|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;))
22.3.2012 9:23:19   
marči
dobro jutro curke....
hugabuba neznam šta ti rećiuser posted image pa kako to sada pred kraj da ti ni ctg bar nisu napravili pa nije to neki posao to i sestra radi???? ma dok se ti dobro osjećaš izdržati ćeš i ta dva tjedna ali vjerujem da ti nije lako ja ova 3 tjedna stalno gledam na kalendar i nikako da dočekam taj šugavi pregled...ovaj put sam si rekla da ne idem iz ordinacije dok ne dobijem sve po šta sam došla i dok me ne uputi u sve postupke i da mi sve informacije koje me zanimaju...ponekada se osjećam kao da sam na pokretnoj traci....samo te odradi...bez ljudskog pristupa....znam da ima puno žena i svi čekaju i gužva je i svi nervozni ali do sada sam bila hiper brza sada pred kraj mislim da zaslužujemo da nam se malo više posvete....oni su tamo zbog nas!!!
Tati79 može petak meni odgovara...moram riješiti nonu jer želi doći do mene pa sam slobodna....ostavim broj na pp pa ako se ne uspijemo ovdje dogovoriti, a budeš za kafe da se uvijek možeš javiti..
Sheilla izdrži nam još malo...tj. neka bebač izdrži...znam kako je stresno biti u radovima kada si pokretan i od akcije a kamoli sa user posted image ...ako te tješi ja ću morati kod svojih staraca na kupanjac jer ne mogu ući u tuš kabinu....user posted image imam punih 2 m2 kupaonice i tuš kabinu sa staklenim vratima u koju malo kurpulentnija osoba ne može ući...do sada sam postrance nekako ali sada više ne ide...zapinjem kakogoduser posted image mislim da mi je buša preko noći iskočila..majica koju sam nosila prošlog tjedna mi je do pola pupka??? Ah te čari trudnoće....
Ljudi žgaravica se vratila...nisam opet oka skolpila..ovaj put nije pomogao ni Rennie....mislila sam da će mi ždrijelo izgoriti....polako mi je dosta svega osjećam se tromo i umorno..a možda je i do proljeća....pozdrav

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 901
22.3.2012 10:34:19   
NitMit
Kazimira! Pa i ti razmišljaš curicu nazvati Vilma? user posted image Ne mgou vjerovati. Kom god sam spomenula to ime nitko ga nije čuo i ne sviđa im se ulavnom. Meni se tako zvala baka i skroz mi je posebno, pa sam se i ja odlučila na to. A ako bude dečec, zval se bu Jakov. user posted image

Hugabuba - moje saučešće, ali biti će sve u radu samo misli na svoju malu dragocjenost i nemoj puno biti tužna. Sve je to dio života, samo što nam uvijek dođe prerano za svaku nam dragu osobu...

Vilmica stigla 29.04.2012. user posted image

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 902
22.3.2012 10:56:39   
Kazimira
Bok curke!
NitMit - ajde nek je Vilmi što više i nek' su nam žive i zdraveuser posted image . Mužev dida se zvao Vilim....
Mogu ti reći da se ni kod mene nikome baš ne sviđa, a kaj ću im ja.....šta da ti kažem onda za Kaspera....to je tek drama....ali ona tiha, imaju ljudi potrebu prokomentirati...i opet mužinja i mene baš brigauser posted image . Sad više nemrem zamisliti da se drugačije zovu.

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

(Odgovor članu NitMit)
Neposredna veza do poruke: 903
22.3.2012 18:13:56   
Marti83
Hej cure di ste?Danas se nikome nije dalo baš pisati....ili ste u žešćim pripremama user posted image
Od jučerašnjeg pregleda ja sam sva rasklimana...boli me stidna kost nenormalno, ustajanje sa kauča je u razini 90-godišnjakinje.
A jutros sam imala i neke menstrualne bolove, možda je malo i trbuh bio tvrd ali nisam sigurna jer se malac pomjerao...

