|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;))
26.3.2012 14:00:43   
martina87
ja idem na kontrolu u 17:15 pa cemo cuti najnovije vijesti.nadam se da sam se jos otvorila i da ce reci da ce to biti ovih dana.slatkicalu i tebi zelim da bude ranije,i meni je neka mucnina i nista skoro nejedemuser posted image .a jos nekako nisam ni svjesna da cu imati jos jednog maloguser posted image user posted image .i bas me zanima kako ce moja malena na to sve reagirati,nadam se da nece biti ljubomorna.

PATRICIA-24.10.2009. 16:00 3460 g i 51 cm
KARLO-07.04.2012. 6:37 3350 g i 49 cm

(Odgovor članu slatkicalu)
Neposredna veza do poruke: 951
26.3.2012 16:26:39   
lilia
Dobar ti je tlak marči, sad možeš biti malo mirnija. Ali naravno, mjeri tako kako ti je rekla da imaš pod kontrolom.
Sretno cure svima, još malooooo.user posted image
Čestitke mamama i bebama koje su malo požurile.user posted image user posted image

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu martina87)
Neposredna veza do poruke: 952
26.3.2012 20:13:46   
Kazimira
Bok curke.......

evo i mene...koma dan....idem rješavati doznake i skužim da nisam otvorila porodiljni...totalno sam postala senilna u trudnoći, a mojoj doktorici bitnije da me gnjavi oko spola djeteta nego da me napomene i da mi povijest bolesti za to prije dva tjedna....očajna i jadna došla doma...vidjela svoje otečene noge i naravno rasplakala se k'o kišnauser posted image godina, sreća pa me mužinjo utješio....onda sam si malo odspavala, sad papala i vraćam se u normalu....
morala sam se malo požaliti...
i ja sve teže hodam....odgađam još neke stvari...nikako da složim torbu za bolnicu......

pozz svim mamicama i bebama-i rođenim i onim u bušicamauser posted image

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 953
26.3.2012 20:22:09   
martina87
evo nas s kontrole,otvorena 2 prsta,frajer skroz glavom u zdjelici 3400 otprilike.zato me i boli zdjelica jel me on skroz pritisce.u petak idem na ctg,pa iduci tjedan opet kontola.a komentar od sestre i doktrice je bio cim sam usla,jao koliko se spustio stomak necete vi docekat termin.joj ja bi sad odmah da se mene pitauser posted image

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 954
26.3.2012 21:29:02   
lola 1
Blago tebi. Ja na kontrolu tek 3.04. Danas me stidna kost boli za poludit. Hodam raširenih nogu,totalno raštimana.

Neposredna veza do poruke: 955
27.3.2012 1:12:19   
Melixina
drage curke evo mene natrag nakon dva tjedna :D bome nije lako gledati onaj popis di su curke rodile a ja izmedju njih jos nista user posted image ... u svakom slucaju.. citala sam sve postove koje ste objavljivale u protekla dva tjedna i sada se nadovezujem na sve propusteno... znaci dobila sam u konacnici 19 kila.. gin. me poslala na vadjenje secera ( na Mlaci bila), i kao dijagnosticiran mi gestacijski dijabetes.. kako je kasno otkriveno, bacili me na dijetu.. e mile moje neznam jeli ikoja od vas na dijeti, ali bome --> banana.. nekako mi je lakse bilo ostavit cigare nego skinut se sa secera user posted image .. nasla na nekoj stranici kao neki meni za gestacijski i pocela to primjenjivati , kad ono sve u gramima (50g kruha, nema skroba, nista slatko, sve kuhano, nema svinjetine, samo pilence i sl.) uf uf uf... uglavnom moj veliki optimizam se sveo na 0.. ali nakon tjedan dana sam se uhodala i sada sam otkrila cari slastica bez secera ( crnu cokoladu za dijabeticare tamanim svakodnevno ) :DDD sto se vise blizi termin, nekako sam sva ni simo ni tamo.. u jednu ruku se bodrim ma sto je jedan dan boli naspram cijelog zivota veselja, a s druge strane si mislim nece moja beba jos van, nije jos vrijeme i sl. sto se tice bolova, imam one tegobe standardnog "rezanja" maternice u donjem dijelu.. kada hodam prepone bole, ali sve si mislim da imam snage za preskocit kucu :D zadnja kontrola mi je bila proslu srijedu i sada cekam 31.03. pa cemo sa koferima u bolnicu da vidimo kakvo je stanje.. nadam se da nece inducirati porod.. masaza međice--> probali mm i ja to od 36.tjedna , ali nekako mi bilo lakse da se "volimo" nego da me tako dole rasteze prsticima :D i da.. bebili je uvijek odstupao dva tjedna od normale (bio napredniji), ali na zadnjoj kontroli se pokazalo da je skroz po PS.-u ;) naravno kilaza je vec tada bila 3,5 kg.. ah jos nesto.. nadovezujem se i na temu maticnih stanica... mi smo se odlucili na krio institut (iz Mađarske), privatno pohraniti.. stigao nam je kit doma.. uplatili smo prvih 400 evrica na njihov racun, i sada kada dodje do poroda, nazovemu gospodju koja nam posalje u bolnicu osobnog kurira da preuzme taj kit i dostavi ga u Mađu.. i ps.s. mene jos nije zvala patronažna.. a cemo vidjeti nakon poroda ako nitko ne dodje, cu ih zvati user posted image .. i za kraj.. cestitke od sveg user posted image nasim novopecenim majkama ...

