he mislila sam da sam ja jedin i čevap ovdje...i to još banjalučki....user posted image

SINA je rodila!!!! Čestitke...znakle smo mi da je sve ok.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio marči -- 24.3.2012 21:10:13 >

(Odgovor članu Bablica)
Neposredna veza do poruke: 928
24.3.2012 21:14:20   
marči
Čestitke Sina!!! user posted image user posted image velika dobrodošlica.....user posted image user posted image

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 929
24.3.2012 21:25:56   
lola 1
Sina čestitke od srca! user posted image user posted image

(Odgovor članu marči)
Neposredna veza do poruke: 930
24.3.2012 23:29:34   
Kazimira

hej curke...još jedan čevap samo da se javi...........

čestitke svim mamama i bebicamauser posted image user posted image

marči - provjeri obavezno tlak, to nije dobro za bebu....ali probaj se smiriti i ne paničariti, znam da je teško ali misli na to malo čudo user posted image
sretno!

pozdrav mamice...imajte lijepu i sunčanu nedjelju sa svojim bebamauser posted image

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

(Odgovor članu lola 1)
Neposredna veza do poruke: 931
25.3.2012 1:12:34   
lilia
Marči što se tiče tlaka probaj ovako: mjeri ga svako malo sama i ako dođe do 150 trk u rodilište. Sa tlakom nije za igrati se, bebi to jako smeta, stvara joj pritisak... Neću te plašit nego izmjeri sama još jednom i ne čekaj ponedjeljak ako se loše osjećaš ili ti slučajno još poraste.
Meni je na jednoj kontroli tjedan dana prije termina bio 135/95 pa su gunđali zašto je tako visok. A mi dan prije bili na sajmu pršuta u Tinjanu pa sam se najela svakakvih pršuta i valjda mi je zato narastao. Sestre na poliklinici su se smijale ali su rekle da mi to nije bilo baš pametno.
Tako da pazi i na slano.
Ovo što Bablica kaže to je bio slučaj od jedne naše zajedničke prijateljice koja je imala termin sa nama i ona je sebi sama doma mjerila i kad je bio na 150 zvala je rodilište i rekli su joj neka dođe odmah. Zadržali su je i kad joj je za dva dana još narastao išla je na porod.
Sve je bilo u redu ali bolje da te imaju "na oku".
Sretno.

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 932
25.3.2012 9:19:09   
NitMit
Ajme čestitaaaam!!! Pa to je krasno! Sve najboljeee!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vilmica stigla 29.04.2012. user posted image

(Odgovor članu marči)
Neposredna veza do poruke: 933
25.3.2012 9:23:02   
NitMit
AAAA!!!! Predobro! Čestitaaam Sinaaaa!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaaaaao, sad kad ste počele sve dobivati svoje bebice mene je sve više i više straaaahuser posted image i treeemaaaa!!!! user posted image

Vilmica stigla 29.04.2012. user posted image

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 934
25.3.2012 10:50:09   
slatkicalu
Koliko nas ima ćevapa, mogle smo veliku porciju sastavituser posted image , ali neka.
Sina i Marti83, čestitke od srcauser posted image user posted image , to je prekrasno, ali ja sam tek sad shvatila da je to to i da može biti svaki dan. Svejedno se nadam de će moja user posted image  pričekati do četvrtka bar da joj se tata vrati, a s druge strane bilo bi super dočekati Uskrs svi skupa kod kuće-family za 5(doslovno). Nekad mislim da sam potpuno spremna a nekad me uhvati panika, kako vi s tim strahovima? Marti je imala termin dan prije mene, David je malo uranio. Odoh spakovat još par stvari u torbu za koje sam kontala da imam još vremena.
Marči -pridružujem se svemu što su ti cure napisale za tlak, jako je važno držati ga pod kontrolom iako mi se tvoj ne čini baš visokim ali svejedno ga kontroliraj.
Cure, sretno svima, sad svaki put kad upalim komp mogu očekivati lijepe vijesti od vas.

(Odgovor članu NitMit)
Neposredna veza do poruke: 935
25.3.2012 11:52:47   
lola 1
Što se straha tiče ne znam što reći. Prvi put nisam znala šta me čeka pa je to sve prošlo u nekakvom transu.(tako je i bolje). Sad kao znam,ali opet ništa neznam.Čudan je to osjećaj. Nije me toliko strah,više nekako molim Boga da sve prođe dobro pa je razmišljanje o boli u drugom planu.

Marči slažem se da tlak treba kontrolirati. Čisto nazovi i prijavi svoju situaciju ako se bojiš.

(Odgovor članu slatkicalu)
Neposredna veza do poruke: 936
25.3.2012 13:44:36   
Sheilla
cestitam marti83 i sina ! Bas mi je drago da je sve ok.

