|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Finalistice! Kako se danas osjećate?
7.10.2010 0:10:37   
Tsmee
IZVORNA PORUKA: Bablica

Moja glavonjica je još prošli tjedan bila 94 mm (utz kaže 38+6 za glavu) a ja 35+6 bit će nam bome veselo!!! Valjda će mog proć, morat će me dooooobro dole masirat da izađe glavica! user posted image user posted image user posted image user posted image  U uto opet na pregled za sada bez ikakvih sipmtoma da sam blizu kraja, čistim cijelo jutro i sad idem peć lambadu (a najprije u nabavku!).
Nismo ni mi još sve pripremili, ni ja sebi torbu ... valjda neće još dok ne riješimo tih par sitnica!
Ajde javi kako je bilo na pregledu, kako glavica?

Ma kod mene ništa novo... Bila danas na pregledu, i dalje otvorena za prst, trudova nema, ctg dobar. Na uzv nisam bila, valjda nije glavica baš tak narasla za 6 dana user posted image  Bumo vidli kak budu te glave van user posted image
Naručio me za ponedjeljak. A ja sva u čuđenju kažem "Već?" Doktor me gleda ko da sam s Marsa pala i onda onak polako, ko debilčeku veli: "Gospođo, vi ste jako blizu termina, a ja sam vas naručio za cijelih 5 dana!" user posted image

Već nas je puna kuća...

(Odgovor članu Bablica)
Neposredna veza do poruke: 426
7.10.2010 0:34:00   
Tsmee
IZVORNA PORUKA: VIGUC

u zadnje vrijeme nekad se osjecam tako nemocno da bi se najradije plakala...imam sincica koji se zeli pomaziti sa mnom, da ga uzmem u narucje ,da se scucuri uz mene ,zove me da sjednem na pod pored njega pa da se zajedno igramo...nekada mu ne mogu odolit...pokusavam sve da budem uz njega, da ne osjeti tu moju ajmo nazvat tromost...ali ja znam da mu ne posvecujem onoliko paznje koliko bi htjela...to me boli...mm je uskocio u puno poslova koje sam ja prije obavljala i tu osjecam svoju nemoc...neki bi rekli da uzivam i odmaram....ali....ja ...se...volim brinuti o svom malisanu...ne znam mozda me pucaju hormoni...jasno mi je da svim trudnicama pred kraj tesko,ali moram se nekom malo pozaliti...iako sam sve to prosla opet se nakako drugacije osjecam...bit ce da su to hormoni....da....user posted image user posted image

Bit će da jesu... Djelomično. Razumijem te. Ja sam se tako osjećala na čuvanju trudnoće. Sad sam bolje jer prošao je kritični period pa mogu svoju curku i dignuti i raditi puno više stvari s njom. Znam da bih mogla još više i ponekad me to boli, ali sjetim se da će kad rodim biti još teže pa pokušavam sad uživati koliko god mogu.
A njima to ne fali onoliko koliko mi ponekad mislimo...
Drži se i stavi ružičaste naočale. Jer ako si tužna, još se manje možeš posvetiti svom frajeru, a on treba nasmijanu mamu, pa makar ona i ne mogla baš raditi kolutove naprijed s njim user posted image

Već nas je puna kuća...

(Odgovor članu VIGUC)
Neposredna veza do poruke: 427
7.10.2010 7:36:39   
enana
Stigao je 07.10. .. terminuser posted image ali mislim da malenoj još nikako nije fora izaći! Nestrpljiva..svaki najmanji simptom me veseli ali općenito stanje je..kontrakcije koje sam imala (stezanja ) su skroz prestala..nikakvih bolova..sukrvice..baš nikakvih pokazatelja nema. Znam da mi nitko neće mahati dimnom bombom kada treba krenuti..ali stvarno simptoma nema user posted image Više mi nije važno da li će tj. koliko će boliti (nisam idiot da ne kužim da jaaako boli) niti koliko će trajati (jer prvorotka sam i znam da može cijelu vječnost)..već sada želim samo je vidjeti i biti sigurna da je dobro.. user posted image
Uhhh...jedva čekam malu curku da zagrlim user posted image
Pitanje neiskusne... Da li je moguće da samo krene? Bez nekakvih posebnih simptoma i nagovještaja prije?