(Odgovor članu lola 1)
Neposredna veza do poruke: 956
27.3.2012 9:40:21   
mkmkmk
cestitke svim mamicama!!!!!mi smo u 36 tjetnu,termin 25.04.,sutra zadnji pregled kod gin pa bolnica,nadam se da ce moja curka pozuriti bar malo,tamo poslije uskrsa,jedva cekam!!!!!

(Odgovor članu Melixina)
Neposredna veza do poruke: 957
27.3.2012 11:31:18   
Kazimira
bok svima!

Evo mene curke moje, s otečenim nogama sam zakoračila u 37user posted image tjedan.....

Je li netko od Zagrepčanki bio u Petrovoj nedavno...meni je pregled u trudničkoj ambulanti u petak kod dr. Zlopaše i imam za to uputnicu. Koliko sam skužila uzv se radi kod drugog doktora ili kod istog samo drugi dan.....treba mi i za uzv uputnica? ..... nešto mi je moja gin. zaštekalauser posted image ...sve se moram sama raspitivati....

Nego...kako ste vi i vaše bebice ovaj sunčani dan...idete u šetnju?

pozz oduser posted image !!!

(Odgovor članu mkmkmk)
Neposredna veza do poruke: 958
27.3.2012 12:22:25   
marči
Pozdrav cure!!! drago mi je da nas ima još....a brine me što se neke već duže ne javljaju...bablica di si nam?? hugabuba?? greensheep, marti i ostale??? nadam se da nam niste požurile još malo da se družite ovdje sa nama....

Evo da se javim odradila sam pregled jutrosuser posted image hm...prvo loše vijesti unatoč svoj žgaravici i nedostatku apetita dobila sam 4kg u 3 tjedna!!! da i sada sam na prisilnoj dijeti jer je to već +19kg u 34 tjedna!!! neću prepričavati sve divote koje mi je izdijelila a ne jedem ni slatko ni slano ma šta se uopće trudim kada se sve lijepi na mene....valjda i od zraka dobivam na kilaži...tlak mi je uredan 125/80, a to je valjda isto povezano sa kilažom...tako ona tvrdi...uglavnom izderala se na mene jer otičem i rekla je da to nije normalno??? pa sada meni više ništa nije jasno...ja iskreno ne poznam niti jednu trudnicu koja na kraju nije bila otečena ali ona viče kako to nije normalno i kako ne bi trebala oticati, pa ti budi normalan?? bebica je ok, nisam ni slikicu dobila jer imam m alu divljakušu koja mi već danima ne da živjeti od udaranja, nema upale sva sreća a to što boli boli od njene guze i nogica koje mlataraju po donjem postroju...još je sve na svom mjestu nije nisko i zatvorena sam, od danas na porodiljnom...ali moja srećica je još uvijek na zadak user posted image pitala sam ju sve što se tiče tog zadka i odgovor je bio da nema epiduralne i nikakve analgezije uopće!!! ja joj kažem da ja to ne mogu jer ni plombu ne mogu staviti bez lokalne a kamoli roditi na zadak i postoji li način da me porode na carski, ona se nasmijeuser posted image , kako ni ona ne sjeda na stolac bez injekcije pa je rodila pa ću i ja nekako...fuck!!!! uglavnom bebač nije oversize...čak mi se čini da sada premalo dobiva 34 tj. 2200g... pa kaže da je sada taman i da je jako aktivna( što se osjeti) za 2 tjedna opet kontrola pa ako se do tada ne okrene ćemo se dogovoriti za dalje...nemam pojma šta to znači?? pitala sam ju da li sam do kraja kod nje ili moram u bolnicu a ona mi kaže da to ovisi o tome da li će se okrenuti do idućeg pregleda....tako da sam sva u panici sada...pitala sam ju još kako oni procijene da li beba može proći kroz porođajni kanal bez problema jer koliko sam čula puno njih ima da su im krivo izračunali veličinu bebice i na kraju je cirkus ispao...a odgovor je da malo detaljnije uzv pretrage ali greške se događaju....pa baš mi treba da me izmrcvare i na kraju opet moram na carski...user posted image baš sam ljuta!!! E da sve cure koje idete roditi u Riječko rodilište nemojte baš petkom ako ne morate, baš mi se jadala kako je neki njihov profersor dežuran valjda petkom i da taj sve žene mora valjda poroditi čim su malo otvorene, kaže da je ženskicu držao nekoliko dana u bolnici jer je bila malo otvorena pa ju je poslao na 4 kat i prošao vikend naravno nitko joj nije htio na silu inducirati porod pa je bio lud kada je došao u utorak na odjel a ženska još tamo...valjda bi je na silu porodio samo da to obavi....užas jedan...takvih nadobudnih me strah...danas idem kod doktora po doznake i raspitati se još malo..cure moje ne budu li on i meni dali izbora ja idem definitivno roditi u Zagreb!!!