Od svih ozbiljnih stvari, brak je najsmješniji......
David 23.03.2012

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 904
22.3.2012 18:29:16   
Sheilla
pozdrav curke moje !

odvojih malo vremena uz kavicu da vas procitam . kod mene je i dalje ludnica, sad nam je jos pukla cijev pa smo imali danas poplavu (sizila sam naravno) sad bi ja i krecenje(brijem da me posteno uhvatilo ciscenje i spremanje za bebu) i da ne pricam sto bi sve napravila a vremena bas i nema. Pocela sam bebu puno manje osjecati pa vi koje ste to prosle jel to normalno? znam da se krecem i sve ali i navecer je kad legnem bas malo osjetim, da nema ovog baby watchera prolupala bi do kraja.

Meni je Vilma bas divno ime i uopce se nedajte smesti ako ju tako zelite nazvati.kad sam bila prvi put trudna i nosila decka htjeli smo ga nazvati Vid pa su nas svi gledali ko lude...nazalost eto niej doslo do toga, ali nema tu sta kome smetati. Moja svekrva samo frce nosom na ime Leona i baca mi razno razne popise kako bi ona nazvala bebu ( Visnja, tresnja, jagoda, Dunja) ko da sam na trznici, sam sam ju lagano odhebala da se tako izrazim .

Drzite se :*

(Odgovor članu Marti83)
Neposredna veza do poruke: 905
22.3.2012 22:02:32   
marči
user posted image joj te muke po imenima...svi imamo te probleme....najbolje mi je kada mi moja gospođa majka kaže: baš me briga kako ćete ime dati mi ćemo je ionako zvati kako mi hoćemo????!!!! pa se ti nosi sa time...skoro sam došla u napast da joj zabranim da ju vidi uopće...i takvih milion bisera još...a svi imaju neku svoju verziju i svatko već bebu zove kako hoće što me izluđuje...ja sam 2 tjedna prije nego što sam ostala trudna rekla ako bude cura biti će Lena a ako bude dečko biti će Jan....i ostala sam pri tome...čekala sam da se dragi predomisli tj. popusti...i eto za sada ostaje Lena!!! user posted image user posted image
Sheilla..ne sekiraj se...meni je Leona predivno ime...čak smo razmišljali o tome ali mama je imala boxera koji se zvao Leone pa me ispljuvala da ne dolazi u obzir ali ja sam ionako već odlučila za Lena pa su sve alternative bile ionako suvišne...a Vid je super ime kratko, značajno, i ne kužim šta mu fali??? Cure bitno je da se nama sviđa...tko šiša ostale...niti su ih napravili niti će ih odgajati itd,...a ionako ne možeš svima udovoljiti pa čemu se uopće truditi?

(Odgovor članu Sheilla)
Neposredna veza do poruke: 906
22.3.2012 23:04:45   
Kazimira
Veče curke!

Evo mene iz šopinga, još se opskrbljujem sa stvarima za bebu i sebe....
ma to s imenima mi je totalno besmisleno .... isto k'o i sa hranom i dr. stvarima, nekome se nakaj sviđa nekome ne.....a i to... moja tetka je rekla da bu mi sina zvala 'braco'user posted image .....hallo, na kaj je moj muž komentirao (malo mu je pun kufer primjedbi) da ga nebudu ni vidjeli ak' ga neće zvati njegovim imenom.....
Uživajte s bebicama user posted image ...... ja sam još uvijek sva oduševljena s gibanjima i udarcima...a i pričam s bebom.....ma jooj...jedva čekamuser posted image

pozzzz.........