(Odgovor članu Tsmee)
Neposredna veza do poruke: 428
7.10.2010 8:22:14   
Tsmee
Enana, drži se, sad će svaki čas. Ne mora to danima trajati, znam iz iskustva. Kod mene ništa, ništa, ujutro na pregledu sve mirno, potpuno zatvorena, a navečer dobila trudove i drugi dan popodne rodila.
Kak to misliš da "samo krene" bez simptoma? Da beba krene van, a ti ne kužiš? user posted image

Već nas je puna kuća...

(Odgovor članu enana)
Neposredna veza do poruke: 429
7.10.2010 9:21:01   
martina33
kad stojim trbuh mi je tvrd,a i počeo me bolit pupak,tj. kao krug oko pupka..kaj to sad znači?kaj mi se trbuh rasteže iznutra?imam osjećaj da ću puknut kao lubenica...

(Odgovor članu Tsmee)
Neposredna veza do poruke: 430
7.10.2010 9:38:39   
Tsmee
Mene furt nekaj steže i boli i trbuh mi je tvrd, a ctg niš ne pokazuje. Možda se samo bebač malo bolje rasteže user posted image

Već nas je puna kuća...

(Odgovor članu martina33)
Neposredna veza do poruke: 431
7.10.2010 10:44:44   
VIGUC
user posted image hvala...lijepo je kad te netko razumije...i kad to mozes s nekim podijeliti...user posted image
-meni se trbuh stvrdne uglavnom kad lezim na boku i recimo kad izadjem iz auta...sada vec dobrano stisce,a kad se gura ,dole me sve probada kao da me neko zareze...
ako je to pomalo otvaranje ,samo nek probada,da odradimo dio puta...user posted image

< Poruku je uredio VIGUC -- 7.10.2010 10:51:29 >

(Odgovor članu Tsmee)
Neposredna veza do poruke: 432
7.10.2010 12:52:36   
enana
Hvala Tsmee !! user posted image Ma nisam mislila da samo krene porod a da nema simptoma...već čitam kako trudovi znaju biti dan -dva neki lagani, pa bolovi u leđima i svašta nešto prije baš samog odlaska u bolnicu..
Pa si mislim kod mene nema "najave" pa tko zna kada će sve početi.. Ali postaje mi jasnije da iako je sve mirno da može samo tako...za čas krenuti...Nadam se brzo! Jedva čekaaam!!! user posted image  

Neposredna veza do poruke: 433
7.10.2010 13:08:45   
VIGUC
da,da moze biti bez neke najave,tako je meni bilo u prvom porodu...tako negdje oko podneva osjetila sam potrebu za velikom nuzdom...otisla na wc pa nista...za desetak minuta opet...pa opet...pa opet... pa opet...bez nekih bolova ili trudova ,samo osjecaj kao da moras na wc....navecer u 19 i 44 sam rodila...(trudovi su dosli kasnije)

(Odgovor članu enana)
Neposredna veza do poruke: 434
7.10.2010 13:10:31   
pepeljuga
prvi mi je porod bio induciran ,al drugi su me uvatili trudovi i to lagani oko 9.30 a u podne sam rodila i prije toga nisam imala nikakvih simptoma jos sam i vece prije bila na nekom rođendanu i to duze,i to popodne prije sam bila na ctg koji nije pokazivao nistauser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu VIGUC)
Neposredna veza do poruke: 435
7.10.2010 13:18:15   
VIGUC
pepeljuga,drugi porod si stvarno brzo odradila...kakav je bio oporavak...?jel isto sve brzo proslo...?user posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 436
7.10.2010 13:28:56   
ninolina
komadi sretnoooooo...

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu VIGUC)
Neposredna veza do poruke: 437
7.10.2010 13:31:30   
pepeljuga

pepeljuga,drugi porod si stvarno brzo odradila...kakav je bio oporavak...?jel isto sve brzo proslo...?user posted image

sve proslo super i brzo,ko da nisam ni rodilauser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu VIGUC)
Neposredna veza do poruke: 438
7.10.2010 13:48:20   
luna82
Poz
30.9. mi je bio termin, al ovo djete ne žuri vankauser posted image
A ja već nervozna...
Ima ko kakav savjet za udjelit? Osim čekanja?