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 959
27.3.2012 12:52:01   
Kazimira
hej draga marči, drži se i ne daj se zaj........user posted image

ja sam ti u 37 tjednu i otečena sam....bitno da ti nije otečena glava i vrat(to je povezano i s tlakom)...dok su ruke i noge, ništa strašno, malo paziti na klopicu, puno vode piti i odmarati dignutih nogu...........meni je to jedno vrijeme upalilo...ali čim mi je bilo bolje ja po starom....da ne govorim da su mi več mjesec dana tri prsta na desnoj  ruci utrnjenauser posted image .........uostalom najbitnije da je bebolina zdrava i veselauser posted image

user posted image

(Odgovor članu marči)
Neposredna veza do poruke: 960
27.3.2012 13:09:26   
kolibrić
Bok cure!
čestitke mamicama!!!!

danas sam probala masažu međice (inače 37.tjedan sam), netko je od vas prije par dana pitao za tu masažu... pa evo iz prve ruke, ja to nisam uspjela izvesti, jednostavno ne mogu palčevima dosegnuti "tamo gdje treba", kako god se okrenem smeta mi trbuh....par cura mi je nahvalilo tu metodu jer kao nisu popucale na porodu radi tih redovitih masaža, morat ću ih pitati kako su to izvele... koja su vaša iskustva?
puse....

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 961
27.3.2012 13:22:17   
Bablica
Čestitke svim novim mamicama i bebicama!!! A i novim trudnicama! (neznam više koga sam preskočila user posted image )
Ja još uvijek 2u1! Jučer obavili kontrolu donjeg kata i kaže dr. rodni dio 2cm, ušće zatvoreno, ali glavica u zdjelici i priljubljena. Čim me vidio pita koliko smo danas? I kaže: aaaa nije to još za dovršit. Meni odmah sve lađe potonule ... Svi mi stalno govore kako neću termin dočekat i onda se sva razočarala jučer, ali danas sam već bolje! Još jučer poslije pregleda cijeli dan nešto slinavo dolje, ponadala se krenuo čep - kad ono popodne stalo. Odmah sinoć nabacili maratnosku šetnju, ali neće Mrva van, pa neće ... Sad čekamo pon i opet pregled ... uf!

E da, jutros mi konačno bila patronažna Milica - simpa ženskica i sve mi objasnila za poslije kad doma dođem i kaže vidimo se ukoro! Ja si to naravno sve tumačim vidimo se prije Uskrsa user posted image - baš sam blentasta, ali što ću kad jedva čekam da vidim da je bebica živa i zdrava i da dođemo kući!

Korina 28.10.2010 naš najljepši anđelić

"Život nagrađuje one koji ustraju"

Karlo 10.04.2012

(Odgovor članu kolibrić)
Neposredna veza do poruke: 962
27.3.2012 13:32:52   
Bablica
marči ako je riječ o profesoru, koliko znam ima samo jedan dolje i taj mene vodi! user posted image Tip je super i mislim da nebi bezveze porađao, a i ne izgleda mi da se ljuti zbog toga ... Jedan dan je bio ljut kad sam bila na pregledu jer ima svoj raspored i onda ne voli kad mu upadnu izvanredni slučajevi carskog reza - to sam se uvjerila

Karlo 10.04.2012

(Odgovor članu Bablica)
Neposredna veza do poruke: 963
27.3.2012 14:29:41   
marči
user posted image user posted image Napokon...a samo meni je ta neka Slavica a vama Milica?? moja nije ni htjela doći samo je nazvala...šmrc...