(Odgovor članu marči)
Neposredna veza do poruke: 907
23.3.2012 8:41:06   
slatkicalu
Jutro, cure! Kako ste? Jel izdržavate? Meni je nekako sve teže i teže. Sve planiram krenuti s generalnim čišćenjem za Uskrs pa mi se baš i ne da, a trojica muških u kući, što da vam kažemuser posted image !
Što se tiče piltaes lopte, jeste počele što vježbati? meni neki dan na ctg-u sestra rekla da pričekam do 39.tj a ja mislila sad početi pa ne znam sad??
Jel vama ljudi bacaju komentare na trbuh i kile? Mene to sad već prilično smetauser posted image user posted image . Još ja kao ponosna na sebe kako se nisam pretjerano udebljala, dobila 15 kg, a na kraju sam ( u prethodnim trudnoćama preko 20 kg-i sve skinula poslije), kad neko veče sretnemo neke prijatelje u trgovini, a oni ti meni da izgledam kao ormarić??'? Baš sam bila popi...la. Ostala sam trudna sa 72, sad imam 87, na moju visinu od 176, ne čini mi se previše, a uostalom šta kog briga.
Sve se nekako nadam da će se SIna uskoro javiti sa sretnim vijestima, da su ona i user posted image  kod kuće. A i neke druge cure se već dosta ne javljaju. Valjda je sve ok. Šaljem pozitivne vibre!user posted image

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 908
23.3.2012 9:16:51   
marči
Jutro....

hm kile...bolna točka...ne samo da komentiraju i mjerkaju već idu do te mjere da mi se rugaju na neki način...kao ja sam dobila samo 6kg u trudnoći...ja 9kg...da bude gore imam frendicu koja je dobila 3kg...još mi je trudničku pokazala!!! i svi te pitaju pa kako???meni je na poslu najgore bilo...dođem odnijeti doznake a sva muška bagra dobacuje...di si debela??!! a najgore je kada to slušaš od svoje vlastite obitelji...pa kada ih ne vidiš neko vrijeme onako iščuđeno ajme pa kolika si došla??user posted image ...pa nismo svi isti ne dobivamo svi na isti način...ne sekiraj se zbog toga i uživaj u kilicama jer jedino sada mogu reći da me baš briga...ja sam natukla 15 kg u 7 mj....pa šta da ti kažem izgledam ko plutača....još ovako gegava i sve...ali nadam se kao što si i sama rekla da to sve ode poslije...user posted image
Nema nam cura za kavicu??? di ste nestale Riječanke???

(Odgovor članu slatkicalu)
Neposredna veza do poruke: 909
23.3.2012 10:31:32   
marči
P.s. pridružujem se pozitivnim vibrama....user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu marči)
Neposredna veza do poruke: 910
23.3.2012 11:05:26   
Kazimira
Jutro curke!!!

I ja sam skužila da se sve teže krečem, jučer sam previše bila na nogama i bome bolila kičma....ne radim previše....čistim cijeli dan ako treba pomalo....mužinju ostavim djelove gdje se mora saginjati i ribati i tak...snalazim se....
A kaj se tiće kila ja sam bome natukla do sada sigurno 18 kg.....i imam sad prek 100 user posted image , ali ajde visoka sam 182 pa me to izvuće......i mogu reći da nemam komentara na debljinu...nekako se i ne vide pretjerano...čak sam se iznenadila komentarima kako sam im lijepa trudnica........i uopće neznam kaj bi rekla na komentare o debljini....pogotovo u trudnoći....ljudi su prilično plitki.....umjesto da ženi u drugom stanju upute koju lijepu riječ oni kenja.......user posted image
Drž' te se....trudnice su prekrasne i vi ste savršene......

Eee ja sam na lopti kad stignem...več od 7 mj. trudnoće.......fizijatrica je rekla da nema problema....ali jedino ako je sve ok......

Pozzz od user posted image  i bebana user posted image .............

(Odgovor članu slatkicalu)
Neposredna veza do poruke: 911
23.3.2012 12:49:37   
hugabuba
user posted image user posted image ja sam dobila 23 kg i bas me briga sta ko kaze.... inace sam visoka 174cm...i sada imam 82 kg...bas me briga....vazno da je beba oke a za ostalo se nesekiram user posted image .. Nemoj te ni Vi!!!!!
user posted image user posted image user posted image

:)) moj smisao za zivot moja cura Lory ... :)))
.... cekamo malog Davida :)))))))))))))))))))))))

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 912
23.3.2012 13:05:05   
Bablica
ja sam trenutno na +13 i svi mi govore kako sam mršava (nisam neke visine 170 i 85kg sad), ja neznam di oni gledaju,, ali meni paše user posted image
Već s nestrpljenjem čekam pon da vidim što će dr reć za porod, samo da me na carski pošalje (već sam s tim dosadna i sebi i njemu i vama i svima oko sebe, ali nemogu si pomoć!)