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 439
7.10.2010 13:49:48   
ninolina
IZVORNA PORUKA: luna82

Poz
A ja već nervozna...

nema ti tu pomoćiuser posted image imaš jedno malo tvrdoglavo dijete...ali jedna topla kupka, malo sexa nije na odmetuser posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu luna82)
Neposredna veza do poruke: 440
7.10.2010 14:02:59   
Bablica
Meni svako toliko napravi kvrgu na trbuhu i toliko mi kožu zategne da me sve stoji na tu stranu di je, druga strana prazna. user posted image user posted image   Kad legnem da desni bok joj valjda ne paše pa se tooooliko zavuče i napne trbuh da dok se ne makne nema okretanja nigdje - lezi i čekaj!user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: martina33

kad stojim trbuh mi je tvrd,a i počeo me bolit pupak,tj. kao krug oko pupka..kaj to sad znači?kaj mi se trbuh rasteže iznutra?imam osjećaj da ću puknut kao lubenica...

Korina 28.10.2010 naš najljepši anđelić

"Život nagrađuje one koji ustraju"

Karlo 10.04.2012

Neposredna veza do poruke: 441
7.10.2010 14:17:37   
VIGUC
user posted image jooooj,prava si sretnica, pepljugo,to puno znaci....dala si mi malo nade...user posted image

(Odgovor članu Bablica)
Neposredna veza do poruke: 442
7.10.2010 14:21:02   
VIGUC

IZVORNA PORUKA: luna82

Poz
A ja već nervozna...

slazem se sa ninolinom-malo sexsa...user posted image

(Odgovor članu luna82)
Neposredna veza do poruke: 443
7.10.2010 14:44:53   
Tsmee
Je, je, Luna, malo uposli dragog user posted image

Već nas je puna kuća...

(Odgovor članu VIGUC)
Neposredna veza do poruke: 444
   [Brisano sporočilo]
7.10.2010 14:52:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu Tsmee)
  Neposredna veza do poruke: 445
7.10.2010 19:59:27   
luna82
tatu je strah ovih dana pogledat meuser posted image user posted image user posted image
a otvorena jesam- 4cm, al to sve ide taaaako polaaaakoooo da frustrira....niš...dajem mu/joj fore do Božića.a onda će bit belajauser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 446
9.10.2010 20:29:46   
Tsmee
Samo da se javim... Još uvijek 2u1. Danas troma i pospana, žgaravica za popiuser posted image  Počela pitanja "Kad ćeš ti? Svaki čas, je li? Jesi još u komadu? Još nisi rodila?" Začudo, još me ne živciraju user posted image , samo im kažem, puno je još do 24. user posted image  Nađu se malo u čudu svi (termin mi je 14.) pa im objasnim da sam si taj datum zacrtala user posted image

Neki čudni bolovi cijele dane, furt me nekaj steže, ne sjećam se da je prvi put bilo tako. Valjda zato što se sad malo forsam jer pokušavam s malenom provoditi što više vremena pa puno landramo okolo user posted image

Već nas je puna kuća...

(Odgovor članu luna82)
Neposredna veza do poruke: 447
10.10.2010 13:19:23   
VIGUC
Kako sam danas?
Ko tuljan.... samo se obrcem s jednog boka na drugi....a troooooooomaaaaa........user posted image

(Odgovor članu Tsmee)
Neposredna veza do poruke: 448
10.10.2010 19:17:33   
enana
Odmah potpisujem što je Viguc rekla user posted image Zadnje dane prepuna sam energije , ma cijelu trudnoću tako... ali sada me već polako hvata neki umor... Pogotovo kad skužim da prolazi treći dan od termina a mala stvarno nema namjeru vanuser posted image

(Odgovor članu VIGUC)
Neposredna veza do poruke: 449
10.10.2010 22:03:16   
Tsmee

Kako sam danas?
Ko tuljan.... samo se obrcem s jednog boka na drugi....a troooooooomaaaaa........user posted image

I ja bi takooooo! A moji napenalili na neke šetnje. Dosta mi je šetnji! Umornaaaaaaaaa! user posted image
Jedva čekam da se uvalim u krevet. Po noći ne spavam od žgaravice, po danu od ove moje lude male obitelji user posted image

E da, i pere me neki živac. Planem za svaku sitnicu. Nadam se da su hormončići user posted image

Već nas je puna kuća...

(Odgovor članu VIGUC)
Neposredna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!