drago mi je da je taj profa ipak neki normalan tip, a ne kako ona tvrdi jer je ova moja onda počela opasno pizditi oko svega...stalno me nešto prepada...vidim ja da će mi biti bolje da me prebaci za 2 tjedna u bolnicu na kontrolu....
Bablica vidim ja tebi se opasno žuri da vidiš user posted image ma bitno da je bebač na sigurnom i da mu je dobro...izdrži ti rađe do termina pa da možemo još na kavicu...ha ha user posted image
Cure nema mi druge nego kao što je rekla dijeta do kraja...mama mi već prijeti integralnom rižomuser posted image pa će valjda i tlak u normalu a i oticanje....

(Odgovor članu Bablica)
Neposredna veza do poruke: 964
27.3.2012 14:37:00   
Bablica
marči ne slušaj ti njih, svi ćete nešto prepadat! Reci da te ne gnjave jer će ti opet tlak skočit user posted image user posted image user posted image user posted image
On mene svaki put detaljno gleda, ne priča puno i neće previše da kaže, ali kad pregleda sve ti odgovori što te zanima (meni jednom 20 min odgovrao na pitanja jadan). I jučer mi konačno rekao za glavicu (jer ga svaki put gnjavim za carski) kaže evo vi se brinete a glavica već spremna i u položaju kako treba i ima dovoljno mjesta.

Karlo 10.04.2012

(Odgovor članu marči)
Neposredna veza do poruke: 965
27.3.2012 14:51:00   
marči
user posted image ma vjerovatno su svi ok inače ne bi tamo radili...ova moja je sva gramziva nitko joj ne valja valjda...ja kao za inat uvijek naletim na Vlašića dole na poliklinici, a on mi je ultra grub kod pregleda ali simpa, puno priča, I Finderle mi je bio u 20 tj. ali taj čovijek šuti kao zaliven, niš mi nije htio reći za bebača osim sve je ok user posted image , nego ja se pitam onako kao prava sramežljiva ženska ima li tamo koja ženska doktorica?? user posted image
Nego recite mi Riječanke moje koje ste dole na kontroli da li ste svaki puta kod istog doktora ili kako te zapadne??
Bablica da li ti na svakom pregledu mjeri glavicu ako prolazi?? mislim na te kao malo podrobnije mjere kao što je ona meni rekla??

(Odgovor članu Bablica)
Neposredna veza do poruke: 966
27.3.2012 14:58:03   
martina87
meni moja ginekologica opet pise dijetu,a ja se toga uopce nisam pridrzavala nimalo,dosad sam se udebljala 6 kila..pa neznam cemu dijeta..prvi nalaz mi je bio secer malo povisen i onda sam bila u bolnici da mi naprave ono nesto svaka 2 sata sta ja znam(nemogu se sad sjetiti kako se to zove)inace nemam problema ni s oticanjem ni sa tlakom.osim sto me boli zdjelica i nemogu hodatiuser posted image ,ali sad ce to malo cudo jos malo van nadam seuser posted image

(Odgovor članu marči)
Neposredna veza do poruke: 967
27.3.2012 17:27:06   
hugabuba
Evo mene...pravim tortu i stalnno sam u pokretu,a nebi smjela... inace samo juce usli u 36 tj. i jako mi je tesko,sve mislim sutra cu roditi..pa opet sutra a ono nista...eee drage moje,mene je tako strah,uzas user posted image user posted image ...
kak ste vi????jel jedva cekate upoznati user posted image i user posted image !!!!?

:)) moj smisao za zivot moja cura Lory ... :)))
.... cekamo malog Davida :)))))))))))))))))))))))

Neposredna veza do poruke: 968
27.3.2012 17:33:58   
slatkicalu
Bok curke!
Marči jesi probala vježbe, ne znam da li su meni one pomogle ili bi se user posted image  okrenula svakako, ali vrijedi pokušati. Ako ipak ne traži alternativu, mislim ne može nitko odlučiti za tebe ali ja bih svakako tražila carski da je ostala na zadak, a meni je ipak treća trudnoća, tako da te razumijem.
Cure koje ste već rađale, kakva su vam iskustva, koliko dugo vam je trajao porod, s dripom ili bez....
Ja si sve kontam da će ovaj biti brz i lagan jer sam si tako u glavi posložilauser posted image , a kažu da optimističan stav može samo pomoći, budemo vidli uskoro, Strah me jedino dugog mrcvarenja i naravno kompilkacija.
Martina 87, ne kužim zašto ti na dijetu, sa 6 dobivenih kila, ja sam toliko dobila sa 20 tt.
Bablica kužim te da bi što prije vidjela svojuuser posted image , i ja jedva čekam.
Sutra opet idem na kontrolu i ctg pa se javim s vijestima, u međuvremenu ako se što zalomi SRETNO! 