Nema nam nekih user posted image već neko vrijeme: martina, solarsoul, greensheep, mmare javite nam se!

Ime ... uf ... pred 3 mj dogovorili se oko jednog i kučer ga sopmenuli i više nam nije baš tako vau ko taj put i sad neznamo koje ime dat djetetu - to prvo ili smišljat novo (baš i nemamo neke inspiracije user posted image )

Vilma mi se baš sviđa, nekako ostaje u uhu i baš je nježno ... user posted image

Korina 28.10.2010 naš najljepši anđelić

"Život nagrađuje one koji ustraju"

Karlo 10.04.2012

(Odgovor članu hugabuba)
Neposredna veza do poruke: 913
23.3.2012 13:06:59   
Bablica
E i za kile i kad kažu koliko mi trbuh, kolika sam - ja se samo nasmijem i kažem još malo i nestat će, a kako ćete vi dalje s vašim trbusima i kilama! user posted image

Korina 28.10.2010 naš najljepši anđelić

"Život nagrađuje one koji ustraju"

Karlo 10.04.2012

(Odgovor članu Bablica)
Neposredna veza do poruke: 914
23.3.2012 13:21:31   
lola 1
U prvoj trudnoći sam dobila 20 kg i skinula sve i više nego je trebalo. Sad sam u plusu 16 kg,tj imam 79 kg i baš me briga,sve će to otići ne se zbog toga brinuti. Ljudi često znaju imati priglupe komentare. Držite se cure još malo.

(Odgovor članu Bablica)
Neposredna veza do poruke: 915
23.3.2012 13:34:02   
lola 1
marči-što se masaže međice tiče ja sam nadobudno kupila ulje za masažu,pokušala jednom i odustala. Sad se borim s gljivicama već neko vrijeme tako da ništa od masaže.

(Odgovor članu lola 1)
Neposredna veza do poruke: 916
23.3.2012 13:53:42   
martina87
evo martine tko za martinu pitauser posted image .tu sam ja citam ja stalno.ja sam u plusu 6 kg.u prvoj trudnoci sam dobila 8 kila.ali mene inace ima.nisam neka mrsavica.mi na kontrolu idemo u petak pa cu znati vise o user posted image user posted image .i ja samo cistim spremam pa se navecer raspadam.a zivci su mi na 150 tako da bi jedan dan rodila sto prije a jedan dan nebi uopceuser posted image

PATRICIA-24.10.2009. 16:00 3460 g i 51 cm
KARLO-07.04.2012. 6:37 3350 g i 49 cm

(Odgovor članu lola 1)
Neposredna veza do poruke: 917
23.3.2012 15:42:07   
marči
Lola 1 znam i ja sam bila tako nadobudna pa si mislim ma vjerovatno će biti carski ako se ne okrene ili nešto pa mi možda i neće trebati...a čitam o tome i uopće mi ne izgleda kao nešto što bih htjela raditi jer vjerovatno nije ugodnouser posted image tako da sam za sada odustala...vidjeti ćemo hoće li se malica okrenuti pa se bacam na posaouser posted image
martina87 ja se jedva krećem a po cijele dane kao za inat posla ko u priči, samo čistim i kada sjednem/legnem ne mogu se više ni pomaknuti,...sva sam si jadna...malo sam happy i optimistična a malo bi da odem do rodilišta i pitam ih kada mogu doći roditi jer mi je dosta svegauser posted image a to nas valjda peru ti trudnički hormoni...a šta se znam rasplakat iz ničega...joj o tome ti ni neću pričati...ma kada me jad uhvati jer niš ne mogu osjećam se ko invalid, pa sve boli, buša svrbi, žgaravica peče...kao da mi netko zdjelicu lomi...a divota šta reći...izgurati ćemo mi to...još malo nam je ostalo!!!