Sad nam lijepo podrobni izvještaj sto je bilo i kako je bilo kad ce bebice pajkiti :)))

Evo i mene nakon par dana, citam vas ali nisam imala kad odgovoriti doslovce.Jedna kupaonica gotova, druga ce biti u petak. Soba pokrecena i od petka krecem na pranje i peglanje kako su ove nase pocele radati bome se moram pozuriti jer sve kontam kako jos imam vremena a nas popis trudnjaca se sve vise i vise smanjuje. Moja cura je aktivna i sve joj smeta ako nista barem znam da je dobro u ovom kaosu. Puseko svima !

(Odgovor članu lola 1)
Neposredna veza do poruke: 937
25.3.2012 13:45:09   
Sheilla
IZVORNA PORUKA: Sheilla
30.03 Mela user posted image 12.03. Gita se rodila
01.04 sina user posted image rodila 16.03
01.04 Melixina user posted image
09.04 Marti83 user posted image 24.03. David se rodio
10.04 zdici user posted image
10.04 slatkicalu user posted image
11.04 Bablica Iznenađenje ! user posted image
11.04. Malalena user posted image
15.04 Leptir5
16.04. martina 87 user posted image
19.04. solarsoul user posted image
19.04 GreenSheep user posted image
20.04. Sheilla user posted image
20.04. kolibrić user posted image
22.04 Kazimira Iznenađenje user posted image
22.04. Tati79 user posted image
25.04. hugabuba user posted image
29.04. mmare user posted image
30.04. NitMit user posted image
10.05 marči user posted image

(Odgovor članu Sheilla)
Neposredna veza do poruke: 938
25.3.2012 13:48:14   
martina87
sina ima user posted image user posted image KORANU

PATRICIA-24.10.2009. 16:00 3460 g i 51 cm
KARLO-07.04.2012. 6:37 3350 g i 49 cm

(Odgovor članu Sheilla)
Neposredna veza do poruke: 939
25.3.2012 16:43:09   
hugabuba
cestitke i pusse user posted image user posted image saljem mama i bebama..... sve najljepse user posted image user posted image
...ja sutra u 36 tj. ulazim i mislim da cu roditi svaki minut .. joj !!!!

:)) moj smisao za zivot moja cura Lory ... :)))
.... cekamo malog Davida :)))))))))))))))))))))))

Neposredna veza do poruke: 940
25.3.2012 17:22:11   
Marti83
Heej evo mene na kratko.Pišem sa mob-a pa neću puno pisati, ali kada dođem doma ići će detaljan izvještaj kako je sve bilo.Davida su danas odnijeli na sunčanje jer je dobio žuticu pa hvatam vrijeme da se malo naspavam i vidim šta ima na rr.Jedva čekam odlazak kući jer mi fali mira,ovdje na odjelu po cijele noći neka vriska,jer neke mame samo čekaju sestre da im smire dijete.Budite mi dobre i hrabre jer ono malo boli šta bude, ode nakon što vidite svoje bebice.Pusa od mene i Davida user posted image

Od svih ozbiljnih stvari, brak je najsmješniji......
David 23.03.2012

(Odgovor članu hugabuba)
Neposredna veza do poruke: 941
26.3.2012 8:59:21   
martina87
zene moje,neznam kako ste vi,ali menen vec 3 dana dolje zdjelica rastura.danas popodne idem na kontrolu pa cemo vidjeti.user posted image user posted image se samo prekrece na jednu pa na drugu stranu,a glavicom me stalno gura dolje.jedva hodam imam osjecaj da ce mi dolje sve ispasti.nevalja ni kad hodam,ni kad spavam ni kad sjedim.kad spavam jedva se okrenem s jedne na drugu stranu.i toliki mi je pritisak da kad piskim jedva piskim a tjera me.user posted image sva sam ko baka od 100 godinauser posted image prepone me isto boleuser posted image joj samo kukakm kad se slusamuser posted image

(Odgovor članu Marti83)
Neposredna veza do poruke: 942
26.3.2012 8:59:43   
Malalena
Meli, Marti i Sina, čestitke od srca!!!

kak je to lijepoooooooooooo... sad ćemo i mi, malo po malo :)))