Neposredna veza do poruke: 969
27.3.2012 17:47:11   
hugabuba
slatkicalu ja sam zavrsila na dripu sa user posted image jer nisam imala trudove,a bila otvorena 7 cm bez ikakvih bolova samo je kasnije malo sestra doradila rukama .. brrr i sve skupa 6 sati u radjaoni,tj. 9 na dripu.....ovaj puta bi bez dripa jer sam cula da su prirodni trudovi blazi dosta user posted image ...s tim da sam imala komplikacije i zavrsila na operaciji !!!!!!
ja sam pesimisticna jer me stah....i to mi je jos gore,uzas....trebam kao ti razmisljati user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 970
27.3.2012 17:56:23   
slatkicalu
HUgabuba, potpuno te kužim za drip. Prvi porod kratak ali s dripom-iskustvo koje ne bih željela ponovitiuser posted image . Drugi porod-još kraći, oko 1 h u rađaoni, bez drip jer sam se otvarala bez problem-porod kakav bih svima poželjele pa naravno i sebi opet. Ali tad je bila ipak mala razlika između dva poroda, 20 mjeseci, a sad je ipak prošlo 5 i pol godina.
Sad si sve kontam daj Bože da trudovi krenu kod kuće pa da većinu otrpim kući a što kraće u rađaoni, a ako iz nekog razloga budem morala na inducirani mislim da ću tražiti epiduralnu, toliko mi je mrzak taj drip iako moram priznati da je bio djelotvoran.

(Odgovor članu hugabuba)
Neposredna veza do poruke: 971
27.3.2012 18:17:30   
hugabuba
to u svakom slucaju da je brzi al je bolniji,ja se nadam kao i ti da ce me uhvatiti doma trudovi i da sto krace budem u radjaoni,al opet nevjerujem jer ni sa prvim nisam imala trudove,al nikada se nezna.. meni je razlika 26 mj.,pa cemo vidjeti kako bude,al me je strah,uzas..... jaslj. tj. idem na kontrolu pa cemo vidjeti sta kaze dok.???
e beba na kraju trudnoce dobiva po 200 g ili vise???? kak???

Neposredna veza do poruke: 972
27.3.2012 19:33:29   
hugabuba

IZVORNA PORUKA: martina87

meni moja ginekologica opet pise dijetu,a ja se toga uopce nisam pridrzavala nimalo,dosad sam se udebljala 6 kila..pa neznam cemu dijeta..prvi nalaz mi je bio secer malo povisen i onda sam bila u bolnici da mi naprave ono nesto svaka 2 sata sta ja znam(nemogu se sad sjetiti kako se to zove)inace nemam problema ni s oticanjem ni sa tlakom.osim sto me boli zdjelica i nemogu hodatiuser posted image ,ali sad ce to malo cudo jos malo van nadam seuser posted image

a joj....ako je tebe sa +6 kg poslala na dijetu,onda bi mene sa +23 poslala na logorovanje,ne????bas mi glupo,pa 6 kg uopce nije puno,dapace!!!! ja sam u velikom + a moj dok. me nije poslo ni na vadjenje krvi,niti da pijem slatku vodu,ili kak se vec to zove nista..... kao,oke je.... !!!? user posted image

Neposredna veza do poruke: 973
27.3.2012 19:50:44   
martina87
hugabuba ni meni nije jasno,a to sam isla prvi puta tamo poslje bozica u dom zdravlja i kao bio je malo secer povisen i onda na tri dana u bolnicu da mi naprave profil i bilo sve ok.kontam da je bio prvi put povisen radi kolacica.ali ja nikad se nisam drzala te dijete i necu zato sto se dobro osjecam i sve je ok.ona tvrdi da kile nemaju veze sa secerom,pa ti sad vidi ko tu kogauser posted image

(Odgovor članu hugabuba)
Neposredna veza do poruke: 974
27.3.2012 20:27:17   
hugabuba
ja sam ti sa user posted image jela samo slatko,slatko i slatko,slano nista,i imala sam trudnicki dijabetes i L mi je imala skoro 4 kg a 4 tj. prije je rodjena....i sada sa user posted image jedem dosta slatkog pa nemam secera ( bar mislim ) al zato imam puno kg....!!!!!ni oni neznaju.....user posted image

Neposredna veza do poruke: 975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!