(Odgovor članu martina87)
Neposredna veza do poruke: 918
23.3.2012 21:55:16   
karaulito
nama je termin 17.04 ali nekako mi sve smrdi da ce biti nocas user posted image

(Odgovor članu Marti83)
Neposredna veza do poruke: 919
24.3.2012 8:26:46   
marči
dobrodošla karaulito.... nadam se da će bebica pričekati još malo ali ako i požuri biti će sve ok....nadamo se dobrim vijestima a ukoliko bebica urani želim ti brz i lagan porod da sve prođe super....

CURKE marti83 JE RODILA, STIGAO JE MALI DAVID!!!!user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu karaulito)
Neposredna veza do poruke: 920
24.3.2012 14:24:45   
lola 1
Od srca čestitamo Marti83user posted image ,i zavidimo joj u neku ruku!

(Odgovor članu marči)
Neposredna veza do poruke: 921
24.3.2012 14:49:32   
marči
Cure moje nema vas ništa....nadam se da se niste sve odlučile za roditi ovaj vikend??user posted image

Jutros sam mjerila tlak kod none 140/82??? + moje oticanje...koliko je to zabrinjavajuće?? Tati79 biti će nešto u ovom Viškovskom zraku da nam ne paše..user posted image u utorak imam kontrolu ali neznam da li da u ponedjeljak zovem patronažnu da mi dođe provjeriti tlak opet i da ju odmah pitam do koliko je tolerantno??? Idem malo škicnuti po netu šta pišu za tlak, nadam se da sam još u nekoj granici jer ne bi da me panika opere bez potrebe a opet znam da to može biti opasno po bebača pa sam zabrinutauser posted image Ako koja zna nešto više pišite cure...

(Odgovor članu lola 1)
Neposredna veza do poruke: 922
24.3.2012 17:59:41   
GreenSheep
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Marti83 i bebi Davidu, jel on to uranio 2 tjedna?
bas mi danas frendica pricala za taj tlak, njoj je zadnji mjesec bio povisen i bome su ju porodili 2 tjedna ranije inducirano, al kaze porod za pozeljet :) vazno da je beba dobro jer to moze bit jako opasno za nju..

Evo mi smo danas odmaramo, jucer nisam znala prestat cistit, zato sam navecer jedva se kretala, a trbuh probada ko da smo gotove user posted image preselili jedno dijete u drugu sobu s kinderbetom pa u nasu slozili drugi..puna kuca kinderbeta, em onaj putni u boravak em ova dva..kakvo zadovoljstvo, sad vec brinem kak ce to izgledat s troje malih, sam da budem pokretna nakon poroda i sve ok, nadam se...
danas smo 26+4 i ipak se nadam da cemo uspjet do Uskrsa u komadu user posted image
Zelimo vam svima lijep vikend!!!

..portret života mog..
Patrik 7.6.2009.
Katarina 12.8.1010.
stize i Marta iza Uskrsa 2012.....stigla 22.4.2012 napokon!

(Odgovor članu marči)
Neposredna veza do poruke: 923
24.3.2012 18:25:48   
sina
CUREEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!! Samo na brzinu: 28.02 na kontroli strpali me u bolnicu zbog povišenog tlaka i šećera i nisam vam se mogla javiti,nemam net na mob.
16.03 rodila se moja curka 2810 g i 47 cm. mrva moja mala. tek danas došle doma,mučila nas žutica. dakle,provela sam paklenih mjesec dana u bolnici,al vrijedilo je. pusaaaaaaaaaaa. javim se čim uzmognem.

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu Sheilla)
Neposredna veza do poruke: 924
24.3.2012 19:44:24   
martina87
user posted image super,bitno da je sve ok na kraju proslo.a sad uzivajteuser posted image user posted image user posted image

PATRICIA-24.10.2009. 16:00 3460 g i 51 cm
KARLO-07.04.2012. 6:37 3350 g i 49 cm

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!