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Marti83)
Neposredna veza do poruke: 943
26.3.2012 9:31:16   
marči
Hvala Lillia...user posted image nemam tlakomjer...oko mene nikoga u susjedstvu pa danas obavezno zovem patronažnu...vidjeti ću šta će reći..a sutra je kontrola pa ću malo vidjeti i šta doktorka kaže...jučer sam da bude bolje od ujutro do navečer bila na nogama i otekla ko cijela epinja a ne ćevap jer sam slušala maćehu koja mi se nasmijala jer kao ona je med. sestra i kaže kako to nije nikakav tlak za zabrinuti se???user posted image a još su nam i auto razbili i pobjegli, bilo mi je vruće za krepat tako da mislim da mi je tlak bio na milion...danas ležim ne mičem nigdje i idem zvati patronažnu pod odmah...
Curke držite se još sitno brojite!!!!user posted image

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 944
26.3.2012 10:13:44   
Sheilla
IZVORNA PORUKA: Sheilla
30.03 Mela user posted image 12.03. Gita se rodila
01.04 sina user posted image 16.03 Korana se rodila
01.04 Melixina user posted image
09.04 Marti83 user posted image 24.03. David se rodio
10.04 zdici user posted image
10.04 slatkicalu user posted image
11.04 Bablica Iznenađenje ! user posted image
11.04. Malalena user posted image
15.04 Leptir5
16.04. martina 87 user posted image
19.04. solarsoul user posted image
19.04 GreenSheep user posted image
20.04. Sheilla user posted image
20.04. kolibrić user posted image
22.04 Kazimira Iznenađenje user posted image
22.04. Tati79 user posted image
25.04. hugabuba user posted image
29.04. mmare user posted image
30.04. NitMit user posted image
10.05 marči user posted image

ispravljeno :)))) tražila i tražila di je sina zapisala kako će joj se zvati mala i nikako :))) Hvala:*

marči javi nam tlak , to stvarno nije za zezati se, a i tebi bas nije ostalo previse do termina kad pogledas:))

Ja sam danas 36+3 i sve si kontam jos par dana i u terminu sam pa mi je puno lakse više se ne brinem nekako sam razmišljanja da je najgore prošlo :)))

(Odgovor članu Sheilla)
Neposredna veza do poruke: 945
26.3.2012 12:12:30   
marči
Evo me natrag cure...za sada je ok...patronažna neće dolaziti kaže da je to gornja granica i da moram 3x dnevno mjeriti tlak i obavezno se javiti svom ginekologu, srećom sutra ujutro sam na kontroli pa ćemo vidjeti....rekla mi je da tlak mogu mjeriti u apoteci pa sam skoknula tamo i jutros je 136/80 pa je ok donekle...idem još predvečer kada dođe prijevoz pa ću vidjeti šta će pokazati...do tada ležarinauser posted image ...
Bablica ako si nam još 2 u 1....i budeš čitala pitala sam patronažnu kako to da tebe nitko nije zvao? Nisam znala da li spadaš pod Viškovo ili Rijeku pa je rekla da često ako žene idu privatno ili u Opatiju kod ginekologa ne dobiju tu uputnicu od tvog ginekologa, pa ako spadaš pod Viškovo da su 3 patronažne i rekla je da ti dam njen broj da joj se javiš, i da svakako provjeriš na idućem pregledu da li su poslali taj zahtjev za patronažnu....
Curke odoh ja ležati....nadam se da ste mi sve dobro i da ste lijepo provele vikend...

(Odgovor članu Sheilla)
Neposredna veza do poruke: 946
26.3.2012 13:27:24   
lola 1
Marti87 i moj termin je 16.04. i slično se osjećam. Najgore mi je dok ležim nikako se okrenuti a kukovi bole za poludit. Proći će i to brzo(nadam se da neću prenijeti i ovu trudnoću).

(Odgovor članu marči)
Neposredna veza do poruke: 947
26.3.2012 13:28:59   
lola 1
Oprosti Martina87,preimenovala sam teuser posted image

(Odgovor članu lola 1)
Neposredna veza do poruke: 948
26.3.2012 13:35:56   
martina87
lola,nema problema,ja sam p rodila 2 tjedna prije skoro tri tako da se i sad nadam da ce biti prije.jel nemogu vise.dosta mi je.user posted image

(Odgovor članu lola 1)
Neposredna veza do poruke: 949
26.3.2012 13:51:28   
slatkicalu
Martina 87, pridružujem se željama da to ipak bude bar malo ranije jer mi je svega više dosta, i toga da me stalno nešto boli i da sam si teška i iščekivanja i kukanja ali najgore što u zadnjih tjedan dana opet imam mučnine i sve mis e nekako gadi jesti, ne znam više što bi, a sad sam još i sama 4 dana, mm otišo na put a ja ostala s dva klipanauser posted image . I mislim si samo da to sve više prođe da opet budem ona svoja stara. TRudnoća -kao najljepši period u životu žene, moš mislit, ne u mom scenariju, ali znam da vrijedi, vrijedilo je i prva 2 puta.

Neposredna veza do poruke: 950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!